Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Cartile Star wars: "heir to the empire", "dark forces rising" si "the last command" sau pe scurt "the thrawn trilogy" arata cum ar fi continuat George Lucas filmele?
Filme bune pe Netflix?
Https://www.youtube.com/watch?v=KqJSiBkETXY Ce merge asa prost? Deci nu inteleg.Cand ma uit la clipul asta, simt ca e foarte aproape de anime dar in acelasi timp nu cred ca e realist deloc.Si asta ...? (mai mult)
As dori sa stiu niște aplicatii pe care as putea sa vad anime fără să am nevoie sa le descarc de pe magazin play?
Salutare, Aveti idee daca melodia Enrique Iglesias-Hero, se incadreaza in vreun film(videoclip-ul acesteia)?
Ii un film... :)) cu un jaf, la un concurs gen Formula 1. Nu aveti habar?
Imi poate spune cineva un film bun?
Dupa parerea voastra care sunt cele mai bune filme de actiune?(sa zicem iar un top 5:))
Care este dupa parerea voastra top 5 filme horror?
Ce filme marvel misto stiti? Mi-a placut trilogia Batman, Capitanul America, justice league si mai multe. De preferat marvel dar orice cu super eroi.
Salut :) Cum se numea emisiunea aceea din septembrie de la ora 12:30 sa spunem asa in care respectivul vorbea si se auzea un sunet gen horror si se repeta, iar o secventa tot se repeta? Scuzati de...? (mai mult)
Salut,am 13 ani și eu vreau sa merg la un film + 18, s-ar putea sa ma lase cumva? Btw filmul e doctor sleep
Cum se numeste melodia originala, cantata de Lili si Costel din La Bloc? Ei cantau ceva de genu "o idee buna cine sa ne spuna dinspre ce culisa usa e deschisa sa stinga lumina, sa traga cortina si sa...? (mai mult)
Salut, vreau să-mi fac un abonament la Netflix sau HBO GO. Ce îmi recomandați?
Cine urmărește serialul sfarsitul paradisului (el final del paraiso pe Youtube) credeti ca va fi inca un sezon?
Mi- am facut cont de Netflix la 10€, adica doua dispozitive. Mi- ar placea sa îl împart cu o fata sa plătim amandoi, asta ar însemna ca nu pot sa stau și pe telefon și pe laptop și sa fie și...? (mai mult)
Salut. Știe cineva niște seriale Netflix de dragoste, care sa fie și dramatice, gen despre cupluri in care unul din cei 2 inseala sau în care moare unul dintre ei, etc. Un serial care sa fie devastator,...? (mai mult)
Buna, sunt noua in, , lumea anime" deci nu prea stiu unde da caut. Am dat de doua animeuri, care imi plac maxim. Dar, stie cineva daca la Kamisama Hajimemashita exista si sezonul 3 ro sub, iar la ...? (mai mult)
Bună TPU, când eram mai mic mă uitam la un serial pe nume nikki sau nicky nu mai știu exact, era vorba despre o fată care se angajase ca servitoare într- un conac, dar din prima zi a dat- o in...? (mai mult)
Ce filme care au ca tema Apocalipsa/sfârșitul lumii sunt faine de urmărit?
Ce nume i-as putea da unui site de seriale si filme ( Horror )?
Cum se numea filmul ala cu niste copii care gasesc un joc si incep sa se joacă și tot ce le apare acolo se intampla in realitate si băiatul devine maimuță si erau urmăriți de un om?
Cum îi spune la filmul in care este un cutremur foarte mare iar niste copii sunt la metrou si metriurile se darama?
Cum se inserează o subtitrare într-un film online?
am o intrebare, am vazut acum ceva timp un film cu un negru gras si cu doi prieteni au plecat undeva cu o rulota si li s- a stricat si apoi au ajuns undeva si au vazut trei fete ude si s- au...? (mai mult)
Hei! Vreau să mă uit la un serial despre adolescenti, dar de comedie, gen o comedie cu logică, însă nu știu niciunul.Mă puteți ajuta?
