Mi-am facut abonament la HBO GO prin card, nu prin operator. Cum il dezactivez? Nici pe browser, nici pe aplicația lor nu apare nicăieri anulare abonament.
As vrea un anime bun, care sa fie cat de cat calitativ si cu o poveste buna. As vrea sa spun ca majoritatea animeurilor care sunt cat de cat populare le- am vazut deja. Asa ca as vrea altele, pentru...? (mai mult)
Un horror 2018/2019 bun?
Știe cineva cum se numea un film horror în care era vorba despre un băiat care lucra la un magazin, iar întro zi și- a chemat prietenii acolo și fără sa vrea, au spart un fel de vaza...? (mai mult)
Stie cineva cum il cheama in realitate pe baiatul Emre din serialul Povestea Noastra? Dau fundita celor ce imi raspund❤❤❤❤
In ce episod din The Good Place (Locul Bun) Eleanor isi da seama ca de fapt sunt in locul rau? Am nevoie de un raspuns rapid si scuze daca v-am dat spoiler.
Ce parere aveti de filmul:Calatorie spre centrul pamantului (1959) bazat pe romanul lui Jules Verne? Dar de romanele acestui scriitor si filmele care s-au facut apoi tot pe baza lor?
Cine stie filme de genul lui The Pursuit of Happyness? Tipul de filme care au o poveste care sa inspire privitorul.
Va rog sa imi spuneți va rog daca știți cand se va lansa sezonul 2 din Ordinul Secret(the order) va rog mult
Bună, am văzut acum câțiva ani buni, un film cu un băiețel care a ajuns la o casă de copii, acolo fiind un batran care conducea o bandă de hot și ajunge să fie obligat să fure, atât imi...? (mai mult)
Curiozitate: voi câte filme vedeți pe an? :)) În medie.
Buna seara, mă poate ajuta si pe mine cineva cu niste filme cu mercedes-uri vechi?
Vreau si eu o lista cu filme bune, sa fie interesante si sa nu fie horror :)
Imi poate da si mie cineva ordinea in care au aparut filmele Mortal Kombat? Multumesc mult!
Salut TPU Am vazut mai demult un film cu 2 fete prietene care au fugit de acasa, una dintre ele s- a imprietenit cu un drogat care avea o familie de hoti, criminali cu droguri. tata- l acelui baiat ...? (mai mult)
Hello! Îmi recomandați și mie niște seriale? :)
Mai stie cinve cum se numea emisiunea de pe Sport.Ro cu echipa Petrolul Ploiesti? Era prezentata ca si un reality show. Sau unde pot gasi episoadele. Multumesc anticipat! :) :D
pentru cei care se uita la Shadowhunters, cum si-a pierdut Magnus magia? Chiar nu imi mai amintesc.
Hey! Îmi puteți recomanda câteva filme de dragoste?
Bunaaa:) Stie cineva de unde pot sa imi iau bilete la filmul After? Mersi anticipat!
10 filme va rog
De curând am terminat cam toate serialele cunoscute de tip SF, Fantasy și magie ( înțelegeți voi, cele cu multă magie și satanisme, în care sunt cuprinși adolescenți etc.) Aveți vreo...? (mai mult)
Vă salut, mă poate ajuta si pe mine cineva cu niste filme cu mercedes-uri vechi?
Recomandați de filme și seriale. Orice tip ????
De ce filmul,, The Shawshank Redemption,, este cel mai bun film din lume? Ce parere aveti voi si in primul rand ce ati invatat din acest film?
Cine a vazut varianta turceasca a lui "Vlad", in ce episod afla Vlad ca are un copil si in ce episod se afla cine e Vlad?
