Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Hei TPU, vreau si eu niste anime- uri gen : Romance/School/Harem, dar protagonistul sa fie baiat! fundă P.s - am văzut : Boku wa Tomodachi ga Sukunai Clannad Grisaia no Kajitsu Ore no...? (mai mult)
As vrea si eu recomadari de filme chiar seriale ar fi mai bine cu vampiri sau varcolaci (imi e indiferent)gen romantic, fantezie, drama in afara de The Vampire Diares, Amurg sau Teen Wolf sau...? (mai mult)
Bună ziua, mă poate ajuta cineva cu niște filme bune de Crăciun? Vreau să fie genul comedie de adolescenți sau normal cum ar fi Office Christmas Party!
Care va fi varsta minima pentru a intra la cinematograf la Star Wars: Episode 9?
Vreau si seriale misto ca nu stiu la ce sa ma mai uit. ( am vazut: Tvd, To, Tw, ST, teotfw, Oitnb, skam, elite, baby, Omb, The society, Raision Dion, Atipical, Sintonia, Nowhere boys, ...? (mai mult)
Salut, în urma cu 10-15 ani erau niște filme horror pe kanal D, eh. În unul din ele erau inviati soldații americani uciși în război sau ceva gen, știe careva filmul?! Mulțumesc!
Cine imi poate recomanda niste filme gen AFTER?
as dori si eu recomandari de seriale cu vampiri gen drama, romatic, fantezie in afara de The Vampire Diares si Amurg, va multumesc!
Bună ziua, știe cineva dacă există în seriile American Pie (Plăcinta americană ) un episod cu Crăciunul?
Trebuie neaparat sa faci teatru’ pentru a ajunge actor?
Caut un moment dintr- un serial ( cred că Family Guy sau The Simpsons) în care personajul principal vine la șef cu nevoie de bani, la care seful răspunde că nu are bani, apoi aprinde o bancnotă...? (mai mult)
In multe anime- uri am vazut ca personajul antagonist sau protagonist, are o alunita sub ochiul stang. Dar de ce se intampla mereu sa vad asta?, Oricum si eu am o alunita sub ochiul stang dar e mai departe...? (mai mult)
Explicați-mi vă rog ce este cu subtitrările ciudate de pe unele DVD-uri cu Scooby-Doo. Uneori aceste subtitrări ne explică și cine vorbește deși noi cunoaștem toate personajele. Ce sens are?
Exista aici persoane care urmaresc seria animata The Simpsons (1989- prezent)? ce va place si ce nu va place
Vreo 15-20 de filme bune și filme apreciate
Va rog sugestii de filme la care sa rad cat de mult posibil.Azi vreau sa rad mult.
Salut, as dori si eu niste animeuri ecchi precum acestea Absolute duo Infinite stratos Chivalry Of A Failed Knight Demon King Daimao Freezing AESTHETICA OF A ROGUE HERO Seirei Tsukai no Blade ...? (mai mult)
Mai de mult pe Animax se difuza un anime sau desen cu dinozauri, parca erau copii care adunau niste cartii prin ajutorul carora invocau dinozaurii nu stiti cumva cum se numea?
Unde se tin emisiunile tip,, Marele zid "? Au studioul extrem de mare!
Vreau și eu sa îmi ziceți numele la un film, deci are 3 părți, e de dragoste și cu motociclete (cred ca e cam vechi) am văzut doar prima parte și nu știu prea multe știu ca finalul e tragic
Am văzut un film american în urmă cu 13 ani. Erau câțiva soldați americani la o bază militară într- o țară arabă. O fată dintr- o familie bogată, din acea țară, sună de acasă la un ...? (mai mult)
Hey! Ati văzut vreodată filmul The blue lagoon awakening? Actrița indiana Evans nu are cont de Instagram? Nu se mai știe nimic de ea
Filme sau seriale in gen cu filmul The Island (2005)? Nu trebuie sa fie neaparat cu clone!
Salutare, ceva anime-uri gen Clannad și Clannad : After Story? Fundă P.S : am vazut si Usagi Drop, e decent dar nu chiar atat de bun precum Clannad!
Cand apare Filmul Angry Birds 2 dublat in romana pe DVD sau online de cumparat?
