Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
DAU FUNDA! Era un film de animatie, nu mai stiu exact detaliile deoarece m- am uitat acum mai mult timp. Era vorba despre un vanator de bestii (dragoni), mare, musculos, care avea un ajutor mai slabanog...? (mai mult)
Pentru utilizatorii de Macbook, voi unde urmariti filme? Momentan nu am abonament la Netflix sau hbo, am tot incercat sa ma uit pe siteuri care ofera filme online, dar ma tot atentioneaza ca mi se infecteaza...? (mai mult)
Bună TPU, aș vrea tare mult să știu dacă o să apară sezonul 2 din Tate no Yuusha no Narigari.
Imi puteti spune niste filme gen drama cu copii? Adica se plac 2, unul e mai timid. Afla ca se iubesc, in final unul moare sau pleaca. Gen d- astea sau ceva asemanator. Ca "bridge to terabithia" sau...? (mai mult)
Recomandati-mi cateva filme, va rog in special de actiune
Pls, un serial mai nou de comedie la care sa rad cu pofta?
Salut, am văzut un film acum câțiva ani, era vorba despre un bărbat care transporta droguri în anus și a fost prins și închis într- o casa, politia așteptat ca el sa facă treaba mare, ...? (mai mult)
Cine imi poate da un email valabil al celor de la DreamWorks Animation? Sau un mod de contact. Multumesc anticipat!
Am vazut mai demult un film in care o fata si un baiat (adolescenti, care erau si vecini) au facut schimb de corpuri (de fapt era o vraja, nu au vrut ei). Stiti cumva cum se numeste? Nu e "The Hot Chick"...? (mai mult)
Imi explica si mie cineva care-i treaba cu Six Paths in Naruto Shippuden? Ok,deci e Pain Six Paths, Naruto Six Paths Sage Mode si Eremit Of the Six Paths.Imi explica cineva?
Filme gen Scream sau cu adolescente ce primesc apeluri misterioase și apoi sunt urmărite de un obsedat, aveți?
Stie cine cineva filme ca American psycho 1? Cel mai bun raspuns primeste funda
TPU era un film cu un caine politist care era luat de mic iar al finalul filmului il puneau pe catel sa aleaga cine sa ii fie stapan parca ceva de genul filmul cred ca era comedie!
Hei! Stie cineva cum il cheamă pe tipul care avea emisiuni haioase la Mtv cred, cel care avea un fel de emisiune de tip teleshopping? Doar ca erau chestii dubioase precum o bulă în care fuma si putea...? (mai mult)
Am vazut filmul Mirrors 1 / 2 care mi-au placut foarte mult dar de ce nu gasesc si partea 3?
Este vorba despre un film, cu o femeie care acuza un barbat ca e gravida iar copilul este al lui, acesta face un test ca sa demonstreze ca nu este asa, iar acesta reiese ca e impotent din nastere,...? (mai mult)
Am nevoie de niște filme și seriale în limba germană. Mulțumesc!
A vazut cineva filmul "Trumbo"? Cum vi s-a parut?
Hey! Am si eu nevoie de niste filme gen "Abdicted"(Rapirea) care sa fie blana ca sa zic asa.As vrea sa ma uit cu un var si nu stim ce sa alegem. Poate ne puteti ajuta. Urgent! Va rog!
Are cineva recomandari de filme, preferabil ceva similar cu Nightcrawler? Și vreo recomandare de seriale? Preferabil fără un plot bazat pe o romanță și atat, sunt ok cu seriale gen Chernobyl sau...? (mai mult)
Era un film cu un samurai ce a fost antrenat 30 de ani sa puna capat unui razboi de vreo 500 de ani parca, el nu indeplineste misiunea de a ucide familia regala pentru ca cruta pe bebelusul acestora...? (mai mult)
Imi puteti recomanda filme de dragoste cu adolescenti?
Imi amintesc ca am vazut mai demult la TV Un fel de film sau scurt metraj [cred ca este romanesc] despre un om de la tara care a omorat din greseala un copil cu gloria cand acest copil se juca...? (mai mult)
Stiți cumva daca si cand va aparea sezonul 4 din free rain (frau liber) sau un nou film din serie?
