Cum vi se pare filmul ala nou cu Joker? Joaca bine? Exagereaza cu nebunia aceea? Gen duce rasetele alea la extrem pana devine penibil sau nu e cine stie ce? E la nivel cu cel din The Dark Knight?
Pentru cunoscători. Erau intr- o vreme, cativa ani buni, pe postul de desene animate Jetix parca, niste desene cu 2 copii care erau dusi la o grădiniță și ei gândeau ca niste adulți....? (mai mult)
Era un film horror cu un 2 frati si o mama care traiau intr- o casa dar unul dintre baieti era mort si celalalt il vedea inca viu si mama lui nu credea, iar apoi baietii o torturau. Stiti cum se cheama...? (mai mult)
Stie cineva un site sau orice alta metoda prin care pot urmari filme pe net cu mai multe persoane de la departare, online? Era siteul rabbit dar a fost inchis pe discord daca stam sa ne uitam nu...? (mai mult)
Salut, stiti cumva ce episod din mako mermaids era ala cand Zack afla ca Mimi e sora lui?
Imi puteti recomanda niste canale tv pe care se difuzeaza filme de actiune, aventura sau science fiction?
De ce sunt toti asa disperati dupa Puterea dragostei? Au astia niste audiente uriase. Chiar si pe Youtube sunt mai mereu in trending, cand deschid google- ul imi apar stiri cu Puterea dragostei, nici...? (mai mult)
Știe cineva filme asemănătoare cu filmul Piratii 2005?
Cine are sa-mi dea si mie niste animeuri de dragoste,horror, school action, zombie si unele f f f f f amuzante si sa aiba niste caractere interesante? Mersi
Stie cineva cate cutite a luat Diamanta Stanescu la sef la cutite? Nu gasesc jurizarea pe internet
Cine imi poate zice va rog frumos un serial asemanator cu "The legend of the blue sea"?
Ce se știe despre filmul spartanii 300 partea 3?
Niste seriale gen The 100? Ceva cu o apocalipsa (fara zombie)
Cum pot vedea filme pe MX Player? Si ce inseamna flux retea? Astept raspuns.
Stie cineva niște hentai-uri bune cu loli?
Puteți să-mi recomandați niște filme horror noi și bune?
Buna, niste filme cu gay bune stiti?
Am vazut de cativa ani un film in care erau niste copii si tatal lor a chemat o dadaca ca sa aiba grija de ei deoarece erau rai si se certau mereu. Insa dadaca era de fapt o vrajitoare urata ...? (mai mult)
Ce film e acesta https://youtu.be/LQaYHh5qmR4
era un desen animat in care 2 baieti deveneau regii unei insule. As vrea sa stiu cum se cheama
Salut Caut un desen la care m- am uitat cand aveam 7- 8 ani pe jetix (anul 2000).Era cu 2 copii care intorceau vrajile rele a unui om invarsta.Mai tin minte un episod.Omul acela rau a intors toate masinile...? (mai mult)
Am citit despre un film romantic ca era un cuplu, baiatul a murit, iar fata a tot continuat sa trimita mesaje de dragoste pe numarul lui de telefon neștiind ca numarul a fost realocat unui alt baiat....? (mai mult)
În ce episod din Unikitty îi spune crocodile lui doctor fox ca o place? Dau funda
Hey, din riverdale va fi si sezonul 5 sau 4 e ultimul sezon?
acum cativa ani era un desen pe disney channel o fetita hawaiana si un monstrulet albastru cu 4 brate, il caut de ceva vreme si nu reusesc sa imi aduc minte de numele desenului, funda
Imi poate recomanda cineva filme sau seriale care sa contina slang?
am o problema legata de Netflix, sunt in Germania si mi- am facut contul de Netflix aici, problema e ca atunci cand vreau sa vizionez un film nu imi da limba romana, doar engleza si germana,...? (mai mult)
Pentru cei din Bucuresti Sector 3. Aveti idee daca mai este deschis cinemaul din Auchan Titan?
