Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
De ce pe aplicația popcorn time nu imi arata subtitrarile corect? Adica incepe un film cu începutul si incep si subtitrarile.
Stiti ceva filme/seriale pe Netflix ce contin multe scene cu sex/dragoste? Vreau ceva hot si nu stiu la ce sa ma uit. Thanks! Scuzati categ.
Buna ziua TPU, stiti cumva vreun site unde as putea gasi toate episoadele din sezonul 1 Next Top Model by Catalin Botezatu? Dau funda
Am văzut acum câteva luni un film si nu mai stiu cum se numeste. Actorul avea un tată betiv care o bătea pe mama lui iar el a plecat în altă țară chemat de un prieten pentru a o lua de ...? (mai mult)
Am o intrebare despre serialul Naruto sezonul 1 ce cu 221 ep sau ceva. As vrea sa dau skip la el si sa trec la shipunden dar nu vreau sa omit chestiile importante. Momentan am vazut 178 de ep si...? (mai mult)
Ceva filme pe care le considerati underrated? De preferat psihologice.Filme carora ati decis sa le dati o sansa si care au reusit sa va impresioneze/socheze(poate-i prea mult spus "shocheze")
Am gasit de curand animeul Tales of demons and gods. Am vazut primele episoade, dar deoarece nu stiu bine limba engleza odata ce inaiteam in episoade nu am inteles mai nimic asa am ajuns pe acest site...? (mai mult)
Exista miraculos: buburuza si motan noir pe Netflix (nu trebuie neaparat sa fie in romana)?
In legatura cu Netflix. Eu impart un cont cu familia, cel care l- a creat este o ruda care locuieste in Spania si a facut contul de acolo. Problema este ca eu nu am subtitrare in romana la multe seriale...? (mai mult)
Salut prieteni.As vrea sa gasesc un film nu stiu cum se numeste doar imi aduc aminte cateva detalii din el sper sa va ajute. Era vorba de o fata care era protejata de tatal ei sau ceva de de genul acesta...? (mai mult)
Îmi spuneți câteva seriale bune fără politie, avocați ci Sf, acțiune, horror precum The 100, stranger things, Sabrina, merlin? Fără got, vikings, lucifer.
Buna, as dori și eu un serial/ film cu adolescenții in care băiatul rău,rebel, popular se îndrăgostește de o fata cuminte etc.
Imi poate spune cineva niste seriale ne SF care sa fie asemanatoare cu Prison Break, LaCasa de Papel, Shooter?
Caut un film romanesc, mai vechi in care actiunea incepe cand un om conduce o combina si ucide 1 sau 2 copii. Dupa care acesta ajunge un distrus. Un copil mic ce avea incredere in el ii spunea NENE.
Cum poti sa-ti faci cont HBO GO Romania daca locuiesti in strainatate?
Cum se pun subtitrari pe Netflix?
De ce Prison Break nu este subtitrat in romana pe Netflix?
A fost difuzat pe Diva acum ceva timp un film in care era vorba despre o femeie care a fost închisă pentru ca si- a omorât familia sau pe cel care i- a omorât pe ei nu mai stiu sigur. Ea a fost eliberată...? (mai mult)
Dati-mi idei de seriale cu actiune, suspans, supernatural pe Netflix... (M-am uitat deja la Ordinul, Fulgerul Negru si Ultimul Protector al Orasului)
Imi amintesc ca am vazut candva un film horror dar nu mai stiu cum se numeste. Ce imi mai amintesc ca filmul nu era intr- un oras era intr- o padure sau ceva si ca este o scena in care un hambar sau ceva...? (mai mult)
Știe cineva de la ce era reclama cu un bărbat care lucra pe șantier și a deschis un plic în care era o poza cu familia lui?
Voi la ce anime ati plans? Eu aproape am plans la parasyte si la ousama game.
Am o vazut o secventa dintr- un film dar nu mai stiu cum il cheama. Filmul a iesit acum cativa ani si e cam weird, singurul lucru pe care- mi l amintesc e ca era despre un copil cu fata ciudata,...? (mai mult)
Ceva filme noi care ti-a placut?
Film similar cu hachiko a dog story stie cineva? In afara de red dog
Păreri Killing Eve?
Hei TPU, știți seriale în genul "Constantine(2014)",cu mai multe sezoane?
Seriale faine? De preferat drama sau actiune :}
Stiti seriale gen Legacies?
Câte aveti idee câte episoade sunt in serialul Cernobal? Eu am văzut pe al patrulea si mai e al cincelea. Al cincelea e finalul sau o sa se mai scoala episoade?
Cine îmi poate spune niște filme cu croaziera/vacanță pe vas sau ceva gen, dar sa fie relativ bune. Mulțumesc
Am o intrebare legata de anime ul Attack On Titan.Ce inseamna van?
Știe cineva cum pot sa vad sezonul 5 și 6 din The 100 de pe Netflix in romana? Vă rog!
Hello, încerc de vreo câteva ore să găsesc un film și tot ce am despre el e o descriere foarte vagă. Personajul principal al filmului avea premoniții despre moartea anumitor persoane (posibil...? (mai mult)
TPU, caut un film de comedie de ceva timp, ce mai stiu din el e asta : stiu ca era un baiat grasut care placea o fata blonda. Se duc la munte iar in telecabina se saruta iar dupa baiatul mai grasut sare...? (mai mult)
Care ați vizionat Moromeții 2 cum vi s-a părut?
Era candva un desene animat difuzat cam intre anii 2005- 2009 cu o fata si un baiat (parca era print baiatul si era imbracat cu pantaloni albastri) care erau controlati de un fel de monstru verde...? (mai mult)
Ce seriale la fel ca The Vampire Diaries recomandati? Dau funda :_)
Buna, va rog frumos, daca stie cineva anime- uri asemanatoare cu Angel Beats sau macar sa fie emotionante pe masura acestuia...Animeul asta m- a marcat si vreau mai multe animeuri de genul acesta, idei...? (mai mult)
Vreau și eu un film BUN, nu conteaza genul dar contează să fie doar unul singur preferat al vostru!
Sa ma uit la Glass? Mi-a placut Split, dar e Glass la acelasi nivel?
Ieri am terminat de vizionat "Chernobyl" și mi s- a părut foarte bine lucrat. Vouă? Din ce am auzit, acest miniserial ar fi acuzat de teorii conspirative, de minciuni sau ceva de genu din...? (mai mult)
Cine l-a împușcat pe Fred Andrews din Riverdale si a ucis-o pe doamna Grundy?
De ce nu găsesc sezonul 7 din Elementary subtitrat?
Care e personajul vostru preferat din seriale sau anime?
Era un film în care oamenii vedeau doar alb și negru și doar câțiva oameni puteau vedea culorile. Îmi puteți spune cum se numește filmul?
Salut..stiti cand apare filmul Detective Pikachu cu subtitrare in romana?
Caut partener de discuții despre seriale. Prietenii mei nu se uita la seriale si nu am cu cine sa vorbesc despre asta.
Stie cineva daca exista o serie de Naruto care ai putea sa o vizionezi chiar daca nu ai vazut seria originala?(mai pe scurt sa nu trebuiasca sa stii povestea din Naruto si sa o iei de la 0 cu o grafica...? (mai mult)
Din iarnă era difuzat pe Axn White filmul turcesc Dragoste la Urgență, m- am uitat la acest film, dar brusc de alaltaieri postul Axn a inlocuit acest serial turcesc cu altul american, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...