Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Filme si seriale in gen cu filmul Lost in Space (1998) si serialul Lost in Space inceput in 2018?
Știe cineva câte filme Twilight sunt?
știe cineva pe ce posturi se difuzeaza lego ninjago Master of spinzitzu in afara de cartoon network?
Imi puteti spune serialele voastre preferate, sau ce seriale imi recomandatii? Mersi.
Mie imi plac filmele care iti dau de gandit, alea sf, de actiune, gen Gravity, Interstellar, The Martian, Joker, chiar si Malificent si de astea cu magie, da gen sa fie serioase. Deci, ...? (mai mult)
Spune-ți și mie apucați gen HBO GO sau Netflix cu subscripție unde poti vedea filme
Caut un film pe care l- am vazut mai demult si nu stiu cum se cheama, stiu doar ca erau niste detinuti care erau dusi pe o insula si au fost atacati de niste lupi, care erau pusi de cineva sa ii omoaredau...? (mai mult)
Salut ce părere aveți de Youtuberul cristian giura https://www.youtube.com/channel/UC6gqdZcYLVa2JMJmkb8G8NQ
Daca incerc 30 zile Netflix gratuit, dupa trebuie sa il cumpar neaparat?
Bună TPU, vreau să vă spun că sunt în cautare de un film western de foarte mult timp, nu mai stiu cum se numeste dar as vrea sa il gasesc, era vorba despre niste copii care jucau in film si erau cawboys,...? (mai mult)
Funda! Era un film mai vechi care l- am vazut mai demult pe fostul post TVR1 cu subiectul mafia ca tematica, era vorba de doi studenti la actorie care esueaza la un examen. Unul dintre ei vorbea bine...? (mai mult)
Idei de filme bune?
Era un film horror, i-am uitat numele. erau mai multe persoane la o masa si fortati sa faca diferite chestii sadice intre ei pentru a supravietui! este o fata blonda care e personajul principal
Ce film a fost la mega premieră de anul nou 2019-2020?
in ce ordine ar trebui sa vad seria de filme fast and furious pentru a intelege perfect poveste? Nu ma intereseaza ordinea cronologica.
vreau sa va pun o intrebare poate stiti mai bine, intodeauna am fost curios sa stiu cum apar doi in film la fel
Am văzut de curând un film de groaza ce e ceva de genul lui Saw, este vorba de un grup de persoane ce trebuie să treacă prin câteva provocări, intra dintr- o camera in alta si pentru a trece mai...? (mai mult)
Am văzut episodul asta : https://youtu.be/wAGO8VVfkos Si nu e complet, vreau link complet va rog, chiar sunt curios cum se termina bancu din gura lui Bobonete :)) il stiu, dar vreau episodul...? (mai mult)
Cum se numește în realitate actrița care o joaca pe Magda în lectii de viata sez 4 ep 42 hartuire sexuala?
As vrea sa vad Star Wars,apare pe site-ul Hbo Go,dar in apl nu.Ce sa caut, sau unde sa-l vad(am si Netflix) Funda
Salut imi puteti da niste seriale sa fie asemenea acestuia "legend of tha seeker" adica sa aive aceleasi aspecte sa fie la fel cu sabi magie dragoste etc
Am vazut prin anii '90 un film artistic despre razboiul sârbo- croat. În film era vorba de atrocitatile pe care le faceau croatii asupra sarbilor de pe teritoriul lor. Sârbii din Croatia vroiau sa plece...? (mai mult)
De ce imi tot recomanda Netflix serialul The witcher? Mi- l recomanda de cand a fost lansat, am vazut un episod, nu mi- a placut si i- am dat thumbs down. Cu toate astea, zilnic il vad sus pe pagina...? (mai mult)
Filme/Seriale asemănătoare cu The Witcher (sa fie si pe Netflix)?
Își mai aduce cineva aminte ce filme și seriale cu vampiri, vârcolaci, supranatural, fantasy se dădeau pe Axn în anii 2008-2016?
