Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 5 Ianuarie 2025 sunt:
Ce filme subestimate va plac?
Ce asteptari aveti pentru Oscar?
Ce actori/actrite va plac in general?
Ce parere aveti despre acest program TV din 2007? https://web.archive.org/web/20070220020432/http://port.ro/pls/tv/tv.prog?i_days=1&i_ch_nr=4&i_ch=54
De ce este multa ura la adresa lui Dakota Johnson? Stiu ca e fiica lui Melanie Griffith.
Stie cineva in ce episod de Lectii de viata apare actrita Elisa Pirvan?
Buna știe cineva aplicații anime(cu bani sau fara)vreau in limba romana sa fie subtitrarea
Ce parere aveti despre filme pentru adolescenti (The Breakfast Club, St Elmo's Fire, The Outsiders, Pretty in Pink)?
Mai are farmec emisiunea Cronica Carcotasilor in ziua de azi. Are audienta sau nu?
Cum se simte o naștere
In spartacus ati gasit asa multe personaje interesante? Mie unul doar spartacus si crixus ce mi-au placut, mi s-a parut ca au dat focus si la niste personaje cam neinteresante.
A vazut careva serialul spartacus? Da are multa actiune dar are si scene (ca aproape toate serialele) ce-i drept,scurte, unde se mai trage de timp, voi ce ziceti?
Iron Eagle este copia lui Top Gun? Care este cel mai bun film dintre cele doua.
Ce parere aveti despre filmul Timerider: The Adeventure of Lyle Swann cu Fred Ward. E un film bun sau prost, in ciuda faptului majoritatea considera cliseu?
Bună! În ce episod din Boruto Naruto se îmbolnăvește de o boala ne cunoscuta pe care a avut-o și eremitul celor 6 căi în trecut?
Ce parere aveti despre actori de comedie (Chevy Chase, Steve Martin, Gene Wilder, Cloris Leachman, George Burns, Lucille Ball, Mel Brooks, Madeline Kahn)?
Cand au fost difuzate in Romania filme de actiune (American Ninja, Enter the Ninja, Iron Eagle, Indiana Jones, Kickboxer, Bloodsport, Top Gun, Southern Comfort, Missing in Action, First Blood,...? (mai mult)
Credeți că va apărea in câțiva ani o dystopia ca in filmul Elysium? Ar fi bine sa ne strângem bani de pe acum?
Un film cu niște cupluri ce se duc la o cabana de vara ( cred ) și încep sa se scalde intr- o apa mica și vine cineva și îi taie gatul la un baiat cu o secera... un film văzut acum mult timp nu ...? (mai mult)
Caut un desen, nu este animat, este vorba despre o fată care încearcă să dezlege blestemul familiei ei.
Ce filme ati vazut pe VHS in anii 80?
Ce parere aveti despre Brat Pack (Molly Ringwald, Emilio Estevez, John Cusack, Matthew Broderick, Winona Ryder, Tom Cruise, Diane Lane, Demi Moore, James Spader, Johnny Depp, Christian Slater)?...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul Death Wish cu Charles Bronson?
Ce parere aveti despre aceasta lista https://empireonline.com/movies/features/expendables- 3- casting- suggestions/ Stim ca Harrison Ford si Mel Gibson au jucat in Expendables 3, dar articolul e din...? (mai mult)
Caut fimul parinti pentru alexandra
Seriale sf cu idei creative? Gen black mirror.
Stie cineva cand va aparea sezonul 5 din high school dxd?
Ce inseamna filme snuff? Mi-a zis cineva ca sunt reale.
Buna,in care din serialele "Inima de tigan","Regina" si "State de Romania" ii aduce stiven lui statica un caine orb(orbel)? Dau funda!????
Știe cineva seriale sau filme cu Jocuri e-sports? Gen cu o echipă care participă la un turneu de Jocuri sau cum este și serialul Noobees(bobocii de pe Nickelodeon).
Heii,daca mi ati putea recomanda ceva Kdramas, cei care va uitati, pentru ca nu stiu la ce sa ma mai uit????
Linda Blair nu a ajuns la nivelul lui Jamie Lee Curtis? Stiu ca e one hit wonder datorita rolului din The Exorcist. Are multe nominalizari la Zmeura de Aur si a jucat in filme cu bugetul redus.
Ați plăti 50- 100 de lei pentru un bilet toată ziua într- un parc tematic, similar cu Disneyland, Europa- Park, Prater, dar mai mic, fără rollercoastere, dacă ar fi bazată pe o carte clasică/serial...? (mai mult)
Ziceti- mi si mie niste filme horror care v- au traumatizat copilaria sa zic asa, un film care v- a facut sa nu dormiti, dar in afara de seriile : scream, saw, halloween, cosmarul de pe elm street, the...? (mai mult)
Au fost sau nu clisee Buckaroo Banzai (Ellen Barkin, John Lithgow, Peter Weller) si Remo Williams (Fred Ward)? Stiu ca ambele sunt filme cult.
Ce film regizat de David Lean va place cel mai mult?
Ce parere aveti despre filmele lui Michael Bay in general? Stiu ca e un regizor supraevaluat. Are doar un film bun mai exact The Rock cu Nicolas Cage si in rest filme de 2 bani (Transformers, Pearl Harbor,...? (mai mult)
Salut. Am văzut acum câțiva ani un film dar nu știu cum se mai numește. Era un cuplu care plecă într- o vacanță exotică și își fac niște prieteni. Prietena băiatului se îmbolnăvește brusc,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre James Dean? In ciuda faptului ca a jucat in trei filme si este un simbol in cultura pop.
Missing in Action vs Uncommon Valor vs First Blood. Care a fost cel mai bun film de actiune din toate trei?
Face/Off vs Con Air vs The Rock. Care este cel mai bun film de actiune cu Nicolas Cage?
Audrey Hepburn sau Grace Kelly. Care a fost cea mai buna la actorie dintre cele doua?
Ce parere aveti despre Diane Keaton, Jane Fonda, Julie Christie, Jill Clayburgh, Natalie Wood?
De ce se difuzeaza mereu filme de actiune repetate in special Indiana Jones, Top Gun, Mission Impossible? De ce nu se mai difuzeaza in Romania filmele de actiune din perioada de glorie (Enter the Ninja,...? (mai mult)
Ce parere aveţi de survivor România all stars? Cu ce echipa ţineţi şi ce concurenţi vă plac? Eu ţin cu razboincii si mi se pare ca Iancu Sterp e cel mai bun de la ei si de la faimosii sa zicem ...? (mai mult)
Buna ziua! As dori sa gasesc un film pe care l- am vizionat acum cam un an, in principiu filmul era despre o batrana care avea nevoie de ingrijirea cuiva, nepoata ei si- a lasat cariera de model sa ...? (mai mult)
Cine știe cum se numea desenul animat cu o echipă de băieți care se transformau în dinozauri
De ce Mark Hamill (Luke din Star Wars) nu a ajuns la nivelul lui Harrison Ford. Care ar fi motivul in general? Stiu ca e vocea lui Joker in desene animate.
Au fost difuzate cu multi ani pe TCM niste filme de actiune precum The Wild Bunch (William Holden, Robert Ryan, Warren Oates), The Dirty Dozen (Lee Marvin, Robert Ryan), Gettysburg (Jeff Daniels, ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmele de actiune din anii 80 cu tema razboiului din Vietnam cum ar fi Uncommon Valer (Michael Dudikoff, Fred Ward, Gene Hackman), Platoon (Charlie Sheen, Willem Dafoe, Tom...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
aurel111 întreabă:
SophiaSsX întreabă:
Effy35 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice