Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Am vazut mai demult un film, era despre o fata care statea doar cu tatal ei parca si o tot hartuia cineva cu o masca de moarte si a omorat f multe persoane si s- a dovedit ca era iubitul fetei si inca...? (mai mult)
Poate sa imi spuna cineva toate filmele Fast and Furious in ordine cronologica?
Am văzut acum 4 ani un film bun cu răpiri, nu mai stiu cum se chema era ceva de genul: Era o familie si aveau o fetiță care a fost răpită de un mosneag iar el o tinea intr- o cameră făcută sub...? (mai mult)
Pentru fanii Star Wars care au văzut toate cele 8 episoade clasice și cele două filme desprinse din Star Wars: Rogue One și Solo. În Rogue One ni se spune că un inginer care a construit Steaua Mortii...? (mai mult)
Cand se lanseaza The Witcher?
Caut si eu niste filme de comedie/ romantice cu scene "explicite" mai multe de dragoste! Astept răspunsuri.
Vreau si eu exemple de seriale! Imi plac cele cu supranatural, dar pot fi si altfel! Ce seriale ati urmarit si v-au placut? Dau funda celui mai detaliat raspuns.
Era un film cu un barbat mare ca si fizic, chelios si sotia si baiatul lui au fost omorati de niste bikeri, apoi stiu ca el s- a dus peste acei bikeri unde locuiau si i- a omorat. Cum se...? (mai mult)
Stie cineva vreun serial turcesc care sa aiba o fata in rol de politista?
Salut, nu stiu daca are cineva idee, dar caut un film in care atentie este focusata pe doua fete ce pleaca undeva in vacanta daca imi amintesc corect, una dintre ele este rapita pentru a se prostituta,...? (mai mult)
Heii...Caut un film de ceva vreme si nu dau de el! Nu- mi aduc aminte exact daca l- am vazut la TV sau era un scurt metraj de pe Youtube (oricum era destul de lung). Din cate imi aduc aminte era vorba ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie seriale cu adolescenti care au ca actiune batai si chestii de genul? Dau funda
Îmi puteți recomanda niște filme sau seriale care au la baza o poveste reala, care v-au placut vouă mult? Recent am văzut Cernobyl și The Act. Multumesc :)
În clasa a IV- a am văzut un film horror în ora de TIC. Era cu o fată blondă care era bântuită de o bătrână. Și dacă ajută îmi amintesc un cadru în care s- a urcat peste ea în pat și a...? (mai mult)
Ce serii de filme cunoasteti? Gen Harry Potter, Resident Evil, Transformers, American Pie etc. Nu conteaza genul Sau si filme bune, nu conteaza ce gen sau an.
Hello! Dati- mi si mie niste anime- uri psychological/drama ( fara monster, code geass ), as vrea ceva mai underrated. Sau ar merge si niste school- drama- love, gen d- alea sad, tot mai underrated...? (mai mult)
Hey, știe cineva din ce film e secvența asta: http://vm.tiktok.com/Rs6stx/
Salut.Ma uitam cand eram mic (acum am 17 ani) la un desen la tv ( nu mai stiu ce canal) in care era vorba despre niste mormoloci parca erau care voiau sa ajunga intr- un loc, si stiu ca se transformau...? (mai mult)
Bună seara, TPU. Că tot veni seara, aș dori niște recomandări. Filme dragoste, dramă, gen Five Feet Apart, Midnight Sun? Ceva idei?
Stie cineva daca sunt subtitrari pentru Prison Break in romana pe Netflix? Si daca da, cum le activez?
Va rog, spuneti- mi filme sau seriale asemanatoare cu, , Call me by your name" sau, , Lolita(1997).Caut ceva romantic(stiu ca, , Lolita" nu e despre dragoste adevarata) dar care sa aiba grafice ...? (mai mult)
Stie cineva daca si cand se da la tv neveste disperate (desperate housewives)?