Puteți sa-mi dați lista filmelor Harry Potter in ordinea in care au apărut?
Hei! Îmi spune cineva și mie niste filme romantice dar care să aibă și chestii Sf sau fantastice?
Caut un film vechi, destul de vechi si nu il pot gasi pe net sub nicio forma. Psihologic, horror, crima. Este vorba despre un domn tanar atragator care foloseste in bar ca si teren de vanzatoare. Nu...? (mai mult)
caut de ceva vreme niste seriale fantezy, sf in genul cu adolescenti sau seriale vechi de exemplu cu sabi cu magie etc.Multumesc
Vor mai aparea filme star wars? Inafara de serialul mandalorian care din cate am inteles va mai avea si sezonul 2.
Pot crea un cont de Netflix cu paysafecard?
Știe cineva toate filmele cu Superman?
Hei! Va rog frumos sa îmi recomandați un serial de comedie, dar gen super bun, dar sa nu fie vechi, de exemplu apărut in 2017 și sa aibă cel mult 2-3 sezoane! Mulțumesc! An nou fericit!
Hey, deci as vrea sa va întreb cum ii întreb pe părinții mei să-mi facă un abonament la Netflix. Sunt sigura 90% ca ar spune da dar nu știu cum sa abordez subiectul.
Https://youtu.be/dM1jktXwcSI Trailer Cum vi s-a părut filmul Powder?
Parerea mea e ca filmul bun te captiveaza inca din primele 10 minute, si nu te lasa sa mergi nici pana la buda. Am incercat sa ma uit la filmul Joker. Cu mari eforturi am rezistat 40 de minute, sperand...? (mai mult)
Buna Imi spuneti si mie va rog câteva seriale de dragoste triste
Eu sunt un fan mare anime, si un prieten de al meu mi- a zis sa ma uit la JoJo's Bizzare Adventure iar dupa ce am terminat anime- ul meu de vizionat am cautat JoJo pe animekage dar nu il gasesc,...? (mai mult)
Imi puteti spune niste filme gen drama cu copii? Adica se plac 2, unul e mai timid. Afla ca se iubesc, in final unul moare sau pleaca. Gen d- astea sau ceva asemanator. Ceva gen "bridge to terabithia"...? (mai mult)
Când va apărea the witcher sezonul 2?
Cine a văzut filmul,, Exorcistul"? Imi puteti da o parere despre el si sa imi spuneti mai detaliat despre ce este vorba? Are 3 parti?
Am vazut o data un film cu doi tipi imobilizati in carucior unu nu putea sa vorbeasca si altul nu putea sa se miste deloc, ala care nu putea sa se miste traducea pentru ala ce nu putea decat sa borboroseasca....? (mai mult)
Am card revolut dar nu imi merge sa imi fac abonament pe Netflix...ce trebuie sa fac? URGENT
Mai sunt filme spider-man in afara de 1, 2 si 3?
Buna TPU as vrea sa stiu daca anime- ul Junjou Romantica o sa continue cu sezonul 4? Imi place asa de mult anime- ul acela si as vrea sa stiu daca este si cea mai mica sansa sa continue. Multumesc anticipat....? (mai mult)
Am urmărit filmul the brightest star in the sky și aș dori o listă cu filme similare dacă aveți?
îmi puteți recomanda niște anime- uri pe baza listei mele? Listă: https://myanimelist.net/animelist/Hebinomaru Nu prea mai știu la ce să mă uit. Edit: Nu este musai să fie subtitrat...? (mai mult)
Cand vreau sa ma uit la un film/serial pe net si dau full screen rezolutia de la film/serial scade, cum pot rezolva asta?
Are rost să privesc One Piece?
Vine un barbat mai batran acasa si rade "am vazut 2 oameni indragostiti" si era vorba despre 2 care s au intalnit intr-o cafenea. Ea isi cauta de.munca parca si rl lucra acolo. Cine stie filmu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!