Imi spune cineva un film bazat pe supraviețuirea în pădure?
De curând am dat peste "Vampire Academy (2014)", film. Efectiv m- am îndrăgostit de Dimitri si Rose. Am mai vizionat Red riding hood, The kissing booth, Saga Amurg, Tuturor băieților pe...? (mai mult)
Nu ma ia somnul si caut un film, daca stiti ceva bun,ma uit cu placere, fara actiune si groaza
Ati vazut filmul Podurile din madison county? Daca da, va intreb voi ce decizie ati fi luat? O intalnire intampaltoare, doi oameni care se indragostesc... Cu Clint Eastwood si Meryl Streep
Era un film vechi cu vampiri foarte realist și frumos, cam prin 2008 l- am vazut cred, il aveam pe un cd. O secventa din film, erau mai multi oameni intr- o pestera din pamant si cautau pe cineva ...? (mai mult)
Acum câțiva ani am văzut un film care avea loc in Las Vegas, era despre o fata care a avut un accident și a rămas arsa in urma unui accident cu avionul și in Las Vegas își face o prietena...? (mai mult)
Salutare. Niste filme gen The call (2013)? Tot cu operatoare :D
Pentru cei cu Netflix. Power rangers forta mistica este dublat in romana sau este subtitrat? Vreau sa incerc o luna gratis, pot descarca serialele in calculator?
Salut, stie cineva daca X Factor se mai difuzeza anul acesta? Am vazut ca Horia Brenciu s-a intors la ProTV, ar fi mare pacat se nu se mai difuzeze.
Am o problema cu Netflixul, am fost intr- o scoala de vara acum o luna si mi- am bagat cardul pe smart TV din camera in care am fost cazat, nestiind ca acel TV avea deja un cont Netflix pe el,...? (mai mult)
Stie cineva daca pe Netflix este tot sezonul 3 din La Casa De Papel? Pe google am gasit doat 8 episoade din sezonul 3 si am inteles ca mai lipsesc 2 sau 3.
Știe cineva o aplicație care te anunța când se lansează un film nou in cinema?
Cine se mai uita la Serialul:"Lacrimi la Marea neagra"? Cum vi se pare aceasta "iubire" cu violente animalice?
Este adevarata secventa cand Bambi sta langa mama sa moarta si este de sange? Va rog sa-mi spuneti ca am uitat originalul
Un Film sau Serial pe Netflix asemănător cu Bodyguard, imi puteti recomanda?
Filme/seriale interesante, gen:romantic, drama
Asta este ultima intrebare despre ed edd eddy. Exista un site cu toate episoadele din Ed Edd Eddy cu bani sau un dvd cu sub in romana cu Ed Edd Eddy? Atat am avut de spus
In serialul Binny si fantoma, se spune cum a murit Melchior(fantoma)?
Idei de filme precum saw?
Nu pot sa vad toate filmele / serialele pe Netflix de ce? Imi scrie ca nu pot sa vad pe aceasta regiune acel film / serial. Cum aș putea face sa vad toate filmele / Serialele pe Netflix gratuit
Cine vrea sa vedem un film impreuna? Ce propunere aveti?
Filme cu de actiune pe Netflix lupte batai prin puscarii lupte sau cv de genul?
Bună TPU, știți filme în genul "The Maze Runner"?
Are cineva idee cum se numeste fetita din desene..are breton, parul brunet si prins in coada, pitica(are capul mai mare decat corpul)?
Stiți filme bune de comedie sau horror?
Știe cineva cum se numeste filmu asta https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=688280824979773&id=1822202371327012
Vreau niste filme bune sa se asemene cu John Wick si daca nu sunt ziceti-mi niste filme de categoria ACTIUNE, THRILLER.
LIstă cu filme horror dacă se poate cu fete care circula cu autostopul și sunt răpite?
Știți ceva filme sau seriale ca Aliace Grace sau ceva asemanator? Cu servitoare etc întâmplări din vremea aceea care prezintă viata oamenilor de atunci.Sau cu sclavi tot asa
Daca dau Cancel Membership la Netflix cu o zi inainte de data platii imi vor fi luati banii?
Prin anii 2005- 2010 era un film gen apocaliptic cu zombi, actiunea se desfasura intr- un bloc, stiu ca individul se uita jos si vedea cum un motociclist sau ceva de genu era atacat de un ...? (mai mult)
Buna, știe cineva un film de comedie- romantica cu 3 fete care erau în liceu și le plăceau de un băiat dar nu știau să sărute și se duc la un băiat ca să învețe să le sărute dar el nu știa...? (mai mult)
Bună. Cam acum un an m- am uitat la un film de groaza, dar nu la tot, doar la vreo 15- 20 de minute din el. Acum aș vrea să îl revizionez, însă nu îmi amintesc cum se numește. Tot ce imi amintesc...? (mai mult)
De curand(duminica seara 1 sept) am vazut un film pe pro tv insa nu l- am vazut pana la capat si nu gasesc grila lor de programe si as vrea sa il vad online, insa nu imi amintesc cum se numeste.Era...? (mai mult)
Recent mi am amintot de un serial tip anime/cartoon de pe minimax sau cartoon network de prin 2008 2009 Era un fel de pokemon/digimon cu niste creaturi cu mai multe stadii de evolutie Stapanii...? (mai mult)
Cate ore are filmul Das Boot(1981)? Intr-o parte imi apare 5, in alta 3. Nici macar nu gasesc unde sa il vad.
Erau mai demult pe Cartoon Network desene cu Scooby Doo, in care un profesor i- a trimis pe Scooby si prietenii lui intr- o alta dimensiune prin intermediul unui joc video. Numai ca nu mai...? (mai mult)
Imi puteti lasa un link/link-uri cu toate filmele din seria Blair Witch? Pe Netflix este doar unul din 2016. Imi puteti spune si cate/care sunt? Nu gasesc pe internet.
Imi puteti recomanda niste seriale politiste bune.Nu foarte vechi, dar terminate.Adc daca e inceput dupa 2010 e ok. Dau funda
Ce episod este in the vampier diaries când Alaric și Damon s-au dus la vampirul ăla care ieșise din mormântul acela blestemat pentru ca ei căutau răspunsuri acțiunea se petrece intr-o casa
Stie cineva un serial asemănător cu Hanazakari no kimitachi e? Dacă da, imi puteți spune și unde aș putea să îl văd subtitrat în română?
Cat e un bilet la IT 2?
Vreau sa imi fac un cont Netflix free trial 30 zile dar nu stiu ma puteti ajuta? Eu m- am blocat la : Alege abonamentul potrivit pentru tine standar, minim, premium Ma gandesc ca premium...? (mai mult)
Hallo Kameraden! Știe cineva câte sezoane are "The Haunting of Hill house" și câte episoade are un sezon? Încă o întrebare:dacă are mai mult de 2 sezoane au apărut deja în online? Dacă nu, ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre serialul "The Society"? https://www.imdb.com/title/tt8778064/ https://www.youtube.com/watch?v=UJzU-b5EU9c https://en.wikipedia.org/wiki/The_Society_(TV_series)
Recomandari de anime.uri cineva
Buna, niște filme de genul: pentru adolescenți, dragoste, drama
Daca am 14 ani iar un film de la cinema este de 15+ il pot vedea?=))
imi poate da cineva exemple de animeuri bune care probabil mi.ar placea sa ma uit daca mi.au placut la nebunie animeurile; naruto, tokyo ghoul, fullmetal alchemist si death note. Evident...? (mai mult)
În ce zile începe filmul turcesc,, Steaua sufletului" si de la ce oră?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!