Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, caut filmul cu un nazist care a fost gasit recent si acum va fi judecat la 93 ani, e din 2019, Groening il cheama, poate stie careva titlul filmului.
Recomandati-mi un film bun
Cum a fost filmul/serialul „game of thrones"? Nu m-am uitat la el. Merită? Ce e atât de interesant la el?
Cine îmi face un rezumat al serialului Sacrificiul? Nu am înțeles prea bine firul povestii. De ce s- a culcat Ioana cu Andrei? Cine este această Ștefania? Vreau mai multe detalii, nu am reușit sa...? (mai mult)
Hey. Caut un anime, putin mai vechi. E vorba de un pitic gras, la început în jocuri are caracterul porc dupa primul episod apare o fata, cea mai populară si il duce intr o altă lume, cu 7 regi ...? (mai mult)
Ce filme imi recomandati in care sa gasesc comedie, romantism si actiune?
Cum se scrie si cum se traduce replica in latina din showul in puii mei? Suna ceva de genu analum met vaginorum mortomes.
Stie cineva filme, originale Netflix, gen nowhere boys sau greenhouse academy? Multumesc!
Care a vazut Breaking Bad? Și mai ales, cine asteapta filmul El Camino Breaking Bad?
Vreau sa merg cu niste prietene la film la IT 2 si nu mai stiu o chestie. E nevoie de buletin sa intri la un film 16+?
cum se numea serialul ala de la disney channel sau pe ce era difuzat cu 2 fete ce se puteau teleporta cand bateau palma (legat de tahioni etc)?
Voi ce parere aveti de ce mini- seria Chernobyl (https://www.imdb.com/title/tt7366338/?ref_=fn_al_tt_1) este atat de apreciata la nivel mondial? O mini- serie fara prea multe efecte speciale, lasa o ...? (mai mult)
Stiti unde se pot vedea sezoanele mai vechi din emisunea Visuri la Cheie? Eu am gasit pe Youtube si pe site-ul protv-ului doar ultimul sezon si cateva episoade din penultimul sezon.
Ce s- a întâmplat cu Jeremy din The vampire diaries? Cred ca n- am fost atenta iar în ultimul episod unde au apărut aproape toate personajele, el nu și- a făcut apariția. A murit în episoadele...? (mai mult)
Unde pot gasi editii integrale Bravo ai stil pe internet (in afara de YouTube, sa stiti ca acolo nu pun muzica din cauza copyright-ului).
Caut un film, dar nu mai tin minte multe detalii despre el. Tot ce stiu este ca era cu o echipa de astronauti care fac parte dintr- un program secret si calatoresc printr- o poarta interstelata...? (mai mult)
Vreau sa ma uit la niste documentare sau seriale sau filme despre criminali in sau mafioti Ce imi recomandati? Am vazut: Conversation with a killer:Ted Bundy Tapes Peaky Blinders. Sa nu imi recomandati...? (mai mult)
Cum se numeste filmul din care a dat Antena 3 acum doua zile niste secvente, in care o adolescenta fusese rapita si era licitata intr-un loc obscur si se ofereau seme de 100.000- 500.000 mii euro?
Caut un episod din "la bloc" in care Lili e in casa la un barbat si acel barbat vrea sa ii faca rau din cate mai tin minte si Costel vorbeste prin telepatie cu ea ca sa iasa afara din casa. Mai...? (mai mult)
Buna seara, stie cineva filme gen pasarea phoenix? Sau filme gen arctic (superb filmul).
Cum se numește filmul? Este pe Netflix, este o replica parca la început când zice ca a făcut din 100 de dolari 1000 când au venit ai lui in America.
Hey! Cine îmi poate supune niste Filme/seriale turcești (fata săracă se duce in alt oraș și băiatul cel mai popular se îndrăgostește de ea)
Imi poate propune si mie cineva un serial gen Lucifer, sa nu fie horror, gen personajul principal sa aiba ceva superputeri, face ca serialul sa fie mai interesant :).
Va place,, Family Guy"? Daca da, care sunt personajele preferate?
