Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU, Cine imi poate recomanda cele mai multe filme de familie, gen Orient Express primește fundiță. Aș vrea cât mai multe filme dinstea cu copii sau si altceva, dar sa fie de familie si...? (mai mult)
Salut, acum mult timp am văzut un film cu un avion care s- a prăbușit și au ieșit 2- 3 piloți fantoma care s- au împrietenit cu o fetita și au reușit sa refacă avionul. Dacă puteți sa- mi ...? (mai mult)
Hey, acum ceva timp am vazut un anime si nu mi- l amintesc era vorba despre un baiat care intr- o seara s- a culcat cu o fata, ziua urmatoare o cunoaste pe noua sotie a tatalui sau care are doua fete,...? (mai mult)
Cum se numește filmul ăla in care un avion se prăbușește în munți, iar supraviețuitorii sunt nevoiți să decurgă la canibalism? (Bazat pe fapte reale) Dar filmul ăla cu Tom Hanks singur pe ...? (mai mult)
In strager things de unde îl știau pe tipul ăla ca sa trimit probleme către ziare gen Jonathan și tipa aia? De unde știau de el? 0
Care ati urmarit filmul, The Secret. Eu l-am urmarit si as fi curios ce credeti daca e adevarat ce spune si daca ati incercat careva sa faceti cum spune acolo?
Caut cele mai bune filme de dragoste povești de iubire. Multumesc
Recent am văzut filmul Escape Room. Știe cineva daca actrița Taylor Russell are Instagram sau Twitter? :)
Încerc să- mi aduc aminte denumirea unui serial, dar nu reuşesc în nici un fel. Serialul a fost difuzat anul trecut, vara sau toamna, nu mai tin minte exact, pe tvr1, a avut puține episoade, ...? (mai mult)
Când va apărea sezonul 4 din riverdale? Și dacă știți niște seriale identice ca și riverdale, mulțumesc!
Salut, stie cineva cum se numea filmul ala in care erau mai multe persoane intr- un autocar (cred) si mergeau pe un pod ca ala din San Francisco sau ceva de genul si cedeaza, ma rog nu prea imi aduc...? (mai mult)
Cum pot să vizionez un serial sau film în limba engleză? Toate sunt subtitrate în română.
De multa vreme incerc sa gasesc un film dar nu am dat de el. Este vorba despre un baiat care este nevoit sa faca un referat de 500 de cuvinte parca pentru a trece clasa / a nu fi dat afara. ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum a murit Avatar Aang?
S-a uitat cineva de aici la 13 reasons why? E fain?
Salut, dragii mei...stie cineva daca va mai aparea sezonul 6 din serialul izombie de pe Netflix?
Dați-mi câteva seriale bune de pe Netflix vă rog.
Bună, TPU! Ajutați- mă să- mi amintesc denumirea unui serial. Acum ceva timp a fost difuzat pe Tvr1, cel putin eu aşa imi amintesc, un serial cu vreo 13 episoade, cu o fată care a fost dusă ...? (mai mult)
In seara asta la pro tv, ce sezon si episod din Las Fierbinti a dat? Vreau sa aflu daca a fost un sezon nou sau unul mai vechi
Cum Barry a devenit Savitar, explicati va rog.(Din serialul THE FLASH)
Va rog sa imi spuneti un film cu masini rapide, cu politie, cu faze făcute la "secunda"etc. Fără fast and furious, sau baby driver. Mulțumesc!
cum pot face rost de o subtitrare pentrru filmul "Taita Boves 2010" https://www.imdb.com/title/tt1729661/ https://www.youtube.com/watch?v=bAo879z0- aM&t=299s - aici filmul full Am...? (mai mult)
Bună ziua. Era un film cu un tip care era gagicar. Avea niște reguli cum sa nu intri încălțat în casa la el. Pana se îndrăgostește de o tipa care la final ii spune ca se mărită cu altul....? (mai mult)
Știți serialul Hill House? Dacă da, se vor mai lansa ceva episoade în viitor?
