Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut you...Imi puteti recomanda niște filme de actiune sau horror?
Pareri despre filmele Incident in a Ghostland si Don't hang up? Sunt mare fan horror, le-am vazut cam pe toate(inclusiv clasicele) dar peste astea am sarit si ma tot intreb daca sunt bune de ceva.
Cat costa un bilet la Regele Leu? Care s-a lansat pe 20 luna trecuta.
Hei! Am văzut acum 10 ani un film romanesc în care un copil îi fura bacșișul tatălui său care conducea un autobuz și îi ascundea într o sosetă iar după aceea își cumpăra țigări și băutură....? (mai mult)
Caut niste desene mai vechi, tot ce stiu ca se numea ceva de genu, "o lume dispărută" acțiunea se petrecea într- un oras de animale, personajul principal era un porc cu o palarie roșie si cred ca ...? (mai mult)
Buna, TPU! Azi ma gandeam la niste desene pe care le urmaream cand eram foarte mic si imi amintesc foarte vag de un serial de pe Cartoon Network cu o femeie ca vana extraterestri si avea un fel de calculator...? (mai mult)
Salut îmi spune și mie cineva de ce Ben 10 ultimate alien nu are decât unele episoade in limba romana și nu toate?
Am o întrebare...Erau mai de mult niste desene cu iepurași pe minimax, erau mai mici așa si drăguți, erau mai mulți... aveau si bunici, mai aveau si niste prietene rândunele, și mai țin minte...? (mai mult)
Voi ce parere aveți despre sezonul 8 si finalul Game of Thrones. Pe mine m- a cam dezamagit avand in vedere ca Daenerys a devenit "mad queen" dupa toate cele 7 sezoane in care eram convins ca ea ar fi...? (mai mult)
As vrea un serial tv sa fie cu multe conversati intre doua persoane, cu un limbaj normal nu sofisticat
Îmi puteți recomanda și mie niște filme faine de pe Netflix? Pot fi și seriale dar mai scurte cam 1-2 sezoane. Să fie thriller/dramă/horror sau acțiune. Mulțumesc anticipat!
Bună TPU! Aş vrea ca în această seară să vizionez câteva filme de dramă- dragoste, poveşti de dragoste adolescentine. Ce îmi recomandaţi? Menţionez că am văzut deja cele recomandate de...? (mai mult)
Salut, Vreau sa fac un abonament la Netflix, dar vreau sa stiu daca pot sa il folosesc si cand sunt plecata din tara.
Există filme după cărți wattpad?
Un film de pe Netflix cu închisoare si așa? Mai smecher:))
Stie cineva un film asemanator cu "cruel intentions". Vreau ceva gen baiat rau si afemeiat se indragosteste pentru prima data dupa ce si-a batut joc de fete mult timp. Stie cineva?
Românior ajutați-mă vă rog din inimă. Cine a câștigat în versiunea română Sezonul 3 din Drama Totală dintre Heather și Alejandro?
Ce emisiune mai e si asta? https://www.youtube.com/watch?v=MoIvvajvh1k cica e din UK Anglia dar nu inteleg nimic e ceva actorie sau e prostie curata.
Ma intrebam daca stiti vreun anime cu o durata scurta..nu conteaza cate episoade are dar ar fi bine daca episodul ar avea maxim 15 min. Stiti vreunul?
Salut băieți si fete care folosesc TPU! Chiar nu se poate vedea programul pro cinema pentru săptămâna asta? (29 iulie - 4 august)
Buna :) Ce seriale imi recomandati? Am vazut : The vampires diaries Teen wolf The originals Pretty little liars Lucifer Shadowhunter The fosters
Un film bun de acțiune/crima/trailler pe Netflix?
Are Netflix fast and fourious 9? Cel mai recent.
Heyo, îmi poate recomanda cineva anime-uri horror gen " another "? dau fundă pentru cea mai mare listă, măcar 5-10 mi-ar fi de folos!
