Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Cand incepe Singur Acasa pe PROTV?
Filme si seriale anti-plictiseala?
Știe cineva ce film s- a dat ieri la AXN, cam între orele 22- 24? Scria că- i în Premieră. Pe cinemagia este "Into the dark", dar nu am văzut ceva asemănător. Acțiunea pe care eu...? (mai mult)
Pe ce canale se difusează telenovele așa mai mult adică să dea la greu telenovele să fie ceva obișnuit? Asta în afară de Pro 2, Pro Gold și Național TV. Pe ce canale se mai dufezează. Și...? (mai mult)
Stie cineva daca serialul V Wars cu Ian Somerhalder va fi de gasit si online in curand (nu doar pe Netflix-cu sau fara subtitrare)?
Aveți idee dacă mai există emisiuni tv precum "Romania, te iubesc!" în alte țări? Emisiuni sau seriale sau documentare care să investigheze problemele interne ale altor țări?...? (mai mult)
vreau sa gasesc un film pe care l- am vazut cu foarte multa vreme in urma. In special vreau sa il gasesc ca sa il pot recomanda unui prieten. Deci filmul este cam asa: Genul: Comedie Nume:...? (mai mult)
De ce Christopher Nolan este un regizor așa de special în comparație cu mulți alții?
As vrea sa imi dati niste desene foarte asemanatoare cu Vanatorii de Troli dar foarte asemanator cu un baiat cu 2 prieteni cu o amuleta sau altceva dar sa aiba prieteni si sa protejeze troli dar sa nu ...? (mai mult)
Am văzut mai demult un film. Era vorba de 2 oameni veniți din alte lumi pe Pământ, dar care erau dușmani. Unul din ei ucise familia celuilalt si acum luptau unul cu altul. Ala rau se deplasa...? (mai mult)
Știți ceva de Saga Amurg seria 6? Tot văd pe YouTube scene din ceea ce este numit Breaking Down partea a 3-a. Mulțumesc anticipat.
Cine ar câștiga o luptă dintre Yuri Boyka și John Cena? Vreau păreri.
Filme sau seriale in gen cu filmul Die Welle(2008) si serialul We Are the Wave(2019)? La serialul mentionat azi am inceput sa vad din el.
Hei TPU.Era un film in care o fata intalneste un baiat.Dar cand il cunoaste mai bine afla ca acesta nu are Facebook, Instagram... si incearca sa afle mai multe despre viata lui cautand despre el, nu ...? (mai mult)
Salut, vreau un serial in care personajul principal sa fie o persoana singuratică, tristă, depresiva. Multumesc
Salutare, am văzut mai demult un film în care un bărbat și o femeie sunt prinși pe o insula și încearcă sa supraviețuiască, țin minte ca femeia este blonda, dar nu mai țin minte cum se numește...? (mai mult)
Caut un film... Am văzut doar niște secvențe, în care erau niște chinezi care se băteau pe niște scuturi cu țepi și aveau și ei scuturi. Atât îmi amintesc
acum câteva zile am terminat Neon Genesis Evangelion (atât filmele cât și seria de 26 de episoade din 1995) mi- a plăcut mult drama și trauma prin care trece protagonistul foarte mult,...? (mai mult)
stiti cumva daca se va lansa sezonul 4 din misterul familiei hunter?
Pentru cine urmareste serialul la bloc. De ce au fost scoase niste episoade https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Lista_episoadelor_din_La_bloc Lipsesc ep. 137, episoadele 92- 94. Nu se gasesc pe net si nici...? (mai mult)
Cine imi poate spune despre ce film este vorba? Filmul este drama despre un tata care din lipsa neatentiei isi pierde fetita, anunță politia, nu este găsită, nu poate sa ierte, ajunge cum ar...? (mai mult)
Hei. E o melodie "Era - Ameno". Stie cineva cum se numeste filmul din videoclipul ei si daca e interesant?
Salut, am o întrebare, nu mai știu în care serial în pariu cu viata sau o noua viața Andrei ajunge la spital și era acolo mama lui, sora lui, Ioana și își revine. În care episod e secvența? ...? (mai mult)
Este adevarat ca se fac inscrieri pentru mireasa pentru fiul meu? Mi-o placut tare mult acea emisiune as vrea sa o revad
Salut, vreau și eu un film de groaza, ce îmi recomandati?