Se difuza pe Pro TV acum 2- 3 ani un film : Erau unii la un bar, a venit unul care spunea ca I s- a stricat camioneta si acolo se va petrece toata actiunea. Filmul era thriller si horror cred. ...? (mai mult)
Nu imi aduc aminte numele unui film si as avea nevoie de ajutor. Stiu ca era vorba despre o familie de americani care lucrau in Europa, parintii si o fetita, iar tatal moare intr- un accident,...? (mai mult)
Îmi recomanda cineva un serial fain de dragoste?
De ce televiziunile nu vor sa mai dea in reluare serialele anilor 90? Salvați de clopotel, Destinul familiei Howard, Dallas, Santa Barbara, Telefonul de la miezul noptii, midnight caller, ...? (mai mult)
Hey guys, de unde e luata secventa asta: http://vm.tiktok.com/S1N3LK/? DAU FUNDA! Mea in avans!
Daca ma puteti ajuta cu o lista de filme: Sa fie o gasca de adolescenti sa plece intr- un loc cu masina sa se strice masina respectiva, si un animal/bestie/creatura/orice sa- i terorizeze. Daca...? (mai mult)
Este un film pe Netflix spaniol de groaza (nu Veronica) cu un tip care aude sunete ciudate ce provin din baia lui, acolo e sotia lui Clara care este data cu capul de pereţi de ceva supranatural, am ...? (mai mult)
Caut un serial mai vechi coreean din cate imi aduc aminte si arata niste intamplari la palat cu concubina si toate cele si cand cineva nu respecta regulile sau ceva de genul trebuia sa bea otrava....? (mai mult)
Stie careva cand apare filmul k12 de Melanie Martinez la cinema sau macar subtritrat in romana ca sa-l vad acasa? Dau funda (≧∇≦)
Un serial sau hai si un film cu un personaj complex, misterios? :D De exemplu Dexter... Am vazut si Breaking Bad, Prison Break, SPN, Lost(mmm, aici au fost chiar mai multe personaje complexe)
Imi spune cineva un film bazat pe supraviețuirea în pădure?
De curând am dat peste "Vampire Academy (2014)", film. Efectiv m- am îndrăgostit de Dimitri si Rose. Am mai vizionat Red riding hood, The kissing booth, Saga Amurg, Tuturor băieților pe...? (mai mult)
Nu ma ia somnul si caut un film, daca stiti ceva bun,ma uit cu placere, fara actiune si groaza
Ati vazut filmul Podurile din madison county? Daca da, va intreb voi ce decizie ati fi luat? O intalnire intampaltoare, doi oameni care se indragostesc... Cu Clint Eastwood si Meryl Streep
Era un film vechi cu vampiri foarte realist și frumos, cam prin 2008 l- am vazut cred, il aveam pe un cd. O secventa din film, erau mai multi oameni intr- o pestera din pamant si cautau pe cineva ...? (mai mult)
Acum câțiva ani am văzut un film care avea loc in Las Vegas, era despre o fata care a avut un accident și a rămas arsa in urma unui accident cu avionul și in Las Vegas își face o prietena...? (mai mult)
Salutare. Niste filme gen The call (2013)? Tot cu operatoare :D
Pentru cei cu Netflix. Power rangers forta mistica este dublat in romana sau este subtitrat? Vreau sa incerc o luna gratis, pot descarca serialele in calculator?
Salut, stie cineva daca X Factor se mai difuzeza anul acesta? Am vazut ca Horia Brenciu s-a intors la ProTV, ar fi mare pacat se nu se mai difuzeze.
Am o problema cu Netflixul, am fost intr- o scoala de vara acum o luna si mi- am bagat cardul pe smart TV din camera in care am fost cazat, nestiind ca acel TV avea deja un cont Netflix pe el,...? (mai mult)
Stie cineva daca pe Netflix este tot sezonul 3 din La Casa De Papel? Pe google am gasit doat 8 episoade din sezonul 3 si am inteles ca mai lipsesc 2 sau 3.
Știe cineva o aplicație care te anunța când se lansează un film nou in cinema?
Cine se mai uita la Serialul:"Lacrimi la Marea neagra"? Cum vi se pare aceasta "iubire" cu violente animalice?
Este adevarata secventa cand Bambi sta langa mama sa moarta si este de sange? Va rog sa-mi spuneti ca am uitat originalul
Un Film sau Serial pe Netflix asemănător cu Bodyguard, imi puteti recomanda?
Filme/seriale interesante, gen:romantic, drama
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!