Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Asta este ultima intrebare despre ed edd eddy. Exista un site cu toate episoadele din Ed Edd Eddy cu bani sau un dvd cu sub in romana cu Ed Edd Eddy? Atat am avut de spus
In serialul Binny si fantoma, se spune cum a murit Melchior(fantoma)?
Idei de filme precum saw?
Nu pot sa vad toate filmele / serialele pe Netflix de ce? Imi scrie ca nu pot sa vad pe aceasta regiune acel film / serial. Cum aș putea face sa vad toate filmele / Serialele pe Netflix gratuit
Cine vrea sa vedem un film impreuna? Ce propunere aveti?
Filme cu de actiune pe Netflix lupte batai prin puscarii lupte sau cv de genul?
Bună TPU, știți filme în genul "The Maze Runner"?
Are cineva idee cum se numeste fetita din desene..are breton, parul brunet si prins in coada, pitica(are capul mai mare decat corpul)?
Stiți filme bune de comedie sau horror?
Știe cineva cum se numeste filmu asta https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=688280824979773&id=1822202371327012
Vreau niste filme bune sa se asemene cu John Wick si daca nu sunt ziceti-mi niste filme de categoria ACTIUNE, THRILLER.
LIstă cu filme horror dacă se poate cu fete care circula cu autostopul și sunt răpite?
Știți ceva filme sau seriale ca Aliace Grace sau ceva asemanator? Cu servitoare etc întâmplări din vremea aceea care prezintă viata oamenilor de atunci.Sau cu sclavi tot asa
Daca dau Cancel Membership la Netflix cu o zi inainte de data platii imi vor fi luati banii?
Prin anii 2005- 2010 era un film gen apocaliptic cu zombi, actiunea se desfasura intr- un bloc, stiu ca individul se uita jos si vedea cum un motociclist sau ceva de genu era atacat de un ...? (mai mult)
Buna, știe cineva un film de comedie- romantica cu 3 fete care erau în liceu și le plăceau de un băiat dar nu știau să sărute și se duc la un băiat ca să învețe să le sărute dar el nu știa...? (mai mult)
Bună. Cam acum un an m- am uitat la un film de groaza, dar nu la tot, doar la vreo 15- 20 de minute din el. Acum aș vrea să îl revizionez, însă nu îmi amintesc cum se numește. Tot ce imi amintesc...? (mai mult)
De curand(duminica seara 1 sept) am vazut un film pe pro tv insa nu l- am vazut pana la capat si nu gasesc grila lor de programe si as vrea sa il vad online, insa nu imi amintesc cum se numeste.Era...? (mai mult)
Recent mi am amintot de un serial tip anime/cartoon de pe minimax sau cartoon network de prin 2008 2009 Era un fel de pokemon/digimon cu niste creaturi cu mai multe stadii de evolutie Stapanii...? (mai mult)
Cate ore are filmul Das Boot(1981)? Intr-o parte imi apare 5, in alta 3. Nici macar nu gasesc unde sa il vad.
Erau mai demult pe Cartoon Network desene cu Scooby Doo, in care un profesor i- a trimis pe Scooby si prietenii lui intr- o alta dimensiune prin intermediul unui joc video. Numai ca nu mai...? (mai mult)
Imi puteti lasa un link/link-uri cu toate filmele din seria Blair Witch? Pe Netflix este doar unul din 2016. Imi puteti spune si cate/care sunt? Nu gasesc pe internet.
Imi puteti recomanda niste seriale politiste bune.Nu foarte vechi, dar terminate.Adc daca e inceput dupa 2010 e ok. Dau funda
Ce episod este in the vampier diaries când Alaric și Damon s-au dus la vampirul ăla care ieșise din mormântul acela blestemat pentru ca ei căutau răspunsuri acțiunea se petrece intr-o casa
Stie cineva un serial asemănător cu Hanazakari no kimitachi e? Dacă da, imi puteți spune și unde aș putea să îl văd subtitrat în română?
Cat e un bilet la IT 2?
