Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Am vazut un film in alb si negru si nu il mai gasesc. Era vorba despre un concurs de prezentatori de stiri iar unul dintre concurenti era un barbat foarte inteligent, cunoscator a mai multor limbi, etc....? (mai mult)
Are cineva idee unde pot gasi episodul din data de 10.08. 2016 din cadrul emisiunii "Te vreau langa mine" (Kanal D)? Sau daca o are cineva? Am mare nevoie de ea, vreau sa ii fac o surpriza unui prieten...? (mai mult)
Imi poate explica cineva filmul o minte sclipitoare? Si, la faza cu gurvernul, era totul in mintea lui sau era real? Si mai dati- mi niste filme faine fara horror. Sa fie cu povesti de dragoste...? (mai mult)
Știți dacă mai apare partea a 2 a la filmul de animație Zootopia 2016?
Salut, caut niște seriale fantezy, Sf gen legend of tha seker tha origin star crossed dar seriale care nu prea sunt cunoscute ca am văzut foarte multe. Mulțumesc!
Seriale pe Netflix cu vrajitoare sau avocati stiti?
Imi poate explica cineva mai detaliat finalul din filmul horror "Eli" de pe Netflix?
Cunoaste cineva un film similar cu " cabina de saruturi"?
Stiti cumva de ce se difuzează pe Nickelodeon doar invazia iepurilor si de ce nu se mai difuzează Sam si Cat?
Hei. Mi- am făcut cont de Netflix și nu găsesc anumite seriale *de exemplu tvd, the originals și îmi dă doar 2 sezoane din Riverdale*. Contează dacă cardul pe care îl folosesc să plătesc...? (mai mult)
Buunaa, am văzut descrierea acestui film pe un grup de pe Facebook și mi- aș dori să îi aflu titlul. Un băiat vine la fosta lui iubită și îi spune de un joc gen escape room. Rezolvă ceva ...? (mai mult)
Stie cineva cand o sa apara sezonul 4 din Baieti de Oras?
Cine stie pe ce program se difuzeaza Oscar-urile 2020? Stiu ca este pe 9 feb., dar nu stiu ora si programul tv. Anul trecut parca a fost pe film now sau digi 24 nu mai stiu sigur
Știți cumva din ce film e replica " De frumoasă, frumoasă, de deșteaptă, frumoasă "?
Unde se petrece actiunea in filmul "Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea?
Salut, am iar o problema cu titlu unui serial, ajutor! este un serial uk, in subsolul unei case vechi este gasit un schelet, agentii au gasit o cheie a unei masini, si incep sa caute ...si gasesc masina,...? (mai mult)
Era un film despre apocalipsa in care au dezgropat o capsulă a timpului și în capsula era un bilet cu cifre pe care îl primește băiatul unui om de știință! După aceea băiețelul era urmărit...? (mai mult)
Niște seriale faine pe Netflix?
Disney+ are si subtitrari in romana la filme/seriale?
Am văzut începutul unui film de acțiune, postat chiar azi pe Facebook, dar am fost sunat de un prieten și a trebuit să plec de acasă. Un tren cu deținuți în lanțuri trece cu viteză pe o câmpie...? (mai mult)
Salut, caut de ceva vreme un serial horror...hmm. putin spus horror ceva in genu Supernatural, TVD, The Originals, altele in afara de cele menrionate, dar sa fie lansate episoade multe nu sa aiba ...? (mai mult)
Urgent! Dau fundă: cum se numește serialul de pe Netflix în care este vorba despre o polițistă telepată?
Cum se numeste episodul din seria animata Blinky Bill in care au venit niste afaceristi sa taie padurea si aduceau castori care rodeau un copac, lasand o singura scobitoare pe care o vindeau? Faceau...? (mai mult)
Cum vi se pare Death of a Nation 2018? E bun filmul merita sa il vezi?
Vreau sa gasesc si eu numele unui film pe care il caut de ceva vreme si nu reusesc sa dau de el! Am sa il descriu in mare: O MASINA EXTRATERESTRA ESTE DESCOPRITA IN TIMPUL UNEI LUPTE DIN RAZBOIUL...? (mai mult)
Poate este o intrebare mai stupida, dar in clasa a 6- a am vazut un film horror impreuna cu niste colegi la un cinematograf. Pe atunci nu le intelegeam foarte bine. Acum ca imi mai aduc aminte ...? (mai mult)
De ce cand ma uit pe un site la un serial ceva imi da eroarea asta hqq.tv refused to connect?
