Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 9 Martie 2025 sunt:
Stiti filme la care sa plang rau? Gen sa fie dramatice,dar si dragoste? (in afara de The fault in our stars,a walk to remember, now is good, me before you) la astea deja am plans
Cand se lanseaza sezonul 8 episodul 4 din Game of thrones?
Vreau niste filme/seriale de pe Netflix care merită vizionate
Ceva seriale cu oameni ciudati, intamplari atipice? De preferat horror.
Stie cineva unde aș putea să vad si eu ultimul episod (8) al sezonului 22 din Top Gear?
Gomorra sezonul 5, pe cand?
Seriale asemanatoare cu Timeless?
era un film in care era vorba despre o familie care a rapit o mama si a tinut-o mult timp.L-am vazut la tv, cum se numea?
Stie cineva cum se numea desenul acela mai "Ciudat" Din Clanul Nebunaticilor, in care au fost otraviti multi copii de aveau spuma aceea ciudata in jurul gurii?
Hey! Nu sunt tocmai pe domeniu dar as vrea sa știu în ce ordine ar trebui urmărite filmele Marvel pentru a înțelege pe deplin Avengers. M- am apucat recent de ele dar daca nu le știu ordinea sunt...? (mai mult)
Acum 2 ani am văzut un film la cinema care mi- a placut mult, dar nu mai îi stiu numele. Deci erau parcă vreo 3 moși din America care au jefuit o bancă si cam atâta stiu, oricum cei...? (mai mult)
Cine stie niste desene de genul lui "Song of the sea". Adica frumoase, emotionante.
Help! Am uitat mailul/contul de la HBO GO si imi retrag astia lunar cate 15 lei si fara sa pot beneficia de serviciu. HBO ma trimite la bancă si invers. Am verificat mailurile stiute si...? (mai mult)
Merita sa ma uit la Captain Marvel?
Salut, as vrea sa dau auditii pentru Lectii De Viata dar as fi curios cu cat as fi platit. Multumesc.
As vrea sa dau un casting pentru lecții de viață dar as fi curios cam cu cât este plătit un actor sau macar aproximativ.
Spuneti-mi și mie niste filme faine cu al doilea război mondial.
In serialul Vlad, dacă ați fi in locul lui Vlad, ați ierta-o pe Eliza?
Unde pot gasi un film horror inspirat din outlast sau outlast 2?
Va mai apărea vreun nou sezon din Dramă Totală, după acesta cu DramaRama?
Acum cativa ani buni am vazut un film horror, insa nu mai stiu cum se numea. In principiu, actiunea se baza pe poze care anticipau modul in care unele personaje vor muri, fiind prezenta o linie...? (mai mult)
imi puteti recomanda va rog niste filme sf, de preferat cu puteri mentale, dar nu X-men ca deja le-am vazut pe toate.
Avengers endgame, pareri?
Buna, stie cineva daca biletele de la VIP (la film) pot fi cumparate si in ziua respectiva, de la casă? Sau trebuie neaparat din timp de pe net?
Pentru cei care se uita la black clover, credeti ca Zora/Xerx o sa intre in BlackBulls?
Buna seara, stie cineva cu cate zile inainte se filmeaza emisiunea bravo ai stil, inainte de a se difuza la televizor?
De ce nu se mai difuzează desenul baskup pe megamax?
vteau sa ma uit la naruto dar am aflat ca e Naruto si Naruto shippuden, la care trebuie sa incep, se leaga intre ele sau sunt diferite. Va rog, ajutati-ma!?!
Vreau să gasesc un film. Tot ceea ce mai imi amintesc din el era faptul ca un barbat a traversat un desert si a ajuns intr- un oras unde avea mai multe lucruri ale lui, parca si o casa si el nu stia....? (mai mult)
Este cineva care se uita la serialul,, Dark" de pe Netflix? Sau sunt singurul? :)) Daca va uitati, cum vi-se pare?
Cine stie filme bune pentru horror night? Pot sa fie filme old/new dar sa fie bune. Cine nu s-a plictisit de horrorul nou fara sens si non-scary?
Parere si rezumat la filmul Maniac
Buna! As vrea sa imi recomandati niste filme/seriale pe care le-ati vazut si le considerati foarte bune.
Am facut o rezervare online la cinema Slatina și nu am primit niciun mesaj de confirmare sau ceva de genul, e ok sau nu a fost trimisă rezervarea?
Seriale Netflix cu adolescenti?
Cand apare Reach subtitrare în romana? Cel din 2018? Am cautat le mai multe site-uri si nu gasesc. Multumesc
Cu 6 ani in urma m- am uitat la un film, intr- o parte a filmului Personajul principal salveaza prietenul sau si fug calare pe un cal dar tipul ala rau avea un arc si acel arc avea ceva magie putea sa...? (mai mult)
In Darker Than Black, Misaki ii va afla vreodata identitatea lui BK-201 fara sa ii dispara amintirile?
Stie cineva cum se numeste filmul acela in care omul adopta ce material atinge, ex: pune mana pe metal si se transforma intr- un om de metal, pune mana pe lemn si se transforma intr- un om de ...? (mai mult)
Am urmarit de la inceput GOT! Asteptam cu nerabdare marele razboi(marea batalie) care, pot spune, a fost de 6- 7 ca nota pentru mine.Adica nu il putem compara cu bataliile din LOTR.Toate ...? (mai mult)
Heeei, am nevoie de ajutorul vostru :))) Pentru atestat m- am hotarat sa scriu despre filme si seriale SF americane / engleze. "Avengers" este sf, nu? Dar serialul "the 100"? de "Jocul lui Ender"...? (mai mult)
Caut si eu un film, gen comedie, in care un cuplu ajunge la spital fiindca in timpul actului sexual ea ramane cu gura intepenita in. lui. Nu mai stiu cum se numeste. Ma ajuta cineva?
Un film horror bun la care sa ma uit!
Heeeei! Vreau si eu seriale frumoase..gen sa ma faca sa stau nopti intregi pentru el. Sa fie dragoste, adolescenti si daca se poate si supranatural
Stiti cum as putea sa vad The walking dead fara reclame? Pe Netflix au scos sezoanele de la 9 la 11 Acum 3 saptamani erau. Mersi
Imi dati idei de filme bazate pe carti? Sa fie dragoste, supranatural. ceva de gen. Sa nu fie nici lungi ca Amurg sau The vampire diaries. Imi trebuie pentru un proiect la romana sa citesc o carte. Si...? (mai mult)
Niste seriale captivante? Sau filme.
Pentru cei care au vazut filmul de pe Disney "Mama si fiica Aventuri in California" am o intrebare: In toaleta aeroportului Barbara se intalneste cu un superstar Cum se numea?
Salut, mi- am amintit de un film la care m- am uitat mai de mult si nu stiu cum se numeste. Era un tip care putea sa vada v oamenii morti și erau luati de niste demoni cu aripi parca, iar daca se ...? (mai mult)
Vreau să văd un film care nu este disponibil online iar cu descărcatul nu le am deloc nici măcar nu știu ce aplicații îmi sunt necesare sau care sunt bune. Cum pot proceda?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
___iAho întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!