Vreau sa imi fac un cont Netflix free trial 30 zile dar nu stiu ma puteti ajuta? Eu m- am blocat la : Alege abonamentul potrivit pentru tine standar, minim, premium Ma gandesc ca premium...? (mai mult)
Hallo Kameraden! Știe cineva câte sezoane are "The Haunting of Hill house" și câte episoade are un sezon? Încă o întrebare:dacă are mai mult de 2 sezoane au apărut deja în online? Dacă nu, ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre serialul "The Society"? https://www.imdb.com/title/tt8778064/ https://www.youtube.com/watch?v=UJzU-b5EU9c https://en.wikipedia.org/wiki/The_Society_(TV_series)
Recomandari de anime.uri cineva
Buna, niște filme de genul: pentru adolescenți, dragoste, drama
Daca am 14 ani iar un film de la cinema este de 15+ il pot vedea?=))
imi poate da cineva exemple de animeuri bune care probabil mi.ar placea sa ma uit daca mi.au placut la nebunie animeurile; naruto, tokyo ghoul, fullmetal alchemist si death note. Evident...? (mai mult)
În ce zile începe filmul turcesc,, Steaua sufletului" si de la ce oră?
Am căutat azi „La Răscruce De Vânturi" și am remarcat că sunt destule variante. Care dintre ele e cel mai bun (din ce an), adică respectă îndeaproape acțiunea din roman? Merci!
Salut Salut...m- am uitat acum mult timp la un film in care 2 barbati fug de un politist si se ascund intr- un bloc de birouri cred si acolo scarile sunt infinite daca urci ajungi in acelasi punct mai ...? (mai mult)
Salut m- am uitat acum mult timp la un film in care 2 barbati fug de un politist si se ascund intr- un bloc de birouri cred si acolo scarile sunt infinite daca urci ajungi in acelasi punct mai este o faza...? (mai mult)
Buna, am o intrebare legata de un "film" disney pe care l- am vazut mai demult, cand eram destul de mica.Nu imi aduc aminte numele.Era despre niste copii care aveau o matusa sau o bunica vrajitoare.In...? (mai mult)
(FUNDĂ) m- am apucat recent de Naruto (sunt la episodul 70 din primul serial) sunt însă puțin derutat în legătură cu filmele "Naruto" și "Naruto Shippuden" cu serialele în sine. ...? (mai mult)
Am vazut un film acum cativa ani buni cu o tipa care supravietuieste unui accident de avion, dupa cum credea ea initial. Dupa ceva timp incepe sa se intalneasca cu oameni care murisera in acel accident...? (mai mult)
Am auzit de un serial care se numeste "instinct". Daca l-a vzt cineva, ce se intaampla in el?
Stie cineva cate sezoane va avea riverdale?
Hai noroc, ba frate, mi- am amintit de curand de un episod din ceva desen care nu mai stiu cum se numeste, era cu ceva creatura dubioasa care calatorea in timp si imbatranea pe toata lumea pe care o...? (mai mult)
Dacă mă puteți ajuta sa aflu ordinea adevărată a episoadelor din Miraculos.Cum ar fi episodul 25 și 26 sunt cele de la început. Sper că măcar o persoană a aflat.
Salut, imi spune-ti si mie niste seriale faine pentru adolescenți
Salut, imi puteti spuni ai mie niste seriale faine pentru adolescenți?
Salutare imi puteți recomanda un serial în care sa nu fie nimic 18+, pe care sa îl pot scrie la școală!
Detin un laptop cu o placa video GTX 850m. Diagonala ecranului e putin ciudata si citind cateva detalii despre modelul meu de laptop, diagonala ecranului si rezolutia lui nu ar fi cea mai mareaza....? (mai mult)
(FUNDĂ) m- am apucat recent de Naruto (sunt la episodul 70 din primul serial) sunt însă puțin derutat în legătură cu filmele "Naruto" și "Naruto Shippuden" cu serialele în sine. aș...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Star Wars 9? Cum credeți că se va termina? Ce așteptări aveți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.