Am si eu o intrebare despre un film pe care l- am văzut în urmă cu 5 ani și nu știu cum se numește. În film este prezentat o femeie care face sex cu bărbați, le leagă mâinile de pat...? (mai mult)
Dacă Thor a luat ciocanul mjolnir din Asgard și s- a intors în prezent, nu înseamnă asta că ciocanul pur și simplu a disparut din trecut și ca vor avea loc schimbari in viitor? (vorbesc de...? (mai mult)
Salut, ma uit la Naruto de ceva timp si am ajuns la episodul 100, va rog fara spoilere, dar cand va fi serialul la o calitate mai buna, deoarece pe net este numai 480p pana acum si ma intrebam cand...? (mai mult)
Vrreau sa îmi recomandați și mie un film gen un adolescent nu își găsește prietena și este respins de fete, dau funda!
De ce la finalul filmului avengers 4 Steve era batrin iar cand mai spre sfarsit dansa cu iubita sa erau ambii tineri?
Care sunt, în opinia voastră, cele mai frumoase actrițe?
Salut,am revenit :D. Stie cineva filme gen 30 Days of Night? Nu-mi plac filmele cu vampiri si sf-urile dar asta e ceva aparte, vreau fix genul asta.
De curiozitate pentru fanii Arrow de pe Netflix, voua va apare sezonul 7? Este lansat de pe 21 mai anul ăsta dar cred ca in alte țări..Cine stie nu strica sa scrie
Era un film cu un vecin ucigas de care vecinii nu stiau pana la sfarsitul filmului. Daca ma poate ajuta cineva?
Un film de acțiune bun?
știe cineva anime-uri ca Mob psycho 100? *cel mai bun răspuns primește funda*
Hello Mi- am adus aminte, recent, de un film horror pe care l- am vazut in copilarie. Unfortunately, tot ce- mi amintesc sunt doar cateva scene. Stiu ca era vorba despre un criminal in serie, care...? (mai mult)
Salut serialul Shedowhunters s-a terminator la sezonul 3 episode 22 sau vor mai fi si alte sezoane?
Am o întrebare, să- mi spună cineva care a văzut initial d complete, am vazut toate stage- urile până la takumi vs shinji si la sfârșit am văzut un gt86 ăla a apărut în 2012 deci sunt peste...? (mai mult)
Unde pot vedea România neîmblânzită pe net?
Caut un serial/telenovela difuzat pe Tvr sau Tvr2 acum cativa ani. Era despre Babilonul antic. Stie cineva?
Vreau să râd în hohote. Ce film comedie îmi recomandați? Nu foarte vechi.
Heii! Revin din nou la un film.L- am vazut cred ca vreo 2- 3 ani sa nu mint.Din cate imi amintesc era vorba despre o fata rapita.Detaliile sunt asa: fata era blonda (sper sa nu gresesc), par lung si barbatul...? (mai mult)
Caut cat mai multe filme de actiune/thriller deoarece am ceva timp la dispozitie, le- am vazut pe cele mai cunoscute si as vrea liste lungi. Daca se poate o lista si pentru filme de genul arctic...? (mai mult)
Stiti alte seriale anime pe tema,, jocuri video" in afara de : no game no life, sword art online si overlord?
Hi, Vreau sa aflu si eu un titlu' unui film pe care l- am vazut acum ceva vreme dar nu- mi pot aminti numele. Era la modul: 10- 12 porunci la modul: Surf pe cel mai mare val care vine odata la "x"...? (mai mult)
Bună, TPU! Aveam de gând sa fac un maraton de fne cu niște prieteni, și eu fiind organizatorul, voiam sa pregătesc și niște filme vechi. Mi- am amintit de un film cu 2 fete care pleacă la Paris...? (mai mult)
Știe cineva data și ora apariției Descendenții 3?
Cind apare hoobs and shaw online subtitrat in romina? la moment este doar in engleza
In curand voi merge cu prietena mea de 12 ani la filmul "Stuber: Detectiv de nevoie". Ei îi este scarba de sage si chestii, credeti ca am ales un film bun? Va rog, raspunsuri!
Salut TPU Am si eu o întrebare Știți cum as putea vedea programul Pro Cinema din săptămâna asta? Mai precis 28-29 iulie Nu știu dacă asta este categoria potrivită
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!