Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Cred ca v- am exasperat cu intrebarile dar imi doresc tare mult sa mai privesc thrillere psihologice sau horror.Cel mai bun top primeste funda! O sa va las eu un top cu ce am privit eu pana acum...? (mai mult)
Cum se numea filmul ala in care un barbat intalneste o femeie care retraieste aceeasi zi mereu iar la sfarsitul filmului ei sunt pe un yacht?
Știe cineva câte episoade are sezonul 5 din Gotham(2014)? Dau fundă! Până acum pe aplicația de văzut filme pe care o am, sezonul 5 are 12 episoade. Dar am văzut că majoritatea sezoaneleor am...? (mai mult)
Știe cineva filme asemănătoare cu Iubitul meu e zombi- Warm bodies? Gen Horror-Romantic! Dacă știți, va rog sa îmi ziceți! Mulțumesc frumos! ❤️
Am vazut un film in care erau mai multi studenti, dintre care una dintre fete le propune celorlalți sa participe la un experiment pe corpul uman in urma caruia unul dintre ei urma sa moară...? (mai mult)
Știți cumva filme coreene de dragoste cu elevi? Dacă da, recomandați-mi câteva! (mai noi)
Vreau top 10 seriale cu gay. Mrs în avans.
Cine poate sa-mi povesteasca pe scurt ultimul episod din M.A.S.H 4077
De ce cand postezi un ep din ed edd eddy este sters imediat?
[Pe Netflix] Eli este următorul film din seria Hill House sau este doar un alt film și + el se va face un film care se va numi "Hill House 2" sau ceva de genul?
Caut un film vechi de ore bune, dar nu îl găsesc. Nu mai țin minte cum se numeşte ci doar despre ce e vorba. E vorba despre un bărbat crescut în spațiu de când era bebeluş. Un robot...? (mai mult)
Care sunt toate melodiile din serialul profu? Dau funda
Serialul twilight este un film bun? Ca am inceput sa-l urmaresc de ceva freme.
Imi puteti spune niste seriale la care merita sa ma uit(Netflix), chiar daca s-au incheiat.
Salut. Era un serial pe Disney Channel cu Shawn Mendes și încă 2 băieți, erau o trupă. Stiti cumva cum se numea serialul? A fost prin 2009-2010 cred
Imi puteti sugera un anime similar cu Naruto?
Cand apare serialul The Witcher?
Hi. Ce e IMBd pentru filme si cum functioneaza?
Cand va aparea sezonul 2 din The spanish pricess? DAU FUNDA!
As vrea sa vizionez un film si nu am nicio idee momentan.Recomandari? P.S. Ma intereseaza doar thrillere psihologice daca se poate sau horror, un singur film doar cel mai bun nu imi trebuie ...? (mai mult)
Am cautat astazi un program pentru sambata 5 octombrie sa vad ce filme ruleaza in cinematografe si am vazut ca nu apare nicaieri nimic, ma gandesc ca poate nu a aparut inca programul, aveti idee?
Filme cu spioni și despre birocrația rusă gen Red Sparrow, Hardcore Henry sau Anna, mai știe cineva?
Era un desen cu un extraterestru care a venit pe pământ. El era crezut un caine era de culoare albastră. Este adoptat de către o fata. Care stie cum se numea acel desen?
Ce părere aveți despre serialul "Grey’s Anatomy", ținând cont că este din 2005 și recent a început sezonul final? Ați urmărit serialul sau aveți de gând să- l urmăriți în viitorul...? (mai mult)
Poate să îmi dea cineva o listă cu filme și seriale DC? Sau un link de la un site.
imi puteti spune un program de animatie cartoon, va rog?
Numele filmului va rog:o trupa practicanti de sporturi extreme si cascadorii anul 2000-2005, una dintre fete moare si pare sinucidere.Prietenul ei se infiltreaza in trupa si incearca sa afle adevarul
Când apare ep 5 din sacrificiul pe yt? N-am apucat sa îl văd ca nu am fost acasă miercuri.
Hei TPU, vreau sa imi spuneti va rog niste seriale animate (nu animeuri), care sa nu fie chiar de copii, sa aiba o poveste care sa ma captiveze sau daca nu, niste serii de desene care au legatura intre...? (mai mult)
Buna, caut filme de dragoste cu vampiri cat se poate de romantice. Caut ceva gen twilight sau jurnalele vampirilor.
La producția unui film ce experți lucrează? Adică ce posturi muncesc la realizarea unui film, în afară de actori și regizor? Mersi.
Stiti cumva daca serialul How to Get Away with Murder va fi difuzat in Romania?
Hei, stie cineva cate sezoane are skam belgum si daca mai apar? Am auzit ca pe 12 oct apare ceva dar nu stiu exact.
Era acum multi ani un film pe Cartoon Network(cum erau alea de o ora si ceva, doua) pe programul de desene animate un film cu niste copii care cautau o comoara. La inceput erau cu niste biciclete...? (mai mult)
Aș vrea o listă cu filme originale, unice. Mulțumesc!
Cum se numea acel film in care 2 adulti se intalnesc dupa multi ani la înmormântarea unui prieten comun? Stiu ca in adolescenta cei doi erau indragostiti. Femeia acum era căsătorită si avea un băiat...? (mai mult)
Recent a apărut sezonul 2 din Titans. Ce părere aveți până acum? Mie mi se pare ok, dar tot mai bun mi s- a părut primul sezon. La sezonul ăsta nu prea îmi place cum arată Raven, adică schimbarea...? (mai mult)
Știe cineva filme, în care personajele să aibă super puteri, dar să nu fie super eroi? ( De exemplu, cum e serialul The Gifted, sau Titans chiar dacă sunt super eroi). Aș vrea să văd un film...? (mai mult)
Știe cineva vreo aplicație sau un site de pe care pot afla când va apărea un film? Sau știe cineva când va apărea Suicide Squad 2?
Buna seara, as vrea sa-mi scrieti mai jos cele mai bun filme horror pe care le-ati vazut si o mica descriere (fara spoilere de preferat) Din pacate nu va pot da la toti funda dar vot veti primi.
Salut, cate serii Dragon Ball sunt? Si care e prima?
Niște filme /seriale faine? Dar seriale nu prea lungi:)
Serialul de tv Mom(mama) mie mi-a schimbat viata. Voi ce parere aveti?
Aș vrea să văd un film, ceva în care personajele să aibă super puteri. ( De exemplu cum e Wonder Woman, X- men ). Aveți vreo idee? ( Nu prea aș vrea să fie de la DC sau Marvel, pentru că...? (mai mult)
Seriale sau filme in gen cu serialul Zoo (2015-2017)?
Cum se numește episodul din seria animată "Johnny Bravo" în care un drăcușor îl pune pe Johnny să calce iarba, iar de acolo iese un mutant, iar la magazin plătește cu monede vechi și o face...? (mai mult)
Caut un anime.M-am uitat la dororo si mi-a placut. Vreau sa fie scurt, cu multa actiune si batai.
Ce anime school life stiti? :)
când eram mai mic am văzut un film pe Pro TV, țin sa spun ca acum am 15 ani și pe atunci aveam 5, era vorba despre niște adolescenți care au mers la un lac și unui băiat ii placea...? (mai mult)
Stiti cumva cand apare IT 2 PE NETFLIX?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!