Mai stie cineva Facebookul concurentilor de la Vaporul Iubirii 2011? L-am gasit doar pe al lui Adi si Constantin.
Ce preț a avut un bilet la premiera filmului Avengers infinity war? Și cât credeți că va fi unul la Endgame?
Stie cineva un anime in care e vorba despre un grup iar unul dintre ei e killer-ul si ii omoara pe rand sau ceva asemanator? P.S:Merge si cv in gen Death Note
Buna, TPU! Sunt pe clasa a 5 a si incepe sa- mi cam placa Violetta si Soy Luna. Stiu ca nu mai sunt populare, dar incep sa- mi placa. Imi este frica de faptul ca prietenii mei vor rade. Este ok sa- mi...? (mai mult)
Stiti in ce perioada incepe sezonul 3 din fabrica de bani?
Hello! Imi recomanda si mie cineva un film? As vrea un film fie despre sanatoriile din 1940- 1950 daca exista filme despre asa ceva sau despre ceva criminal in serie care transforma cadavrele in opere ...? (mai mult)
Exista posibilitatea de a cumpara tot serialul naruto dvd-uri sau ceva de genul?
Tocmai am vizionat filmul, , I dream in another language", pe numele lui original, , Sueño en otro idioma" si m- ar interesa daca limba "zicril" (cu "k" scris, doar ca TPU nu ma lasa sa postez asa,...? (mai mult)
Care este filmul tau de groază preferat?
Cand va aparea sezonul 3 din nanatsu no taizai?
Un serial in care baiatul /bărbatul se îndrăgostește de fata sefului/patronului
Buna, am vazut in urma cu cativa ani un film pe protv, era vorba despre un om parca era om de stiinta sau doctor, el avea puteri de control al mintii, el recruteaza copii cu puteri ca ale lui, ca ...? (mai mult)
Vreau niste filme de groaza, le-am cam vazut pe toate cum ar fi the nun sau the conjuring etc dar mai vreau.
Filme cu crocodili giganți mancatori de oameni?
Buna lume. Știe cineva de unde fac rost de toate absolut toate melodiile din Fructul oprit serialul mult iubit de tineret?
Ce anime- uri/manga- uri îmi recomandați în care protagonistul este un idiot dar în același timp cel mai puternic dintre toți? (overpowered). Am văzut deja Fairy Tail, Naruto, Dragon...? (mai mult)
American Gods (https://www.imdb.com/title/tt1898069/?ref_=fn_al_tt_1) un serial spre genul fantasy destul de greu de inteles, daca nu este facut special sa fie asa de complicat, am vazut foarte multe...? (mai mult)
Stie cineva cum pot adauga mai multe filme intr-o lista pe Cinemagia? Cand ajung la 99 imi spune ca nu mai pot adauga da vad alti utilizatori si cu liste de 190+ filme...
Salut, am o problema. Nu imi pot aminti numele unui film. Imi amintesc ca in el un om mergea la un moment dat pe bicicleta, livrand un colet/pachet/or idk. Si el mergea pe strada si parca, , calcula"...? (mai mult)
Niste anime-uri/manga in care mc-ul e un idiot/easygoing/mereu fericit etc dar op:))) *am vazut Fairy Tail, Naruto, One Piece, Dragon Ball si citit manga-ul Edens Zero care e ongoing dar meh*
Stiti seriale cu harem reverse? Cu o fata pe care mai multi baieti o plac si sa se bata cumva intre ei, nu neaparat la propriu, sa fie romantic si drama de preferat. Anime- uri exista asa insa ar...? (mai mult)
Salut, tot pentru un film pun o intrebare, era ceva de genul filmul : unul care avea ceva puteri supranaturale, tin minte ca el juca ceva zaruri la inceputul filmului, apoi intalneste o gagica, un...? (mai mult)
o intrebare scurta. Am vazut de mult un film, in care in mijlocul drumului un om (cred ca era tanar) a oprit o masina, SUV folosindu- si corpul prin urmare indoind putin carosabilul in ...? (mai mult)
Salut, astazi am achizitionat online un gift card pentru Netflix in valoare de 15 lei ( 78 de lei ), cardul mi- a venit prin email, totul ok. Problema este ca nu stiu cum sa il activez, adica daca ...? (mai mult)
Ce seriale de iubire recomandați?
