Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Februarie 2025 sunt:
Merita abonamentul Netflix?
M- am uitat mai demult la un film horror si nu mai stiu cum se numeste. Era cu ceva japonezi cred, oricum fantoma era o femeie din Japonia. Stiu ca la finalul unuia dintre filme casa ardea si are o continunare...? (mai mult)
Niste filme horror underrated? Nu le vreau cele cunoscute, ci cele care nu se prea stiu, dar sunt faine
Ați auzit de filmul și cartea "O minte sclipitoare"? Sau de povestea celebrului cercetător și matematician John Forbes Nash care a luat premiul Nobel și s- a luptat toată viața cu schizofrenia ...? (mai mult)
Heei, cine imi recomanda niste documentare bune pe Netflix? Nu conteaza din ce categorie fac parte.
Nu m- am uitat la Naruto Shipuden prea mult, dar stiu in mare care e povestea(cine a murit, de ce a murit, cum, puteri si tot asa). Deci stiu care- i treaba cu mangekyo sharingan si eternal, dar ce trebuia...? (mai mult)
Era o emisiune (în engleza) cu întâmplări tragice, întâmplări reale. Dar nu mai țin minte cum se numea. Țin minte de ex. o scenă cu doi iubiți care se sărutau în mers din propriile...? (mai mult)
Hellooo, spuneti-mi si mie care sunt cele mai frumoase anime-uri de dragoste❤❤❤
Salut, era un film in care o femeie își pierduse cunoștința și bărbatul ei se dădea bărbatul ei, dar nu era și când se trezea găsea in dulap un aparat video, cum se numeste filmul?
Salut, caut niste seriale bune, aparute recent 2018/19, seriale care te captiveaza din primul episod.
Mi- ați putea vă rog recomanda niște filme bune, dacă știi vreun film bun din categoriile astea spune- mi te rog, numai în engleză. 1.Să fie cu adolescenți sau niste povesti de dragoste...? (mai mult)
Dacă înregistrez niște desene de pe YouTube și le postez pe o pagina de Facebook. E ilegal? Îmi trebuie drept de autor? Da.ti.mi detalii Scopul meu e sa postez desenele copilăriei deoarece ce ...? (mai mult)
Am făcut o pagina pentru desene animate și vreau cam in fiecare zi sa postez episoade din desenele vechi. Din câte am înțeles dacă postez filmulețe ti se șterg și as vrea sa pun un desen gen live....? (mai mult)
Imi amintesc de un episod dintr- un desen animat, Dexter sau Fetitele Powerpuff, in care un personaj spunea doar "ufi" sau "pufi". Isi pierduse jucaria si era ca si hipnotizat. Ma poate ajuta cineva...? (mai mult)
Caut si eu un serial difuzat in anii 2000 parca, cred ca era pe TVR1 era pe tema unui trib dar cu copii/adolescenti/tineri, Sincer nu imi amintesc prea multe din el dar mi- as dori sa il revad daca cineva...? (mai mult)
Hei TPU,cine imi spune si mie un film care sa aiba efecte speciale de calitate, grandioase (gen 2012, nu neaparat apocalipsa). Ceva sf.
Nu știu la ce animeuri sa ma mai uit, recomandari?
Am probleme cu gasirea numelui unui film de pe Minimax. Nu imi amintesc aproape nimic despre el. Stiu doar ca personajele erau animale. Cateva scene pe care mi le aduc aminte... Unul dintre...? (mai mult)
când eram mic ma uitam la un serial cred ca pe Jetix, nu știu sigur (pana in 2010 ) era un serial cu adolescenți mai horror, despre o tipa pe nume Sara, in fiecare episod era o întâmplare...? (mai mult)
Ce filme de vara recomandati? Cu tineri la mare sau la cabana, ceva gen aventura
Stie cineva cum se numea filmul ala cu bolnavi de ciumă?
Am văzut în urmă cu 3- 4 ani un film Sf, însă nu mai țin minte multe detalii. Erau doi copii, o fată și un băiat, care au găsit o cutie magică sau ceva de genul. Și țin minte ca țineau...? (mai mult)
Cu ceva timp în urmă am vizionat un film despre răpirea unui copil(cred) într-o casă era o groapă. Acolo era ținut răpitul. Atât îmi amintesc. Dacă ma-ți putea ajuta... Ms.
Hei! Cum se chema filmul cu leul ala fricos care avea un pui care credea ca tatal sau era curajos?
Imi poate spune cineva cand apare sezonul 2 din serialul,, Unsprezece" in Romania?
Care este cel mai horor film vazut de voi? As vrea sa stiu doar parerea cinefililor uber mega avansati. Sau doua cele mai de speriat, unul cu atmosera bine facuta si altul cu jumpscare- uri bune....? (mai mult)
Buna TPU. Doar ce am terminat stranger things S3 si vreau sa stiu daca exista o continuare in cartea originala sau ala a fost ecranizarea sfarsitului cartii. Deci daca cumpar cartea va fi o...? (mai mult)
Filme asemanatoare cu Matrix?
Hei, TPU, am vazut acum mai mult timp un film cu Mr. Bean de comedie si nu mai stiu cum se numea.A fost chemat (cred ca din greseala ) sa evalueze un tablou foarte scump si rar si din greseala el il strica...? (mai mult)
Era un film cu o tipa virgina care trebuia sa mearga la facultate si colega ei de camera era o tipa super dezlantuita. Fata avea un prieten iar impreuna aveau inele de castitate dar la liceu ...? (mai mult)
De ce nevasta lui Firicel din Las Fierbinti nu are nici un nume in serial?
Stie cineva de unde pot face rost de subtritrari pentru izombie sezonul 5? A trecut ceva timp de cand s-a lansat acest sezon si pur si simplu nimeni nu mai face subtritrari pentru el?
Cand apare sezonul 3 din One Punch Man? Am auzit ca in 2020, e adevarat?
Deci era un film pe disney cu o fata care a jucat in Austin si Aly care s- a mutat intr- un oras la bunica ei.In oras era o super vedeta (un baiat blondut) toata lumea era innebunita dupa el, numai ca...? (mai mult)
Credeti ca serialul TVD va mai continua?
Vreau niste filme romantice dar cu finalul foarte trist, sa ma faca sa plang (filme mai noi de la 2010 in sus )
Buna TPU. Doresc niste filme si seriale Netflix din categoria actiune/drama/sf - fantezie/thriller. Tip : arrow / varcolac adolescent/casa de papel / lucifer/the walking dead. Pe astea le- am vazut...? (mai mult)
Era mai de mult un serial pe AXN (parcă) si era un episod care incepea cu o scena in care fusese un accident de masini, acolo ajunge un politist, iar dintre masinile in flacari iese o femeie imbracata...? (mai mult)
Îmi spuneti și mie niște filme romantice cu adolescenți și niște filme horror care sa merite?
Este un film al carui nume nu il mai stiu. Stiu ca pamantul este ca aurul totul se petrece in mare parte numai pe apa. In mare parte arata un tip pe o barca. Si este o legenda cum ca un baiat cu o harta...? (mai mult)
In sezonul 2 Din One-Punch-Man mai este si episodul 12-13? Daca da, vr un link (subtitrat in romana)
Ce seriale imi recomandati la 13 ani? Dar sa nu fie de drama sau comedie.
Apare sez 7 din Teen Wolf?
Știe cineva când se lansează următorul sezon din Vlad?
Oare ce lucreaza Eusebiu, participant la insula iubirii?
Ceva filme despre Roma Antica si Egiptul Antic?
Cum se numește acel film cu Jackie Chan în care se rostogolește in rapa și ajunge în cărucior?
De ce durează filmele doar o ora jumate? Adică am văzut ca multe filme taie din anumite secvențe doar ca sa facă filmul de o ora jumate. De ce?
Salut, de unde as putea achizitiona primele 3 filme din seria Toy Story? Subtitrat sau dublat in limba romana
Stie cineva ce se intampla in sez 7 din Tvd?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
Johny12498 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!