În serialul Cronicile Evermoor în sezonul 1 în ultimul episod difuzat tatăl lui Otto o lăsă pe Tara să- și pună o dorință și așa se termină episodul 24. Ce se întâmplă? Există episodul...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un serial super calumea asemanator cu breaking bad(tocmai ce l-am terminat)) care e mai recent realizat.
Anime-uri bune?
Hei! Imi puteti recomanda si mie seriale ca Stranger Things,Lucifer,Tvd. Vreau sa fie cu dragoste,asta neaparat,poate si putin supranatural! Va rog, vreau sa ma uit vara asta°
In "Cronicile Evermoor " sezonul 1 ultimul episod tatăl lui Otto a lăsat-o pe Tara sa își pună o dorința. Ce dorința crezi ca și-a pus?
Mi-as dori sa vad un serial interesant, dar nu romantic.Sugestii?
O sa apara sezonul 5 din Lucifer? Sau a fost ultimul episod?
Ma puteti ajuta cu idei de filme noi (2019)? Nu vreau un gen anume ( ca exemplu, ultimele filme vazute au fost Miss Bala 2019 si After).
Am văzut în anii '80 un film despre un om care a rămas fără picioare și se deplasa pe un cart cu roți. Frate-meu mi-a zis că e Lanțul Amintirilor, l-am revăzut și nu e (?). Cum se numește?
Bună, am văzut o data un film sau serial din care îmi amintesc vag niște secvente :acțiunea se desfășura în viitor unde nu mai existau resurse și mai circulau doar trenuri, care erau monitorizate...? (mai mult)
Știți filme care ajuta sa întelegi mai bine materia la istorie de clasa a 12-a? Gen "Dacii"
Salut.Care este urmatorul sezon inazuma eleven dupa ce joaca la cupa mondiala?
Ce seriale bune stiti in genul Supernatural, Constantine, lucifer, etc?
Vreau sa primesc și eu un film cu acțiune la fel că în cobra kai îmi puteți recomanda un fel de acest gen?
Merita abonamentul Netflix?
M- am uitat mai demult la un film horror si nu mai stiu cum se numeste. Era cu ceva japonezi cred, oricum fantoma era o femeie din Japonia. Stiu ca la finalul unuia dintre filme casa ardea si are o continunare...? (mai mult)
Niste filme horror underrated? Nu le vreau cele cunoscute, ci cele care nu se prea stiu, dar sunt faine
Ați auzit de filmul și cartea "O minte sclipitoare"? Sau de povestea celebrului cercetător și matematician John Forbes Nash care a luat premiul Nobel și s- a luptat toată viața cu schizofrenia ...? (mai mult)
Heei, cine imi recomanda niste documentare bune pe Netflix? Nu conteaza din ce categorie fac parte.
Nu m- am uitat la Naruto Shipuden prea mult, dar stiu in mare care e povestea(cine a murit, de ce a murit, cum, puteri si tot asa). Deci stiu care- i treaba cu mangekyo sharingan si eternal, dar ce trebuia...? (mai mult)
Era o emisiune (în engleza) cu întâmplări tragice, întâmplări reale. Dar nu mai țin minte cum se numea. Țin minte de ex. o scenă cu doi iubiți care se sărutau în mers din propriile...? (mai mult)
Hellooo, spuneti-mi si mie care sunt cele mai frumoase anime-uri de dragoste❤❤❤
Salut, era un film in care o femeie își pierduse cunoștința și bărbatul ei se dădea bărbatul ei, dar nu era și când se trezea găsea in dulap un aparat video, cum se numeste filmul?
Salut, caut niste seriale bune, aparute recent 2018/19, seriale care te captiveaza din primul episod.
Mi- ați putea vă rog recomanda niște filme bune, dacă știi vreun film bun din categoriile astea spune- mi te rog, numai în engleză. 1.Să fie cu adolescenți sau niste povesti de dragoste...? (mai mult)
Dacă înregistrez niște desene de pe YouTube și le postez pe o pagina de Facebook. E ilegal? Îmi trebuie drept de autor? Da.ti.mi detalii Scopul meu e sa postez desenele copilăriei deoarece ce ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!