Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 7 Martie 2025 sunt:
Am vazut pe national geographic un fel de film din seria pierdut "Pierdut printre straini". Si vazusem in acel episod un tip american care a fost trimis in Pakistan cu droguri fara instiintarea...? (mai mult)
Cum se numește filmul acela românesc SF vechi din anii '60 în care oamenii poartă pe cap niște găleți cu vizoare dreptunghiulare?
Caut un film romanesc si nu il mai gasesc, daca sunteti amabili sa ma lamuriti... Actiunea se desfasoara dupa revolutie, iar in film juca Dorel Visan in rolul de politai(seful de post)...? (mai mult)
Am vazut anul trecut un film pe National TV ceva cu o biserica unde o fata este posedata, acolo era un monstru inchis sau un demon si nu- mi mai amintesc cum se numea si nici prea multe detalii ...? (mai mult)
Era pe tv prin 2002- 2006 (cel mai probabil prin 2005- 2006) la TVR1 un desen animat cu niște iepurași, doi dintre ei putea să se "conecteze" la oricine și să vadă fix ce vedea cu ochii acesta din...? (mai mult)
Salut, TPU! Cine s- a uitat la Serialul acela The Vampire Diares? Imi puteti spune cam tot despre realtia dintre Damon si Elena, gen, cum a inceput si pana la faptul ca au ajuns sa fie iubiti. Va rog!...? (mai mult)
Cine imi recomanda si mie niste filme horror faine si vechi? Cam asa din anii 90. Se poate sa imi dati si filme noi ca nu ma deranjeaza dar sa fie faine.
Tot vad pe net GoT in sus GoT in jos, merita asa mult serialul acesta? Am vazut 2 episoade din el, m-a plictisit enorm
Stie cineva niște filme sau seriale cu hackeri?
Ce parere aveti despre finalul din Game of Thrones? Multumiti?
am vazut un film cu un japonez sau corean nu mai stiu ce era si era expert la seife, era cel mai bun si dadea cea mai mare spargere la cel mai greu seif!
Stie cineva cum se numeste un film in care un baiat de 17/18 ani este soferul unor hoti si ajunge pana la urma sofer de formula 1?
Un serial cu antihrist? (Sper ca am scris corect) in afara de Damien
Cum se numea filmul ăla de pe Disney in care un băiat se apuca sa construiască o racheta cu bunicul sau iar racheta a fost confiscata de NASA si baiatul a zburat in spatiu?
poate sa imi spuna si mie cate sezoane are serialul Lucifer si cate episoade sunt intr-un sezon, dau funda si multumesc anticipat!
Imi putezi recomanda un anime cu oameni care au super-puteri gen Black Clover?
Vreau să vad niște filme horror, dar nu prea știu ce filme să văd. Mi- ar plăcea să fie cât mai horror, despre spirite sau alte chestii, dar nu prea gasesc. Dau funda pentru cea...? (mai mult)
Spuneti-mi și mie niste filme cu călătorie în timp. Gen niste persoane din trecut care au ajuns din greșeală în viitor.
Stie cineva dacă va exista un sezon 5 din shadowhunters?
Știe cineva seriale sau filme cu o fata care se știe lupta?
Vreau niste seriale faine de pe Netflix! In afara de Twd, The 100, Teen wolf ca le-am gatat.
Merita sa ma apuc de vizionat Boruto? Chiar este o continuare buna a seriei Naruto? Adica, mi se pare cam nasol cum sunt gandite personajele (cat si la aspect) si acum Naruto fiind doar un simplu...? (mai mult)
Am văzut o data un film de dragoste in care unul dintre arbitrii unei competiții de căței se îndrăgostește de o fata cu un cățel concurent. Care știe cum se numește și îmi spune dau funda ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda cateva filme despre orice razboi istoric?
Filmul John Wick 3 Război total la cinema city 4dx, este un film bun?
Acum cativa ani, cam 6- 7 ani, am vazut un film de groaza.Si nu imi amintesc cum se numea.Dar imi amintesc ca se facusera doua filme si la primul regizorul disparuse de pe platou in timp ce...? (mai mult)
Salut, cum se numește filmul in care era o fată(fantoma cred) care omora oameni prin pădure și se îndrăgostise de un băiat orb și îl apăra?
Hei! Cine imi poate spune cand se lanseaza sezonul 4 din riverdale?
Hey.Imi puteti spune niste seriale in genul lui Sex Education? Mersi
Salutare, cand se termina al 4- lea razboi mondial din Naruto Shipp si o sa fie mai multe episoade cu amintiri in timpul razboiului? A da, dupa Naruto Shipp ce ar trebui sa vizionez, Naruto Akkippuden...? (mai mult)
Cum credeți ca se termina GOT?
Stie careva niste seriala faine de care sa nu te plictisesti? De pe Netflix Fara twd,the 100, teen wolf ca le-am gatat Mentionez ca la Stranger Things sunt episodul 5 sezonul 1
Cate filme trebuie sa vezi ca sa poti pune ca ai o cultura cinematografica? Care sunt filmele must-see?
Era un film cu o femeie ce a facut un accident de masina si nu mai imbatranea, fiica ei a imbatranit si ea a ramas la fel, stie cineva cum se numeste?
Care parti din filmul the ring exista? Stiam de 123, am gasit acum aproape un an ring 0- birthday si acum am gasit rings - das original. Ring 0 si das original asta or fi completari ori s- au facut mai...? (mai mult)
Imi amintesc doar o faza dintr- un film, stiu ca l- am vazut cand eram mai mic deci e destul de vechi probabil sub 2012. Era actiune- comedie cred. Si 2 se duc la o fabrica de droguri unde erau toti ...? (mai mult)
Pentru cei care stiu serialul Mostenirea Cine era Nana?
Am nevoie sa stiu cum se numeste un film.E vorba despre un baiat care crede ca a luat SIDA/HIV de la iubita lui si o tot invinuieste ca s- a culcat cu alt barbat.La sfarsit se afla ca a incercat niste ...? (mai mult)
vreau niste filme in care cineva este bullied, dar pe la final este cel mai apreciat :: TH!
Https://www.instagram.com/p/BxOvw3oHGo8/?hl=ro Stie careva filmul"?
Niste anime faine (NEAPARAT PE NETFLIX) care sa fie cam ca Death note, Tokyo ghoul, Shiki, Another
Cărțile din seria Game of Thrones au apărut toate? Si dacă da, știe cineva care este finalul?
Oare sunt singurul care nu suportă Game of Thrones?
Care este ultimul film cum spiderman man aparut, cum se numeste?
Hei! Caut o kdrama pe care am vizionat- o in urma cu câțiva ani și nu reușesc să o găsesc. Tot ce țin minte este că personajul principal este o femeie și era o prințesă. S- a îndrăgostit ...? (mai mult)
De ce e Escanor din Nanatsu No Taizai asa OP?
Când apare sezonul 2 din serialul Vlad?
Cate episoade au fost deja difuzate din serialul Vlad si cate mai sunt?
Salutare TPU, pentru cei care s-au uitat la seria Transformers si la desenele animate: Ce parere aveti despre personajul Optimus Prime?
M-am logat pe contul cuiva de HBO GO și vreau să știu ca,dacă dezinstalez aplicația, îi mai apare la dispozitive numele telefonului meu? valabil si pe site...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.