Salut, mai demult am vazut un film dar numai trailerul il mai stiu. Era vorba despre o casa in care s- au spanzurat niste oameni, cineva a mers acolo si- a gasit o caseta, se pune si se uita si se ...? (mai mult)
Buna, am văzut și eu o mică reclama la un film pe Instagram, pe scurt spune- mi și mie cum se numeste un film. Mai jos îți scriu ce era în partea aia. Deci erau niște adolescenți și se jucau...? (mai mult)
vreau un film Horror foarte bun, dau funda pentru cel mai bun film. PS: ma sperii foarte greu deci bafta;*
Sautare! Ceva seriale bune?
Stie cineva vreun serial cu hoti, escroci, banditi, precum filmul now you see me?
Salut, cand apare sez 3 din "the 100" pe Netflix?
Nu știu câți dintre voi au vizionat serialul "Euphoria", dar am o întrebare. În ce episod se apucă Barbie Ferreira de video chat? Mai exact partea în care un nene își freacă barosul....? (mai mult)
Cat castiga Virgil Iantu la castiga Romania oare?
Salut, caut niste seriale fantesy. Gen teen wolf dar sa fie mai necunoscute ca am vazut multe dintre ele.
Știti ceva seriale interesante, de preferat fantasy sau drama, gen The Vampire Diaries, Teen Wolf, Pretty Little Liars, dar cu maxim 4-5 sezoane? Mersiii:)
Vreau şi eu seriale chinezeşti care să fie pentru adolescenţi şi să te pună în suspans. Plsss
Buna lume. Stie cineva da la Kaichou wa Maid-sama a aparut season 2 rosub?(daca da, m-ar ajuta foarte mult un link, multumeac!)!
Va rog sa ma ajutati sa gasesc doua filme. Le- am vazut acum multi ani si nu retin numele lor. Primul e un film horror in care un savant reuseste sa invie un om. Acesta reprezentand un pericol...? (mai mult)
Ce parere aveti despre chimia dintre actori, credeti ca se pot naste sentimente pe platourile de filmare?
Incerc sa imi aduc aminte cum se numea un film, desen animat. Era un fel de versiune de alladin doar ca la un moment dat era o faza cand el sau ea se duce undeva intr- o camera subterana unde gaseste...? (mai mult)
Știe cineva cum se numeste filmul horror în care arată cum se fac filmele horror?
Se poate face o petitie sau ceva pentru ca protv sa nu mai difuzeze "singur acasa"? Eu m- am saturat efectiv..in fiecare an. Merge vazut o data, de doua ori maxim, dar nu de 200 de ori. Sunt atatea ...? (mai mult)
Cine știe niște filme faine? Gen oameni cu superputeri, roboți, lupte, cu dragoni sau cu tot felul de creaturi (Nu horror).
Vreau un film despre infidelitati. Gen un barbat insurat se indragosteste de angajata lui. Adica sa fie despre o dragoste intre un barbat insurat si o fata disponibila.
Ati vazut ce seamana fratii Franco, desi nu sunt gemeni. Ma refer la Dave si James
Care este cea mai bună ordine a vizionării filmelor Star Wars? M-am hotărât să le văd pe toate și nu prea știu de unde să încep :)). Mersi!
Cartile Star wars: "heir to the empire", "dark forces rising" si "the last command" sau pe scurt "the thrawn trilogy" arata cum ar fi continuat George Lucas filmele?
Filme bune pe Netflix?
Https://www.youtube.com/watch?v=KqJSiBkETXY Ce merge asa prost? Deci nu inteleg.Cand ma uit la clipul asta, simt ca e foarte aproape de anime dar in acelasi timp nu cred ca e realist deloc.Si asta ...? (mai mult)
As dori sa stiu niște aplicatii pe care as putea sa vad anime fără să am nevoie sa le descarc de pe magazin play?
Salutare, Aveti idee daca melodia Enrique Iglesias-Hero, se incadreaza in vreun film(videoclip-ul acesteia)?
Ii un film... :)) cu un jaf, la un concurs gen Formula 1. Nu aveti habar?
Imi poate spune cineva un film bun?
Dupa parerea voastra care sunt cele mai bune filme de actiune?(sa zicem iar un top 5:))
Care este dupa parerea voastra top 5 filme horror?
Ce filme marvel misto stiti? Mi-a placut trilogia Batman, Capitanul America, justice league si mai multe. De preferat marvel dar orice cu super eroi.
Salut :) Cum se numea emisiunea aceea din septembrie de la ora 12:30 sa spunem asa in care respectivul vorbea si se auzea un sunet gen horror si se repeta, iar o secventa tot se repeta? Scuzati de...? (mai mult)
Salut,am 13 ani și eu vreau sa merg la un film + 18, s-ar putea sa ma lase cumva? Btw filmul e doctor sleep
Cum se numeste melodia originala, cantata de Lili si Costel din La Bloc? Ei cantau ceva de genu "o idee buna cine sa ne spuna dinspre ce culisa usa e deschisa sa stinga lumina, sa traga cortina si sa...? (mai mult)
Salut, vreau să-mi fac un abonament la Netflix sau HBO GO. Ce îmi recomandați?
Cine urmărește serialul sfarsitul paradisului (el final del paraiso pe Youtube) credeti ca va fi inca un sezon?
Mi- am facut cont de Netflix la 10€, adica doua dispozitive. Mi- ar placea sa îl împart cu o fata sa plătim amandoi, asta ar însemna ca nu pot sa stau și pe telefon și pe laptop și sa fie și...? (mai mult)
Salut. Știe cineva niște seriale Netflix de dragoste, care sa fie și dramatice, gen despre cupluri in care unul din cei 2 inseala sau în care moare unul dintre ei, etc. Un serial care sa fie devastator,...? (mai mult)
Buna, sunt noua in, , lumea anime" deci nu prea stiu unde da caut. Am dat de doua animeuri, care imi plac maxim. Dar, stie cineva daca la Kamisama Hajimemashita exista si sezonul 3 ro sub, iar la ...? (mai mult)
Bună TPU, când eram mai mic mă uitam la un serial pe nume nikki sau nicky nu mai știu exact, era vorba despre o fată care se angajase ca servitoare într- un conac, dar din prima zi a dat- o in...? (mai mult)
Ce filme care au ca tema Apocalipsa/sfârșitul lumii sunt faine de urmărit?
Ce nume i-as putea da unui site de seriale si filme ( Horror )?
Cum se numea filmul ala cu niste copii care gasesc un joc si incep sa se joacă și tot ce le apare acolo se intampla in realitate si băiatul devine maimuță si erau urmăriți de un om?
Cum îi spune la filmul in care este un cutremur foarte mare iar niste copii sunt la metrou si metriurile se darama?
Cum se inserează o subtitrare într-un film online?
am o intrebare, am vazut acum ceva timp un film cu un negru gras si cu doi prieteni au plecat undeva cu o rulota si li s- a stricat si apoi au ajuns undeva si au vazut trei fete ude si s- au...? (mai mult)
Hei! Vreau să mă uit la un serial despre adolescenti, dar de comedie, gen o comedie cu logică, însă nu știu niciunul.Mă puteți ajuta?
Spuneti-mi ceva seriale gen : sf-mister-horror. Asemanatoare cu Lost., Game of Thrones, AHS
De ce uneori in subtitrari apar litere italice de exemplu atunci cand cineva vorbeste la telefon?
Cum se numea emisiunea cu Mos Crăciun care dadea jucării la copii? Parca pe ProTV era
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?