Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Februarie 2025 sunt:
Cat costa un abonament la Netflix pe luna?
Buna seara, intrebarea asta se adreseaza celor ce se uita la anime- uri! Va rog sa- mi faceti si mie o lista cu fansub- uri pe care le stiti cu exceptia : AnimeG, Shinobi, Anime Kage sau Animemox. ...? (mai mult)
Stie careva comedii sexuale pentru adolescenti? (In afara de American Pie)
Hey! Cand apare sezonul 4 din Jessica Jones?
Stiti cumva daca va apărea și partea 4 din Fabrica de bani?
oare stie cineva cum as putea(sau unde) sa revad unele seriale de pe history, mai precis" singur, pierduti in salbaticie" (Alone: Lost & Found)? Cu multumiri!
Cu ceva timp în urmă, am văzut o serie de desene animate traduse în franceză, unde personajul principal era un leu numit Max, care călătorea alături de o tigru alb, o pasăre și alți doi ...? (mai mult)
Un film care să te țină captiv? N-are importanță genul.
Legat de seria de filme Star Wars. Recunosc: țin și mereu am ținut cu partea întunecată. Însă în ultimele filme Star Wars (episodul 7 si 8) scenariștii si toți ceilalți care au creat acest...? (mai mult)
Nu ştiti cumva dacă serialul turcesc Erkenci Kuş ar putea să fie difuzat la TV? L-am văzut deja pe YouTube cu tot cu subtitrare, doar că este altfel când se difuzează la TV.
Vreau si eu un serial gen (the 100) urgent
Era un fel de show TV pe AXN în care era o echipă care investiga diferite cazuri cu fantome. Știe cineva cum se numea?
Am văzut un film cu un aparat foto mai "special " care făcea poze cu o zi înainte, personajelor, la o fereastra. Cred ca e de prin anii 2014- 2016. Ma poate ajuta cineva cu denumirea filmului?...? (mai mult)
Stiti daca mai incepe serialul Unsprezece la noi in Romania?
De ce majoritatea filmelor horror au note sub 8 pe imdb comparativ cu alte genuri? Ma refer strict la filme nu la seriale.
Care sunt cele mai bune filme urmărite de fiecare?
Era un film cu o familie bogată care au ajuns prizonieri in propria casă, erau doi copii, o fata si un băiat iar tatăl detinea un CD in casa cu lucruri importante .........nu prea îl mai știu dar...? (mai mult)
Personajul Berlin din La Casa de Papel imi pare cunoscut cu un personaj din desene. Stiti care este personajul ascesta din desene? Ofer FUUUUNDAAAAAAA
Credeți că emisiunea Catfish de pe MTV arată realitatea?
Imi puteti spune niste filme gen drama cu copii? Adica se plac 2, unul e mai timid. Afla ca se iubesc, in final unul moare sau pleaca. Gen d- astea sau ceva asemanator. Ca "bridge to terabithia" sau...? (mai mult)
Ajutor... Am vizionat de mult timp un desen animat ceva gen ca bakugan insa nu mai stiu absolut nimic despre el, singura imagine este cu o fata care a intrat in depresie si incerca tot posibilul sa...? (mai mult)
De ce scrie pe google cand cauti casa de papel ca sunt doar 2 sezoane cand acum sunt 3?
Salut am o problema. Mi-am facut cont Netflix cat eram pe teritoriul Austriei si acu la filme im da doar subtitrare in germana, engleză sau maghiară. Cum pot sa bag si subtitrare in română?
Ce serii de filme sunt? ( vechi, noi, nu conteaza ) Am urmarit Harry Potter, Transformers si ceva cu zombii cu o fată, nu mai știu sigur cum se cheamă. Poate să fie și din 2000 filmul, atâta...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca se va mai continua Fabrica de bani sau sezonul 3 este ultimul?
E posibil ca sezonul 3 din la casa de papel sa fie ultimul sezon?
Imi puteti recomanda un film gen "The cabin in the woods"? Multumesc!
As dori un top daca vreti sa ma ajutati cu anime seriale cele mai bune vazute de voi.Va spun ce am vazut eu pana acum ca sa nu il includeti in top.Attack on titan, hunter x hunter, death note,...? (mai mult)
Era un film a carei actiune se petrecea in padure. Unii organizeaza un joc de vanatoare de oameni. Le da acestora un timp sa fuga in padure si apoi sunt cautati pentru a fi impuscati
Nu știți cum se numea filmul acela ce avea ca melodie principală "Andra-femeia"? Era vorba de o femeie care nu mai era atrăgătoare si s-a schimbat foarte mult pentru a-și recupera soțul.
Imi puteti recomanda un serial in genul serialului,, Academia Asasinilor"?
Cine imi poate recomanda un film de tipul SF cu ceva spatiu ca interstellar, phrometeus... Am vizionat cele de sus + gravity, skyscraper
Hey, are cineva idei de filme/seriale bune cu cai?
Salut. Niste seriale cia, fbi, polițiste, urmariri, crime ( gen lucifer, limitess, bodyguard) sa fie 2019, 2018 2017? Multumesc!
Hey~ tocmai am terminat Gravity Falls si voiam sa intreb, stie cineva seriale asemnatoare? nu din punct de vedere animatic, ci cu chestii ciudate, paranormale, paduri cu secrete, vraji etc? Ador...? (mai mult)
Idei de filme thriller cu suspans (nu horror)?
Stie cineva un anime in care personajul principal este un killer?
Bună TPU. Vreau si eu niște seriale faine pentru adolescenți care sa conțină comedie, dragoste, drama etc P.s: sa fie mai recente
Imi puteți recomanda nişte seriale în genul: furtuna din interiorul meu, ruya, ask laftan Anlamaz..etc
Ce filme despre/cu gay știți? (în afară de cele 3-4 cele mai populare pe care le cam știe oricine)
Mai de mult am văzut un film cu 3 prietene care se căsătoresc și mai tarziu primesc o scrisoare ca de fapt actul nu este valabil si nu sunt căsătorite de fapt...iar acestea au dubii pentru a se recasatori...? (mai mult)
As vrea un anime gen Noucome, cu un baiat, ceva mai multe fete, nu hentai, am mai vazut ceva asemanator cu o fata vulpe si o fata lup ce se bateau pe un baiat.
Salut. Vreau un film sau un serial cu adolescenți la liceu, cu un baiat mai timid sau care este luat în ras de alții și după se schimba, chestii de genul
Stiti exact cand incepe riverdale sez 4? Si stiti ce a fost cu secventa de la final sez 3 cu betty Veronica si Archie plini de sange?
Buna, vreau si eu recomandari de filme horror :)
Imi puteti spune daca afirmatia ca sezonul 3 din Owari No Seraph va aparea in octombrie 2019? Este adevarat cu Wit Studio si Funimation au renuntat la owari no seraph? Va rog raspundeti! Acel...? (mai mult)
Cineva care stie unde pot sa vad documentarul sclaviei cu negrii care au venit in USA apoi au reusit sa obtina drepturi egale? In Youtube am vazut doar jumatate cum munceau in camp si tratati ca niste ...? (mai mult)
Știe cineva dacă a apărut filmul After - După ce ne-am întâlnit pe DVD?
Salut, cum se numeste filmul in care era un om care se trezește într-un coșciug și are un telefon și suna și pana la urma mi se pare ca nu reușește sa iasa.
Bună ziua, cine mă poate ajuta cu un episod din Las Fierbinti în care s-au pierdut niște fete în drum spre mare iar Bobiță și Giani le-au dus la bar și au băut...etc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
Johny12498 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului