Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Am nevoie de SERIALE (nu filme) bund despre adolescenți si dragoste.
Recent m- am apucat de un serial, dar am intrat pe imdb si am vazut ca trebuie sa mai apara episoade dintr- un sezon. Din cate stiam eu, toate episoadele sunt lansate odata. Cum sta treaba ca ...? (mai mult)
Daca poate sa imi zica cineva cum se numeste filmul acela unde erau canibali intr-o inchisoare de nebuni si mai tin minte ca actorul principal il chema Jack.
Ce a făcut Keanu Revees de e așa cunoscut in lume?
Imi puteti recomanda niste filme cu vampiri dar care sa fie in stilul seriei twilight? Nu vreau filme cu vânători de vampiri sau alte nebunii.
Ce parere aveti de serialele si filmele Star Trek si serialul Battlestar Galactica?
Ce filme stiti asa de vara, cu tineri in vacanta, la munte/mare, de actiune/aventura sau chiar thriller, ceva de genul "stiu ce ai facut asta vara"? Multumesc anticipat
Stiti un documentar similar cu cel din cernobyl? In afara de hiroshima (japonia)
Dacă mi-a plăcut filmul,, Legenda Călărețului fără cap" ce mai pot viziona?
poate sa imi spuna si mie cineva cate filme fifty shades sunt si in ce ordine?
Https://youtu.be/kPV7VYklzrE Asta pățești dacă furi, tare nu?
Nu este subtitrare la al 2-lea sezon din chernobyl?
am văzut in urma cu cativa ani un film indian cu un barbat bogat casatorindu- se obligat de ceva promisiune cred, cu o fata săracă apoi pleaca inapoi la vila lui si cand ea pleaca sa il ...? (mai mult)
Stiti cateva filme si seriale bune pe Netfilx? Multumesc.
Salut. Caut și eu un film din 2017 sau 2018… Tot ce știu este că avea un trailer în limba română și era SF.
Știți dacă pot viziona o zi completă, adică toate emisiunile difuzate în ziua respectivă la Cartoons Network? Eu vreau sa vizionez, nu să văd ce emisiuni s- au dat la ora respectiva. ...? (mai mult)
Unde găsesc oad-urile traduse in limba română de la anime-ul Kamisama Hajimemashita? Vă rog mult.
Stie cineva cum se numea filmul ala in care 2 baieti fumau maria din planta crescuta in cenusa celui mai bun prieten al lor, mort?
National geographic channel difuza candva emisiunea,, EXPEDITIE PE MARTE". Imi poate da cineva un link cu documentarul va rog?
Imi puteti recomanda cel mai bun film vazut de voi care v- a dat de gandit si nu il puteti uita care v- a marcat intr- un mod placut sau neplacut si un anime iar la fel cel mai bun vazut de voi.Va...? (mai mult)
Buna, stie cineva cand o sa apara filmul After subtitrat in romana?
Vreau să îmi fac cont Netflix și cand bag cardul ( am decat 10 lei pe el) zice ca sunt fonduri insuficiente... De ce face asa daca zic ca prima luna e gratis?
Care sunt actorii din rolurile lectii de viata?
Sezonul 2 din One Punch Man va ajunge vreodata pe Netflix?
Pentru cei care s-au uitat pe Netflix la Societatea am niste intrebari: 1.Ce era mirosul ala? 2. Unde se aflau? 3.Cine a omorat-o pe Cassandra? 4. Unde le-au disparut parintii?
Bai.Stiu ca atunci cand eram eu mica erau niste desene cu niste zane ale curcubeului si era unul rau care facuse o data o armata de oameni de zăpadă si tot asa.Mai stiti cum se numeste? Si...mai erau...? (mai mult)
TPU am vazut un film de groaza in care de exemplu erau atentionati ca mai au de trait 7 zile, azi murea unul iar imediat ii suna ceasul si lui celalalt, nu prea mai stiu multe.
A văzut cineva filmul "Metroul groazei"? Îmi poate explica și mie cineva ce se întâmpla in film va rog?
Vreau sa imi recomandati si mie niste seriale. De preferabil sa fie cunoscute, populare. Actiunea sa se petreaca in prezent si sa nu fie prea horror.
era un film cu Jackie Chan cred nu sunt sigur daca era cu el si stiu ca era o fata care avea un frate in carucior iar niste teroristi pierdeau o punga cu diamante iar diamantele erau sub perna...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cate filme din seria piratii din caraibe sunt? De la primul film pana la ultimul si daca mai sunt si extra-uri puteti sa mi le spuneti si pe acelea. Multumesc!
Va mai fi vreun sezon din shadowhunters? Sau s-a terminat?
Ce film sf, mind-blowing v-a placut cel mai mult?
Buna, de ceva timp caut si incerc sa imi amintesc cum se numea un desen animat in care era vb despre 2 frati unul bogat si unul sarac... intr- o zi cel sarac a ajutat o randunica si drept rasplata a primit...? (mai mult)
Heeei, oare sunt sanse sa se puna filmul "After" pe Netflix?
Stie cineva un film frumos cu adolescenti in liceu?
Aplicații de filme horror, acțiune etc sau site uri, gratuite, stie careva?
Cum de a reusit? https://www.stiripesurse.ro/cernobil- a- devenit- serialul- cel- mai- popular- din- lume- devansand- breaking- bad- i- game- of-...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu niste idei de filme cu adolescenti (mai noi daca stiti)?
Ce filme merita vazute la TIFF 2019? https://tiff.ro/program-TIFF-2019
Am o întrebare. Contul de Netflix poate fi taxat doar prin contul bancar? Și eu mi- as dori sa îmi fac Netflix doar ca am auzit ca se plătește bancar, astfel nu am cum, deoarece părinții...? (mai mult)
Hello, dragilor! Îmi poate recomanda cineva, vă rog, filme de genul Ducesa/Marie Antoanette? Mulțumesc anticipat!
Stie cineva cum se face ca de exemplu un video sau un film sa-l incarci mai repede undeva, adica sa-l transformi ca intr-un link? Ca asa cum e el iti trebuie toata ziua sa astepti
As dori si eu un film foarte interesant cu adolescenți. Dar in stilul acela X nu se integra, dar apare cineva care să îi fie mereu aproape, pe stilul acela, nu neaparat ideea pe care am dezbatut-...? (mai mult)
Stie cineva sa imi explice finalul filmului The Wall, nu am inteles nimic, unde era de fapt juba? :))) merci!
Va rog frumos imi puteti recomanda un top al filmelor de gen thriller psihologic. Ofer funda! Multumesc anticipat!
N-am vazut filmul, dar baiatul din Donnie Darko avea schizofrenie?
Imi puteti face va rog frumos un top al filmelor de genul thriller psihologic din ce ati vazut voi ca sunt cele mai bune, sunt o mare fana a genului acesta de filme.Va multumesc anticipat!
Filme sau seriale în gen cu filmele:The Peanut Butter Solution (1985) și The Boy with Green Hair (1948)?
Salut, imi puteti spune niste filme/seriale gen cum e BodyGuard? Dacă s-ar gasi pe Netflix ar fi ok.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!