Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Filme gen puzzle cum ar fi saw, se7en, cu oameni geniali si singuratici? Sau ca niste jocuri de supravietuire cum ar fi exam ( 2009), escape room?
Hei TPU, stiti un o serie de filme care mi- ar atrage atentia? Pana acum hobbit si stapanul inelelor auu fost woww, nu ma pot satura sa nu ma mai uit la ele...Harry Potter nu l- am vazut, ce parere ...? (mai mult)
Cum pot să extrag o traduce de la un film pe Android?
Urgent! Vreau să știu cum se numește un film. L- am văzut mai demult. Era despre un bărbat de culoare care era împreună cu o fată albă și s- au dus la familia ei unde l- au hipnotizat pe tip...? (mai mult)
A fost in urma cu cativa ani un serial pe protv care semana cu Jane si Maura. Ideea e ca intr- un episod era o scena in care o detectiva blonda se pune pe biroul altui detectiv, iar aceasta ii atinge ...? (mai mult)
Cum se cheama filmul in care un el se transforma intr-o pisica si asa umbla in casa lui? Mi-a recomandat o colega acus vreo 2-3 ani dar nu am notat titlul.
Hey, vreau niste recomandarii pentru animeuri horror dar si cu dragoste. Cel mai bun raspuns/lista primeste funda :*
Cum se chema filmul ala de pe cartoon network in care cei rai luau culoarea din monstri si ii faceau malefici? Dau funda
Buna, imi puteti da idei de seriale la care sa ma mai uit pe Netflix pana acum am vazut Merlin, unul cu niste copii cu superputeri, unul cu niste turci dar si stranger things si altele dar mi- ar placea...? (mai mult)
Era acum vreo 16-17 ani pe minimax un desen cu un băiat care avea o pompă, un sifon și un balon cu aer cald și mergea pe alte planete cu câinele lui. Știe cineva cum se numește serialul?
Când eram mică am văzut pe tvr un serial. Din câte îmi amintesc era cu o fată blondă care era îngropată de vie într- un coșciug în pământ. Ea avea și un lănțișor magic. Într- un episod...? (mai mult)
Cum se numeste episodul din seria animata Blinky Bill, in care Blinky face schimb de vieti cu alt ursulet identic cu el, dar caractere diferite?
Imi puteti recomanda va rog frumos filme gen PREDESTINATION, HARD CANDY, ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND, GONE GIRL, THE BUTTERFLY EFFECT sau filme care implica cercetari in domeniul biologiei...? (mai mult)
Știe cineva cum se numeste emisiunea aceea veche ce aparea pe MTV stiu ca era un Batran cu barba dar numai stiu exact cu ce era, dar stiu ca ma uitam in fiecare seara cred
Fusese in urma cu cativa ani un serial (gen jane and Maura) cu 2 detective, a fost difuzat pe protv. Isi mai aduce cineva aminte cum se numea?
Există vreun program de editat video, in care eu sa filmez ceva ziua, de exemplu un cadru in padure, iar cu acel program de editat sa fac sa para noapte? Adica sa filmez ziua niste cadre prin padure,...? (mai mult)
In ce episod canta Raphahel din pariu cu viata "M-am nascut intre Carpati"?
Cum se numeste acel film in care o ea nu mai tin minte, se da cu ceva feromon sau ce dar in orice caz nici un barbat nu- i poate rezista. Tot filmul e bazat ca ea cucereste toti barbatii care ii ies in...? (mai mult)
Cum se numeste filmul acela horror in care ii o femeie/fata care iese din televizor si umbla in 4 labe?
Mai știți cum se numea filmul acela de Crăciun, cu o femeie blondă care dă mașina peste ea și după aia ajunge în rai, unde sfântul Petre este o femeie care îi spune că nu poate intra in rai...? (mai mult)
Bună, TPU. Cum se numește episodul din Aventurile fraților urși în care Grizzly se preface că e câine și e capturat de hingheri?
Știe cineva animeuri de genul Hellsing OVA? Cu horror, supranatural, demoni din astea.
Era un film cu Nicolas Cage in care avea parul lung si avea in plan sa ucida mafioti de aia plin de bani, era de unul singur, era gen depresiv la începutul filmului, atat imi amintesc. Stie cineva ...? (mai mult)
Am cont pe Netflix si vreau sa urmaresc serialul Prison break, dar nu are traducere in romana. De ce? Alti prieteni de ai mei pe conturile lor au traducere. Eu de ce nu am? Am optiunea: "engleza...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste urmatorul film? Era cu o fata care a ajuns posedata si la un moment dat nastea legata de un pat cu fratele ei si nastea viermi. E ceva mai vechi putin.
