Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 3 Martie 2025 sunt:
Cum se chema acel desene animat, in care cazuse o creatură din cer, iar o fetita s-a imprietenit cu el (creatura era albastră și și parca îl chema Geo).
As vrea sa revad un film pe care l- am vazut mai demult. In film e vorba de niste studenti si profesori care ajung pe o insula ( cred ) si se dupa ce se "cazeaza" in cabane se impart in grupuri...? (mai mult)
Este un film in care o familie este fugarita de cineva si prin magie apare o barca lângă casa lor ce ii duce într- un taram magic. Stiu ca erau zane, un minotaur. Daca știți cum se cheamă filmul...? (mai mult)
Salutari TpU, am si eu nevoie de numele unui film, era vorba de o fata care era violata de niste tipi si cumva scapa din mana lor si se razbuna pe ei, ii omoara pe rand si daca nu ma insel sunt doua...? (mai mult)
Imi puteti recomanda ceva filme/seriale despre/cu motociclete?
Era un film horror cu niste adolescenti care au intrat intr- un spital abandonat care era bantuit. Acolo se confrunta cu fantome si incearca sa scape. Era si cu o fantoma cu parul negru lung dat...? (mai mult)
Am și eu o întrebare: de ce nu-mi apare sezonul 6 Teen Wolf pe Netflix si îmi arată doar 5?
Ce seriale recomandati? In afara de Prison Break, The Walking Dead si The 100 ca le-am vazut
Care filme horror v-au ingrozit cel mai tare? Multumesc!
Am o problema. Nu pot viziona Netflix cu subtitrare in romana pe smart tv Philips de prin 2015. Contul si televizorul sunt setate pe limba romana si pe alte dispozitive imi apar subtitrarile in romana....? (mai mult)
Ce părere aveți despre serialul turcesc de pe canal D "Ma Numesc Zuleyha"?
Daca stiti anime-ul Attack on titan, puteti sa imi recomandati un anime cu aceeasi conceptie?
Sunt aici fani ai serialului Dr.G? De ce v-a placut acest serial?
Sunt aici fani ai serialului Dr.House? Daca da, de ce v-a placut acest serial?
S-a terminat serialul arrow de tot sau va continua un alt serial cu fata lui? Multumesc!
Stie cineva daca a aparul sez 2 din Inu X Boku SS? Multumesc! Ofer funda!
Cum se numeste filmul in care joaca actorul David Duchovny in care are o fetita care este muscata de un liliac si moare in spital si dupa moartea fetitei se hotaraste sa faca un spital cu ajutorul oamenilor...? (mai mult)
Cand vreau sa ii dau contul meu de HBO Go unui prieten ii dau adresa de email si parola contului meu, nu se poate sa ii fac un profil separat?
Unde pot vedea alista filmelor cu oscar de anul acesta care sunt pe hbo go? Ori mi le poate enumera careva?
Stiti cumva continuarea tokyo ghoul adica ce urmeaza dupa el ex alt anime?
Seriale bune gen the order sau the chilling advendures of sabrina in care personajele sa fie adolescenți și sa aibă legătura cu magia va rog?
Vreau si eu cateva recomandari de filme/seriale captivante pe Netflix pot fi si horror dar nu numai. Multumesc!
Am văzut începutul unui film despre un sportiv negru care se bătea în ring cu mâinile și picioarele. La un moment dat era în Rusia și făcea o reclamă la o băutură, în timpul acesta, niște...? (mai mult)
Salut, aș vrea să îmi spuneți niște anime-uri cu Samurai, dar să fie subtritate în română plus.
Cănd pot vedea filmul I'm-a Pet at Dali Temple în engleză?
Bebelusele Oana si Delia de cand nu mai sunt la cronica carcotasilor sau de cand nu mai danseaza la ei?
Era un film care începea cu un barbat care tuseste in avion, el moare, apoi virusul se împrăștie, la spital era o asistenta negresa care era însărcinată și de frica sa nu se îmbolnăveasca...? (mai mult)
Stie cineva despre un film anume cand o persoana este intr- o cutie electrica si se trezeste dupa vreo 50 sau mai multi ani an ruinele orasului, de fapt lumea e distrusa ceva de genu. Nu prea imi...? (mai mult)
Daca am achizitionat pe 10 de ex abonamentul de la HBO Go, imi expira peste 30 de zile ori la sfarsitul lunii respective?
De ce la absolut toate site-urile de filme / seriale online in loc de video imi apare asta hqq.tv refused to connect?
Ce parere aveti despre noul serial "Messiah"? Va place? L-am vazut pe tot si ii dau nota maxima.
Otaku version! Am vazut un hentai acum mult timp cu un frate care prinde 3 fete, dupa ce sora lui se sinucide sau moare (nu mai stiu), le pune in subsol (cred) care arata ca o inchisoare si...? (mai mult)
Stie cineva cand apare mai precis filmul riddick 4 furya!?
Cand va aparea sezonul 5 din Tokyo Ghoul?
V- ați schimbat vreodată țara în serverul de la Netflix folosind un VPN? Implică vreun risc? Ce se întâmplă mai exact când schimbi țara? Dacă dezinstalezi VPN- ul, revine la normal? Se...? (mai mult)
As vrea sa revad un film pe care l- am vazut in urma cu multi ani, dar nu- i mai stiu numele. In film ii vorba despre un cuplu, iar barbatul ajunge sa- si insele nevasta.Tin minte ca ii spune ...? (mai mult)
Salut, o sa pun o intrebare putin mai "amuzanta" si v- as ruga sa nu ma tratati in batjocura. Acum 1 luna m- am uitat la filmul Scarface si am inceput sa devin cumva dependent de acest film, in fiecare...? (mai mult)
Stie cineva daca exista deja partea 2 la filmul The 10th kingdom? Continuarea filmului din anul 2000, am auzit ca trebuie sa se faca continuarea povestii...
Un film de groaza foarte bun sa fac pe mine de frica? Multumesc!
Are cineva de vânzare filmul Lupul de le wall street pe Blu ray nou si sigilat?
Filme gen se trezesc intr-un loc dar nu stiu cum au ajuns acolo stiti? Saw l-am vazut deja,as vrea ceva sf, groaza, mister.
Era un film care incepea cu niste tineri la un lac sau ceva unde se scaldau. Iar apoi fetele intra in apa si baietii raman la mal si vine cineva cu securea si le taie gatul. :)) Stie cineva cum se numeste?...? (mai mult)
Adepti,fani ai filmelor marelui regizor Ingmar Bergman? Care dintre filmele lui v-a placut cel mai mult?
Ce părere aveți de filmul Gypsy? Merită văzut?
As dori si eu o lista cu filme despre cazuri psihologice, depresie anxietate, dezvoltare personala, etc, in care psihologii trateaza pacientii. Pot sa fie si documentare si normale dau funda!
Flashback problema. Era un serial pe minimax cu un personaj albastru si unul rosu care prezentau un fel de documentar despre lume.Tot ce- mi amintesc e un episod despre Egipt. Nu stie cineva cum se...? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu serialul Sabrina? Adica se va lansa episodul 9 din sezonul 3 sau urmeaza sezonul 4?
Bună! Am văzut acum ceva timp un film cu 3 tineri, un băiat și două fete care pleacă câteva zile în excursie și închiriază un apartament într- un bloc (cred că era bloc) și intrarea în...? (mai mult)
De ce a fost eradicat Duel Masters de pe fata pamantului? A ramas doar parodia aia enervanta?
Mi se pare mie sau vocea lui Chris Evans e diferita de fiecare data cand vorbeste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!