Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 3 Martie 2025 sunt:
Salut, caut un film cu vampiri. L- am văzut când eram mai mic mi- am amintit recent și vreau sa îl vad din nou:))) Nu stiu mai nimic despre el. Știu doar ca personajul principal era un ...? (mai mult)
Buna, caut un filmulet, reclama, pe care l- am vazut cu 4- 5 ani in urma pe Youtube, dar nu- mi mai amintesc cum se numea si nu- l pot gasi. Era despre o maimuta si un caine (beagle), care erau intr-...? (mai mult)
Salutare. Nu pot sa găsesc un film si sper sa ma ajutați voi. E vorba de un film de comedie, mai vechi, cu niște polițiști(sheriffi), care sunt chemați la un mic magazin/peco într- un desert...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva niste filme relativ recente de adolescenți/viata de student gen american pie? Multumesc anticipat!
Https://www.youtube.com/watch?v=pOqZ1OaJAnQ cunoasteti filmul?
Ce filme dragute de prin anii '90 imi puteti recomanda? Nu de actiune. Eventual, drama, de familie. Multumesc7
Salut, îmi puteți da niște seriale fantezy cu adolescenți?
Cum vi s-a parut Bandersnatch? Mie mi se pare foarte reusit.
Seriale Asiatice gen Healer. Toate care au legătura cu politie cibernetică, hackeri, calculatoare.
Stiti si voi ceva filme (orice gen) care sa aiba scene din alea misto precum in gardienii galaxiei unde incepe asa dintr- o data pe fundal old music? (guardians of the galaxy soundtrack huga...? (mai mult)
Salut, o sa pun o intrebare putin mai "amuzanta" si v- as ruga sa nu ma tratati in batjocura. Acum 1 luna m- am uitat la filmul Scarface si am inceput sa devin cumva dependent de acest film, in fiecare...? (mai mult)
Caut un serial american! Un soldat sau agent capturat in Iran, Irak... dupa multa inchisoare si tortura trece de partea lor! Help numele filmului Dau funda
Cănd apar toate episoadele din filmul "Eternal Love of Dream"?
Caut un film pe care l- am vazut acum vreo 6- 7 ani.Era un film frantuzesc, comedie si era ca un fel de tabără unde oamenii incercau sa slabeasca, nu mai tin minte multe detalii.Parca pe hbo...? (mai mult)
Era candva un desen cu o fata care a ajuns intr- o lume cu căței si pisici si aveau de gasit bucati pentru un colier sau o fantana. Stiu ca pe cainele fetei il chema 'Magic'. Chiar sper sa stiti...? (mai mult)
Vreau să va întreb dacă își amintește cineva de un post TV din România, care rula după MiniMax. Îmi amintesc că avea anime-uri și filme. Mulțumesc, dau fundă!
Ştiu că nu am nici o şansă dar sper să- mi spuneți cum se numeşte filmul pe care îl voi descrie : Era un film din 2012 (cred) dramă (cred). Despre o fată blondă era la liceu (ultimu an) ...? (mai mult)
Ultimul film vazut? Daca se poate si cred ca va fi subiectiv si o nota pe care o acordati acelui film in sistem de notare de la 1/10. Daca este vorba de un serial, sa fie doar cele pe care le- ati...? (mai mult)
Ce parere aveti cei care l-ati vazut despre terminator dark fate 2019? Cum vi s-a parut din toate punctele de vedere?
Salutare, caut si eu 2 filme dar as fi multumit si sa gasesc macar 1 din 2 :)) nu ideea e ca le- am vazut de mult 1 l- am vazut la tv si nu m- am uitat sa vad cum se numea dar dupa cateva detalii ce mai...? (mai mult)
Cine știe niste telenovele ce aș putea căuta pe net, de preferabil in turcă sau spaniolă?
Am vazut un film in alb si negru si nu il mai gasesc. Era vorba despre un concurs de prezentatori de stiri iar unul dintre concurenti era un barbat foarte inteligent, cunoscator a mai multor limbi, etc....? (mai mult)
Are cineva idee unde pot gasi episodul din data de 10.08. 2016 din cadrul emisiunii "Te vreau langa mine" (Kanal D)? Sau daca o are cineva? Am mare nevoie de ea, vreau sa ii fac o surpriza unui prieten...? (mai mult)
Imi poate explica cineva filmul o minte sclipitoare? Si, la faza cu gurvernul, era totul in mintea lui sau era real? Si mai dati- mi niste filme faine fara horror. Sa fie cu povesti de dragoste...? (mai mult)
Știți dacă mai apare partea a 2 a la filmul de animație Zootopia 2016?