Am si eu următoarea întrebarea: Ochelarii 3D de la cinemacity se potrivesc si in cazul in care merg cu ei la IMAX 3D? Mulțumesc!
Salut, îmi puteți spune ceva seriale faine?
Am Netflix si vreau sa vad serialul grey’s anatomy, dar nu imi apare. Lumea spune ca este pe Netflix, dar eu nu-l gasesc. Stiti motivul?
Care credeti ca a fost cel mai bun joker din toate filmele?
Dati-mi si mie niste seriale. Va zic ce am vazut eu. Poate va ajuta. The flash, Supergirl, Lucifer, Shadow Hunters, Sex Education, Insatiable, Titans, The Originals, Legacies.
Imi puteti recomanda un film documentar care considerati ca e exceptional? Indiferent de tema.
Filme smek pe Netflix?
Suntem în 2019 știți când va apărea sezonul 7 din Teen Wolf? Trebuie sa existe o continuare. Va rog :((((
Am vazut mai de mult un film nici prea nou nici prea vechi american in care nu stiu de unde au citit femeile ca atunci cistigi doar dragostea unui barbat daca faci cu el dragoste doar la a 9 intalnire....? (mai mult)
Salut, îmi amintesc ca am văzut mai de mult o faza dintr- un film, cu ceva studenti americani parca, care erau în aerisire și spionau vestiarul fetelor. Atât am prins din film și as vrea să- ...? (mai mult)
M- ar interesa numele filmului, film vechi fiind si strain ma gandesc american in care o sotie a fost instruita de mama ei caci daca vrea sa aiba o casnicie reusita sa se poarte cu sotul ei cum s- ar ...? (mai mult)
Era un film american despre curse de mașini. La linia de start o tânără a spus:" Învingătorul mă câștigă pe mine". Aș vrea numele filmului deoarece vreau să- l caut pe YouTube. Mă mulțumesc...? (mai mult)
Hey, as avea o intrebare pentru cei ce privesc anime. As vrea niște anime noi la care sa ma uit, sunt foarte selectiv și tocmai de asta imi este greu sa gasesc ceva bun. As fi interesat de câteva ...? (mai mult)
Știe cineva seria filmelor de groaza, Paranormal activity? Am terminat partea a-5 a. Nu găsesc partea a 6 a. Știe cineva de ce nu o găsesc? Detalii. Dau funda evident
Cum se numea episodul cu Johnny Test si masina de vise?
Era un film de comedie cu doi parinti de varsta a treia, care merg in vizita la fiica lor, ea fiind intr- o relatie cu un tip super bogat cu o casa enorma. Tin minte ca fiica lor a pleaca inapoi...? (mai mult)
Urgent! care stie cum se numeste filmul in care baiatul era producator de muzica si fata avea nevoie de ceva proiect pentru facultate si baiatul incerca sa o combine si ea nu voia pentru ca era cu facultatea...? (mai mult)
Salutare tuturor! Știe cineva unde aș putea să găsesc seriile animate pe care le urmăream după 89? Aș vrea să le vadă și fetițele mele. Mă refer la: Capitain Planet, Aventurierii spațiului,...? (mai mult)
stie cineva ce film s-a difuzat pe data de 22 septembrie 2019 la ora 20:30 seara la pro tv, dau funda pentru cel mai bun raspuns
Cum vi s-a părul filmul acesta nemțesc, cei care l-ați vizionat? https://youtu.be/rzPjTsIr9bU
Sa uitat cineva la Cinema la filmul Maleficient 2 sa imi spuna cat costa acest film 3D va rog?
Îmi recomanda cineva niște seriale bune, gen The Vampire Diares, The originals, Legacies, I- Land, Lost, Stranger Things, Lucifer. Sa fie mai noi și sa fie bune, sa nu ma pot dezlipi ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat