Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Hei, mai tine cineva minte numele unui desen animat, in care parca stiu ca erau un porc, un pui de dinozaur, o scoica, cred ca si un copil si alte animale. Imi mai aduc aminte doar o secventa dintr-...? (mai mult)
Buna, știți cumva dacă a apărut fellen 2? Tot il caut si nu-l găsesc
recent am auzit niste zvon-uri cum ca s-a confirmat aparitia sezon-ului 6 din Prison Break, este adevarat? Ar fi extraordinar daca ar fi adevarat este serial-ul meu preferat.
O intrebare pentru cei care au vazut serialul Meteor Garden 2018. Am urmarit niste secvente de la sfarsit. In final, casatoria lor era doar in visul fetei? Si inca o intrebare, exista episodul 50?
Gasesc filme de genul "300", Troia pe HBO GO?
Cum vi se pare filmul Slenderman? Îl vizionez în acest moment (Luni, 19 august, ora 00:00) şi nu mi se pare diferit faţă de alte filme de groază.
Cum se numește filmul? Este un film despre Extratereștri și oameni locuiau într-un munte unde aveau ferme și etc.
Episoadele din ochii din umbră sunt reale? Așa par.
Am inceput sa ma uit la seriale de dragoste. Pe moment ma uit la "O gramada de caramele: Pacatul" care e pe Happy Channel Sa ma uit la alte tipuri de seriale? Tocmai am auzit in episodul care il ...? (mai mult)
imi puteti spune si mie cum se numeste filmul cu Moise sau cum il pot gasi? Multumesc!
Imi recomanda cineva niste seriale? Sa fie terminate (Ps: tocmai am terminat Casa de papel) a da si ceva in afara de GOT.Multumesc anticipat!
Imi puteti recomanda filme de dragoste cu adolescenti? Gen If i stay,After, The kissing booth Urgeeent!
Acum cativa ani am vazut la TV un film care m- a captivat mult si pe care as dori sa il revad. Nu mai stiu mare lucru din el, dar cu siguranta stiu cateva secvente importante. De exemplu: ...? (mai mult)
Doresc si eu niste seriale fără sf dar sa nu fie nici așa vechi si sa fie interesante. Mulțumesc!
Ati vazut serialul Making a murderer? TERBIL,dupa caz real, astept sa vad ce se mai intampla daca vor fi eliberati, este caz real si recomnad la toata lumea.
Am o intrebare legata de acest personaj din benzi desenate publicate de DC Comics, Jokerul: Ei bine cine l- a creat pe acest personaj si mai ales de unde s- a inspirat atunci cand l- a creat pe El? ...? (mai mult)
Vreau un top 5 anime-uri celebre in japonia, ma refer la rating, vizionari, note. Dar sa fie din perioada 2003 -2019. Multumesc!
1. Pentru cei ce se uita la Naruto si Naruto Shippuden, imi puteti spune care e stramosul urmatoarelor clanuri: Uchiha, Senju, Uzumaki, Hyuga, Sarutobi adica toate aceste clanuri de unde au coborat...? (mai mult)
Va salut pe toti! Am văzut acum cateva saptamani la un prieten un film horror, care era cu o familie, cărora le- a murit un băiețel, dar cu ajutorul vecinilor l- au readus la viata, in urma unui...? (mai mult)
Cum se numea desenul acela animat cu 5 calugari, apa foc, lemn, de pe minimax si aveau o busola care le arata directia si trebuiau sa trezeasca un dragon?
Cand o sa apara sezonul 4 din casa de papel?
Salutare, mai demult am vazut un film horror in care o femeie este blocată noaptea in padure într-o masina, iar cineva o terorizeaza, doar atat tin minte, imi puteți spune cum se numeste filmul?
Vreau trei topuri preferate de voi: seriale, filme, anime.
Idei de seriale? M-am uitat la Lucifer, acum ma uit la "Teenwolf". Orice gen în afara de horror. Dacă se poate și un pic rezumat, adică despre ce este?
Spoilere Lucifer sezonul 5?
Sasuke si Naruto=Indra si Ashura. Deci Haoromo i- a daruit lui Sasuke Rinneganul. Dar ce este acel sage art six paths pe care i l- a daruit lui Naruto? Naruto putea folosi Sage art si inainte. ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste filme de dragoste? Sa fie si emotionante ..gen filmul "Cel mai de pret cadou".Am văzut multe filme(Orase de hartie; Titanic; Remember me; Dragul meu John etc ) si nu mai ...? (mai mult)
Acum aproximativ 7- 8 ani a fost un film horror la televizor și aș vrea să aflu cum se numea. Era cu niște extratereștri ce aveau o formă relativ asemănătoare cu a oamenilor. (cred) Țin minte...? (mai mult)
De ce nu pot cauta Anatomia lui Grey pe Netflix? Cont am, am scris corect in limba corecta si nu imi da rezultate. Va rog e urgent dau funda!
Ceva filme pentru dezvoltare personala (un plus de incredere in sine)? OFer funda!
A văzut cineva Filmul the saint? O parere?
Vreau si eu sa aflu cum se numeste un desen care a fost difuzat pe cartoon network. Detalii:sunt niste carti magice, 2 baieti (personajele principale)unu cu parul brunet sau roscat si unu cu parul...? (mai mult)
Imi puteti da filme comedie romantica? Am vazut aseara Life as we know it si mi-a placut ff multt..as vrea ceva asemanator, sa rad la el
Hei! Imi puteti recomanda filme de pe Netflix? Sa fie neaparat de dragoste si daca se poate sa se si combine cu drama si comedia.
Filmul" Răpirea stellei" e bun?
Va rog frumos, înainte se dădea pe cartoon network niste aventuri cu niste copii, nu stiu cum se chema dar ei gaseau comori.
Știe cineva dacă filmul Anna (recent la cinema) se va difuza pe Netflix sau alt site? No virus please! Dacă deja da, îmi puteți lăsa un link?
Multi oameni se uita la Titanic iar si iar, dar nu inteleg de ce. Mi se pare un film bun dar sa- l vezi aproape an de an mi se pare cam exagerat. Imi puteti explica de ce se uita destui...? (mai mult)
Am vazut acum cativa ani un film cu 2 politai, unul alb si unul negru. Era un film de actiune si comedie si as vrea sa il revad. Nu imi mai amintesc prea multe despre film dar stiu ca intr-...? (mai mult)
Mai demult am vazut un film, dar nu imi mai amintesc denumirea acestuia.Stiu ca era vorba de o femeie blonda care avea o camera de filmat si primea mesaje de la un criminal in serie cu prietenii...? (mai mult)
Este adevara ca va aparea Ed Edd Eddy in 2021?
Sunt la terminarea sezonului 2 din lucifer! Îmi puteți spune daca până la sfârșitul sezoanelor spatule, ii arata fata de diavol lui Chloe?
Acum aproximativ 15 ani a fost un film horror la televizor și aș vrea să aflu cum se numea. Era cu o fetiță care cred că scăpase dintr- un fel de spital sau laborator și ajunsese în oraș ca mai...? (mai mult)
Stie cineva cand va aparea IT 2?
Buna, as dori sa ma ajutati sa gasesc un film daca puteti, l'am vazut acum cativa ani si numai stiu cum se numeste. E vorba de un grup de prieteni care sunt la o petrecere, 2 dintre ei sunt frati, peste...? (mai mult)
Ce episod de Jocurile Succesului a fost astazi la ora 10 dimineata
Va rog, spuneti- mi filme sau seriale asemanatoare cu, , Call me by your name" sau, , Lolita(1997).Caut ceva romantic(stiu ca, , Lolita" nu e despre dragoste adevarata) dar care sa aiba grafice...? (mai mult)
Caut filme Thriller cu scene erotice. Va rog raspunsuri din cele ce le.ati vazut. Search pe google am dat si eu.
Erau de vreo 12 ani pe minimax niște desene cu o veverita intr-un copac si așa... stie careva cum se numea?
Pentru cei ce au văzut Prison Break, presupun ca ați mai cautat seriale exact ca el, sau similare, trebuie sa recunosc, e prea bun! Păcat ca nu se mai continua seria! Aş vrea seriale...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!