Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Îmi puteți spune ordinea în care trebuie să văd seria "Stăpânul Inelelor"? Hobbitul are o legătură directă cu seria sau este un film diferit? Când ar trebui să îl văd, înainte sau...? (mai mult)
Salut,am si eu o curiozitate. Stiti cum se numeste episodul acela din Las Fierbinti in care vin iluminatii? Multumesc!
Ma puteti ajuta sa gasesc un film? Am prins secventa asta la tv intr- o zi : un el si o ea erau amanti sau gen, el era scriitor, cred, si se puteau intalni doar cand zicea ea si ea ii spune...? (mai mult)
Acum câțiva ani urmăream niște desene in care era vorba despre o jungla și niște oameni care descopereau tot felul de chestii pe un vapor. Doar detaliile astea mi le mai aduc aminte. Stie cineva ...? (mai mult)
Va rog frumos, am si eu o mare rugaminte la voi, sper sa ma puteti ajuta. Imi plac foarte mult 2 filme: Stardust si Son of a gun. Credeti ca imi puteti da si mie filme in genul acelora? Tin...? (mai mult)
Filme seriale (nu documentare) Despre monștri subacvatici
Care sunt episoadee despre trecutul lui Deidara? Care este ep din Naruto shippuden in care Sakura spune Naruto suparata, nerviasa, fericita etc? Care este ep in care Naruto din shippuden se intalneste...? (mai mult)
O sa apara un sezon nou din teen wolf? Sau s-a terminat?
Am auzit ca nu e probabil ca sezonul 6 din prison break sa fie disponibil pe Netflix. Unde va aparea, atunci?
De ce in filmele/serialele contemporane de groaza/mister/thriller apar tot mai des teme si practicanti ai sectelor orientale, religii new- age, grupuri spiritual moderne, yoga etc? Am observat ca se...? (mai mult)
Hey! Ce film imi recomandați pentru o seară mama-fiica?
Imi poate spune cineva cat de mult dureaza sa te uiti la toata seria Transformers incepand cu G1 din 1984 pana la cele facute in 2017?
Cat timp se ruleaza un film la Cinema One, la Coresi Shopping Resort, Beasov? Avengers: Endgame s-a lansat pe 26 aprilie. As vrea sa-l vad, dar nu pot sa merg in Brasov decat peste cateva saptamani.
Funda! Vreau sa imi recomandati si mie cat mai multe filme horror in care rolul principal este o femeie psihopata care omoara, ucide, chinuie, tortureaza, face macel sau masacru fara (Mysery 1990) ...? (mai mult)
Cand apare episodul 14 sezonul 3 din attack on titan, mai exact pe 5 mai adica acum? De la ce ora?
Niste filme de comedie va rog, alea pe care le-ati vazut si voi sa fie ceva mai noi cu o calitate buna.Nu ma intereseaza sa fie cu artisti de top doar sa fie interesante.
Cum se numeste filmul tradus de IRINA MARGARETA NISTOR, care este filmet pe un vapor de lupta din marina? Personalul era imbracat in alb!
am o intrebare despre actori care consta asa sambata si duminica sunt liberi sau filmeaza pentru ce au ei acolo? Actorii se pot odihni, cameramani etc, in timpul filmarilor se pot duce sa...? (mai mult)
Cateva filme pe care mi le puteti recomanda? Sa fie de adolescenti cumva. Sa nu ma plictisesc. Love, drama...multumesc!
vreau sa- mi spuneti care este episodul din Feriha, in care Emir ii spune lui Levent sa- l lase si pe el si pe ea in pace. Ii spune de 3 ori, dar eu vreau pentru cand ii spune prima data....? (mai mult)
As dori niste seriale Coreene cu, , love Triange". Adică, când 2 băieți plac aceeasi fata (nu mă deranjează dacă sunt mai multi :)) ) si sa fie liceeni sau macar sa nu depășească vârsta...? (mai mult)
Filme cu dezastre naturale? Gen meteoriti, tornade, cutremure Si un serial ceva cu adolescenti genul ala in care e un tocilar ceva si o fata mai golanasa se indragosteste de el si el e timid bla...? (mai mult)
Daca imi poate spune cineva cum se numeste filmul acela in care niste copii se joaca invarte sticla, iar baiatul cu par blond pica cu fata emo si cand sunt in dulap fata il desbraca si il zgarie?
Stiti filme la care sa plang rau? Gen sa fie dramatice,dar si dragoste? (in afara de The fault in our stars,a walk to remember, now is good, me before you) la astea deja am plans
Cand se lanseaza sezonul 8 episodul 4 din Game of thrones?
Vreau niste filme/seriale de pe Netflix care merită vizionate
Ceva seriale cu oameni ciudati, intamplari atipice? De preferat horror.
Stie cineva unde aș putea să vad si eu ultimul episod (8) al sezonului 22 din Top Gear?
Gomorra sezonul 5, pe cand?
Seriale asemanatoare cu Timeless?
era un film in care era vorba despre o familie care a rapit o mama si a tinut-o mult timp.L-am vazut la tv, cum se numea?
Stie cineva cum se numea desenul acela mai "Ciudat" Din Clanul Nebunaticilor, in care au fost otraviti multi copii de aveau spuma aceea ciudata in jurul gurii?
Hey! Nu sunt tocmai pe domeniu dar as vrea sa știu în ce ordine ar trebui urmărite filmele Marvel pentru a înțelege pe deplin Avengers. M- am apucat recent de ele dar daca nu le știu ordinea sunt...? (mai mult)
Acum 2 ani am văzut un film la cinema care mi- a placut mult, dar nu mai îi stiu numele. Deci erau parcă vreo 3 moși din America care au jefuit o bancă si cam atâta stiu, oricum cei...? (mai mult)
Cine stie niste desene de genul lui "Song of the sea". Adica frumoase, emotionante.
Help! Am uitat mailul/contul de la HBO GO si imi retrag astia lunar cate 15 lei si fara sa pot beneficia de serviciu. HBO ma trimite la bancă si invers. Am verificat mailurile stiute si...? (mai mult)
Merita sa ma uit la Captain Marvel?
Salut, as vrea sa dau auditii pentru Lectii De Viata dar as fi curios cu cat as fi platit. Multumesc.
As vrea sa dau un casting pentru lecții de viață dar as fi curios cam cu cât este plătit un actor sau macar aproximativ.
Spuneti-mi și mie niste filme faine cu al doilea război mondial.
In serialul Vlad, dacă ați fi in locul lui Vlad, ați ierta-o pe Eliza?
Unde pot gasi un film horror inspirat din outlast sau outlast 2?
Va mai apărea vreun nou sezon din Dramă Totală, după acesta cu DramaRama?
Acum cativa ani buni am vazut un film horror, insa nu mai stiu cum se numea. In principiu, actiunea se baza pe poze care anticipau modul in care unele personaje vor muri, fiind prezenta o linie...? (mai mult)
imi puteti recomanda va rog niste filme sf, de preferat cu puteri mentale, dar nu X-men ca deja le-am vazut pe toate.
Avengers endgame, pareri?
Buna, stie cineva daca biletele de la VIP (la film) pot fi cumparate si in ziua respectiva, de la casă? Sau trebuie neaparat din timp de pe net?
Pentru cei care se uita la black clover, credeti ca Zora/Xerx o sa intre in BlackBulls?
Buna seara, stie cineva cu cate zile inainte se filmeaza emisiunea bravo ai stil, inainte de a se difuza la televizor?
De ce nu se mai difuzează desenul baskup pe megamax?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!