Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
As dori o lista cu niste filme horror+mister legate de criminali. Nu saw (am vazut intreaga serie horror). Multumesc!
Salut. M- am uitat acum cativa ani la un film pe care as vrea sa- l revăd, însă nu mai stiu cum se numea acel film. Tema principală a filmului era cea a kickbox- ului si il avea ca si personaj principal...? (mai mult)
Sper ca ma puteţi ajuta si pe mine cu numele acestui serial. Stiu despre el ca personajul principal este un bărbat care este chemat de fiecare data cand apare o tentativa de sinucidere iar cand...? (mai mult)
Vreau o lista cu anime uri de actiune/sf si drama, de exemplu nanatsu no taizai sau death note dar cum am zis, sa fie si drama in ele
Hey, stie cineva daca si cand apare partea a doua a filmului Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald?
Hello, am inteles ca pe 06.09(6 septembrie) apare it 2 Am vazut ceva cu cinema city ca va fi la cinema pe la 20:30 sau ceva de genu. Cum pot afla ora la care va fi filmul inainte de 6 septembrie la cinema?...? (mai mult)
De ce nu a aparut inca sezonu 3 din diabolik lovers, suntem in 2019 si tot nu a aparut?
mai stie cineva desenul ala de pe minimax parca, cu o fetita care locuia in hotelul lui ma- sa dar se intalnea cu ea extrem de rar si avea o bona super misto si un valet care parca ii era si...? (mai mult)
În sezonul 2 din serialul turcesc Surorile o să mai apară Umay Karay, gen o salvează cineva până la urmă sau moare? Am văzut pe insta că Nur ( Umay ) a pus o postare despre sezonul 2 și sunt...? (mai mult)
Salut, cand aveam 6 ani (acum am 16) am vazut o parte dintr- un film de groaza, imi aduc aminte doar 2 scene dintre care una era finalul, l- am vazut la tv, pe pro tv parca sau alt canal, nu mai stiu...? (mai mult)
Filmul "Masacrul din Texas" este bazat pe o poveste adevarata? Daca da, imi poate spune cineva povestea?
Sa mă apuc de Jurnalele vampirilor?(serialul)
Salut. Era un film pentru copii acum mult timp. Țin minte că era vorba despre niște copii care s- au luat după ceva comoara. Au ajuns într- o casă undeva unde erau niște oameni răi. Mi se ...? (mai mult)
Mai apare partea 2 la filmele de animație Smallfoot 2018 și The Son of Bigfoot 2017?
Salut, nu mai stiu cum se numea un film, poate ma ajutati voi, era despre cativa oameni care nu stiau unde se aflau si formau un cerc si odata la ceva timp cineva murea la nimereala sau trebuiau ei ...? (mai mult)
Mai apare partea 2 la filmul Ready Player One 2018?
Bună, am nevoie de o lista lunga cu filme, de orice gen, vad eu dacă îmi plac.
Am si eu nevoie de puțin ajutor aici, caut un serial sau film, nu știu ce era, am văzut o parte din el într- o dimineață când m- am trezit dintr- o beție și vreau efectiv să văd toata...? (mai mult)
Era un film care se dadea la jetix sau foxkids cu un baiat de liceu si bunicul lui care si- au construit propria racheta cu care baiatul a mers in spatiu sa salveze niste astronauti ramasi...? (mai mult)
Cu ce te ajuta concret in viata reala vizionatul de filme si seriale? Dati exemple.
Niste filme sau seriale cu zei vikingi?
Salut, imi aduc aminte de un film in care niste indivizi vor sa jefuiasca un magazin/benzinarie... si iau ostatici rand pe rand, apoi vine multa politia si negociaza cu hotii si incearca sa intre. Oare...? (mai mult)
Ce episod e asta? https://youtu.be/VGdFHHQBMUg
Spuneți-mi niște filme bune la care sa ma uit, Sf, supranatural cu puteri, chestii de genu, fără împușcături sau horor, mulțumesc anticipat!
Merge să plătesc contul de Netflix pentru prima dată cu un tonomat sau ceva de genul care are o funcție de platile la Netflix?
