Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Cum vi s-a parut al doilea episod din ultimul sezon Game of Thrones?
Salut, de cand am Hbo Go nu am stat decat pe telefon, cand incerc sa ma conectez pe pc si dau pe un serial, la video imi scrie "titlul nu a putut fi redat", nu știu ce are de nu merge, am cautat...? (mai mult)
Cine îmi poate recomanda niște seriale ca Riverdale, Supernatural și TVD?
Un anime in care personajul principal se antreneaza sa devina tot mai bun in lupta, in genul naruto, kimetsu no yaiba?
Stie cineva un anime asemanator cu kimi no todoke?
Buna, TPU! Va rog sa ma ajutati sa- mi reamintesc numele unui anime! Era o fată cu parul portocaliu care avea un iubit tot cu parul portocaliu. Si iubitul ei inca se gandea la fosta lui, pe care o chema...? (mai mult)
Cum imi fac abonament la Hbo din Germania? Locuiesc in Germania si am Netflix, dar simt ca- l platesc oarecum degeaba, filme invechite, as vrea sa imi iau HBO, dar problema e cum imi pot face abonament...? (mai mult)
Stiti cumva cum se numeste samuraiul din logo-ul/imaginea jocului Shadow Fight 3? Sunt interesat doar in numele caracterului.
Imi puteti spune un serial asemanator cu Riverdale/13 reasons why, gen sa fie drama, cu adolescenti si mister...si sa nu fie cu super eroi sau vampiri/vrajitori, sa fie tot real? Dau funda?❤️
Filme despre adolescenti mai timizi de care se iau d-astia populari dupa timizii ii confrunta si sa fie si relatii stiti?
Am cont pe Netflix si vreau sa il dau sa se uite si unui prieten. Ideea e ca mi- e putin frica sa nu umble la setarile contului si sa schimbe adresa de email sau ceva. Intrebarea e cum pot sa ...? (mai mult)
Oare ar exista să se facă seriale românești gen kosem, suleyman magnificul?
Daca ai cont de Netflix nu poti crea 5 conturi diferite? Ma refer cum se imparte un cont de Netflix?
Recomandati-mi un anime sau manga in care personajul principal a facut un contract cu un monstru sau devine un monstru.
Stiti cumva vreun film/serial sau poate chiar anime, in care personajul principal devine la inceput un ninja/assassin sau ceva cavaler, si mere sa se lupta pentru dreptate, etc? Oricum, ceva despre...? (mai mult)
Stie cineva daca mai apare sezonul 2 din Legacies?
As vrea si eu niste filme cu adolescenti care au puteri magice sau le dobândesc la o anumita vârstă.
merg in Germania peste 4 zile și voiam să știu dacă pot să mă uit pe Netflix acolo cu contul meu din Romania.
Vreau si eu un horror bun. Cat mai expicit si mai detaliat... Mai pe scurt cel mai horror film pe care il stiti
Cine îmi spune și mie niște seriale thailandeze cu subtitrare în română? Dau funda
Care sunt prețurile la Cinema City la Nachos Mare si mediu,Popcorn mare si mediu, cola mare si mediu?
Salutare, din cate am înțeles Naruto Shippuden e mult mai interesant decat Naruto (shonen jump), as pierde ceva foarte important daca as trece acum la Naruto Shippuden? Am ramas la ep 107 Naruto (shonen...? (mai mult)
stie cineva un film filmat in Botosani?
Salutare, sunt destul de confuz in privire la ceva si nu prea vreau sa ma uit pe altundeva sa aflu mai mult decat raspunsul ca o sa se strice pofta cu care ma uit. In Naruto Shonen Jump, Pain apare ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste seriale bune si captivante la care sa ma uit in aceasta vacanta?
Stie cineva cand va aparea primul episod din noul sezon al serialului Fabrica de bani?
Cum vi se pare True Blood?
Filme in genu Project X stie careva?
Știe cineva cum se numește filmul ăla in care veneau monștri gigantici de sub apă și oamenii aveau roboti care îi controlau și se luptau cu acei monștri? Și erau cate doi oameni care controlau...? (mai mult)
Stie cineva filmul acela destul de vechi, cu criminalul obsedat de masti, ce intrasera in inchisoare si acolo in camera facea doar masti si prima data in film este prezentat drept copil sau ceva de genu,...? (mai mult)
stie cineva un film strain filmat in Romania de gen 6 gloante?
Unde a fost filmat serialu turcesc cukur si serialul kara sevda? Va rog frumos.
Cine stie episodul Din naruto shippuden in care Sakura Naruto Kakashi si Hinata filmeaza ceva. Din cate am auzit este o faza in care Sakura striga numele lui Naruto furioasa, speriata, trista si...? (mai mult)
Spuneti-mi niste filme sau seriale faine gen cu adolescenti. Sa nu fie horror. Multumesc
Hey! Este un film făcut în Iași mai de mult, ceva comedie si acțiune.Stie cineva cum se numește sau unde îl găsesc?
Îmi puteți recomanda și mie câteva vloguri de familie vă rog?
Era un film pe Netflix, in care tu iti puteai alege evenimentele din film, cum se numea?
Ce parere aveti de serialul Meriln (2008)? L-am vazut, imi place, acum il revad dar mai vreau opinii.
Care este episodul din Naruto shippuden in care apare ceva robot ca nNaruto iar Deidara face misto de Gaara? Din cate stiu si Shikamaru se bate cu acel robot
Hei! Îmi spuneți și mie niște filme de pe Netflix unde as putea face alegeri din alea care pot schimba finalul? Mersii
Deci caut un film de ceva timp si nu il gasesc daca ma poate ajuta cineva. Ideea e ca imi amintesc vag de el; deci incepe cu un baietel si o fetita( cred ca erau chinezi) erau intr- un loc de ii...? (mai mult)
Filme Dramă îmi recomandați și mie? Mulțumesc!
Bună,oare când apare episodul 2 din Urzeala Tronurilor, doar un episod pe săptămână?
Ce filme horror imi puteti recomanda? De preferat cu adolescenti, ciudate.
10 filme de te pisi pe tine de ras
Pe ce se editau filmele alb negru dacă nu existau calculatoare cu o așa tehnologie pe atunci?
De ce nu mai apare deloc LJ in prison break prin sezoanele 4 si 5? Ce s-a intamplat cu el ca nu mi-am dat seama.
Hei! Am o întrebare despre un film. Acum ceva ani mă uitam la un film, dar din păcate nu îi mai știu numele. Filmul era despre doi frați care erau crescuți decât de mamă, într- o junglă, ...? (mai mult)
Hei! Stiti cumva daca filmul the kissing booth are si partea a doua?
Pentru cei care știți de serialul Scream de pe Netflix, momentan am observat ca sunt doar 2 sezoane. Știe cineva când apare sezonul 3 sau dacă apare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
DaciaRomania întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.