Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Februarie 2025 sunt:
Salut, stie cinve de ce nu se vede 1080p pe HBO GO? Atat pe pc cat si pe telefon calitatea este oribila, nu cred ca e nici 720p din cate am citit pe chrome nu merge 1080 p, am incercat pe Microsoft ...? (mai mult)
Cine îmi zice și mie un film horror care merită vizionat?
As vrea sa gasesc un film care era asa: sunt 3 adolescenti, 1 fata, 2 baieti se intalnesc intamplator devin prieteni si ei erau la colegiu cred si ei incep sa se distreze. Unul era profesor de tenis ...? (mai mult)
Stiti daca va aparea subtitrare pentru. SEZ6 Netflix Teen Wolf? Momentan nu este! Multumesc, dau funda.
Vreau sa știu ce episod va fi astăzi(28.04.2019) pe Disney channel la filmul/desenul/serialul Mech-x4. !
Salut. Vreau filme la fel ca "Rapirea" Imi puteti scrie multe care sunt la fel ca filmul menționat mai sus.
vreau sa ma uit la filme cum este Fallen.
Ideei pentru niste filme de comedie sau sf?
Știți când apare filmul de animație Rio 3? Cel cu papagalii albaștri?
Mai este vreo sansa sa apara pe HBO Games of Thrones de la sezonul 1? Daca da, cand?
Caut un film cu un criminal in serie - actiunea se petrece in Australia - mai tin minte o secventa din film (2 politisti il opresc si ii dau amenda, el o accepta, iar dupa ce politistii pleaca el...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul Cel mai iubit dintre pamânteni 1993?
Ieri am rezervat 5 bilete la City Plex Tulcea pentru Endgame la ora 19:15, doar ca azi Endgame este la ora 18:00.Rezervarea mi-a ramas sau trebuie sa merg la ora 18:00?
Salut, am o intrebare. Stiti cumva cand va aparea filmul Avengers: Endgame online subtitrat in romana, sa se vada si ok, nu filmat cu telefonul? Multumesc.
Pot vedea filme gratis pe site-ul celor de la hbo?
Odata si odata ne putem aștepta la un sezon nou sau o noua serie Naruto? Cat de curand ma refer, am vizionat sute de anime-uri dar acesta chiar a fost epic pentru mine.
Are filmul Prizonieri(Prisoners) 2013 continuare?
Ce i se intampla lui Fefe din inima de tigan la final?
Idei seriale Netflix. Mersi!
Bună seara! Nu știți cumva cum se numește un film? Adică i- am uitat complet numele. E vorba despre înghețul pământului, totul îngheța. Un tată lucrează într- un laborator legat de meteo,...? (mai mult)
Ultimul film văzut?
As vrea sa vad serialul Game of Thrones desi este cam mare. Voi ce parere aveti despre el? Nu as vrea sa imi pierd timpul pe el si sa nu imi placa.
Hei! Cine imi poate spune cand se lanseaza sezonul 3 episodul 20 din riverdale?
Urgent! Mâine la ce oră începe Răzbunătorii Sfârșitul Jocului la Happy Cinema Buzău? Pe program scrie ca e la 12 apoi la 1, cred ca este o eroare ceva, nu inteleg
Salut, pentru cei care vizioneaza cobra kai si au vazut sezonul 2, o sa avem si un sezon 3 nu-i asa? Si daca stie cineva cateva detalii despre el sa-mi spuna, dau funda.
Hey, stiti vreun serial misto? Dar sa fie de dragoste, actiune, tristete... Daca stiti la ce ma refer...sa le aiba pe toate
Animeuri asemanatoare cu monster musume? Sau every day life with monster girls?
Ma... e ceva normal sa plangi ca un copil la un film? Btw aveti grija la endgame...
Știe cineva dacă mai apare filmul World War Z 2?
caut și eu un film pe care l- am văzut când eram mai mic. Era cu un băiat care făcuse accident cu mașina împreuna cu tatăl sau, care moare. Îmi aduc aminte ca ii da la școala cu ...? (mai mult)
Salut dragii mei, știe cineva dintre voi dacă mai sunt și alte aplicații de video streaming în afară de Hbo Go și Netflix?
Îmi poate spune cineva cine este regele spiritelor din anime-ul Blecha? Este prezentat in anime sau manga?
Hei TPU, voiam sa va mai pun o întrebare, si anume eu daca vreau sa vorbesc cu un anume actor, cum pot sa- mi dau seama daca el este cu adevarat sau doar un fan? Sunt sute de conturi cu actrita de 17...? (mai mult)
Am vazut un film acum 3 ani dar nu imi mai amintesc din el. Intr- un sat de vikingi sau barbari toata lumea era slaba pana cand un erou a venit si a murit lasandu- i pe sateni sa ii bea sangele pentru ...? (mai mult)
Hei TPU, eu sunt un mare fan "Game Shaker" si as dori sa stiu cum pot da de actorii reali pe Facebook? Exemplu:Cree Cicchino o joaca pe Babe, cum pot vorbi cu ea pe Facebook? Sunt atatea persoane cu ...? (mai mult)
Merita sa ma uit la Keeping Up With The Kardashians? Nu am vazut nici un sezon pana acum. Unde pot sa ma uit? Cand este si pe ce canal? Merita?
Ce parere aveti despre serialul,, American Horror story ", sezonul 1?
Știe cineva dacă cumpăr online de la cinema bilet de student dar eu sunt elev, când ajung acolo ma va lăsa să întru? Având în vedere ca prețul biletelor de student și elev este același?
Imi puteti spune niste filme bune de drama? Gen de drama puternice, cum ar fi Moonlight! Va rog da- ti niste filme bune de drama, de preferat sa fi laut si cateva premii! Multumesc! Dau...? (mai mult)
După o scurta privire aruncata asupra întrebărilor de pe acest site (în special la categoria D&S), mi- am amintit de ceva. Acum ceva timp, pe vremea AcasăTV, era o telenovela în care o fata...? (mai mult)
Un film despre dragoste imi recomandati si mie?
Imi puteti da cat mai multe exemple de personaje (din filme, seriale, carti) cu aceeasi tipologie ca a lui Berlin din Money Heist sau ca a Joker-ului?
Stiti filme in stilul The Dictator?
Niste filme/seriale recomandate de pe HBØ?
Am si eu o intrebare. Am vazut pe TikTok un filmulet cu un tip si o tipa pe vocile unor personaje dintr- un film\serial. Doar ca nu- mi dau seama de unde provine scena respectiva. Tipa spune:...? (mai mult)
Știe cineva ce film este acesta? https://www.facebook.com/615310891919303/posts/2117400751710302?sfns=mo
Ce parere aveti de filmul Star wars Solo? Merita adaugat la colectie? Mi se pare ciudat faptul ca felul in care este facut este diferit fata de celelalte filme, iar aparitia lui Darth Maul nu prea...? (mai mult)
As dori sa știu cum sta treaba cu rezervările la cinema, în Afi mai exact. Vreau sa merg vineri(următoarea zi după avanpremiera) la Avengers, și m- am gândit ca prind loc dacă ma duc în...? (mai mult)
vreau cateva filme de groaza! Fara wrong turn, emily rose, cu vampiri as vrea sa ma sperii foarte tare
Voi știți când e reluare emisiunea "insula iubirii"? Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!