Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 9 Martie 2025 sunt:
Când apare sezonul 2 din serialul Vlad?
Cate episoade au fost deja difuzate din serialul Vlad si cate mai sunt?
Salutare TPU, pentru cei care s-au uitat la seria Transformers si la desenele animate: Ce parere aveti despre personajul Optimus Prime?
M-am logat pe contul cuiva de HBO GO și vreau să știu ca,dacă dezinstalez aplicația, îi mai apare la dispozitive numele telefonului meu? valabil si pe site...
De ceva vreme (vreo 5 ani) am văzut o parte dintr- un film, difuzat la TV, cu regele Saul. Am reținut însă doar o scenă, când merge la o vrăjitoare și cere să il readucă la viață ...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva, câteva seriale/filme interesante?
Film de groaza in care cineva batjocorit luat la misto se razbuna pe dusmanii lui cu cele mai dureroase intentii? In afara de I spit on your grave.
Știe cineva câteva animeuri cu fete kawai sau neko? Și sa fie Ecchi sau hentai. Dau funda
unde as putea sa ma uit la Wrestling asa cum era la televizor?
Hey! Este cineva care a urmarit serialul de pe hbo go "O balerina la Paris"? Daca da, știți cum se numeste melodia cu care incepe fiecare episod? Ador serialul asta.Si apropo. Daca stie cineva cand ...? (mai mult)
am vazut mai de mult un film cu 2 fete, una frumoasa iar alta urata si apare un baiat care ii placea de fata blonda, dar la final pe fata urata o face un doctor frumoasa iar baiatul se indragoste...? (mai mult)
Filme de actiune, sf, multumesc!
Care credeti ca este cel mai tare film de actiune din toate timurile?
Am vazut recent un anime numit Another si chiar mi- a placut. A avut caractere interesante, poveste buna si o coloana sonora la fel de buna. Ce mi- ati putea recomanda? Ceva similar cu asta. ...? (mai mult)
Ati vazut sezonul 8 din American Horror Story- apocalypse? Merita vizionat? M- am uitat la niste trailere dar nu- s convins. Primele 5 sezoane sunt absolut fenomenale culminand cu sezonul 5 Dupa ...? (mai mult)
Bună.As dori sa aflu un film, știu ca la început un tânăr îi fura mașină lui frate- su din garaj când el nu era acasă sa se duca sa se întâlnească cu o tipă pe care a cunoscut- o pe internet....? (mai mult)
Am văzut un film acum ceva timp cu niște adolescenți care au găsit un joc posedat, pe unul dintre ei ii poseda, vreau sa știu dacă aveți idee cum se numește filmul?
Cand apare sezonul 2 din unsprezece?
Vreau să vă întreb dacă știți cumva de un serial care rula mai demult pe televizor...prin 2002- 2005...Nu mai știu exact, dar țin minte că era o familie normală cu excepția băiatului...? (mai mult)
Salutare tuturor, cand eram mic, acum vreo 6 ani am vazut un film pe Kanal D parca sa zic cu un tip care murise intr- un acident sau ceva si dupa moarte primise apripi de inger si inca era pe pamant ...? (mai mult)
Daca-mi fac cont de Netflix de ce am nevoie de bani pe card având in vedere că prima luna este gratuită?
Merita sa-mi iau Netflix? Cat costa abonamentul?
Ce filme știți așa mai mind blow gen oglinda neagră sau Lucy?
Stie cineva de ce nu imi mai apare serialul once upon a time pe Netflix?
Cand iti faci cont Netflix de ce ai nevoie de confirmare de la banca? Si ce presupune mai exact aceasta confirmare?
Salutare. Am vazut si eu un serial mai demult doar ca nu m- am mai uitat un timp si i- am uitat numele asa ca tot ce mai stiu e o faza penibila. Era un tip taximetrist(un fel de zeu sau ceva de genul)...? (mai mult)
Heeei. Am decis sa scriu despre Universul Marvel la atestat si am nevoie de cat mai multe idei interesante pe care sa le abordez. Daca stiti site- uri bune cu interesting facts, despre actori, recuzita,...? (mai mult)
Îmi puteți spune ordinea în care trebuie să văd seria "Stăpânul Inelelor"? Hobbitul are o legătură directă cu seria sau este un film diferit? Când ar trebui să îl văd, înainte sau...? (mai mult)
Salut,am si eu o curiozitate. Stiti cum se numeste episodul acela din Las Fierbinti in care vin iluminatii? Multumesc!
