Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
vteau sa ma uit la naruto dar am aflat ca e Naruto si Naruto shippuden, la care trebuie sa incep, se leaga intre ele sau sunt diferite. Va rog, ajutati-ma!?!
Vreau să gasesc un film. Tot ceea ce mai imi amintesc din el era faptul ca un barbat a traversat un desert si a ajuns intr- un oras unde avea mai multe lucruri ale lui, parca si o casa si el nu stia....? (mai mult)
Este cineva care se uita la serialul,, Dark" de pe Netflix? Sau sunt singurul? :)) Daca va uitati, cum vi-se pare?
Cine stie filme bune pentru horror night? Pot sa fie filme old/new dar sa fie bune. Cine nu s-a plictisit de horrorul nou fara sens si non-scary?
Parere si rezumat la filmul Maniac
Buna! As vrea sa imi recomandati niste filme/seriale pe care le-ati vazut si le considerati foarte bune.
Am facut o rezervare online la cinema Slatina și nu am primit niciun mesaj de confirmare sau ceva de genul, e ok sau nu a fost trimisă rezervarea?
Seriale Netflix cu adolescenti?
Cand apare Reach subtitrare în romana? Cel din 2018? Am cautat le mai multe site-uri si nu gasesc. Multumesc
Cu 6 ani in urma m- am uitat la un film, intr- o parte a filmului Personajul principal salveaza prietenul sau si fug calare pe un cal dar tipul ala rau avea un arc si acel arc avea ceva magie putea sa...? (mai mult)
In Darker Than Black, Misaki ii va afla vreodata identitatea lui BK-201 fara sa ii dispara amintirile?
Stie cineva cum se numeste filmul acela in care omul adopta ce material atinge, ex: pune mana pe metal si se transforma intr- un om de metal, pune mana pe lemn si se transforma intr- un om de ...? (mai mult)
Am urmarit de la inceput GOT! Asteptam cu nerabdare marele razboi(marea batalie) care, pot spune, a fost de 6- 7 ca nota pentru mine.Adica nu il putem compara cu bataliile din LOTR.Toate ...? (mai mult)
Heeei, am nevoie de ajutorul vostru :))) Pentru atestat m- am hotarat sa scriu despre filme si seriale SF americane / engleze. "Avengers" este sf, nu? Dar serialul "the 100"? de "Jocul lui Ender"...? (mai mult)
Caut si eu un film, gen comedie, in care un cuplu ajunge la spital fiindca in timpul actului sexual ea ramane cu gura intepenita in. lui. Nu mai stiu cum se numeste. Ma ajuta cineva?
Un film horror bun la care sa ma uit!
Heeeei! Vreau si eu seriale frumoase..gen sa ma faca sa stau nopti intregi pentru el. Sa fie dragoste, adolescenti si daca se poate si supranatural
Stiti cum as putea sa vad The walking dead fara reclame? Pe Netflix au scos sezoanele de la 9 la 11 Acum 3 saptamani erau. Mersi
Imi dati idei de filme bazate pe carti? Sa fie dragoste, supranatural. ceva de gen. Sa nu fie nici lungi ca Amurg sau The vampire diaries. Imi trebuie pentru un proiect la romana sa citesc o carte. Si...? (mai mult)
Niste seriale captivante? Sau filme.
Pentru cei care au vazut filmul de pe Disney "Mama si fiica Aventuri in California" am o intrebare: In toaleta aeroportului Barbara se intalneste cu un superstar Cum se numea?
Salut, mi- am amintit de un film la care m- am uitat mai de mult si nu stiu cum se numeste. Era un tip care putea sa vada v oamenii morti și erau luati de niste demoni cu aripi parca, iar daca se ...? (mai mult)
Vreau să văd un film care nu este disponibil online iar cu descărcatul nu le am deloc nici măcar nu știu ce aplicații îmi sunt necesare sau care sunt bune. Cum pot proceda?
