Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Daca dezactivez contul de Netflix se poate reactiva? si daca da o sa trebuiasca sa bag din nou datele cardului pentru facturare?
Imi puteti recomanda filme romantice/drama gen tuturor baietilor pe care i am iubit? ceva intens(dragoste de adolescent)ca na..asta prinde cel mai bine la public.da sa fie filme noi cel putin din 2017 ...? (mai mult)
Stie cineva locatiile unde s-a filmat serialul La Bloc? (blocul unde s-a filmat, barul unde se duceau ei, ce numar au apartamentele unde s-a filmat)
Am vazut mai de mult un film dar nu mai stiu cum se numeste. Filmul era cu un grup de tineri care au concurat la niste întreceri cu masini si apoi nu stiu ce s- a intamplat si au inceput sa ...? (mai mult)
Ce filme imi recomandați sa vizionez de crăciun cu iubita mea?
Salut, era un film acum ceva ani pe cartoon network cu niste roboti care cumva se luptau cu un alt robot si nu e Transformers Prime.
Hei! Era un film pe care îl văzusem mai demult, dar nu- l găsesc, nu știu cum se numește. Era un film de Craciun, cu hoți și cu un băiat care inundă casa, de genul filmului "Singur acasă"....? (mai mult)
Salut,imi spuneti niste animeuri faine?
Pentru cei care cunosc serialul Vlad. Cate episoade are cel de-al doilea sezon? Va fi si al treilea sezon?
Hei! Îmi puteți recomanda un serial de comedie,dar să nu fie vechi, pentru a nu sta mult timp să recuperez?
Salut, imi puteti recomanda niste filme/seriale de pe Netflix?
Salutare, îmi puteți recomanda niște filme bune, gen survival sau horror?
Era un film pe minimax demult, era un împărat într- o țară iar cand se făcea noapte ieșea din vastul său deghizat într- un cerșetor ca sa fie alaturi de oameni sa le vadă necazurile și problemele...? (mai mult)
Ce recomandari de filme sau seriale gen drama despre reincarnari? Cu exeptia filmului Birth sau Fluke va multumesc!
as dori SI eu ceva filme sau serials gen adolescenti care au super puteti Am vazut multe si nu prea mai gasesc Ajutati-ma si pe mine cu cateva
Hellooo! Stie cineva ce actori vin in 2020 in Bucuresti, la Comic Con?
Filme despre hacking va rog Asemănătoare cu hackerville Va rog mult cat mai multe sa am din ce alege
Era o actrita intr- un film mai vechi cu Jackie Chan pe care o chema Lana si nu mai stiu cum. Iar in film este vorba despre ea care era hoata si despre jackie si prietenul lui care o salveaza de niste ...? (mai mult)
Voua cum vi s-a parut Star Wars episode IX: The rise of Skywalker? Mie mi s-a parut reusit.
Cine a vazut "rise of skywalker". E fain? Merita vazut? Va rog nu dati spoilere.
Cum se chema filmul in care este vorba despre o pictorița care locuia cu doua modele nefumătoare și urmăreau un bărbat pe care îl suspectau de o crima. Ajunge sa se îndrăgostească de el.....Va...? (mai mult)
Am o nelamurire. Este Star Wars : The Rise of Skywalker ultimul film Star Wars care va mai aparea?
Saluttt! Am curiozitatea daca stiti un program sau ceva de genul sa traduc filme. Mereu mi- am dorit la finalul unui film sa scrie "traducerea si adaptarea:.(Numele)..." Si daca pot sa ma angajez la un...? (mai mult)
Hei TPU, stiti daca exista filme cu omul capra sau alte legende urbane?
Cum se chema filmul ala in care era femeia aia oarba si doi tipi unul dintre ei chel care cautau niste diamante si unul dintre ei a gasit diamantele in gheata?
Credeti ca pretul biletului la Star Wars va fi redus cum a fost redus si la Endgame? (10 lei)
Pe ce dată și canal pot urmări filmul Star Wars Trezirea?
Buna :). Ma puteti ajuta cu o lista, ar fi ideal sa le vad in ordine, cu toate filmele cu supereroi? Multumesc :)
Imi puteti recomanda niste seriale gen Skam?
Salut, mai demult am vazut un film dar numai trailerul il mai stiu. Era vorba despre o casa in care s- au spanzurat niste oameni, cineva a mers acolo si- a gasit o caseta, se pune si se uita si se ...? (mai mult)
Buna, am văzut și eu o mică reclama la un film pe Instagram, pe scurt spune- mi și mie cum se numeste un film. Mai jos îți scriu ce era în partea aia. Deci erau niște adolescenți și se jucau...? (mai mult)
vreau un film Horror foarte bun, dau funda pentru cel mai bun film. PS: ma sperii foarte greu deci bafta;*
Sautare! Ceva seriale bune?
Stie cineva vreun serial cu hoti, escroci, banditi, precum filmul now you see me?
Salut, cand apare sez 3 din "the 100" pe Netflix?
Nu știu câți dintre voi au vizionat serialul "Euphoria", dar am o întrebare. În ce episod se apucă Barbie Ferreira de video chat? Mai exact partea în care un nene își freacă barosul....? (mai mult)
Cat castiga Virgil Iantu la castiga Romania oare?
Salut, caut niste seriale fantesy. Gen teen wolf dar sa fie mai necunoscute ca am vazut multe dintre ele.
Știti ceva seriale interesante, de preferat fantasy sau drama, gen The Vampire Diaries, Teen Wolf, Pretty Little Liars, dar cu maxim 4-5 sezoane? Mersiii:)
Vreau şi eu seriale chinezeşti care să fie pentru adolescenţi şi să te pună în suspans. Plsss
Buna lume. Stie cineva da la Kaichou wa Maid-sama a aparut season 2 rosub?(daca da, m-ar ajuta foarte mult un link, multumeac!)!
Va rog sa ma ajutati sa gasesc doua filme. Le- am vazut acum multi ani si nu retin numele lor. Primul e un film horror in care un savant reuseste sa invie un om. Acesta reprezentand un pericol...? (mai mult)
Ce parere aveti despre chimia dintre actori, credeti ca se pot naste sentimente pe platourile de filmare?
Incerc sa imi aduc aminte cum se numea un film, desen animat. Era un fel de versiune de alladin doar ca la un moment dat era o faza cand el sau ea se duce undeva intr- o camera subterana unde gaseste...? (mai mult)
Știe cineva cum se numeste filmul horror în care arată cum se fac filmele horror?
Se poate face o petitie sau ceva pentru ca protv sa nu mai difuzeze "singur acasa"? Eu m- am saturat efectiv..in fiecare an. Merge vazut o data, de doua ori maxim, dar nu de 200 de ori. Sunt atatea ...? (mai mult)
Cine știe niște filme faine? Gen oameni cu superputeri, roboți, lupte, cu dragoni sau cu tot felul de creaturi (Nu horror).
Vreau un film despre infidelitati. Gen un barbat insurat se indragosteste de angajata lui. Adica sa fie despre o dragoste intre un barbat insurat si o fata disponibila.
Ati vazut ce seamana fratii Franco, desi nu sunt gemeni. Ma refer la Dave si James
Care este cea mai bună ordine a vizionării filmelor Star Wars? M-am hotărât să le văd pe toate și nu prea știu de unde să încep :)). Mersi!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!