Spuneti-mi ceva seriale gen : sf-mister-horror. Asemanatoare cu Lost., Game of Thrones, AHS
De ce uneori in subtitrari apar litere italice de exemplu atunci cand cineva vorbeste la telefon?
Cum se numea emisiunea cu Mos Crăciun care dadea jucării la copii? Parca pe ProTV era
Când eram mic era un film, pe Disney, dacă nu ma înșel, cu niște bărbați care veniseră sa spargă o casa și ii împiedica o femeie bătrâna, avea și o mitraliera:)) Știți de ce film...? (mai mult)
Cine stie din ce episod si serial este momentul Family Guy sau The Simpsons în care personajul principal vine la boss să ceară bani, iar șeful spune că nu are bani, imediat după aprinde...? (mai mult)
Voi ce credeti, Mariana de la puterea dragostei chiar e bolnava psihic sau joaca un rol?
Ce culoare avea pielea lui Darth Maul din Star Wars? Din cate am inteles, rosu cu tatuaje negre dar am observat ca pielea lui era rosie doar putin, in zona fetei. In rest capul si gatul erau negre.
Vreau si eu o lista cu actorii care seamana cu Bill Skarsgard (Cand il joaca pe Roman Godfrey), Leonardo Dicaprio (Cand era tanar) sau Cole Sprouse (In anumite poze). Ma refer aici ca si aspect sau stil,...? (mai mult)
Stie cineva filme de tipul Conor McGregor the movie ...gen motivationale?
Ce faceti atunci cand va plictisiti de un serial? Il continuati de dragul de a-l termina sau pur si simplu renuntati la a va mai uita?
Ce parere aveti de filmul Ready or not din 2019? Puteti recomanda alte filme de genul? Eu zic ca este filmul anului pana acum.
Salut, îmi puteți spune niște filme faine de Crăciun, va rog! Cât mai multe?
am niste intrebari legate de show ed edd eddy. 1.Mai exista episodu; Pick an Ed in romana sau a disparut? 2.Motivul real al anularii sezonului 6 acesta avand doar 2 episoade? 3.Se cunosc...? (mai mult)
Caut un film despre o fata tanara care se indragosteste de un barbat mai in varsta ca ea. Acesta moare dar continua sa ii trimita mesaje de pe lumea cealalta pana cand aceasta ii raspunde la mesaj...? (mai mult)
Știe careva cine va câștiga sezonul 7 din Chefi la cutite?:) Eu sper totusi ca Dumitrescu
Buna, imi puteti da niste nume de filme de Craciun bune la care sa ma uit? Vechi sau noi nu conteaza. Nu home alone ca l-am vazut deja de 100 de ori pe pro tv =))) FUNDA!
Cum vi se pare serialul Warehouse 13 (2009)? Alte seriale de acelasi gen?
Buna ziua! As dori sa aflu unde s-a filmat serialul "La Bloc". Daca se poate o adresa, ar fi extraordinar.
Salut, stie cineva anime cu 100plus epsioade? Am vazut dragon ball toata seria, one piece, naruto toata seria, bleach, fairy tail, black clover. Daca se poate sa fie asemanatoare cu cele de mai sus....? (mai mult)
Salut, ma puteti ajuta si pe mine sa gasesc un film? In filmul dat este vorba de un cartier plin cu vampiri in care un politist intalneste o fata vampir si il ademeneste intr- un loc in care se petrece...? (mai mult)
Rog sa ma ajute cine poate - as dori titlul acelui film in care trei studenti o fata si doi baieti ajung sa imparta acelasi apartament(mi se pare cu 2 camere)fata iubeste pe baiatul mai destept dar el ...? (mai mult)
Filme ca "Motivat să ucidă" sau "Fight Club"?
Hei TPU, vreau si eu niste anime- uri gen : Romance/School/Harem, dar protagonistul sa fie baiat! fundă P.s - am văzut : Boku wa Tomodachi ga Sukunai Clannad Grisaia no Kajitsu Ore no...? (mai mult)
As vrea si eu recomadari de filme chiar seriale ar fi mai bine cu vampiri sau varcolaci (imi e indiferent)gen romantic, fantezie, drama in afara de The Vampire Diares, Amurg sau Teen Wolf sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!