Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 9 Martie 2025 sunt:
Salutare, sunt destul de confuz in privire la ceva si nu prea vreau sa ma uit pe altundeva sa aflu mai mult decat raspunsul ca o sa se strice pofta cu care ma uit. In Naruto Shonen Jump, Pain apare ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste seriale bune si captivante la care sa ma uit in aceasta vacanta?
Stie cineva cand va aparea primul episod din noul sezon al serialului Fabrica de bani?
Cum vi se pare True Blood?
Filme in genu Project X stie careva?
Știe cineva cum se numește filmul ăla in care veneau monștri gigantici de sub apă și oamenii aveau roboti care îi controlau și se luptau cu acei monștri? Și erau cate doi oameni care controlau...? (mai mult)
Stie cineva filmul acela destul de vechi, cu criminalul obsedat de masti, ce intrasera in inchisoare si acolo in camera facea doar masti si prima data in film este prezentat drept copil sau ceva de genu,...? (mai mult)
stie cineva un film strain filmat in Romania de gen 6 gloante?
Unde a fost filmat serialu turcesc cukur si serialul kara sevda? Va rog frumos.
Cine stie episodul Din naruto shippuden in care Sakura Naruto Kakashi si Hinata filmeaza ceva. Din cate am auzit este o faza in care Sakura striga numele lui Naruto furioasa, speriata, trista si...? (mai mult)
Spuneti-mi niste filme sau seriale faine gen cu adolescenti. Sa nu fie horror. Multumesc
Hey! Este un film făcut în Iași mai de mult, ceva comedie si acțiune.Stie cineva cum se numește sau unde îl găsesc?
Îmi puteți recomanda și mie câteva vloguri de familie vă rog?
Era un film pe Netflix, in care tu iti puteai alege evenimentele din film, cum se numea?
Ce parere aveti de serialul Meriln (2008)? L-am vazut, imi place, acum il revad dar mai vreau opinii.
Care este episodul din Naruto shippuden in care apare ceva robot ca nNaruto iar Deidara face misto de Gaara? Din cate stiu si Shikamaru se bate cu acel robot
Hei! Îmi spuneți și mie niște filme de pe Netflix unde as putea face alegeri din alea care pot schimba finalul? Mersii
Deci caut un film de ceva timp si nu il gasesc daca ma poate ajuta cineva. Ideea e ca imi amintesc vag de el; deci incepe cu un baietel si o fetita( cred ca erau chinezi) erau intr- un loc de ii...? (mai mult)
Filme Dramă îmi recomandați și mie? Mulțumesc!
Bună,oare când apare episodul 2 din Urzeala Tronurilor, doar un episod pe săptămână?
Ce filme horror imi puteti recomanda? De preferat cu adolescenti, ciudate.
10 filme de te pisi pe tine de ras
Pe ce se editau filmele alb negru dacă nu existau calculatoare cu o așa tehnologie pe atunci?
De ce nu mai apare deloc LJ in prison break prin sezoanele 4 si 5? Ce s-a intamplat cu el ca nu mi-am dat seama.
Hei! Am o întrebare despre un film. Acum ceva ani mă uitam la un film, dar din păcate nu îi mai știu numele. Filmul era despre doi frați care erau crescuți decât de mamă, într- o junglă, ...? (mai mult)
Hei! Stiti cumva daca filmul the kissing booth are si partea a doua?
Pentru cei care știți de serialul Scream de pe Netflix, momentan am observat ca sunt doar 2 sezoane. Știe cineva când apare sezonul 3 sau dacă apare?
Am vazut mai demult un anime si nu mai imi aduc aminte cum se numeste, tin minte doar ca era cu samurai sau ceva de genul si imi mai amintesc ca era un personaj care lua sabiile celor invinsi de...? (mai mult)
Un film bun sa ma uit si eu? Gen actiune(Fury sau altele), comedie, sa nu fie horror.
Salutare TPU, astazi as vrea sa descarc sau sa cumpar soundtrack- ul serialului Vlad de pe protv si as vrea sa stiu daca vreunul dintre voi stie de unde as putea face rost de asta? *muzica din Vlad e ...? (mai mult)
Buna tuturor, cum vi s-a parut primul episod din ultimul sezon din Game of Thrones? V-a întrecut asteptarile sau nu?
Imi aduc aminte de un film in care actrita principala era un fel de stafie, o iluzie iar el in cele din urma isi da seama ca ea era de fapt pe o insula in coma si o salveaza, sper ca am fost destul de...? (mai mult)
Este un film cu un barbat cu ochelari si mustata cred care e pedofil si are o "ascunzatoare" sub pamant si acolo pacaleste el o fetita sa intre si dupa nu o mai lasa sa iasa. Stie cineva cum se numeste?...? (mai mult)
Am vazut mai demult un film horror in care o familie cu 3 fete si un baiat parca s- au mutat intr- o casa care demult era a unei vrajitoare si era ceva cu dragoni si mai stiu eu ce si fetita ...? (mai mult)
So din Game of Thrones sez 4 ep 3 Minutul 53:49 sa imi zica cineva numele primului actor (ala cu barba), cine stie pls
Cum se numește filmul cu bătrânelul care are casa agățată de baloane?
As dori sa vad un anime, in care personajele sa nu fie copii ci adolescenti, la liceu, de exemplu. Sa fie comedie, actiune, romantism si sa-ti mentina atentia. Ceva recomandari aveti? :D
Hei TPU. Care este numele lui Turbatu din Riverdale? Băiatu ala din sezonul 3 din închisoarea aia, ce l- o ajutat pe Archy sa scape. Dacă știe cineva va rog cum îl cheamă? Dau fundă...? (mai mult)
Cum îl cheamă pe cerșetorul Giugiu în realitate din Povestea Noastra Kanal D
Sezonul 3 din nanatsu no taizai cand apare?
Imi puteti recomanda niste seriale cu adolescenti? In genul lui Riverdale,The 100, sau care va plac vouă.
Buna TPU stie cineva in prison break care e trebuie cu lj din sez 5? Nu prea mai apare.
Am cautat pe internet melodia Devils don't fly si mi- au aparut niste secvențe cu Tom Keller. Din cate am inteles sunt din serialul The Flash. Dar nu am intalnit nici o secvență cu Tom acolo. ...? (mai mult)
Netflix sau HBO GO? De ce?
Am vazut azi la scoala la o colega un film cred pe YouTube sau Google in care supravietuitorul ala Bear trebuie sa supravietuiasca o zi undeva. Ce e foarte interesant e ca poti tu sa alegi ce sa faca. ...? (mai mult)
Stiti vreun documentar despre fumatul si efectele sale (ceva agresiv daca se poate :D)? Prietena fumeaza mult si i- am propus sa ne uitam la un documentar despre fumat, in incercarea da a- i arata...? (mai mult)
Stie cineva ceva de continuarea filmului Titanic,, Jack s back" in care Jack revine la viață? A apărut? Sau când apare pentru că trailerul îl știu de cel puțin un an.
Stiti filme romantice cu adolescenți highschool, in afara de cele noi si super cunoscute le-am vazut pe toate
Stiti daca a aparut filmul After pe DVD? Sau stiti cand apare?
Am auzit ca Lucifer revine pe 8 mai, dar stie cineva daca sezonul 4 este ultimul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Sara2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!