Ce parere aveti despre Christopher Reeve ca actor? In ciuda faptului ca e amintit pentru rolul lui Superman.
Exista documentare bune despre industria filmelor de actiune? In afara de In Search of Last Action Heroes si Electric Boogaloo: Wild Untold Story of Cannon Films
Ce parere aveti despre Fred Ward?
De ce a fost bagat Leslie Howard in rolul lui Ashley Wilkes in Gone in the wind? Dupa parerea mea, Ashley Wilkes trebuia sa fie jucat de un alt actor cum ar fi Gary Cooper sau Joel McCrea.
Salut TPU! Ce se știe despre Balto 4? Undeva am văzut că apare în 2024, iar altundeva că apare în 2025. Dar despre Balto 5? Sunt măcar oficiale aceste filme
Sunt un fan vacanta mare, cine știe de ei. Am toate înregistrările lor audio. As dori sa caut un loc sau un grup unde pot găsi clipurile lor video. Pe Youtube nu știu cine a pus monopol pe canalul...? (mai mult)
Salut, am o nelămurire, actorii din Las Fierbinți care joaca roluri sau din filme când arată că consumă spirt ăia chiar consuma așa cum unii chiar fumează? Adică la unele scene cu urmăriri...? (mai mult)
"La bloc" sau "Las Fierbinți"? Ce preferați?
The Longest Yard (2005) e un film bun? In ciuda faptului ca are parere mixta din partea publica sau merita vazuta versiunea originala cu Burt Reynolds.
Ce parere aveti despre filmul Madame Web cu Dakota Johnson. Stiu ca e un esec pentru Marvel in general. Va fi sfarsitul filmelor cu supereroi in general?
Ce parere aveti despre actori din perioada de glorie a filmelor de actiune (Harrison Ford, Sho Kosugi, Micheal Dudikoff, Stallone, Chuck Norris, Fred Ward, Kurt Russell, Lorenzo Lamas). Se mai vor...? (mai mult)
Cand se termina in America serialul Tanar si nelinistit? In Romania nu se mai difuzeaza de ani buni.
Întrebarea pentru cei ce se uită la K- drame. Am văzut pe NETFLIX mai de mult un serial gen Comedie Romantică în care un nepot al unui veterinar vine în satul lui și lucrează în locul lui la Clinica...? (mai mult)
S-a uitat careva la romanzo criminale? Are ritm alert? Dar gamorah? Stiti seriale sau filme de genul public enemies? Acolo gangstereala adevarata, multa actiune.
S-a uitat careva la suits? E suspans ceva? Ce se intampla? Asa pe scurt dar 24? E ca in filmele alea de actiune unde eroii castiga mereu care sunt plictisitoare?
A fost vreodata luat in considerare Fred Ward pentru un rol din seria de filme The Expendables? Pe net am gasit foarte rar informatii despre asta.
E adevarat ca Charlie Sheen a fost luat in considerat pentru un rol in The Expendables 2?
Ce parere aveti despre filmele cu ninja (Enter the Ninja, American Ninja). Stiu ca era voga in perioada 80. Sunt filme bune sau proaste?
Acum peste un an m- am uitat la un film. Era un film de dragoste, trist. În care se făcea că el ( personajul principal masculin - cred ), era un cântăreț, iar ( personajul principal feminin...? (mai mult)
Ce filme de actiune din perioada 80-2000 va plac cel mai mult?
De ce actorii precum Fred Ward, Michael Dudikoff, Bolo Yeung, Michael Pare sau Sho Kosugi au disparut din lumea filmelor de actiune in perioada de glorie. Care a fost motivul in general?
Cine se uita la Bahar Viata furata? Miercuri- Vineri ora 20:00 la Kanal D? Cine imi zice un site cu multe poze din filmul respectiv? Cine imi spune cateva replici de- ale lui Efsun si Nuran(care a...? (mai mult)
Salut,știți cum se numea un desen cu culori mai închise/posomorâte, unde era o bătrână și probabil avea și un câine și când mâncau, mâncau niște mormoloci de broasca,
Știe cineva de unde pot cumpăra sau descarca toate sezoanele din Las Fierbinti?
Este un film cu Jackie Chan care filmul are cateva secvente din cate imi amintesc are un frate si intr- o piata el cu fratele lui sa castige bani de mancare lasa lumea sa il loveasca. Dupa fratele lui ...? (mai mult)
Salut TPU. Îmi puteți recomanda niște filme de animație vechi, de preferat 2D? p.s. în afară anime-uri.
