Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Ceva filme cu dispariții?
Știe cineva din ce film/serial face parte secvența? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=698547777254290&id=679818442460557
am vazut odata (pe Kanal D) niste secvente dintr- un film in care se vorbea romaneste, dar erau si parti in care se vorbea in engleza si aparea subtitrare. Era ceva cu tematica religioasa. Mi- ...? (mai mult)
Bună TPU! Aș dori sa incep un serial horror și nu știu care. Vă rog dați-mi idei!
Mi- e îmi plac filme vechi am văzut filme care mi- au plăcut mult Pe aripile vântului, Casablanca, Pearl Harbor, Omul cu mască de fier, Titanic etc dacă aveți alte recomandări asemănătoare...? (mai mult)
Salut, niste filme de cartier ca mid90s sau 9 mile filme de genu?
ati fost la filmul de la cinema Omul Păianjen? Daca da, va rog sa- mi spuneti daca monstrii aceia sunt inficosatori in 3d, as vrea sa ma duc cu o fetita si nu vreau sa se sperie. Va rog,...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta cu niște seriale asemănătoare cu 13 Reasons Why? Vreau să încep un nou serial asemănător.
Dati-mi niste seriale super faine, de orice gen : SF, mister, drama, actiune, cu bande, crime, chiar si comedie, romance
Salut, vreau sa- ma uit la Dragon Ball Super dar nu am vazut sezoanele trecute dar stiu despre ce e vorba, vreau sa stiu daca are rost sa- l vizionez daca nu le- am vazut pe celalalte. Si e tot despre...? (mai mult)
Întrebarea mea este adresată celor care sunt fani Lucifer de pe Netflix. Deci, dacă nu urmăriți nu îmi puteți raspunde. De asemenea 100% ceva spoiler va apărea așa că nu da click dacă...? (mai mult)
Bună, vreau să mă uit la un serial/film bun. Aș prefera ceva drama, comedie, dragoste, sau acțiune. Ce-mi recomandați?
Unde as putea gasi episoadele din emisiune Vice Versa a fost cândva odata pe prima tv și mi-ar fi plăcut să o revăd. Stie cineva unde sunt episoadele?
Vreau și eu niște anime-uri faine cu o scurta descriere daca se poate. P.S.: Anime-uri pe care le-am văzut și mi-au plăcut sunt Attack on Titan & One Punch Man.
Cum se numea episodul din un show obisnuit in care Mordecai ii castiga lui Rigby o sapca si Rigby intra in coma de la omleta?
Filme in care scrii intr-un jurnal si se implineste ceea ce scrii?
Am văzut acum câțiva ani un film cu o femeie care avea un copil băiețel si un soț. Se unde la un bar si cunoaște un alt bărbat si intra intr- o relație cu el. Iar intr- o zi când ea se duce sa...? (mai mult)
Era un film despre o fata rapita in Romania ( film american ) in care parintii ei încercau sa o gaseasca iar fata trebuia vândută si a reusit sa scape. O fata blonduță, stie cineva filmul? S - a ...? (mai mult)
Niste seriale cu și despre medici imi recomandați? Aș prefera să nu aibă foarte multe sezoane și să fie despre cazuri/diagnostice/secții diferite. Am început The Good Doctor, dar e mai mult despre...? (mai mult)
Vreau cat mai multe filme cu adolescenti in tabere de vara! Dau funda si vot!
Vreau sa știu cum se numeste un film. Tot ce țin minte este că era în vestul sălbatic și mii de șerpi au ajuns în acel loc. Cum se numește?
Stie cineva cum se numeste filmul asta? https://www.facebook.com/2263237477242268/posts/2455562208009793?sfns=mo
Prin 2014, 2013 prin acea perioada, noaptea, am vazut un film dar nu mai stiu deloc cum se numeste. Stiu decat niste secvențe si mai stiu ca mi- a placut foarte mult: Era o familie care ...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum se numeste un film pentru a- l reviziona. Ce mai tin eu minte din film, era vorba de un tip care voia sa plateasca o paine si isi da seama ca ii lipsesc 2$ de pe card, se duce ...? (mai mult)
Cum se numește filmul https://youtu.be/RLALFf2YRoc
Ce știți despre anime- ul Shaman king? V- a mai apărea sezonul 2? E anime- ul meu preferat din toate. Ma uit la el, aștept 6 luni sa uit ce se întâmplă, ca să ma uit iar (nu prea îmi iese cu...? (mai mult)
De ce ed edd eddy este interzis in Romania? Va aparea ed edd eddy in 2021? Va rog sa imi raspundeti?