Unde aș putea viziona postul TV Adult Swim pe internet, pentru că am înțeles că-n România nu este încă disponibil?
cum pot face rost de o subtitrare pentrru filmul "Taita Boves 2010" https://www.imdb.com/title/tt1729661/ https://www.youtube.com/watch?v=bAo879z0- aM&t=299s - aici filmul full Am mai intrebat...? (mai mult)
Cand apare Allegiant partea a 2 a? Din seria de filme Divergent, pentru ca eu nu il găsesc!
Film in care o fetita face o poza unui criminal intr-un cimitir iar apoi el o urmareste. Aceasta este salvata de un barbat necunoscut al carui fiu a murit in curtea casei.
Stie cineva de ce nu a mai fost filmat sezonul 6 din Merlin?
Hei, caut si eu un film, este vorba despre un grup de prieteni care zboara cu un avion mai mic si in timp ce zboara dau de o ceata sa zic asa si in ceata aia e o creatura si ii omoara pe rand... stie...? (mai mult)
Cel mai frumos film pe care l-ați vizionat? Nu contează genul. Poate mă inspirați și pe mine.
Filme de dragoste. Fata sa plece undeva si dupa se întâlnește cu un baiat si se îndrăgostește.
Era un film cu o fetita bolnava și avea grija fratele ei de ea pana când ea a scos capul din mașină lui și s-a accidentat de un pom și a murit.Cum se numea?
Ce seriale asemanatoare Rick & Morty stiti?
Buna, acum ceva timp am vizionat un film dar i- am uitat numele, țin minte că era vorba despre o gașcă ce erau intr- un bar, iar la un moment dat ei ies afara si apar niste chestii invizibile din...? (mai mult)
Imi puteti da exemple de titluri de filme despre iubire si sacrificii? Gen, titlurile sa fie inventate de voi, si in romana. Mersi!
Imi recomandati un film care sa nu fie de groaza, sa nu contina elemente science fiction. Vreau filme emotionante, pot fi si de dragoste, si de comedie.
Ce filme imi puteți recomanda(de văzut seara, as vrea ceva relaxant) P. S. Am 13 ani.
De ceva timp incerc sa- mi aduc aminte numele unui desen văzut în copilărie. Personajele principale sunt oameni. Nu imi aduc bine aminte dar intr- un episod fata care era personajul principal...? (mai mult)
am vazut un anumit serial de pe contul Netflix al unui prieten din Romania. Acest serial avea optiunea de audio in romana. Acum, daca ma uit cu contul meu, din Franta, nu mai am aceasta ...? (mai mult)
Ce parere aveti, va mai iesi sezonul 9 din serialul dexter?
Caut un film animat in care era un leu si fiul sau la zoo iar fiul sau nu putea rage, la un moment dat acesta sare gardul gradinii iar tatal sau impreuna cu celelalte animale pleaca dupa el, ...? (mai mult)
Care e cel mai amuzant film pe care l-ati vazut?
vreau sa-mi recomandati niste filme horror foarte bune, dar sa fie destul de horror plss.
Stiti vreun serial sau film in care un bad boy si un good boy se indragostesc de aceeasi fata:))? In afara de vampire diaries.
Cunoaște cineva un program care să aplice diferite culori pe fontul unei subtitrări și apoi să fie aplicată pe videoclip (film)? Exclus playerele pentru filme.
Salut, daca imi puteti lasa o lista cu seriale fantasy daca se poate sa fie de pe Netflix.
Crezi ca viata ta valoreaza macar cat un film oscar?
Mi-a plăcut serialul "The Mentalist". Îmi recomanda cineva un serial asemănător, în afara de Psyco.
Hei, mai tine cineva minte numele unui desen animat, in care parca stiu ca erau un porc, un pui de dinozaur, o scoica, cred ca si un copil si alte animale. Imi mai aduc aminte doar o secventa dintr-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!