Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Am si eu o intrebare: știe cineva filme gen "Fata de la cabană ", "A princess for Christmas ", sau un băiat bogat se îndrăgostește de o fata săracă? As prefera sa fie după anii 2000. ...? (mai mult)
Cind va aparea deadpool 3?
Cine stie cum se cheama filmul acesta? Un doctor de razboi batjocorit de toti care este trimis cu o grupa de soldati trebuie sa urce pe o stanca folosindu- se de o scara de franghii. Ramane singur...? (mai mult)
Ce nu am inteles in Avengers Endgame, cum a reusit Capitanul America sa lupte cu ciocanul lui Thor. Cum?
Cand se lanseaza sezonul 5 din Lucifer?
Știe cineva daca Kanal D face sezonul 4 Exatlon? Mie îmi place emisiunea și am auzit zvonuri ca nu ar mai fi. Am fost puțin suparata după ce finala la feminin a fost câștigată de Andreea ...? (mai mult)
Riverdale o sa aiba un sezon 4?
Pentru cei care s-au uitat la My Hero Academia, All Might moare si ii ia Deku puterile pana la urma?
Salutare, niste idei de anime- uri cu un love story asemanator unuia dintre anime- urile: Mirai Nikki, Darling in the Franxx, Guilty Crown? Anime- ul sa nu fie doar romance si atat sau comedy, vreau...? (mai mult)
stiti cumva daca va mai aparea un film din seria Saga Amurg?
Salut, imi poate recomanda cineva un anime jmek gen aventura, puteri supranaturale? Am vazut : Black Clover, Naruto/boruto, one punch man, fary tail, hero academia
TPU, am vazut un film de craciun cu 2 familii despartite iar femeia si barbatul se baga intr-o alta relatie in care barbatul lucra ca profesor iar in casa mai stateau bunicii si 3 fete.
am o intrebare, știe cineva dacă va apărea soy luna sezonul 4 (daca s- a confirmat apariția sezonului) și dacă va apărea cand va apărea? Va rog mult sa- mi spuneti va rog mult. DAU...? (mai mult)
Ce parere aveti despre anime- ul Guility Crown? Cum vi se pare, l- am ales deoarece seamana izbitor de mult cu Mirai Nikki si chiar imi plac genurile astea insa despre Guility Crown am auzit diferite ...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva ceva seriale precum teen wolf sau lucifer?
Ce filme vechi îmi recomandați? De preferat filme de dinainte de anii '80
Https://youtu.be/RdIAUTv8BOo cum se numeste filmu?
Buna seara TPU! As dori si eu cateva sugestii de filme legate de ultima familia de Tari ai Rusiei si Rasputin (daca stiti si documentare nu ezitati sa spuneti). Multumesc anticipat!
Unde pot vedea si eu sezonul 1 din Burlacita? Am incercat pe Antena Play insa cand apas pe episod mi se deschide la pagina principala in loc de episod
E un serial care se petrece in viitor in care un asiatic a fost omorat de niste trupe speciale iar din cauza ca el avea un dispozitiv in care i se afla constiinta si amintirile el a fost reincarnat in ...? (mai mult)
/Buna! Un film in care personajul principal este un bucatar talentat, sau un bucatar excelent in devenire?
Salutare, recomandari de niste anime- uri actiune, drama cu romance? (Ar fi super daca ar fi si psihologie) sau cu yandere sau psycho. Va rog frumos, va multumesc, uite niste exemple: - Happy sugar...? (mai mult)
Salut, imi poate spune cineva va rog niste filme gen cu oameni care se omoara intre ei pentru a ramane unul singur in viata si sa castige? Nu stiu cum se numeste genul de filme.
Salutare, un film cu un soldat care aduce cu el o creatura din viitor intr-o lume medievala, stie cineva cum se numeste?
Mi- am adus aminte de un film vechi văzut pe TVR de fapt sunt două: 1. E un film horror clasic o doamnă cu un șarpe într- un club de noapte, se pare că doamna, blondă, creață,...? (mai mult)
Sunt singurul care si-a pus intrebarea daca nu cumva Tom Ellis din Lucifer e diavolul si in viata reala?
Știe cineva unde pot găsi toate episoadele din sezonul 1 și 2 de la Next top model?
Acum mai multi ani era un serial la TV, poate chiar pe AXN, in fine, in serial era vorba despre diverse creaturi de la varcolaci la extraterestri si multe altele, deci poate gen horror, thriller...? (mai mult)
Care e mai bun? Friends, How I Met Your Mother sau The Big Bang Theory? Argumente pro și contra.
Salut, imi puteti recomanda niste anime-uri cu un romantic mai dark, gen Mirai Nikki? Daca se poate sa nu fie doar romance, un psihologic, actiune etc. (Dar cu un love story asemanator mirai nikki).
Salut, am urmarit toate episoadele de pe Netflix black mirror, de mult timp in urma, insa recent s- au lansat 3 episoade noi, insa eu caut filme sau seriale asemanator cu black mirror! Cine ma ajuta...? (mai mult)
Cand apare sezonul 5 din Lucifer?
Stie careva cum se numeste un film in care se ia un baiat care pare timid la bataie la scoala si tot ce atingea i se lipea de maini si camasa la un profesor?
Va mai aparea sezonul 7 din teen wolf daca nu va aparea macar va aparea un nou serial sau film ca teen wolf?
Stiti niste filme misto cu spatiu? Nu Star Wars.
Nu știți cumva dacă Avengers Endgame va fi relansat și în România?
Am o întrebare: nu știți cumva cam cât de bine merge regia, actoria și realizarea scenariilor în SUA mai ales, pentru că vine momentul ăla în viața când trebuie să îți alegi drumul...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune filme pe care le-ati vazut in ultimul an? Dar seriale?
Un film scurt, interesant? Nu conteaza genul.
Deci am terminat Mirai Nikki de 1 an aprox insa am uitat (prin simpla intamplare) sa vad sfarsitul ce se afla intr- unul din OVA- uri, care din cele 2 este mai precis? A da, si Yuno ramane cu Yukki sau?...? (mai mult)
Cine stie si a privit cobra cai sezonul 1, cand va aparea si al 2 sezon?
Imi recomanda si mie cineva niste seriale turcesti cu adoloscenti si multa actiune cu politie,medici etc. precum gunes, bataile inimii, trandafirul negru? Multumesc!
Bună ziua TPU, știe cineva ce sezon și ce număr are episodul din Las Fierbinți în care Brânzoi își cumpără BMW?
Era mai demult un film care se difuza de multe ori pe HBO, multe nu imi mai amintesc despre film, în afară de faptul că era un pic horror, doi bărbați sau un bărbat și o femeie se băteau (in...? (mai mult)
În LOTR este un baiat ce seamana cu Bilbo Baggins, acela este fiul lui sau o alta ruda de a lui sau nu are legatura cu el?
Ceva seriale sau filme gen Euphoria?
Știe cineva un server de discord în care se discuta despre filme? Sa fie romanesc
Era acum mult timp, nu mai tin minte, dar o sa descriu cam asa.Era pe un cs un film animat cu un baietel care se putea transforma in animale.Si eu am vazut cd- ul ala de vreo 20 de ori(adica filmul)pana...? (mai mult)
Ce seriale asemanatoare cu Skam, Skins cunoaşteţi?
Caut un film vechi cu un tata care își vinde fata la jocuri de noroc și ea se îndrăgostește de cel care o cumpara și se căsătoresc. Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a