De filme m- am cam saturat as vrea sa vad niste animeuri.Imi puteti recomanda un top 5 al celor mai bune anime uri vazute de voi? O sa va scriu ce am vazut eu ca sa nu il includeti in top. Death...? (mai mult)
Salutare. Am vazut de curand un articol cum ca un suedez vrea sa lanseze un film de 720 de ore. Care a citit despre asta si stiti despre ce e vorba spuneti- mi va rog si mie ca pe mine ma sperie si trailler-...? (mai mult)
Hei! Văzusem din întâmplare un scurt clip pe Facebook din serialul inima de tigan cred că se numea, nu l- am văzut niciodată, dar clipul respectiv era foarte amuzant și nu mai reușesc să îl...? (mai mult)
Salutare,am avut abonamet la hbo go si sa ia automat bani si cand a luat bani, am inchis abonamentulsi nu-i normal sa vina banii inapoi? Daca da, in cand timp vin? Multumesc
Salut,vreau sa ma apuc de dragon ball z dar când caut pe anime kage îmi da dragon ball kai dc?
Am văzut Bleach până la episodul 311 (sfârșitul luptei cu Aizen), fără să urmăresc episoadele alternative, mai are rost să urmăresc până la episodul 360? Sau sunt și ele...? (mai mult)
A ieșit Transporter 5? Sau daca nu, când?
Am văzut acum câteva zile o secvență dintr- un film asiatic si nu mai stiu cum se numeste serialul. Era vorba despre un fost militar care a devenit profesor la un liceu sau scoala. O altă...? (mai mult)
Stiti cumva cand apare ip man 4 in cinema?
Salut, imi poate recomanda cineva un anime gen aventura, puteri supranaturale? Am vazut : Black Clover, Naruto/boruto, one punch man, fary tail, hero academia, tokyo goul, seven dedly sins, teath...? (mai mult)
Salutare.Cum pot sa sterg contul de amazon video? Multumesc
Ce părere aveți despre serialul Nikita? Mie mi se pare o porcărie.Am văzut niște poze pe Google dar acele ipostaze nici nu se regăsesc în serial. P.S.:Am văzut tot serialul și mi se părea aproape...? (mai mult)
Salut. Stie cineva cand o sa apara episoade noi sau film din kimestsu no yaba?
Filme horror bune? Genul ala cu ucigasi. Cum e haloween, hell fest, vineri 13 etc.
Pentru cei pasionati de serialul Dr.House.Care citat din film va place cel mai mult? O zi frumoasa va doresc.
acum ceva timp am văzut un film pe tv1000 despre un profesor de literatura mai arțăgos, care preda la un colegiu, avea și o fata și un frate gay, nu se înțelegeam cu el și intr-...? (mai mult)
La ce oră și în ce zi este emisiunea „Ce vor plantele"?
Sugestii filme blow your mind?
De ce majoritatea filmelor horror sunt filmate in România?
As vrea niste filme in gen Law Abiding Citizen, Unknown, Taken, Run all Night sau Inception.
Când apare IT Chapter 3? Filmul ăla cu acel clovn care învie odată la 27 de ani. Am văzut pe net că o să apară și partea a 3 a.
Cum se numea animeul acela cu fata cu parul rosu si avea o coada ca o sirena, era ecchi din ce stiu, cum se numea? dau funda repede
as vrea sa fac și eu un film(adică un fel de poveste despre o fata caruia i- au murit părinții și rămâne singura cu bunica ei paralizată la pat și din fata tocilara a devenit o vagaboanda...? (mai mult)
Ce părere aveți despre serialul Supernatural?
Buna, caut un film cu un tip caruia ii placea sa deseneze si voia sa devina ilustrator de benzi desenate, insa tatal lui nu era de acord cu asta.Era ceva comedie si nu dau de ea de ani buni deja
..Un anime ceva gen Diabolik Lovers, Vampire Knight sau Kamisama Kiss? Dar tot asa, o grafica mai buna. Daca stiti, il puteti descrie in 2- 3 randuri? De exemplu un anime pe care l- ati vazut...? (mai mult)
Nevoie de un răspuns, in sezonul 1 din Prison break arunca cu niște pietricele pe jos, de ce?
Cum pot vedea filmele pe tot ecranul, pe site-uri online având un S10 vreau ca toată imaginea să se întindă pe tot ecranul nu doar până la cameră!
Am vazut odata un trailer la un film si nu mai imi pot aminti cum se numeste filmul nicicum. Era vorba de un om care dupa moartea sotiei/prietenei lui a inventat o masina a timpului sa o salveze, dar...? (mai mult)
Vreau și eu niste anime-uri super amuzante dar și cu o poveste faină.
Hello, stiti cum se numeste filmul din videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=Vxtoica4leg Funda;)
Salut, este un film in care fiecare om bogat avea o copie biologica pentru organe in caz de boli si ei erau tinuti intr- un mediu inchis si mintiti ca plecau in vacanta pe o insula in functie de o loterie,...? (mai mult)
as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul 3 din Spiritpact?
Cine stie cand se difuzeaza The Walking Dead la tv? Am vazut ca fear the walking dead se difuza luni la 22.00 sau 22.30 pe AMC, dar de TWD nu am auzit nimic.Intreb pentru ca nu apare o subtitrare...? (mai mult)
TPU, vreau niste seriale ft faine si cat se poate de lungi cam 13+ minim. Nu prea conteaza genul Funda
Câteva filme gen razboi medieval daca stie cineva?
Pe o scara la infarct, cat de scary e serialul The haunting of the Hill house sau Casa Bantuita? Nu-mi plac filmele prea scary, ci moderate ca IT sau Gerald's Game.
Salut, m-ati putea ajuta cu niste anime superpower/ supranatural cu cat mai multe cu atat mai bine? Dau funda Mulțumesc!
Cand este "Singur Acasa" pe PROTV?
De ce ai nevoie la un laptop pentru a vedea un film de claritate mare? Am vazut ca sunt filme si de 40 gb si eu sincer nu am downlodat pentru ca m- am gandit ca nu s- ar vedea la laptopul meu acea...? (mai mult)
Idei de filme slice of life cu familie? Sa fie ceva cu divort si cum sunt afectati membrii familiei sau ceva de genul.
Recent am vizionat Fate/stay night: Unlimited Blade Works. Am înțeles că mai sunt 2 filme care se leagă de această serie, mă refer la fate stay night, nu de toate( zero, stay night,...? (mai mult)
Cei mai buni 3 actori după părerea ta și de ce?
mai demult ma uitam pe Netflix pe Riverdale cu subtitrare în Romana. Acum cand vreau sa ma uit este doar subtitrare în engleză și alte filme nu le am pe contul meu. De ce?
nu stiu daca mai tineti minte insa acum mult timp erau ceva desene cred ca pe minimax sau alt canal, erau desene cu o maimuta si un papagal si gen maimuta canta si dansa cu niste copii pusi...? (mai mult)
De unde pot sa cumpăr pupila lui Sasuke, din anime-ul "Naruto", "Sharingam"?
Buna, caut anime-uri cu vampiri cat se poate de romantice. Caut ceva mai nou dar si mai vechi. Si sa aiba animația bună ceva de genul diobolik lovers.
Era o scena intr-un film la un hotel care avea o fântâna unde erau doi adolescenti, tipul o placea pe tipa si a incercat sa o sarute, are cineva vreo idee?
Era un film cu niște copii/adolescenți in care unul a vrut sa o sărute pe una lângă foc și ea nu a vrut, era o scena, are cineva vreo idee?
Repede un film despre halloween? Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!