Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Era un canal de desene animate. Când era Minimax și noaptea era alt canal...Cum se numea canalul acela?
Cine stie cand va apărea Cobra kai sezonul 3?
Mai stie cineva serialul acela romanesc de pe Primatv(cred)difuzat in urma cu vreo 10 ani sau ceva de genul, in care juca un baiat mai maruntel saten si era prieten cu unul mai inalt si gras, iar tatal...? (mai mult)
Bleach se apropie de Naruto la poveste? Adica sa fie putina asemanare intre ele, caut de mult un anime ce sa ii semene lui Naruto. Ceva gen comedie-drama-actiune si putin romantism exact ca si Naruto.
La sfarsitul sezonului 5 din Teenwolf, Scott si Allison raman impreuna?
Filme sau seriale (mister, sf) in care sunt recrutati oameni sa rezolve enigme, sa decripteze, etc. In genu' Arrival, Project blue book, the imitation game... As dori niste recomandari
Cand mai incepe si fara sani exista paradis sezonul 4?
Dau fundita pentru cine raspunde. Am cautat si pe net dar nu am gasit. Am prins mai demult o secvență dintr- un film cu un bărbat care se culca cu mai multe femei iar dupa ce făcea acest lucru...? (mai mult)
Un film sau serial care v-a marcat?
Cănd pot urmări filmul malificent 2?
Salut, stie careva de ce nu s-a mai filmat Sezonul 5 din Last man on the earth? Am gasit pe net ca cei de la vox l-au anulat, dar nu prea multe explicatii.
Stie cineva cum se numeste coloana sonora din pistruiatul, cand Mihai Plesa arunca manifestele? Acesta este linkup scenei https://youtu.be/iIKLfC-vwjs
Salut, ma uitam la videoclipuri pe internet si am vazut o fraza dintr- un film pe care l- am vazut acum mult timp si nu imi amintesc numele filmului, daca stiti numele lui va rog sa scrieti la raspunsuri,...? (mai mult)
am vazut un film, avea 2 parti iar actiunea se petrecea in Coreea unde clanurile se bateau non stop, mai multe nu mai stiu
Am văzut și eu un film mai demult, cu un baiat ce și- a părăsit iubita la altar doar pentru a ajunge star si acum s- a reîntors acasă pentru că avea o înmormântare, oare cum se numea filmul,...? (mai mult)
Stiti un anime trist? Dar foarte trist. Sa fie tot plin de tritete.
Văzusem acum ceva vreme un clip în care era Micutzu în rol de parcagiu, știți cumva unde găsesc clipul?
Salut. Cine poate imi spune numele anime-urilor din acest video? https://youtu.be/F0fMr_ffrPc
Exista episodul 37, sezonul 4(Steak me amadeus/cand Margaret este admisa si nu poate fi iubita lui Mordecai) din Un show obisnuit in română?
Salut, am o intrebare in legatura cu serialul "Avatar legenda lui Genji". 1. Cand iese in Romania daca nu in SUA ca si film si nu ca banda desenata? 2. Este Avatar Genji original sau fan made? ...? (mai mult)
Filme sau seriale in gen cu seria de filme Goosebumps?
Salut, ce parere aveti de ultimul episod din GOT?(primele 5 episoade nu au fost asa rele, parerea mea), ar trebui refacut/ inca un episod? Vreau sa stiu si parerea voastra, mie nu imi vine sa cred ca...? (mai mult)
Caut si eu un film mai vechi...din cate imi amintesc era cu 5 tipi care au gasit niste piese dintr- un robot, dupa ce s- au unit cu ele au trebuit sa invete sa lucreze in echipa ca sa se lupte cu...? (mai mult)
Căut niste cărți gen After de Anna Todd sau ceva cu adolescenți si chestii de genu' pe care pot sa le gasesc online. Sau niste filme asemănătoare cu After
Stiti cand o sa apara filmul "Detectivul Pikachu" si in cinematografele Cinemacity? Filmul are deja cateva saptamani si tot nu-l vad pe lista filmelor lor. Este la alte cinematografe romanesti?