Vreau și eu niste filme cu sex și comedie :))))
Salut. Stie cineva cum se numeste anime-ul asta: file:///C:/Users/LUCI/Desktop/Screenshot_20190322-204751.png
De unde pot cumpara filmul "Captain Marvel"? Sm incercat pe site-ul marvel.com si nu merge. (digital nu pe cd sau ceva de genul).
10 filme cu zombi va rog?
Am văzut un film mai demult cu o tipa pe care o chema Madison. Tatăl ei era un personaj in care omora oameni și a încercat s- o înece sau ceva de genul...Îmi poate spune cineva cum se numește?...? (mai mult)
Hey! De curând am inceput sa urmăresc pe Netflix un serial numit shadowhunters. M- am uitat pana la sezonul 4 episodul 14, iar acum habar nu am cand o sa se lanseze următorul! Cine stie va rog sa ...? (mai mult)
As dori si eu mai multe filme de dragoste cu adolescenti sa fie frumoase nu sa aiba drama toate sa fie si cu drama dar nu toate. Multumesc!
Heei,am o intrebare pentru fanii Harry Potter.Voi ati vazut prima data filmele sau ati citit cartile, eu filmele.Merita sa cumpar cartile, sunt diferite de filme? (Care a fost cea mai buna?)
Hei, eu stiam ca se trece la ora de vara anul acesta sambata viitoare, pe 30 martie insa am observat ca sunt acum (la ora 18:13) stiri pe PROTV. Voi intelegeti ceva?
Cum o cheama pe Larisa de la Puterea Dragostei, numele de familie...
Din fructul oprit, cine este personajul care seamănă cu Antonică?
Cate ep are ep Vlad difuzate pana acum? Va fi si un sezon 2?
De ce se numea serialul Inima de Tigan? Adica stiu ca era un motiv specific
am vazut o secventa dintr- un film de comedie cand un baiat se prefacea ca se ineaca iar salvamarul era o fata blonda care ii facea resuscitatie iar baiatul dupa tot radea, stie cineva...? (mai mult)
Salutare, stie cineva soundtrackul din filmul romanesc "Faci sau taci", erau 2 melodii in film care mi-au atras atentia si le caut de ieri dar nu gasesc.
Stie cineva anime-uri bune?
Va rog frumos, 10 filme frumoase
Era un serial pe tvr 1 sau tvr2 nu imi mai aduc aminte dar era cu o fata care noaptea isi punea masca si era o spadasina buna la fel ca zorro si era o telenovela.Va rog sa imi spuneti si mie cum se numeste.Multumesc...? (mai mult)
As avea si eu sa stiu numele la un desen animat mai vechi de pe nickelodeon, dar nu stiu multe detalii despre el... principalele detalii ar fi ca personajul principal este o fata din viitor...? (mai mult)
era un film cu niste fete de 13 - 14 ani care au intalnit pe net un tip si ala vrea sa le duca sa se prostitueze sau ceva de genul...stie cineva cum se numeste?
Salut, stiti cumva niste filme gen "Disparuta 2012" ( Gone ) care sa aiba cam aceeasi poveste? Mi- a placut foarte mult filmul si as vrea sa ma uit la altul tot de acest gen, va rog sa nu imi dati altele...? (mai mult)
10 filme de comedie urgent
Film "Cel mai iubit dintre pamanteni" Am vizionat aseara filmul Cel mai iubit dintre pamanteni. Recunosc ca nu am citit romanul, insa la sfarsitul filmului am ajuns la concluzia ca nu am inteles...? (mai mult)
Am tot văzut pe YouTube un ad de la un film sau serial de la Netflix (cred) în care e vorba de un joc care are ceva efecte psihologice, gen halucinații (acțiunea se petrece în anii '80)....? (mai mult)
Dati-mi o lista cu anime in romana, dau funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!