Am vazut pe Youtube o recenzie la filmul "Us", acolo spunea ca este pe Netflix. Il caut pe Netflix si nu il gasesc sub nicio forma.
Ce film îmi recomandați în genul Blame 2017 cu acea adolescentă?
Bună! Știți vreun serial gen serialului turcesc cukur (legea familiei) sau icerde?
Idei de seriale?
Acum câțiva ani am văzut un film la Tv cu niște rechini. A fost un tsunami iar rechinii au invadat tot orașul și omorau mulți oameni. Știe cineva cum se cheamă?
Dacă filmul Star Wars IX se numește: "The Rise Of Skywalker" credeți că e deja evident că binele va câștiga? Mie din titlul filmului așa îmi sună... Păreri?
Spuneti va rog niste filme sau seriale turcesti.
Am văzut mai multe thrillere: Casa deschisa, 1922, Zombieland, Ritualul, Apostolul, Călătorie către sfârșit, Final Girl, He never died, Bird Box. As vrea sa imi mai sugerați filme asemănătoare...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti care este povestea actiunii din serialul La Casa De Papel? Adica un scurt rezumat fara spoilere
Idei de seriale/filme la care să ma uit cu tata? Sunt fată. Am vazut impreuna seriale gen La casa de papel, The 100, Agents of SHIELD. Sa fie interesante pentru el, dar sa- mi placa si mie....? (mai mult)
Cine se uita la dorame? Imi puteti recomanda cateva dorame interesante(nu conteza limita). ;)
Iese tot anul asta si sezonul 4 din casa de papel?
Buna TPU; )) Cand eram mica am vazut un film era ceva cu varcolaci. Imi aduc aminte ca filmul era unguresc si aveam ceva nume gen veres dar nu il pot gasi :( In filme erau doua surori care trebuiau...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cand va apărea online filmul lion king 2019? Va multumesc!
Seriale Netflix bune tip sf / fantezie, cum ar fi cei100 / thewalkingdead /teenwolfs /arrow Cum este serialul grimm?
Cat costa un abonament la Netflix pe luna?
Buna seara, intrebarea asta se adreseaza celor ce se uita la anime- uri! Va rog sa- mi faceti si mie o lista cu fansub- uri pe care le stiti cu exceptia : AnimeG, Shinobi, Anime Kage sau Animemox. ...? (mai mult)
Stie careva comedii sexuale pentru adolescenti? (In afara de American Pie)
Hey! Cand apare sezonul 4 din Jessica Jones?
Stiti cumva daca va apărea și partea 4 din Fabrica de bani?
oare stie cineva cum as putea(sau unde) sa revad unele seriale de pe history, mai precis" singur, pierduti in salbaticie" (Alone: Lost & Found)? Cu multumiri!
Cu ceva timp în urmă, am văzut o serie de desene animate traduse în franceză, unde personajul principal era un leu numit Max, care călătorea alături de o tigru alb, o pasăre și alți doi ...? (mai mult)
Un film care să te țină captiv? N-are importanță genul.
Legat de seria de filme Star Wars. Recunosc: țin și mereu am ținut cu partea întunecată. Însă în ultimele filme Star Wars (episodul 7 si 8) scenariștii si toți ceilalți care au creat acest...? (mai mult)
Nu ştiti cumva dacă serialul turcesc Erkenci Kuş ar putea să fie difuzat la TV? L-am văzut deja pe YouTube cu tot cu subtitrare, doar că este altfel când se difuzează la TV.
Vreau si eu un serial gen (the 100) urgent
Era un fel de show TV pe AXN în care era o echipă care investiga diferite cazuri cu fantome. Știe cineva cum se numea?
Am văzut un film cu un aparat foto mai "special " care făcea poze cu o zi înainte, personajelor, la o fereastra. Cred ca e de prin anii 2014- 2016. Ma poate ajuta cineva cu denumirea filmului?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!