Ce seriale imi recomandati sa vad pe Netflix, noi?
Netflix, HBO sau HBO Go? Care e cel mai bun?
Buna TPU. Am o întrebare: pentru cei care aveți Netflix merita sa îți faci abonament la ei? Si dacă da, care e cel mai bun tip de abonament? Eu am auzit ca cică Netflix are probleme cu semnalul....? (mai mult)
Sunt cumva pe aici persoane care se uita la seria Naruto anime japonez? 1. Ce parerea aveti despre povestea lui Hagoromo Ōtsutsuki si despre mama si copii lui? Un zeu care sa impartit in doua, mai ...? (mai mult)
am o mare intrebare, voi ce credeti ca s- a intamplat cu Misa si Light din death note dupa ce au murit? Au devenit shinigani? Ryuk a zis ca cine primeste acel carnet nu poate sa ajunga nici...? (mai mult)
Mi- am creat un cont pe Netflix, de pe telefon, iar in lista de subtitrari, atunci cand ma loghez de pe TV, lipseste limba romana desi pe telefon sau laptop apare... Contul e creat din...? (mai mult)
Ce animeuri îmi recomandați? Deci nu știu nimic despre animeuri sau cu ce se mănâncă :)). Asa că, care sunt cele mai bune animeuri văzute de voi? Aș vrea un fel de inițiere în genul...? (mai mult)
De filme m- am cam saturat as vrea sa vad niste animeuri.Imi puteti recomanda un top 5 al celor mai bune anime uri vazute de voi? O sa va scriu ce am vazut eu ca sa nu il includeti in top. Death...? (mai mult)
Salutare. Am vazut de curand un articol cum ca un suedez vrea sa lanseze un film de 720 de ore. Care a citit despre asta si stiti despre ce e vorba spuneti- mi va rog si mie ca pe mine ma sperie si trailler-...? (mai mult)
Hei! Văzusem din întâmplare un scurt clip pe Facebook din serialul inima de tigan cred că se numea, nu l- am văzut niciodată, dar clipul respectiv era foarte amuzant și nu mai reușesc să îl...? (mai mult)
Salutare,am avut abonamet la hbo go si sa ia automat bani si cand a luat bani, am inchis abonamentulsi nu-i normal sa vina banii inapoi? Daca da, in cand timp vin? Multumesc
Salut,vreau sa ma apuc de dragon ball z dar când caut pe anime kage îmi da dragon ball kai dc?
Am văzut Bleach până la episodul 311 (sfârșitul luptei cu Aizen), fără să urmăresc episoadele alternative, mai are rost să urmăresc până la episodul 360? Sau sunt și ele...? (mai mult)
A ieșit Transporter 5? Sau daca nu, când?
Am văzut acum câteva zile o secvență dintr- un film asiatic si nu mai stiu cum se numeste serialul. Era vorba despre un fost militar care a devenit profesor la un liceu sau scoala. O altă...? (mai mult)
Stiti cumva cand apare ip man 4 in cinema?
Salut, imi poate recomanda cineva un anime gen aventura, puteri supranaturale? Am vazut : Black Clover, Naruto/boruto, one punch man, fary tail, hero academia, tokyo goul, seven dedly sins, teath...? (mai mult)
Salutare.Cum pot sa sterg contul de amazon video? Multumesc
Ce părere aveți despre serialul Nikita? Mie mi se pare o porcărie.Am văzut niște poze pe Google dar acele ipostaze nici nu se regăsesc în serial. P.S.:Am văzut tot serialul și mi se părea aproape...? (mai mult)
Salut. Stie cineva cand o sa apara episoade noi sau film din kimestsu no yaba?
Filme horror bune? Genul ala cu ucigasi. Cum e haloween, hell fest, vineri 13 etc.
Pentru cei pasionati de serialul Dr.House.Care citat din film va place cel mai mult? O zi frumoasa va doresc.
acum ceva timp am văzut un film pe tv1000 despre un profesor de literatura mai arțăgos, care preda la un colegiu, avea și o fata și un frate gay, nu se înțelegeam cu el și intr-...? (mai mult)
La ce oră și în ce zi este emisiunea „Ce vor plantele"?
Sugestii filme blow your mind?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.