Sugestii filme blow your mind?
De ce majoritatea filmelor horror sunt filmate in România?
As vrea niste filme in gen Law Abiding Citizen, Unknown, Taken, Run all Night sau Inception.
Când apare IT Chapter 3? Filmul ăla cu acel clovn care învie odată la 27 de ani. Am văzut pe net că o să apară și partea a 3 a.
Cum se numea animeul acela cu fata cu parul rosu si avea o coada ca o sirena, era ecchi din ce stiu, cum se numea? dau funda repede
as vrea sa fac și eu un film(adică un fel de poveste despre o fata caruia i- au murit părinții și rămâne singura cu bunica ei paralizată la pat și din fata tocilara a devenit o vagaboanda...? (mai mult)
Ce părere aveți despre serialul Supernatural?
Buna, caut un film cu un tip caruia ii placea sa deseneze si voia sa devina ilustrator de benzi desenate, insa tatal lui nu era de acord cu asta.Era ceva comedie si nu dau de ea de ani buni deja
..Un anime ceva gen Diabolik Lovers, Vampire Knight sau Kamisama Kiss? Dar tot asa, o grafica mai buna. Daca stiti, il puteti descrie in 2- 3 randuri? De exemplu un anime pe care l- ati vazut...? (mai mult)
Nevoie de un răspuns, in sezonul 1 din Prison break arunca cu niște pietricele pe jos, de ce?
Cum pot vedea filmele pe tot ecranul, pe site-uri online având un S10 vreau ca toată imaginea să se întindă pe tot ecranul nu doar până la cameră!
Am vazut odata un trailer la un film si nu mai imi pot aminti cum se numeste filmul nicicum. Era vorba de un om care dupa moartea sotiei/prietenei lui a inventat o masina a timpului sa o salveze, dar...? (mai mult)
Vreau și eu niste anime-uri super amuzante dar și cu o poveste faină.
Hello, stiti cum se numeste filmul din videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=Vxtoica4leg Funda;)
Salut, este un film in care fiecare om bogat avea o copie biologica pentru organe in caz de boli si ei erau tinuti intr- un mediu inchis si mintiti ca plecau in vacanta pe o insula in functie de o loterie,...? (mai mult)
as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul 3 din Spiritpact?
Cine stie cand se difuzeaza The Walking Dead la tv? Am vazut ca fear the walking dead se difuza luni la 22.00 sau 22.30 pe AMC, dar de TWD nu am auzit nimic.Intreb pentru ca nu apare o subtitrare...? (mai mult)
TPU, vreau niste seriale ft faine si cat se poate de lungi cam 13+ minim. Nu prea conteaza genul Funda
Câteva filme gen razboi medieval daca stie cineva?
Pe o scara la infarct, cat de scary e serialul The haunting of the Hill house sau Casa Bantuita? Nu-mi plac filmele prea scary, ci moderate ca IT sau Gerald's Game.
Salut, m-ati putea ajuta cu niste anime superpower/ supranatural cu cat mai multe cu atat mai bine? Dau funda Mulțumesc!
Cand este "Singur Acasa" pe PROTV?
De ce ai nevoie la un laptop pentru a vedea un film de claritate mare? Am vazut ca sunt filme si de 40 gb si eu sincer nu am downlodat pentru ca m- am gandit ca nu s- ar vedea la laptopul meu acea...? (mai mult)
Idei de filme slice of life cu familie? Sa fie ceva cu divort si cum sunt afectati membrii familiei sau ceva de genul.
Recent am vizionat Fate/stay night: Unlimited Blade Works. Am înțeles că mai sunt 2 filme care se leagă de această serie, mă refer la fate stay night, nu de toate( zero, stay night,...? (mai mult)
Cei mai buni 3 actori după părerea ta și de ce?
mai demult ma uitam pe Netflix pe Riverdale cu subtitrare în Romana. Acum cand vreau sa ma uit este doar subtitrare în engleză și alte filme nu le am pe contul meu. De ce?
nu stiu daca mai tineti minte insa acum mult timp erau ceva desene cred ca pe minimax sau alt canal, erau desene cu o maimuta si un papagal si gen maimuta canta si dansa cu niste copii pusi...? (mai mult)
De unde pot sa cumpăr pupila lui Sasuke, din anime-ul "Naruto", "Sharingam"?
Buna, caut anime-uri cu vampiri cat se poate de romantice. Caut ceva mai nou dar si mai vechi. Si sa aiba animația bună ceva de genul diobolik lovers.
Era o scena intr-un film la un hotel care avea o fântâna unde erau doi adolescenti, tipul o placea pe tipa si a incercat sa o sarute, are cineva vreo idee?
Era un film cu niște copii/adolescenți in care unul a vrut sa o sărute pe una lângă foc și ea nu a vrut, era o scena, are cineva vreo idee?
Repede un film despre halloween? Multumesc
Cum vi se pare filmul ala nou cu Joker? Joaca bine? Exagereaza cu nebunia aceea? Gen duce rasetele alea la extrem pana devine penibil sau nu e cine stie ce? E la nivel cu cel din The Dark Knight?
Pentru cunoscători. Erau intr- o vreme, cativa ani buni, pe postul de desene animate Jetix parca, niste desene cu 2 copii care erau dusi la o grădiniță și ei gândeau ca niste adulți....? (mai mult)
Era un film horror cu un 2 frati si o mama care traiau intr- o casa dar unul dintre baieti era mort si celalalt il vedea inca viu si mama lui nu credea, iar apoi baietii o torturau. Stiti cum se cheama...? (mai mult)
Stie cineva un site sau orice alta metoda prin care pot urmari filme pe net cu mai multe persoane de la departare, online? Era siteul rabbit dar a fost inchis pe discord daca stam sa ne uitam nu...? (mai mult)
Salut, stiti cumva ce episod din mako mermaids era ala cand Zack afla ca Mimi e sora lui?
Imi puteti recomanda niste canale tv pe care se difuzeaza filme de actiune, aventura sau science fiction?
De ce sunt toti asa disperati dupa Puterea dragostei? Au astia niste audiente uriase. Chiar si pe Youtube sunt mai mereu in trending, cand deschid google- ul imi apar stiri cu Puterea dragostei, nici...? (mai mult)
Știe cineva filme asemănătoare cu filmul Piratii 2005?
Cine are sa-mi dea si mie niste animeuri de dragoste,horror, school action, zombie si unele f f f f f amuzante si sa aiba niste caractere interesante? Mersi
Stie cineva cate cutite a luat Diamanta Stanescu la sef la cutite? Nu gasesc jurizarea pe internet
Cine imi poate zice va rog frumos un serial asemanator cu "The legend of the blue sea"?
Ce se știe despre filmul spartanii 300 partea 3?
Niste seriale gen The 100? Ceva cu o apocalipsa (fara zombie)
Cum pot vedea filme pe MX Player? Si ce inseamna flux retea? Astept raspuns.
Stie cineva niște hentai-uri bune cu loli?
Puteți să-mi recomandați niște filme horror noi și bune?
Buna, niste filme cu gay bune stiti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!