Bună, am mai pus intrebarea asta o dată puteti va rog să îmi recomandați filme in care exista o relație între un șef si un subaltern cum este în secretary 2002. Cand am pus intrebarea mai ...? (mai mult)
As vrea un serial cu legende, dar fiecare serial sa se si termine povestea
Stie cineva cand incepe sezonul 15 din supernatural? Dacă ati auzit ceva?
caut de mult un serial cu adolescenti cu superputeri, genul asta de seriale imi plac, daca stiti niste seriale de genul, dau funda.
Salut. Acum vreo 4 zile m- am apucat sa vizionez Inazuma Eleven si am ajuns de la episoadele cartoon network pana la meciul inazuma japan cu orpheus (Italia) adica frontiera fotbalului international, ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare va fi si un sezon doi din anime-ul: Yamada-kun to 7-nin no Majo
Raven din tineri titani ce tip de magie folosește?
Oare ar merita sa renunt la cablul tv si sa trec pe Netflix?
Știe cineva când se va lansa sezonul 5 din Lucifer pe Netflix? Am căutat peste tot dar nu am găsit ceva concret. Cineva a zis că s- ar lansa în anul 2020 dar nu cred. Pare prea târziu. Dau...? (mai mult)
Salut, am intrebat o recent o prietena cat plateste pentru Netflix si mi-a spus ca plateste doar 10 lei pentru ca face parte dintr un grup. Are cineva idee despre ce grup este vorba?
Imi poate recomanda cineva seriale cu sirene in genul "siren", pentru adolescenti, nu ca "sirenele din insula mako" care este pentru copii? Nu conteaza cat de noi sunt sau daca sunt terminate, sa aiba...? (mai mult)
.Stie cineva unde pot sa ma uit la The Simpsons pe tv?(ma refer la canalele tv)
recent am vazut the matrix, mi se pare ca l- am vazut mult prea tarziu, din cauza faptului ca mi- a fost recomandat de multe ori iar eu mereu am refuzat sa- l vad. Ce alte filme care au scris...? (mai mult)
Cand incepe prison break?
Salut, sun fan al serialelor sf, m-am uitat la multe seriale pana acum, as aprecia daca imi puteti lasa o lista cu seriale (:.Dau funda
O sa fie kung fu panda 4?
Niste filme 2018-2019 horror? Am vazut ca nu prea sunt, sau sunt cam nereusite
Pentru cei care aveti akta tv: cat va costat sa bagati televiziune prin cablu ( cu tot cu antene) si cat va costa pe luna?
Poate cineva sa imi explice ce s- a inamplat de fapt in ultimul episod al primului sezon din Cronicile Evermoor? Cand tatal lui Otto i- a oferit Tarei o dorinta, ce dorinta si- a pus? Si de ce...? (mai mult)
Buna seara stimati domni si distinse doamne si domnisoare! Ma numesc Daniel Nutescu si am foarte mare nevoie de ajutorul domneavoastra! In urma cu foarte multi ani, am vazut un film, iar de ceva ...? (mai mult)
Hey, as vrea sa incep sa ma uit la anime- ul Hunter x Hunter, dar am observat ca este o serie din 1999 si una din 2011, si nu stiu daca au ceva in comun si sa ma uit la ambele sau daca as putea sa ...? (mai mult)
Puteti să îmi recomandați filme in care exista o relație între un sef și un subaltern. Cum e secretary. Mulțumesc
spuneti-mi cine a fost Alexandra Ceausescu 1888 - 1973 la care Nicolae Ceausescu a fost la inmormantare in acest video. https://www.youtube.com/watch?v=6LvsJlGJ5Go
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!