Bună! Știu ca era un desen, parcă pe Minimax, cu niște zâne sau nu chiar zâne, mai specific cu niște fete care aveau superputeri si cand se confruntau una sau unele cu celelalte se duceau intr-...? (mai mult)
De ce Burt Reynolds este mai mult amintit pentru relatia sa cu Sally Field decat pentru cariera sa de actor. A fost subestimat ca actor? In ciuda faptului ca are o nominalizare la Oscar pentru Boogie ...? (mai mult)
Salutare tuturor, voiam sa va intreb daca exista într- adevăr un film cu buburuza si motan noir care va aparea în 2019 sau 2020.Eu nu stiu ce sa cred sunt foarte confuz. Unele site- uri spun ca exista,...? (mai mult)
De ce Fred Ward nu a ajuns un mare star? Stiu ca a incercat noroc cu Remo Williams. Care a fost motiv? A fost subestimat ca actor?
Ce parere aveti despre filmele The Expendables? In ciuda faptului ca a fost un fel de omagiu pentru filmele de actiune din perioada 80- 2000. De ce au jucat in The Expendables persoanele care nu au treaba...? (mai mult)
Întrebare din las fierbinți Știți cum se numește episodul in care Vasile îl filmează pe prefect când acesta ia mită 5000 de lei?
Salut caut câteva animeuri care sa nu aibe fan service ( conținut sexual sau limbaj licențios)
Îmi puteți da vă rog recomandări de filme de dragoste adolescentine, de dragoste etc... Ca seria After. Care să fie și triste... Nu neapărat de pe Netflix. Să se găsească și pe ...? (mai mult)
Salutare, am vazut in trecut un serial despre ingerii apocalipsei si antihrist pe axn si nu ii mai stiu numele. Avea 2 sau 3 sezoane, il stie cineva? Era vorba despre 7 persoane alese sa opreasca apocalipsa,...? (mai mult)
Bună, mi- am amintit de un desen foarte vechi de pe minimax si nu mai stiu cum se numeste. Țin minte doar că era o zână care stătea intr- o statuie dintr- un parc, și mereu încerca să se ascundă...? (mai mult)
Cum o cheama pe mirela din lectii de viata sez 4 ep 84 in viata reala? Pls
Buna. Unde pot gasi miniseria din 1969 dupa romanele lui fenimore cooper productie germana, dvd cu subtitrare romana. Multumesc.
Ziceti si voi niste filme horror care v-au traumatizat in copilarie sau cand le-ati vazut voi.
Noi romanii nu avem filme s f si horror doar unul intrebarea e de ce?
Bună seaaaraaaa! Revin cu o nedumerire. Acum câțiva ani, pe UTV, era o emisiune prezentată de Adi Mihăilă ''The Hitman'', în care se plimba prin cluburi sau pe la tot felul de petreceri și...? (mai mult)
Salut, am o întrebare cam cat ajunge sa-mi fac un cinema in casa (boxe pe pereti, ecran, proiector sau un smart tv ). Nu vreau comentarii fara rost.
Buna, stie cineva unde pot gasi episoade vechi din emisiunea CanCan Tv?
Salut. Caut și eu un film de ceva timp. Este ceva sf cu roboti. O fata se întâlnește cu un băiat intr o lume apocaliptică și încearcă să supraviețuiasca împreună, dar la un moment dat fata...? (mai mult)
Nu știți, este vreo intenție să se mai producă vreo continuare la seria "The Hobbit"?
Salut! Caut un film din anii '80. Era cu un pilot care a supraviețuit prăbușirii cu avionul și apoi avea foarte mari probleme cu un urs. Se salva mereu ascunzându-se în epava avionului.
Hey, care e personajul vostru preferat din Outer Banks? Si pe cine nu suportati?
Buna! Stie cineva cand apare sezonul 3 din Seductie fatala?
Era un desene cu elemente, vechi pe minimax, în care era un bătrân și elementele erau ținute în borcane, iar răufăcătorii erau un băiat și o fată ying yang, isi aduce aminte cineva cum ...? (mai mult)
Era un film pe minimax, ce- l difuza rar.Era vorba despre o fetiță și un tată, aceasta când a adormit intr o noapte s- a trezit intr- un vis cu niște păsări și niște spectacole de frumusețe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Anonim202490 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!