Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Stiti cumva daca va apărea si partea a 2-a din filmul Doom?
Cum credeti ca va arata filmul "Avatar 2"? Filmul isi va avea premiera pe data de 17 decembrie 2021.
Va dati si voi cu opinia daca va rog? Noul film "Joker" din 2019, cei care l- ati vazut, ce senzatie ati avut la final? Mi se pare un film foarte psihologic... special sa implementeze povestea...? (mai mult)
Îmi place sa scriu scenarii de film. Cum as putea sa fac bani din pasiunea asta?
Era inainte pe disney chanel un desen cu o fata, tatăl ei si niste roboți.Ea trebuia sa ii ascundă de ceilalți oameni.Intrebarea mea este daca il mai găsesc pe Youtube sau google.Si cum se...? (mai mult)
A vazut careva filmul Joker? Recomandati?
Am vazut acum ceva timp (ceva ani) la TV, un film de comedie in care aparea mai multe personaje din alte filme, cred ca era ceva film pamflet/parodie, iar acum nu stiu cum sa il gasesc. Daca...? (mai mult)
Caut un film despre nu știu decât un pic de "conținut" din el. Gen : O femeie în vârstă (peste 50 de ani), blonda, este șerif într- un orășel mic și locuiește cu mama ei. Apare un ...? (mai mult)
Hello TPU! Îmi gaseste si mie cineva soundtrack- ul de la link- ul ăsta : https://youtu.be/qQMSKHPb0o0 sau titlul original? Am incercat cu Shazam dar zice doar aceeasi varianta care nu e corecta si ...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme in genul Hacksaw Ridge.
Am niște întrebări pentru cei de aici care au vizionat Joker (dacă nu l- ați vizionat nu dați click pentru că vor apărea spoilere). 1. Am auzit că s- au șters scene. Inclusiv ending- ...? (mai mult)
Deci am auzit o gramada de cuvinte de lauda pentru Netflix deci am hotarat sa cumpar luna free dar acum regret pentru ca nici luna free nu merita, adica gen eu ma uit pe un site care iti arata toate filmele...? (mai mult)
deci caut si eu un film sau desen nu mai stiu ce era, era parca pe Jetix cred acum mai multi ani si era un baiat care construia o racheta parca si il ajutau mai multi intr- un depozit in camp,...? (mai mult)
Bun, deci era un desene vechi japonez unde era vorba de doua familii, 1 mai zgarcita si puturoasa si una mai silitoare si mai buna la suflet, o data 2 randunci isi fac cuib la cele doua case, la cea...? (mai mult)
Ce parere aveti despre "abstract:the art of design" serial documentar? https://www.imdb.com/title/tt6333098/ https://www.youtube.com/watch?v=DYaq2sWTWAA
Caut si eu un film vechi. Imi amintesc din el ca era un tânăr venit la liceu și s- a luat lumina și a rămas blocat în lift parca sau într- o cameră. Si a intrat o fata peste el și au făcut...? (mai mult)
Ati vazut serialul Sex and the City? Ce parere aveti?
Cand apare sezonul 4 din my hero cademia? Nu mai pot de nerabdare!
Hey, de ce nu mai apar episoade la sezonul 4 din Riverdale? A aparut pe 9 octombrie primul dupa nu a mai aparut urmatorul. Stie cineva in ce zi apar?
Îmi storc creierii de ceva timp să- mi amintesc cum se numea o telenovelă, care a fost difuzată pe pro 2 (când postul încă se numea acasă tv), în care avea rol principal o actriță roșcată....? (mai mult)
Ce filme v-au placut cel mai mult si v-au lasat surprinsi si de ce?
Era un film cu o tipă care primește un mesaj sau ceva de genul pe telefonul ei în care i se spune cât mai are sa trăiască (ceva amenintare parca). Intre timp își schimba telefonul dar începe...? (mai mult)
O sa fie și sezonul 5 din Riverdale? Sau sezonul 4 e ultimul?