Buna dimineata TPU! As dori niste recomandari de filme unde povestea are loc in America anilor 20- 50 ( filmul poate sa fie si din 2019 dar sa fie setat in aceea perioada de timp ). Multumesc...? (mai mult)
In ce episod din Dr house se vorbeste despre meningita?
Avengers: Infinity War Part 2/ Avengers Endgame, nu ştiti cam cât timp va rula în cinema, adică cam câte săptămâni, pentru ca doar peste vreo 3 săptămâni pot sa merg la cinema și îmi...? (mai mult)
imi puteti recomanda niste filme faine actiune, horror mister.Mie mi- au placut filme gen DeadSilence, Orphan, Number 23, Shuter Islands, Alpha, Venom, Glass, si niste link- uri, ...? (mai mult)
Cum se numește filmul in care Jennyfer Aniston și cei doi copii ai ei descoperă ca sunt fantome? Mulțumesc funda!
Lista filme cu jandarmi,cu mascati cu interventii de astea,cu batai pe stadioane intre jandarmi si suporteri gen A.C.A.B, va rog!
Buna, eram eu mai mic si am vazut un film cu niste tineri care au ajuns intr- o padure si o fata a iesit pe trapa de sus a masinii si conducatorul nu a observat o creanga de copac si aceea fata practic...? (mai mult)
Stie careva cum se numeste un film in care este un clovn in canalizare si mananca copii pe care ii ademeneste cu barcute de hartie?
Pe ce ma pot uita la GoT sez. 8 ep. 3?
Bună seară, am si eu o întrebare, vreau sa stiu daca mai apare sezonul 15 din Supernatural (pentru cei pasionaţi de seriale) din câte am inteles şi ce am auzit /văzut pe net apare in octombrie...dar...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie anime-uri ca D-Gray Man?
Ceva filme,seriale filozofice, din care sa ai ce invata benefic in viata
Salut, stie cinve de ce nu se vede 1080p pe HBO GO? Atat pe pc cat si pe telefon calitatea este oribila, nu cred ca e nici 720p din cate am citit pe chrome nu merge 1080 p, am incercat pe Microsoft ...? (mai mult)
Cine îmi zice și mie un film horror care merită vizionat?
As vrea sa gasesc un film care era asa: sunt 3 adolescenti, 1 fata, 2 baieti se intalnesc intamplator devin prieteni si ei erau la colegiu cred si ei incep sa se distreze. Unul era profesor de tenis ...? (mai mult)
Stiti daca va aparea subtitrare pentru. SEZ6 Netflix Teen Wolf? Momentan nu este! Multumesc, dau funda.
Vreau sa știu ce episod va fi astăzi(28.04.2019) pe Disney channel la filmul/desenul/serialul Mech-x4. !
Salut. Vreau filme la fel ca "Rapirea" Imi puteti scrie multe care sunt la fel ca filmul menționat mai sus.
vreau sa ma uit la filme cum este Fallen.
Ideei pentru niste filme de comedie sau sf?
Știți când apare filmul de animație Rio 3? Cel cu papagalii albaștri?
Mai este vreo sansa sa apara pe HBO Games of Thrones de la sezonul 1? Daca da, cand?
Caut un film cu un criminal in serie - actiunea se petrece in Australia - mai tin minte o secventa din film (2 politisti il opresc si ii dau amenda, el o accepta, iar dupa ce politistii pleaca el...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul Cel mai iubit dintre pamânteni 1993?
Ieri am rezervat 5 bilete la City Plex Tulcea pentru Endgame la ora 19:15, doar ca azi Endgame este la ora 18:00.Rezervarea mi-a ramas sau trebuie sa merg la ora 18:00?
Salut, am o intrebare. Stiti cumva cand va aparea filmul Avengers: Endgame online subtitrat in romana, sa se vada si ok, nu filmat cu telefonul? Multumesc.
Pot vedea filme gratis pe site-ul celor de la hbo?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice