Ce parere aveti despre emisiunea Vacanta Mare. Sunt uitati de public?
Ce parere aveti despre scena cu grapefruit din The Public Enemy cu James Cagney. A fost sau nu violenta domestica in scena?
Ce actori din filme de actiune va plac cel mai mult?
Unde au disparut emisiunii de comedie (Mondenii, Divertis)? In ciuda faptului mai exista doar Cronica Carcotasilor.
A fost Hulk Hogan un actor bun? In ciuda faptului ca a jucat in filme de categoria B.
A vazut careva suits? Ce e asa de bun la el? Are mult suspans sau ce? Cam de la ce episod? Ca primele 2 mi s-au parut plictisitoare.
Ce preferati Liam Neeson sau Harrison Ford?
Se mai difuzeaza emisiunea Conversatii cu Tiberiu Ciobanu?
Ati vazut careva Ninja Kamui? Ce parere aveti despre el?
Salut, a ti vazut classroom of the elite? Ce parere aveti despre sezonul 3 care este pe final? Si dupa voi cate sezoane o sa fie ca toata povestea sa fie completa?
Mai joaca in filme James Woods?
Salut Prieteni TPU! Aș dori să- mi spuneți dacă știți numele unui film cu un cal alb unicorn sau inorog care a salvat o femeie în deșert când vroia să bea apă... Mulțumesc frumos pentru un ...? (mai mult)
E adevarat ca exista 365 Days Part 4? Am vazut niste poze pe Facebook.
Ce parere aveti despre Cillian Murphy?
Cine ar merita Oscarul de onorare pentru intreaga cariera (Kurt Russell, Harrison Ford, Bruce Campbell, Sharon Stone, Robert Mitchum, Ida Lupino, John Garfield, Kim Novak, Errol Flynn, Natalie...? (mai mult)
Salut, care e diferenta dintre Manga si Light Lovel? Recent m- am reuitat la un anime Classroom of the elite, superb anime dar povestea din anime nu e la fel cu cea din manga sau light lovel. In light...? (mai mult)
Recunoaste cineva actrita? O sa fie cam greu, e o poza scoasa dintr- o revista din anii '70 am pastrat- o intr- un caiet decupata dar am fost cam prostuta, nu am scris cine e si sunt vreo 30 de ani de...? (mai mult)
Ce rating dati la jujutsu kaisen domnilor si domnisoarelor?
Cât durează reclamele între showuri la Antena 1?
Salut! Ştiți cum se numeşte filmul cu o păpuşă brunette şi are aceeaşi ínălțime unei fetițe de 8- 9 ani? Acea păpuşă prinde viață şi o face pe fetiță să devină păpuşă ca să- i...? (mai mult)
Salut TPU! De ce nu se mai face revelionul la Antena 1 cum se făcea îm trecut?
Ce filme cu jafuri mai sunt, in afara de High Sierra, The Asphalt Jungle, White Heat, Dog Day Afternoon, The Roaring Twenties?
Ce parere aveti despre prezenta lui Harrison Ford in The Expendables 3? In ciuda faptului ca a fost criticat.
Salut TPU! Mă poți ajuta cu un anime, erau niște oameni și căutau ceva mistere (daca țin eu minte) și avea niste talismane la ei, îi ajutau sau se transforma (nu mai țin minte foarte bine). ...? (mai mult)
Salut Sunt în căutarea unui film Am o poză asemănătoare În film era un tip care s- a combinat cu nepoata antrenorului său de mma Ea avea un frate mai mic dacă nu greșesc Făceau dragoste ...? (mai mult)
Https://tinyurl.com/2s3drs3h Pe Netflix. Merită văzut. Aștept comentarii.
A vazut careva serialul justified? cum vi s-a parut? ce sezoane au fost bune? care au fost foarte bune?
Ce parere aveti despre perioada filmelor tacute. Ce film tacut va place cel mai mult?
Salutare, își amintește cineva numele filmului următor : era vorba despre un dragon care dormea într- un castel îngropat în monede de aur, mulți au încercat să îl ucidă dar nu au reușit. ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre prezenta lui 50 Cent in The Expendables 4? Dupa parerea mea, el nu are treaba cu filmele de actiune. Mai bine apareau in ultimul film Ron Perlman, Liam Neeson sau Bruce...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Harrison Ford?
Ce actori ar fi potentiali candidati pentru Oscar de onorare pentru intreaga cariera. Dupa opinia mea, ar merita Harrison Ford, in ciuda faptului ca are o singura nominalizare la Oscar. Merita sau nu...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul Smokey and the bandit cu Burt Reynolds?
Cei care s au uitat la serialul 13 Reasons Why, cum este? Cum vi s-a părut? Este ok? Este un serial emoționant, trist?
Cum se extrage subtitrarea din film
Salut TPU! Doar mie îmi plac filmele, serialele și cărțile în care îngerii sunt villaini? Nu vă gândiți că sunt vreun satanist, dar demonii ca villaini sunt cam neinspirați, iar îngerii ...? (mai mult)
Ce filme v-au făcut să râdeți în hohote? Am chef de o comedie bună dar n-am nici o idee.
Slashere dar sa nu fie populare stiti? si sa aiba multa actiune in ele.
Există vre un film pe baza acestei piese: Justin Foley - Hold On Dacă da, cum se numește? Despre ce este vorba în film? Este un film trist?
Seriale actiune fara batai? Doar impuscaturi sau crime?
A vazut careva serialul suits? Ce e asa frumos la el? Are suspans? Ziceti-mi asa ce se intampla intr-un episod? Dar blacklist? Personajul negativ e interesant?
Ce filme asemanatore stii asemanator cu " The Count of Monte Cristo " multumesc, Funda!
Ce filme gen drama romace stiti, de genu doi iubiti care se despart(diverse motive) si dupa o perioada de timp se reantalnesc Multumesc
Seriale unde apar multe femei goale? In neveste disperate apar? Nici in sex in the city nu apar asa mai mereu, eu vreau sa apara mult de tot, asa de relaxare.
Oare exista site-uri care au selectat importante din fiecare episod dintr-un serial? de exemplu in neveste disperate m-as uita dar e prea mult 40minute pentru ce vrea sa fie.
Ziceti- mi si mie niste seriale si filme de sub 44 de minute, dar sa nu fie populare ca le- am vazut si sa fie orice gen in afara de comedie, daca stiti si seriale chiar de 30 de minute gen barry de ...? (mai mult)
De ce nu se respecta programul TV? Vezi 04, 05.03. 2024 ora 11.00 si 12.00.
Era un film de dragoste, gen el intra la puscarie si iubita lui mereu venea sa il vada... dupa o luna cam asa el vrea sa rupa orice legatura cu ea sa isi refaca viata...ea se casatoreste dar nu se intelege...? (mai mult)
Filme western cu multa actiune stiti?
Salut! Încerc să înțeleg limba germană, îmi puteți recomanda niște filme în limba germană care să aibă subtitrări în limba română? (sau engleză) Și dacă se poate filme pe care să...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
10Bubico întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!