In ce seriale au jucat Meghan Markle si Ariana Grande?
cand aveam 10 ani am vazut un desen la televizor cu niste magicieni(cred) care puteam sa zboare pe niste placi si aveau tot felul de probe si intreceri prin care trebuiau sa treaca prin niste...? (mai mult)
V-a placut game of thrones? Acu ma gandesc daca merita timpul sau nu. Cand era la inceput am vizionalizat primele 3~ sezoane, mi s-au parut relativ OK, dar mi s-a parut un serial low budget
Pentru cine s- a uitat la Stranger Things sezonul 3. Ce credeti ca s- a intamplat cu hopper? Am vazut multe teorii care ziceau ca poate fi in upside down. Asa zisi "posedati" au murit? La inceput,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre serialul "Suleyman Magnificul"? Merită să încep să mă uit la el?
Mi-ati putea recomanda un film/serial cu zei? Precum american gods dar sa aiba destul de multa actiune nu la fel ca american gods.Multumesc :D
Era un film in care juca Gerard Butler in rolul principal. (Nu sunt 100% sigura ca el era, dar asa tin eu minte). Ca si descriere, el ajunge la închisoare, nu mai stiu exact cum, era cu mai mulți...? (mai mult)
Stie cineva cand incepe vocea romaniei din aceasta toamna sau Vlad sezonul 2?
Filme cu calatorii in timp sau universuri paralele? Spre exemplu, am vazut un film, dar plecam la scoala si nu am spucat prea mult din el. Era o femeie care se imbatase, a adormit si s- a trezit...? (mai mult)
Cineva de aici s-a uitat la Chambers/Camere Întunecate? Credeți/știți dacă va fi și sezonul 2? Dau fundă. Mersi!
Care ar putea sa ma ajute? Va rog! Caut un film despre o femeie care rapea bebelusi. Țin minte ca la sfarsitul filmului, pentru a o omori pe femeie, au taiat copacul care se afla in curtea...? (mai mult)
Era un desen animat in care era o tipa care semana foarte mult cu bunica ei si intr- un episod a fost o melodie care era ceva gen: Puterea lui unu e uriasa; Puterea lui 2 e mai aleasa; Provocarea...? (mai mult)
Un film care descrie cum era prin anii 1500?
Bună, am mai pus intrebarea asta o dată, puteti va rog să îmi recomandați filme in care exista o relație între un șef si un subaltern cum este în secretary 2002. Cand am pus intrebarea...? (mai mult)
Servus:) Am si eu o problema cu PowerDVD, adica nu chiar o problema o nelamurire. Mentionez ca folosesc versiunea 18.0. 2202.62 Editia Ultra. Situatia e in felul urmator: Am descarcat un film, si imi...? (mai mult)
Seriale foarte putin cunoscute si underrated? Fara raspunsuri cu seriale cunoscute.
Ce anime romance+ actiune pot vedea? Vreau unele destul de interesante. Am văzut: Guilty Crown, Sword Art Online( sunt pe la episodul 16 sezonul 2, mai trebuie să văd și filmul), The...? (mai mult)
Salut, caut niste seriale fantasy cu adolescenți de exemplu teen wolf daca stiti niste seriale de genul as aprecia daca mi le-ati scrie la comentarii.
Imi puteti recomanda niste seriale? Doar ce am terminat the 100 si nu am la ce sa ma mai uit.
Cand va aparea sezonul 4 din riverdale?
Poate cineva sa imi faca o lista, gen top 10 most powerful anime characters? Si sa fie adaugat si Meliodas.
Unde vezi filmele descărcate de pe Netflix? Sunt confuz...nu am "downloads" în telefon.
Salut. Cum se numeste canalul tv de anunturi? Unde sunt anunțuri non-stop. Nu știu dacă categoria este bună
Cand e finala Dragoste fara secrete?
Buna, caut si eu un film care nu stiu cum se numeste dar imi aduc aminte ca era cu patru prieteni si doi dinte ei aveau copii si intr- un accident ei mor si in testament specifică ca copiii sa fie crescuți...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!