Bunaaa dragi utilizatori. A fost acum ceva timp pe PROTV un film, iar eu nu dau de el. poate ma puteti ajuta voi. In film erau cateva fete, duse la un orfelinat sau un spital de nebuni, dar ele de fapt...? (mai mult)
Salut Știe cineva filme postapocaliptice mai recente (2017, 2018, 2019)? Vreau ceva în genul jocului Metro 2033 sau Dead Space, din punct de vedere al peisajului
As vrea niste seriale in genul stranger things sau riverdale pe Netflix si as vrea sa stiu un rezumat detaliat despre serialul Maniac si daca se aseamana cu cele doua seriale mentionate mai sus....? (mai mult)
Nu am prins emisiunea de la inceput, ce s-a intamplat cu concurentii din casa Puterea Dragostei cand a fost Craciunul si Revelionul?
Salut. Am vazut mai de mult un film in care un bărbat omora femeile si făcea un fel de parfum din ele, trebuia sa omoare nu stiu ce fete din tot orașul ca sa faca parfumul ala. Corpurile femeilor ...? (mai mult)
Stie cineva seriale gen "cobra kai: karate kid saga continues"?
E una la asia expres blonda cu sanii mari, cum o cheama?
Un film bun, comedie sau drama?
Salut,cum pot sa imi fac cont pe Netflix fara credit card? Si de unde pot cumpara gift carduri Netflix in Romania?
Salut, eu de cand ma stiu am vazut filme cu extraterestri care vin pe pamanat si etc... dar as vrea sa vad un film unde noi ca specie mergem pe alta planeta si sa gasim acolo o forma de viata, dar va...? (mai mult)
Stie cineva filme cu adolescenti gen 'enter the warriors gate' sau seriale gen 'cobra kai: karate kid saga continues'?
Acum ceva timp am terminat sezonul 2 de tokyo ghoul doar ca nu pare complet. Cand o sa apara sezonul 3? Daca a aparut cum se numeste?
Stie cineva aceste animeuri? : Un om moare si ajunge intr- o poveste sau alta lume, intr- un corp de copil, acolo invata magia si el stie foarte multe despre roboți, acolo ajunge sa creeze foarte...? (mai mult)
Ce parere aveti despre serialul " The Haunting of Hill House"?
BUNĂ! Cand eram mai mica, acum cativa ani am vazut un film de groaza cred ca pe kanal d, in care o fetita era bolnava cu capul si intr- o zi cand maicasa insarcinata ii face baie o omoara si ii ia copilul...? (mai mult)
Buna dimineata. Am vazut aseara la sfarsitul stirilor pe A1 un video amuzant cu o pisica ascunsa in urechea unui caine. Vreau sa distrez un copilas cu acea imagine dar, nu o gasesc. Ma poate ajuta cineva?...? (mai mult)
Stie cineva un anime in gen Death Note, Code Geass sau Re:Zero dar prefer sa aiba ceva super power?
Filme de genul: baiat rau care devine cuminte pentru o fata.
Salut/Buna! Acum mult timp am vazut un film si i- am cam uitat numele, as vrea sa- l vad din nou. Poate ma ajuta careva dupa descrierea pe care o las aici sa- mi spuna numele filmului. Deci : Era un barbat...? (mai mult)
Puteți sa îmi recomandați filme de groaza foarte bune? Le prefer pe cele paranormale. Dau funda
Bună Acum ceva ani am văzut un film de groaza, o scena din filmul ala care m- a marcat a fost momentul când un obsedat s- a ascuns sub patul fetei. Sub pat stătea de obicei câinele, iar fata ...? (mai mult)
Buna, deci in urma cu ceva timp am urmarit un film si acum as vrea sa il vad din nou dar nu îmi amintesc cum se numeste...E vorba de un barbat bogat si o fata ce se indragostesc si se casatoresc. Dupa...? (mai mult)
Buna, am vazut in film acum ceva timp dar nu mai stiu cum se numeste si nici nu il mai găsesc oricum as cauta, poate ma ajutati voi. Este cam asa : - sclavie ( albii sunt împotriva negrilor, ...? (mai mult)
Niste filme si seriale misto. Dah funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!