Care- i episodul din băieți de oras unde erau toti la masa si ii zice Malone chelnerului daca are Limonada? Ala zice da si dupa Malone zice o Cola bă. Erau toti la masa gen la o cafenea sau ceva. Dau...? (mai mult)
Mi s- a spus ca apare sezonul 4 al serialului Riverdale in octombrie, pe 9 va fi premiera dar nu a aparut. Deci daca stie cineva cand apare sezonul 4 sa imi spuna va rog e cel mai indragit serial de al...? (mai mult)
Cand va apărea sezonul 4 din Riverdale?
A văzut cineva filmul "Alexander the Great"? Puteți să îmi spuneți cum vi s-a părut, ce anume v-a plăcut și ce nu?
am vazut acum ceva timp un film si nu imi amintesc cum se numeste. Sper sa ma puteti ajuta, era vorba despre un barbat care credea ca avea superputeri si salveaza niste fete rapite de un alt...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca exista figurine Funk Pop cu Disenchantment? Am facut comanda pe Amazon dar abia pe 23 noiembrie se lanseaza si ma intrebam daca a vazut cineva printr- un Carturesti sau prin magazine. ...? (mai mult)
Cum se numeste melodia din primul episod din Regina, când Nicoleta Luciu si Cabral erau in secvența aia din deșert si cine o canta?
Cum vi s-a parut filmul Joker (2019)?
Vreau sa vad un film/ serial care are la baza descifrarea codurilor lui Leonardo da Vinci. Unde se fac cercetări despre operele sale, unde se descifrează mesajele lui. Chestii de genul
Am vazut un film mai demult despre un politist care a fost otravit de sotia sa si ingropat. Noaptea a fost furtuna si el s- a trezit din morti. Ajuns acasa a vazut ca sotia lui si- a adus amantul...? (mai mult)
Tpuuu filme sau seriale ft bune care sa fie horror? Repede, funda
Ceva filme interesante sf,filozofie, psihologie as dori, daca stiti.
as vrea niste filme nu multe dar bune, sa fie de actiune in care personajul sau personajele sa jefuiasca o banca si sa fuga de politie. Sper ca nu sunt singurul caruia sa ii placa genul asta...? (mai mult)
Cum se numește cel care scrie scenariul unui film?
In filmul,, The Revenant" Leo di Caprio a dormit intr-o carcasa de animal. Ce animal era?
Mi- am adus aminte de un film/desen văzut prin 2005- 2006 pe Cartoon Network. Era vorba de un puşti de 11 ani care eram cam singuratic. Avea un fel de jucarie cu care se juca, la moment ...? (mai mult)
Ati văzut Joker?
Imi puteti recomanda niste filme S.F (ceva cu alte planete, nu stiu daca folosesc corect S.F), sau ceva cu dinozauri.
Cum vi s-a parut filmul Joker?
As vrea o lista cu animemuri precum Naruto sau Regele Shaman. Deja urmaresc Boruto, dar apare un episod la saptamana.
Ce film/ serial ati recomanda?
Mi- am făcut un playlist cu toate serialele, desenele, filmele de pe cartoon network si disney channel si jetix, dar nu găsesc unul (nu știu dacă e serial sau film ). E relativ recent ( difuzat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre serialul "The Magicians"? https://www.imdb.com/title/tt4254242/ https://en.wikipedia.org/wiki/The_Magicians_(American_TV_series)
Https://www.youtube.com/watch?v=0_o80MW34OM Vorbind de un film "Naruto", numai eu cred ca ar fi mai realistic daca nu ar avea parul exact ca in anime si daca ar avea hainele mai murdare/jerpelite?...? (mai mult)
2019 a fost un an atat de naspa pentru filme... stiti careva ceva film bun? Da sa nu raspuneti daca aveti sub 16 ani ca atunci nu prea aveti voi sens ce e ala film bun. Va rog muult. Vreau un film super...? (mai mult)
Cine stie unde pot gasi finala emisiunii din 2011-2012 "Scoala de bune maniere" de pe PrimaTV?
Cred ca v- am exasperat cu intrebarile dar imi doresc tare mult sa mai privesc thrillere psihologice sau horror.Cel mai bun top primeste funda! O sa va las eu un top cu ce am privit eu pana acum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?