Salutm cunosc un serial horror, Și nu mi- l mai aduc aminte, Serialul era cu un om care era ca un mutant, putea sa miște chetii și era într- un spital de nebuni și acolo a cunoscut o fata dar...? (mai mult)
Caut serialul cu o doctorita chirurg care e pusa sa il omoare pe presedinte in timpul operatiei, pusa de agenti fbi, familia ei este amenintata ca va fi omorata daca nu executa ordinul. Dau funda
Cunoaste cineva filmul acela cu niste tineri care au mers pe telescaun la munte si seara cei care se ocupau de telescaun au oprit fara sa observe ca mai erau oameni si au ramas blocati sus ...? (mai mult)
Ceva seriale foarte bune dar sa nu fie tip telenovela, adica sa aiba ceva mai special?
Serialul SUPEREROI in Devenire o sa aiba un sezon 3?
Imi puteti spune niște filme de dramă?
Bună TPU! Deja de câțiva ani încerc sa găsesc un film. Îmi amintesc că personajele principale jucau un joc virtual unde ei se îndrăgostesc și jocul asta devine pentru ei ceva real, erau acolo...? (mai mult)
Un film in care este prezentata povestea unui cal, care ajunge de la o viata buna la una foarte rea?
Voi v- ati uitat la Hannibal? Eu am urmarit pana la jumatatea episodului 5 si m- a cam plictisit. Se intampla ceva mai interesant de la episodul 5 incolo sau o sa fie doar episoade asemanatoare? Eu recunosc...? (mai mult)
Buna! De cateva zile, imi vine in cap o secventa dintr- un film pe care l- am vazut cu multi ani in urma, care daca bine imi aduc aminte era de groaza si a fost pe PRO TV. Nu- mi amintesc anul. ...? (mai mult)
Filme disney cu actori ( nu animatii, ci filme, precum Maleficent )? Imi poate face cineva o lista va rog?
Ummm știe cineva daca va apărea sezonul 4 din băieți de oraș?
am și eu nevoie de o alternativă bună pentru IMDB unde să- mi fac o listă de filme/seriale! Cerințe: 1. Să îți arate cât mai este până apare următorul episod la seriale! ...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște seriale frumoase pe Netflix sau HBO in afara de La casa de Papel, Prison Break, Riverdale și Peaky Blinders? Dau fundița
Mai știți și alte filme asemănătoare cu The Silence 2019? Când spun asemănătoare spun că scenariul este cam la fel dar actorii sunt alții ...trebuie doar link sau numele filmului și anul...? (mai mult)
Salut.E un film romanesc cam din 2010, cred cu un adolescent ce voia sa isi faca majoratul dar ai lui erau saraci. Si din ce mai tin minte e ca a aflat ca mama lui il inseala pe taica'su, mai mult nu...? (mai mult)
Salut, stie cineva cand apare pe Netflix sezonul 6 din Vikings?
Am 16 ani si vreau sa profesez in actorie, dar nu prea stiu despre asta....Adica in mare stiu despre ce este vorba, dar nu in totalitate. Am căutat pe google, dar nu prea te lămurește.As...? (mai mult)
Hey, vreau recomandari pentru seriale Netflix. Cea mai lunga lista primeste funda :*
Ce parere aveti despre serialul "Vis a Vis"/"Vizavi"/"Locked Up"? Nu am gasit review-uri în romana.
Din ce filme sunt secventele in acest videoclip? https://www.youtube.com/watch?v=BHnI4Mbv2sU
Cine stie din cum se numesc filmele postate in acest videoclip(fara desene animate, fara vrajitorul din Oz si Grease caci pe acelea le cunosc)? https://www.youtube.com/watch?v=C0jb9zWd4n4
Ma poate ajuta cineva cu numele unui film horror pe care l- am vazut acum vreo 7- 8 ani la tv? Filmul incepea cu scena unei femei insarcinate care isi cauta o casa pentru a locui. Intr- un final...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!