Salut, caut niște seriale fantezy, Sf gen legend of tha seker tha origin star crossed dar seriale care nu prea sunt cunoscute ca am văzut foarte multe. Mulțumesc!
Seriale pe Netflix cu vrajitoare sau avocati stiti?
Imi poate explica cineva mai detaliat finalul din filmul horror "Eli" de pe Netflix?
Cunoaste cineva un film similar cu " cabina de saruturi"?
Stiti cumva de ce se difuzează pe Nickelodeon doar invazia iepurilor si de ce nu se mai difuzează Sam si Cat?
Hei. Mi- am făcut cont de Netflix și nu găsesc anumite seriale *de exemplu tvd, the originals și îmi dă doar 2 sezoane din Riverdale*. Contează dacă cardul pe care îl folosesc să plătesc...? (mai mult)
Buunaa, am văzut descrierea acestui film pe un grup de pe Facebook și mi- aș dori să îi aflu titlul. Un băiat vine la fosta lui iubită și îi spune de un joc gen escape room. Rezolvă ceva ...? (mai mult)
Stie cineva cand o sa apara sezonul 4 din Baieti de Oras?
Cine stie pe ce program se difuzeaza Oscar-urile 2020? Stiu ca este pe 9 feb., dar nu stiu ora si programul tv. Anul trecut parca a fost pe film now sau digi 24 nu mai stiu sigur
Știți cumva din ce film e replica " De frumoasă, frumoasă, de deșteaptă, frumoasă "?
Unde se petrece actiunea in filmul "Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea?
Salut, am iar o problema cu titlu unui serial, ajutor! este un serial uk, in subsolul unei case vechi este gasit un schelet, agentii au gasit o cheie a unei masini, si incep sa caute ...si gasesc masina,...? (mai mult)
Era un film despre apocalipsa in care au dezgropat o capsulă a timpului și în capsula era un bilet cu cifre pe care îl primește băiatul unui om de știință! După aceea băiețelul era urmărit...? (mai mult)
Niște seriale faine pe Netflix?
Disney+ are si subtitrari in romana la filme/seriale?
Am văzut începutul unui film de acțiune, postat chiar azi pe Facebook, dar am fost sunat de un prieten și a trebuit să plec de acasă. Un tren cu deținuți în lanțuri trece cu viteză pe o câmpie...? (mai mult)
Salut, caut de ceva vreme un serial horror...hmm. putin spus horror ceva in genu Supernatural, TVD, The Originals, altele in afara de cele menrionate, dar sa fie lansate episoade multe nu sa aiba ...? (mai mult)
Urgent! Dau fundă: cum se numește serialul de pe Netflix în care este vorba despre o polițistă telepată?
Cum se numeste episodul din seria animata Blinky Bill in care au venit niste afaceristi sa taie padurea si aduceau castori care rodeau un copac, lasand o singura scobitoare pe care o vindeau? Faceau...? (mai mult)
Cum vi se pare Death of a Nation 2018? E bun filmul merita sa il vezi?
Vreau sa gasesc si eu numele unui film pe care il caut de ceva vreme si nu reusesc sa dau de el! Am sa il descriu in mare: O MASINA EXTRATERESTRA ESTE DESCOPRITA IN TIMPUL UNEI LUPTE DIN RAZBOIUL...? (mai mult)
Poate este o intrebare mai stupida, dar in clasa a 6- a am vazut un film horror impreuna cu niste colegi la un cinematograf. Pe atunci nu le intelegeam foarte bine. Acum ca imi mai aduc aminte ...? (mai mult)
De ce cand ma uit pe un site la un serial ceva imi da eroarea asta hqq.tv refused to connect?
Salutm cunosc un serial horror, Și nu mi- l mai aduc aminte, Serialul era cu un om care era ca un mutant, putea sa miște chetii și era într- un spital de nebuni și acolo a cunoscut o fata dar...? (mai mult)
Caut serialul cu o doctorita chirurg care e pusa sa il omoare pe presedinte in timpul operatiei, pusa de agenti fbi, familia ei este amenintata ca va fi omorata daca nu executa ordinul. Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!