Hey, eram curios daca ultimul sezon din Game of Thrones va fi difuzat pe HBO 3. Daca nu atunci pe ce posturi va fi difuzat?
Ma intreb oare cat de puternic e tatal lui Gon.Cum ar arata o lupta intre el si Chrollo?
Va mai fi sezonul 5 din tokyo ghoul? Daca da cand? Dau funda
Hei! Acum un an sau doi, m- am uitat la un film numit "The silence of the lambs". Mi- a placut enoorm de mult, ador genul acesta de filme, insa nu i- am gasit continuarea. Am tot cautat si as vrea ...? (mai mult)
M- am uitat la anime- ul The Rising of The Shield Hero si am ramas surprins la vederea articolelor ce critica. Adica serios, acum aproape toata lumea uraste anime- ul asta ca din primul episod apar acuzatii...? (mai mult)
Cineva care foloseste Netflix imi poate spune o parere, daca merita, daca filmele sunt bune? Si cum se poate folosi de pe televizor?
Am introdus contul de Netflix gresit de prea multe ori si cand mi- am adus aminte parola mi- au spus ca am făcut prea multe încercări si sa incerc mai tarziu. Si mi- au scris in paranteza - ...? (mai mult)
Am vazut mai demult un film in care erau multi participanti intr-o cladire si punea pistolul celui din fata. Nu mai tin minte clar. Multumesc
As vrea sa ma uit la star wars sau sa citesc ceva dar nu stiu cu ce sa incep :))). Sunt multe carti si filme si nu stiu care dintre ele este inceputul star wars. Si daca se poate, va rog, sa imi...? (mai mult)
Ce parere aveti despre serialul,, DARK " de pe Netflix?
Salut..Am o întrebare, prison brake sezonul 6 mai apare? A fost confirmat ceva? Dacă da vreau ceva dovada.i miss prison brake:(
Salutare! Vreau sa intreb de la ce cuvinte vine acronimul "n.r.". Acronimul este intalnit in subtitrari, in momentul in care se explica ceva. Exemplu: "Pentru 8 coroane estoniene vei primi o marca...? (mai mult)
Am o intrebare cu privire la Netflix : Pot plăti cu orice card? (raiffeisen, unicredit, transilvania, brd). Eu am 15 ani și aș vrea să- mi fac abonament la n etflix, dar nu știu cum...? (mai mult)
Cum credeti ca se va sfarsi serialul Game of Thrones?
Sunt singura careia nu i se incarca episoadele,, You vs Wild" pe Netflix?
Vreau si eu niste recomnadari de seriale sau filme de la care ai ce invata. Mi-ar placea ceva despre stiinta, inginerie sau ceva de genul. Mersi!
Recomandări de filme și seriale pls. Mi- au plăcut super mult Jessica Jones, Russian Doll, The Umbrella academy, Titans, The Defenders, The flash, Good girls. etc. Puteți recomanda ceva in categoriile...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care se uita la Suits.Cum se cheama melodia de la sfarsitul sezonului 8? Acea melodie de pe fundal cand sunt doar Robert Zane si Samantha..Aceeasi melodie apare si la sfarsitul...? (mai mult)
Tocmai am urmarit Slasher si am continuat sa caut seriale in genul acestuia, dar nu am gasit. Stiti altele? (In afara de Scream)
Vreau niste filme horror să mă sperieee... M-am uitat la multe dar nu prea mă speriam
Salut, este un film de comedie in care tatăl isi trimite fiul într- o școală de vară în care is multe părți sexuale si băieți care fumează iarba, este si un caine care ii linge testiculele...? (mai mult)
Https://youtu.be/d_etsAX53Ys! Imi poate spune și mie care este șmecheria aici? Este adevărat așa ceva sau este trucat? Este foarte înfricoșător.Va rog să îmi dați răspunsuri. Mulțumesc.PS:...? (mai mult)
Salut, Stie cineva cum se numeste serialul de pe Netflix cu un militar care trebuie să păzească un vampir și ei la început stau într- un spital cu mai mulți oameni printre care era si cu copil,...? (mai mult)
Buna Tpu.Am cont pe Netflix si luna asta mi-au luat bani din cont pentru factura.Am dat anularea abonamentului care se termina pe 8 mai. Dupa ce trece aceasta data o sa mai imi traga bani din cont?
Salut, vreau sa fiti foarte atenti. Am vazut mai demult un film si poate voi il stiti. Erau niste oameni într- un laborator, făceau experimente. Aveau un caine cu ei si câinele acela murise, nu ...? (mai mult)
Era un film cu Silvester Stallone în care el este un politist adormit prin anii 80' la o pedeapsa de o primise si este trezit prin anul 2030 pentru a prinde un infractor periculos tot din anii 80 si lumea...? (mai mult)
Vreau sa imi fac cont pe hbo go dar sunt minor. Am card pe numele meu (minor) si nu stiu ce sa fac, daca sa il folosesc sau nu. Cum pot avea HBO GO ca minor? Mersi!
Vreau o listă cu filme de: -acțiune,crimă,dramă -comedie -horror, thriller -SF -mister ATENȚIE: FILMELE SĂ AIBĂ CEL PUȚIN NOTA 8 PE CINEMAGIA
Știți cumva anime-uri gen K-Project: K : Return of Kings? Mi-ați gi de mare ajutor!
Oare Naruto n-ar trebui sa spuna acum doar Kakashi fara sa mai adauge sensei? Si Kakashi n-ar trebui sa-i spuna lui Hokage-sama?
Am nevoie de o listă cu seriale: -polițiste/cazuri -acțiune -comedie
Cine doreste sa fie traducator, verificator sau encoder, pe un site de anime? Daca doriti puteti sa va inscrieti deoarece avem nevoie. Cine doreste ma poate contacta pe discord: Akashi- Kun#3288...? (mai mult)
Hei! Imi puteți recomanda filme/seriale sa fie ceva de genul (o fata și un băiat )la început nu se suporta dar după încep sa se îndrăgostească...
Ce filme de actiune bune stiti? Recomandati-mi doar pe cele pe vare le-ati vazut.
Serial asemanator cu Famous in love? In afara de pretty little liars. Multumesc
Vreau o listă cu filme despre: - adolescenți și băutură - oameni sechestrați în vapor/cladire/metro/tren - wall street - închisoare - spionaj (înafară de James Bond) - asasini plătiți ...? (mai mult)
ce filme de groaza stiti cu adolescenti/prieteni(mai multi) care pleaca in excursie sau in padure apoi sunt ucisi unul cate unul de canibali sau psihopati? Gen Wrong turn House of wax, evil...? (mai mult)
Salut. Am vazut filmul "Labirintul:Evadarea" Vreau filme asemănătoare. Si vreau sa stiu daca exista partea a 2-a a filmului
Ce parere aveti despre Game of Thrones? Mie mi se pare o capodopera. Mai ales actorii sunt incredibili, isi interpreteaza bine rolurile.
Vreau sa ma apuc de Naruto și am nevoie de cineva care sa îmi spună în ce ordine sa ma uit ca am văzut ca sunt și multe filme pe lângă seria în sine, adică as vrea sa îmi spuneți de ex după...? (mai mult)
Caut un film si nu mai stiu cum se numeste. Actiunea se desfășoară intre doi profesori (cred) care si- au facut o promisiune de a nu face sex, cei doi formând totuși un cuplu. Atât imi...? (mai mult)
Cine poate sa îmi recomande un film, orice în afara de genul romantic, drama?
Bunaaaaa! Caut un film difuzat pe TVR 1 acum mai bine de 10 ani... Era vorba despre o fetita invalida care "fugea" de un Taur furios în încercarea de a scapa de el, pe o străduță ingusta. Taurul ...? (mai mult)
Salut, Vreau si niste filme bune, din categoria: dragoste, horor si actiune.
Salut. Ce sezon si ce episod este acesta https://youtu.be/iLgCEtuu7fI
Hei! Cine imi poate spune si mie cand se lanseaza sezonul 2 episodul 10 din Sabrina?
As vrea si eu un film gen from Straight A’s to XXX (2017).
Cand eram mica am vazut ceva film animat. Daca nu ma insel era cu Woody ciocanitoarea si era si o scena in care a mers in spatiu si a mancat mancare de astronauti dintr- un tub si cam asta ii tot ce imi...? (mai mult)
Stie cineva filme bune de pe hbo go?
Bună TPU, aș vrea să știu dacă o să mai apară un sezon nou din Magi.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!