Niste filme de genul "Undisputed", actiunea sa fie putin asemanatoare, prin asta ma refer sa fie despre despre box, mma sau kickboxing. (Poate sa implice si putin romantism ca si in Undisputed...? (mai mult)
Vreau sa ma uit la niste filme de aventura si survival, dar nu prea gasesc, sa fie cat mai bune si interesante sau intense. Merg si filmele horror.
Am vazut pe national geographic un fel de film din seria pierdut "Pierdut printre straini". Si vazusem in acel episod un tip american care a fost trimis in Pakistan cu droguri fara instiintarea...? (mai mult)
Cum se numește filmul acela românesc SF vechi din anii '60 în care oamenii poartă pe cap niște găleți cu vizoare dreptunghiulare?
Caut un film romanesc si nu il mai gasesc, daca sunteti amabili sa ma lamuriti... Actiunea se desfasoara dupa revolutie, iar in film juca Dorel Visan in rolul de politai(seful de post)...? (mai mult)
Am vazut anul trecut un film pe National TV ceva cu o biserica unde o fata este posedata, acolo era un monstru inchis sau un demon si nu- mi mai amintesc cum se numea si nici prea multe detalii ...? (mai mult)
Era pe tv prin 2002- 2006 (cel mai probabil prin 2005- 2006) la TVR1 un desen animat cu niște iepurași, doi dintre ei putea să se "conecteze" la oricine și să vadă fix ce vedea cu ochii acesta din...? (mai mult)
Salut, TPU! Cine s- a uitat la Serialul acela The Vampire Diares? Imi puteti spune cam tot despre realtia dintre Damon si Elena, gen, cum a inceput si pana la faptul ca au ajuns sa fie iubiti. Va rog!...? (mai mult)
Cine imi recomanda si mie niste filme horror faine si vechi? Cam asa din anii 90. Se poate sa imi dati si filme noi ca nu ma deranjeaza dar sa fie faine.
Tot vad pe net GoT in sus GoT in jos, merita asa mult serialul acesta? Am vazut 2 episoade din el, m-a plictisit enorm
Stie cineva niște filme sau seriale cu hackeri?
Ce parere aveti despre finalul din Game of Thrones? Multumiti?
am vazut un film cu un japonez sau corean nu mai stiu ce era si era expert la seife, era cel mai bun si dadea cea mai mare spargere la cel mai greu seif!
Stie cineva cum se numeste un film in care un baiat de 17/18 ani este soferul unor hoti si ajunge pana la urma sofer de formula 1?
Un serial cu antihrist? (Sper ca am scris corect) in afara de Damien
Cum se numea filmul ăla de pe Disney in care un băiat se apuca sa construiască o racheta cu bunicul sau iar racheta a fost confiscata de NASA si baiatul a zburat in spatiu?
poate sa imi spuna si mie cate sezoane are serialul Lucifer si cate episoade sunt intr-un sezon, dau funda si multumesc anticipat!
Imi putezi recomanda un anime cu oameni care au super-puteri gen Black Clover?
Vreau să vad niște filme horror, dar nu prea știu ce filme să văd. Mi- ar plăcea să fie cât mai horror, despre spirite sau alte chestii, dar nu prea gasesc. Dau funda pentru cea...? (mai mult)
Spuneti-mi și mie niste filme cu călătorie în timp. Gen niste persoane din trecut care au ajuns din greșeală în viitor.
Stie cineva dacă va exista un sezon 5 din shadowhunters?
Știe cineva seriale sau filme cu o fata care se știe lupta?
Vreau niste seriale faine de pe Netflix! In afara de Twd, The 100, Teen wolf ca le-am gatat.
Merita sa ma apuc de vizionat Boruto? Chiar este o continuare buna a seriei Naruto? Adica, mi se pare cam nasol cum sunt gandite personajele (cat si la aspect) si acum Naruto fiind doar un simplu...? (mai mult)
Am văzut o data un film de dragoste in care unul dintre arbitrii unei competiții de căței se îndrăgostește de o fata cu un cățel concurent. Care știe cum se numește și îmi spune dau funda ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?