Ma puteti ajuta sa gasesc un film? Am prins secventa asta la tv intr- o zi : un el si o ea erau amanti sau gen, el era scriitor, cred, si se puteau intalni doar cand zicea ea si ea ii spune...? (mai mult)
Acum câțiva ani urmăream niște desene in care era vorba despre o jungla și niște oameni care descopereau tot felul de chestii pe un vapor. Doar detaliile astea mi le mai aduc aminte. Stie cineva ...? (mai mult)
Va rog frumos, am si eu o mare rugaminte la voi, sper sa ma puteti ajuta. Imi plac foarte mult 2 filme: Stardust si Son of a gun. Credeti ca imi puteti da si mie filme in genul acelora? Tin...? (mai mult)
Filme seriale (nu documentare) Despre monștri subacvatici
Care sunt episoadee despre trecutul lui Deidara? Care este ep din Naruto shippuden in care Sakura spune Naruto suparata, nerviasa, fericita etc? Care este ep in care Naruto din shippuden se intalneste...? (mai mult)
O sa apara un sezon nou din teen wolf? Sau s-a terminat?
Am auzit ca nu e probabil ca sezonul 6 din prison break sa fie disponibil pe Netflix. Unde va aparea, atunci?
De ce in filmele/serialele contemporane de groaza/mister/thriller apar tot mai des teme si practicanti ai sectelor orientale, religii new- age, grupuri spiritual moderne, yoga etc? Am observat ca se...? (mai mult)
Hey! Ce film imi recomandați pentru o seară mama-fiica?
Imi poate spune cineva cat de mult dureaza sa te uiti la toata seria Transformers incepand cu G1 din 1984 pana la cele facute in 2017?
Cat timp se ruleaza un film la Cinema One, la Coresi Shopping Resort, Beasov? Avengers: Endgame s-a lansat pe 26 aprilie. As vrea sa-l vad, dar nu pot sa merg in Brasov decat peste cateva saptamani.
Funda! Vreau sa imi recomandati si mie cat mai multe filme horror in care rolul principal este o femeie psihopata care omoara, ucide, chinuie, tortureaza, face macel sau masacru fara (Mysery 1990) ...? (mai mult)
Cand apare episodul 14 sezonul 3 din attack on titan, mai exact pe 5 mai adica acum? De la ce ora?
Niste filme de comedie va rog, alea pe care le-ati vazut si voi sa fie ceva mai noi cu o calitate buna.Nu ma intereseaza sa fie cu artisti de top doar sa fie interesante.
Cum se numeste filmul tradus de IRINA MARGARETA NISTOR, care este filmet pe un vapor de lupta din marina? Personalul era imbracat in alb!
am o intrebare despre actori care consta asa sambata si duminica sunt liberi sau filmeaza pentru ce au ei acolo? Actorii se pot odihni, cameramani etc, in timpul filmarilor se pot duce sa...? (mai mult)
Cateva filme pe care mi le puteti recomanda? Sa fie de adolescenti cumva. Sa nu ma plictisesc. Love, drama...multumesc!
vreau sa- mi spuneti care este episodul din Feriha, in care Emir ii spune lui Levent sa- l lase si pe el si pe ea in pace. Ii spune de 3 ori, dar eu vreau pentru cand ii spune prima data....? (mai mult)
As dori niste seriale Coreene cu, , love Triange". Adică, când 2 băieți plac aceeasi fata (nu mă deranjează dacă sunt mai multi :)) ) si sa fie liceeni sau macar sa nu depășească vârsta...? (mai mult)
Filme cu dezastre naturale? Gen meteoriti, tornade, cutremure Si un serial ceva cu adolescenti genul ala in care e un tocilar ceva si o fata mai golanasa se indragosteste de el si el e timid bla...? (mai mult)
Daca imi poate spune cineva cum se numeste filmul acela in care niste copii se joaca invarte sticla, iar baiatul cu par blond pica cu fata emo si cand sunt in dulap fata il desbraca si il zgarie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
___iAho întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!