Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 6 Martie 2025 sunt:
Salut. Vreau un film sau un serial cu adolescenți la liceu, cu un baiat mai timid sau care este luat în ras de alții și după se schimba, chestii de genul
Stiti exact cand incepe riverdale sez 4? Si stiti ce a fost cu secventa de la final sez 3 cu betty Veronica si Archie plini de sange?
Buna, vreau si eu recomandari de filme horror :)
Imi puteti spune daca afirmatia ca sezonul 3 din Owari No Seraph va aparea in octombrie 2019? Este adevarat cu Wit Studio si Funimation au renuntat la owari no seraph? Va rog raspundeti! Acel...? (mai mult)
Cineva care stie unde pot sa vad documentarul sclaviei cu negrii care au venit in USA apoi au reusit sa obtina drepturi egale? In Youtube am vazut doar jumatate cum munceau in camp si tratati ca niste ...? (mai mult)
Știe cineva dacă a apărut filmul After - După ce ne-am întâlnit pe DVD?
Salut, cum se numeste filmul in care era un om care se trezește într-un coșciug și are un telefon și suna și pana la urma mi se pare ca nu reușește sa iasa.
Bună ziua, cine mă poate ajuta cu un episod din Las Fierbinti în care s-au pierdut niște fete în drum spre mare iar Bobiță și Giani le-au dus la bar și au băut...etc?
Salut, era un film in care un tip intr-o scena a obligat-o pe o tipa sa și-o tragă cu unu, știți filmul? (Nu am mai multe detalii)doar ca era un film
Ce parere aveti despre emisiunea Puterea Dragostei? Mie mi se pare o tampenie si un jeg total.
As vrea și eu niste seriale bune pe Netflix. Mi-a plăcut maxim "fabrica de bani", deci cred că îmi plac cele de acțiune, jafuri, droguri, etc... Ofer funda!
M- am uitat de curand la filmele tip anime Kimi no Na wa(Your Name) si dupa la Koe na Katachi(A silent Voice). Daca mai stiti filme tot anime in acest gen sau poate chiar animeuri de tip serial. Eventual...? (mai mult)
Care e ordinea animeului inazuma eleven, deci e inazuma normal, go, chrono stone și apoi ce?
Am o întrebare legată de seria Boruto: Naruto Next Generation. Aș vrea să știu dacă Naruto moare în această serie. În primul episod am vazut că o să ajungă să se lupte înpotriva unui tip ...? (mai mult)
TPU, am nevoie de ajutor, caut o actrita care cred ca are varsta intre 40- 55 ani a fost un film cu ea sau serial acum multi ani. Ea se batea cu multi si parca mai era un baiat cu ea (femeia asta cred...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste filmul ala romanesc in care o fata salveaza un baiat care vrea sa se spanzure, pentru ca are are probleme cu mama lui sau ceva de genul?
Stie cineva daca in serialul Surorile de pe Antena 1 va mai exista un sezon 2? Joaca actrita mea favorită Nur Fettahoglu.
As dori să-mi dați o lista cu filme de groaza cu familii care se muta la case noi și sunt bântuiți de fantome gen The conjuring, Insidious. Mulțumesc!
Mai știe cineva filme gen Beats, mi-a plăcut filmul și as vrea sa mai vad ceva de genul ala, legat de muzica
TPU, caut iar un film deci ce mai stiu din el e asta : Era un tip care nu era popular. Era o fata populara care avea 2 sau 3 prietene. Baiatului ii placea de fata si pana la urma nu mai stiu cum ajunge...? (mai mult)
DAU FUNDA! Era un film de animatie, nu mai stiu exact detaliile deoarece m- am uitat acum mai mult timp. Era vorba despre un vanator de bestii (dragoni), mare, musculos, care avea un ajutor mai slabanog...? (mai mult)
Pentru utilizatorii de Macbook, voi unde urmariti filme? Momentan nu am abonament la Netflix sau hbo, am tot incercat sa ma uit pe siteuri care ofera filme online, dar ma tot atentioneaza ca mi se infecteaza...? (mai mult)
Bună TPU, aș vrea tare mult să știu dacă o să apară sezonul 2 din Tate no Yuusha no Narigari.
Imi puteti spune niste filme gen drama cu copii? Adica se plac 2, unul e mai timid. Afla ca se iubesc, in final unul moare sau pleaca. Gen d- astea sau ceva asemanator. Ca "bridge to terabithia" sau...? (mai mult)
Recomandati-mi cateva filme, va rog in special de actiune
Pls, un serial mai nou de comedie la care sa rad cu pofta?
Salut, am văzut un film acum câțiva ani, era vorba despre un bărbat care transporta droguri în anus și a fost prins și închis într- o casa, politia așteptat ca el sa facă treaba mare, ...? (mai mult)
Cine imi poate da un email valabil al celor de la DreamWorks Animation? Sau un mod de contact. Multumesc anticipat!
Am vazut mai demult un film in care o fata si un baiat (adolescenti, care erau si vecini) au facut schimb de corpuri (de fapt era o vraja, nu au vrut ei). Stiti cumva cum se numeste? Nu e "The Hot Chick"...? (mai mult)
Imi explica si mie cineva care-i treaba cu Six Paths in Naruto Shippuden? Ok,deci e Pain Six Paths, Naruto Six Paths Sage Mode si Eremit Of the Six Paths.Imi explica cineva?
Filme gen Scream sau cu adolescente ce primesc apeluri misterioase și apoi sunt urmărite de un obsedat, aveți?
Stie cine cineva filme ca American psycho 1? Cel mai bun raspuns primeste funda
TPU era un film cu un caine politist care era luat de mic iar al finalul filmului il puneau pe catel sa aleaga cine sa ii fie stapan parca ceva de genul filmul cred ca era comedie!
Hei! Stie cineva cum il cheamă pe tipul care avea emisiuni haioase la Mtv cred, cel care avea un fel de emisiune de tip teleshopping? Doar ca erau chestii dubioase precum o bulă în care fuma si putea...? (mai mult)
Am vazut filmul Mirrors 1 / 2 care mi-au placut foarte mult dar de ce nu gasesc si partea 3?
Este vorba despre un film, cu o femeie care acuza un barbat ca e gravida iar copilul este al lui, acesta face un test ca sa demonstreze ca nu este asa, iar acesta reiese ca e impotent din nastere,...? (mai mult)
Am nevoie de niște filme și seriale în limba germană. Mulțumesc!
A vazut cineva filmul "Trumbo"? Cum vi s-a parut?
Hey! Am si eu nevoie de niste filme gen "Abdicted"(Rapirea) care sa fie blana ca sa zic asa.As vrea sa ma uit cu un var si nu stim ce sa alegem. Poate ne puteti ajuta. Urgent! Va rog!
Are cineva recomandari de filme, preferabil ceva similar cu Nightcrawler? Și vreo recomandare de seriale? Preferabil fără un plot bazat pe o romanță și atat, sunt ok cu seriale gen Chernobyl sau...? (mai mult)
Era un film cu un samurai ce a fost antrenat 30 de ani sa puna capat unui razboi de vreo 500 de ani parca, el nu indeplineste misiunea de a ucide familia regala pentru ca cruta pe bebelusul acestora...? (mai mult)
Imi puteti recomanda filme de dragoste cu adolescenti?
Imi amintesc ca am vazut mai demult la TV Un fel de film sau scurt metraj [cred ca este romanesc] despre un om de la tara care a omorat din greseala un copil cu gloria cand acest copil se juca...? (mai mult)
Stiți cumva daca si cand va aparea sezonul 4 din free rain (frau liber) sau un nou film din serie?
În serialul Cronicile Evermoor în sezonul 1 în ultimul episod difuzat tatăl lui Otto o lăsă pe Tara să- și pună o dorință și așa se termină episodul 24. Ce se întâmplă? Există episodul...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un serial super calumea asemanator cu breaking bad(tocmai ce l-am terminat)) care e mai recent realizat.
Anime-uri bune?
Hei! Imi puteti recomanda si mie seriale ca Stranger Things,Lucifer,Tvd. Vreau sa fie cu dragoste,asta neaparat,poate si putin supranatural! Va rog, vreau sa ma uit vara asta°
In "Cronicile Evermoor " sezonul 1 ultimul episod tatăl lui Otto a lăsat-o pe Tara sa își pună o dorința. Ce dorința crezi ca și-a pus?
Mi-as dori sa vad un serial interesant, dar nu romantic.Sugestii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!