Spuneti-mi și mie niște seriale bune pe netflix.Nu contează genul, doar să îmi spune.ți putin povestea
Cum vi se pare ultimul sezon din Mr. Robot pana acum (inca ruleaza)?
Tocmai ce am vazut "Joker",acum vorbind de finalul filmului, ar trebui sa ne asteptam la "Batman" in 2020?
Ce părere aveți despre American horror story? Ce seriale mai știți din care sa fie asemănătoare?
Imi da si mie cineva o idee de filme romantice cu baieti "rai" si fete cuminti dar dupa 2010?
As vrea va rog daca stiti despre un film care nu mai stiu cum se numeste! Stiu cateva secvente: un satelit este proiectat in spatiu, cu un program special care sa protejeze lumea de arme nucleare....? (mai mult)
as vrea sa imi spuneti si mie niste filme de groaza cu spitale, cu morga numai de genul asta. Stiam eu un film cu morga in care se trezeste un criminal si ii omoara pe toti, nu mai stiu cum...? (mai mult)
FUNDA! Deci acum mult timp am vazut un serial horror. Nu imi mai aduc aminte numele si asta ma supara. Deci era vorba despre o femeie ( doamna Smith sau Martha, nu imi mai aduc aminte numele ei exact...? (mai mult)
E din vreun film imaginea asta? http://youtu.be/OvdHlsKuBpg?t=222 Din care?
Buna, as vrea si eu niste anime ceva gen naruto, tokyo ghoul, owari no seraph sau ceva comedie.
Daţi-mi și mie câteva seriale chinezești sau coreene cu adolescenţi.
am vazut un film si nu imi amintesc cum se numea. Deci era vorba in el despre niste adolescenti care plecau in alt oras si un baiat avea 2 verisoare super bune :)) iar acolo era ceva gen party...? (mai mult)
Salut, stie cineva filme a carora actiune sa se intample prin anii 1950-1970? Imi plac mult acele vremuri. Multumesc.
Salut, acum cativa ani m- am uitat la un film horror si nu ii mai stiu numele. Filmul era despre 3 adolescenti care mergeau in vacanta si s- au cazat la un hotel. Erau 2 fete si un băiat, o fata era...? (mai mult)
pentru cine a vazut serialul Umbre sezonul 3, credeti ca va urma sezonul 4? ultimul episod s-a terminat cam sec si nu prea am inteles, ma lumineaza careva? Multumesc.
Ok, am maaaare nevoie de ajutor, caut de 1 an și ceva un film pe care îl văzusem pe Paramount (doar ultimile 20 de minute, dar nu contează), din câte am înțeles eu era vorba despre o fată și...? (mai mult)
Am vazut un film acum 6- 7 ani cred, care era impartit in mai multe scene. Intr- o scena era un grup de prieteni care fac un accident cu masina (jucandu- se piatra/hartie/foarfeca ca sa fiu mai specific),...? (mai mult)
Vreau filme mișto fara horror și nu contează genul, doar sa fie mișto
S-a uitat cineva la Hazbin Hotel pe YouTube? Este un serial de animație independent cu peste 13 milioane de vizionari in prezent
Caut de foarte mult un anime sau un desen animat nu mai stiu exact ce este il vedeam acum multi ani la Animax la ora 20:00 mereu dupa Minimax.Era vorba de 3 persoane care s- au imprietenit si aveau...? (mai mult)
Caut un film Plouă și un grup de oameni se pun în niște umbrele metalice, făcute din săbii. Oamenii se învârt în acele umbrele, dacă le pot spune așa, printr- un oraș Filmul e chinezesc...? (mai mult)
Salut, daca stie cineva filme asemanatoare cu Gangsteri de Legenda, sa fie la fel drama si putina actiune. Multumesc.
Imi poate spune cineva filmele Final Fantasy in ordine? Am vazut acum vreun an unul, dar nu am inteles nimic cred ca nu am inceput cu primul, acelea cu calitate inalta si personaje realistice, am precizat...? (mai mult)
am nevoie urgenta de ajutor, vreau sa ma uit cu familia la un film de craciun anume... dar nu mai stiu cum se numea filmul. Filmul ii cat de cat vechi si era ceva de genul. Era un santa si...? (mai mult)
Vreau și eu filme,în primul rând să fie mișto indiferent de gen Și poate și ceva sf și acțiune,ceva gen divergent, maze runner,
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)