Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Imi puteti recomanda cateva filme despre orice razboi istoric?
Filmul John Wick 3 Război total la cinema city 4dx, este un film bun?
Acum cativa ani, cam 6- 7 ani, am vazut un film de groaza.Si nu imi amintesc cum se numea.Dar imi amintesc ca se facusera doua filme si la primul regizorul disparuse de pe platou in timp ce...? (mai mult)
Salut, cum se numește filmul in care era o fată(fantoma cred) care omora oameni prin pădure și se îndrăgostise de un băiat orb și îl apăra?
Hei! Cine imi poate spune cand se lanseaza sezonul 4 din riverdale?
Hey.Imi puteti spune niste seriale in genul lui Sex Education? Mersi
Salutare, cand se termina al 4- lea razboi mondial din Naruto Shipp si o sa fie mai multe episoade cu amintiri in timpul razboiului? A da, dupa Naruto Shipp ce ar trebui sa vizionez, Naruto Akkippuden...? (mai mult)
Cum credeți ca se termina GOT?
Stie careva niste seriala faine de care sa nu te plictisesti? De pe Netflix Fara twd,the 100, teen wolf ca le-am gatat Mentionez ca la Stranger Things sunt episodul 5 sezonul 1
Cate filme trebuie sa vezi ca sa poti pune ca ai o cultura cinematografica? Care sunt filmele must-see?
Era un film cu o femeie ce a facut un accident de masina si nu mai imbatranea, fiica ei a imbatranit si ea a ramas la fel, stie cineva cum se numeste?
Care parti din filmul the ring exista? Stiam de 123, am gasit acum aproape un an ring 0- birthday si acum am gasit rings - das original. Ring 0 si das original asta or fi completari ori s- au facut mai...? (mai mult)
Imi amintesc doar o faza dintr- un film, stiu ca l- am vazut cand eram mai mic deci e destul de vechi probabil sub 2012. Era actiune- comedie cred. Si 2 se duc la o fabrica de droguri unde erau toti ...? (mai mult)
Pentru cei care stiu serialul Mostenirea Cine era Nana?
Am nevoie sa stiu cum se numeste un film.E vorba despre un baiat care crede ca a luat SIDA/HIV de la iubita lui si o tot invinuieste ca s- a culcat cu alt barbat.La sfarsit se afla ca a incercat niste ...? (mai mult)
vreau niste filme in care cineva este bullied, dar pe la final este cel mai apreciat :: TH!
Https://www.instagram.com/p/BxOvw3oHGo8/?hl=ro Stie careva filmul"?
Niste anime faine (NEAPARAT PE NETFLIX) care sa fie cam ca Death note, Tokyo ghoul, Shiki, Another
Cărțile din seria Game of Thrones au apărut toate? Si dacă da, știe cineva care este finalul?
Oare sunt singurul care nu suportă Game of Thrones?
Care este ultimul film cum spiderman man aparut, cum se numeste?
Hei! Caut o kdrama pe care am vizionat- o in urma cu câțiva ani și nu reușesc să o găsesc. Tot ce țin minte este că personajul principal este o femeie și era o prințesă. S- a îndrăgostit ...? (mai mult)
De ce e Escanor din Nanatsu No Taizai asa OP?
Când apare sezonul 2 din serialul Vlad?
Cate episoade au fost deja difuzate din serialul Vlad si cate mai sunt?
Salutare TPU, pentru cei care s-au uitat la seria Transformers si la desenele animate: Ce parere aveti despre personajul Optimus Prime?
M-am logat pe contul cuiva de HBO GO și vreau să știu ca,dacă dezinstalez aplicația, îi mai apare la dispozitive numele telefonului meu? valabil si pe site...
De ceva vreme (vreo 5 ani) am văzut o parte dintr- un film, difuzat la TV, cu regele Saul. Am reținut însă doar o scenă, când merge la o vrăjitoare și cere să il readucă la viață ...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva, câteva seriale/filme interesante?
Film de groaza in care cineva batjocorit luat la misto se razbuna pe dusmanii lui cu cele mai dureroase intentii? In afara de I spit on your grave.
Știe cineva câteva animeuri cu fete kawai sau neko? Și sa fie Ecchi sau hentai. Dau funda
unde as putea sa ma uit la Wrestling asa cum era la televizor?
Hey! Este cineva care a urmarit serialul de pe hbo go "O balerina la Paris"? Daca da, știți cum se numeste melodia cu care incepe fiecare episod? Ador serialul asta.Si apropo. Daca stie cineva cand ...? (mai mult)
am vazut mai de mult un film cu 2 fete, una frumoasa iar alta urata si apare un baiat care ii placea de fata blonda, dar la final pe fata urata o face un doctor frumoasa iar baiatul se indragoste...? (mai mult)
Filme de actiune, sf, multumesc!
Care credeti ca este cel mai tare film de actiune din toate timurile?
Am vazut recent un anime numit Another si chiar mi- a placut. A avut caractere interesante, poveste buna si o coloana sonora la fel de buna. Ce mi- ati putea recomanda? Ceva similar cu asta. ...? (mai mult)
Ati vazut sezonul 8 din American Horror Story- apocalypse? Merita vizionat? M- am uitat la niste trailere dar nu- s convins. Primele 5 sezoane sunt absolut fenomenale culminand cu sezonul 5 Dupa ...? (mai mult)
Bună.As dori sa aflu un film, știu ca la început un tânăr îi fura mașină lui frate- su din garaj când el nu era acasă sa se duca sa se întâlnească cu o tipă pe care a cunoscut- o pe internet....? (mai mult)
Am văzut un film acum ceva timp cu niște adolescenți care au găsit un joc posedat, pe unul dintre ei ii poseda, vreau sa știu dacă aveți idee cum se numește filmul?
Cand apare sezonul 2 din unsprezece?
Vreau să vă întreb dacă știți cumva de un serial care rula mai demult pe televizor...prin 2002- 2005...Nu mai știu exact, dar țin minte că era o familie normală cu excepția băiatului...? (mai mult)
Salutare tuturor, cand eram mic, acum vreo 6 ani am vazut un film pe Kanal D parca sa zic cu un tip care murise intr- un acident sau ceva si dupa moarte primise apripi de inger si inca era pe pamant ...? (mai mult)
Daca-mi fac cont de Netflix de ce am nevoie de bani pe card având in vedere că prima luna este gratuită?
Merita sa-mi iau Netflix? Cat costa abonamentul?
Ce filme știți așa mai mind blow gen oglinda neagră sau Lucy?
Stie cineva de ce nu imi mai apare serialul once upon a time pe Netflix?
Cand iti faci cont Netflix de ce ai nevoie de confirmare de la banca? Si ce presupune mai exact aceasta confirmare?
Salutare. Am vazut si eu un serial mai demult doar ca nu m- am mai uitat un timp si i- am uitat numele asa ca tot ce mai stiu e o faza penibila. Era un tip taximetrist(un fel de zeu sau ceva de genul)...? (mai mult)
Heeei. Am decis sa scriu despre Universul Marvel la atestat si am nevoie de cat mai multe idei interesante pe care sa le abordez. Daca stiti site- uri bune cu interesting facts, despre actori, recuzita,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?