Știe cineva unde pot găsi o subtitrate la filmul TOm Sawyer 2000? Era un film cu animale. Caut o subtitrate în limba română. Dacă nu există una în limba română mă mulțumesc și cu una într-...? (mai mult)
Cănd pot urmări la televizor filmul Star Wars:Ascensiunea Skaiwalker?
Ce parere aveti despre "The vietnam war" (2017), documentar care e si pe Netflix? Am urmarit doua episoade pana acum si mi se pare foarte bun. https://www.netflix.com/ro/title/80997770 https://www.imdb.com/title/tt1877514/ ...? (mai mult)
Știe cineva de ce nu este Lion King 2019 pe Netflix? Sau dacă știe cineva când se baga! Mulțumesc!
Hei! Nu- mi pot aminti numele unui film pe care l- am văzut în trecut, dar mi- ar place să- l revăd. Numele filmului e o abreviere. E vorba de o fată care descoperă că în grupul său de prietene...? (mai mult)
Stiti ceva documentare interesante pe Netflix? In afara de Broken, What the Health, Explained, The Mind Explained si Fyre, le-am vazut deja.
Am o întrebare despre Stranger Things. Demongorgen-ul se întoarce dupa ce il distruge Eleven in sezonul 1?
Am văzut acum mult ani un film gen codul lui da vinci dar nu- mi amintesc numele lui stiu doar câteva secvențe. La început arata un bătrânel care descoperise ceva și voia sa ii arate și fetei lui...? (mai mult)
Serial asiatic. Personajele principale. O fata care își dezvoltă profesia de bucatar patiser. Un băiat care e doctor ginecolog. Stiu ca băiatul avea un frate cand era mic dar murise înecat...? (mai mult)
Cine imi recomanda si mie un film bun?
unde pot urmari emisiunea Danei Budeanu, Ametite si Mafioti? Dau funda
Filme in care actorii merg la striptease/ cluburi de noapte? Vreau ceva cu distractie, femei, băutura. multumesc
Un film thriller imi doresc sa vizionez! Ma puteti ajuta cu cel mai bun thriller vazut de voi? Ofer funda!
Salut, a vazut cineva Prison Break, cum vi s- a parut? Eu sunt la sezonul 2, e adevarat ca ultimele 2 sezoane sunt fost extrem de slabe? E adevarat ca mai exista si un film care are legatura cu serialul?...? (mai mult)
Hei TPU, stiti vreun exemplu de film ca warcraft a fost genial dar nu a aparut o parte a 2 a si din cate am inteles nici nu o sa mai apara sau ceva asemanator cu hobbit sau stapanul inelelor?
Era un film cu niște oameni pe mare in nave si navele se luptau între ele pentru o femeie. Femeia avea o fata și fata aceea avea o harta pe spate care duce la uscat. Atât știu. Ma puteți...? (mai mult)
Salutare, stie cineva niste seriale in franceza cu subtitrari in romana? P.S. : Serialele sa se poata gasi de vizionat pe net. (nu am Netflix sau alte chestii de genul)
Https://www.youtube.com/watch?v=pxa8XVdrfkY Imaginile din acest video, din ce film sunt?
Am vazut un serial foarte interesant La Casa de Papel se numeste.Pentru cei care l- ati vazut aveti va rog frumos sugestii asemanatoare acestui serial, pot sa fie si filme nu neaparat seriale?...? (mai mult)
era un film gen comedie cu extraterestri minusculi care trăiau pe un asteroid si cand asteroidul a intrat în atmosfera planetei pământ aceste ființe de pe asteroid din cauza căldurii din...? (mai mult)
Care este filmul/serialul tau preferat?
Va rog... Era un film de groaza de cand eram mic dar as dori sa- l vizionez din nou dar nu stiu cum se numeste. Am doar o imagine din acel film cu doua fete mici imbracate in inger la o petrecere de halloween...? (mai mult)
Salut, caut un film despre niste prieteni care fac un accident auto iar o ambulanță vine si ii duce la un spital care a fost închis, dar acolo sunt niste oameni care îi tortureaza. Funda
In copilarie am vazut o scena dintr- un film, deci doi adolescenti se sarutau langa lac si un alt sau erau doi adolescenti si ei ii spionau si mai tarziu aia doi au omorat- o pe fata cu cutitul. Stie ...? (mai mult)
Vreau si eu niște titluri de filme foarte horror.Am văzut cam tot ce se poate vedea si am rămas fără idei.Pot sa fie si in altă limbă, nu doar in engleză ca pe alea cred ca le- am văzut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!