Recomandați de filme și seriale. Orice tip ????
De ce filmul,, The Shawshank Redemption,, este cel mai bun film din lume? Ce parere aveti voi si in primul rand ce ati invatat din acest film?
Cine a vazut varianta turceasca a lui "Vlad", in ce episod afla Vlad ca are un copil si in ce episod se afla cine e Vlad?
Bunaaa dragi utilizatori. A fost acum ceva timp pe PROTV un film, iar eu nu dau de el. poate ma puteti ajuta voi. In film erau cateva fete, duse la un orfelinat sau un spital de nebuni, dar ele de fapt...? (mai mult)
Salut Știe cineva filme postapocaliptice mai recente (2017, 2018, 2019)? Vreau ceva în genul jocului Metro 2033 sau Dead Space, din punct de vedere al peisajului
As vrea niste seriale in genul stranger things sau riverdale pe Netflix si as vrea sa stiu un rezumat detaliat despre serialul Maniac si daca se aseamana cu cele doua seriale mentionate mai sus....? (mai mult)
Nu am prins emisiunea de la inceput, ce s-a intamplat cu concurentii din casa Puterea Dragostei cand a fost Craciunul si Revelionul?
Salut. Am vazut mai de mult un film in care un bărbat omora femeile si făcea un fel de parfum din ele, trebuia sa omoare nu stiu ce fete din tot orașul ca sa faca parfumul ala. Corpurile femeilor ...? (mai mult)
Stie cineva seriale gen "cobra kai: karate kid saga continues"?
E una la asia expres blonda cu sanii mari, cum o cheama?
Un film bun, comedie sau drama?
Salut,cum pot sa imi fac cont pe Netflix fara credit card? Si de unde pot cumpara gift carduri Netflix in Romania?
Salut, eu de cand ma stiu am vazut filme cu extraterestri care vin pe pamanat si etc... dar as vrea sa vad un film unde noi ca specie mergem pe alta planeta si sa gasim acolo o forma de viata, dar va...? (mai mult)
Stie cineva filme cu adolescenti gen 'enter the warriors gate' sau seriale gen 'cobra kai: karate kid saga continues'?
Acum ceva timp am terminat sezonul 2 de tokyo ghoul doar ca nu pare complet. Cand o sa apara sezonul 3? Daca a aparut cum se numeste?
Stie cineva aceste animeuri? : Un om moare si ajunge intr- o poveste sau alta lume, intr- un corp de copil, acolo invata magia si el stie foarte multe despre roboți, acolo ajunge sa creeze foarte...? (mai mult)
Ce parere aveti despre serialul " The Haunting of Hill House"?
BUNĂ! Cand eram mai mica, acum cativa ani am vazut un film de groaza cred ca pe kanal d, in care o fetita era bolnava cu capul si intr- o zi cand maicasa insarcinata ii face baie o omoara si ii ia copilul...? (mai mult)
Buna dimineata. Am vazut aseara la sfarsitul stirilor pe A1 un video amuzant cu o pisica ascunsa in urechea unui caine. Vreau sa distrez un copilas cu acea imagine dar, nu o gasesc. Ma poate ajuta cineva?...? (mai mult)
Stie cineva un anime in gen Death Note, Code Geass sau Re:Zero dar prefer sa aiba ceva super power?
Filme de genul: baiat rau care devine cuminte pentru o fata.
Salut/Buna! Acum mult timp am vazut un film si i- am cam uitat numele, as vrea sa- l vad din nou. Poate ma ajuta careva dupa descrierea pe care o las aici sa- mi spuna numele filmului. Deci : Era un barbat...? (mai mult)
Puteți sa îmi recomandați filme de groaza foarte bune? Le prefer pe cele paranormale. Dau funda
Bună Acum ceva ani am văzut un film de groaza, o scena din filmul ala care m- a marcat a fost momentul când un obsedat s- a ascuns sub patul fetei. Sub pat stătea de obicei câinele, iar fata ...? (mai mult)
Buna, deci in urma cu ceva timp am urmarit un film si acum as vrea sa il vad din nou dar nu îmi amintesc cum se numeste...E vorba de un barbat bogat si o fata ce se indragostesc si se casatoresc. Dupa...? (mai mult)
Buna, am vazut in film acum ceva timp dar nu mai stiu cum se numeste si nici nu il mai găsesc oricum as cauta, poate ma ajutati voi. Este cam asa : - sclavie ( albii sunt împotriva negrilor, ...? (mai mult)
Niste filme si seriale misto. Dah funda
Mai stie cineva Facebookul concurentilor de la Vaporul Iubirii 2011? L-am gasit doar pe al lui Adi si Constantin.
Ce preț a avut un bilet la premiera filmului Avengers infinity war? Și cât credeți că va fi unul la Endgame?
Stie cineva un anime in care e vorba despre un grup iar unul dintre ei e killer-ul si ii omoara pe rand sau ceva asemanator? P.S:Merge si cv in gen Death Note
Buna, TPU! Sunt pe clasa a 5 a si incepe sa- mi cam placa Violetta si Soy Luna. Stiu ca nu mai sunt populare, dar incep sa- mi placa. Imi este frica de faptul ca prietenii mei vor rade. Este ok sa- mi...? (mai mult)
Stiti in ce perioada incepe sezonul 3 din fabrica de bani?
Hello! Imi recomanda si mie cineva un film? As vrea un film fie despre sanatoriile din 1940- 1950 daca exista filme despre asa ceva sau despre ceva criminal in serie care transforma cadavrele in opere ...? (mai mult)
Exista posibilitatea de a cumpara tot serialul naruto dvd-uri sau ceva de genul?
Tocmai am vizionat filmul, , I dream in another language", pe numele lui original, , Sueño en otro idioma" si m- ar interesa daca limba "zicril" (cu "k" scris, doar ca TPU nu ma lasa sa postez asa,...? (mai mult)
Care este filmul tau de groază preferat?
Cand va aparea sezonul 3 din nanatsu no taizai?
Un serial in care baiatul /bărbatul se îndrăgostește de fata sefului/patronului
Buna, am vazut in urma cu cativa ani un film pe protv, era vorba despre un om parca era om de stiinta sau doctor, el avea puteri de control al mintii, el recruteaza copii cu puteri ca ale lui, ca ...? (mai mult)
Vreau niste filme de groaza, le-am cam vazut pe toate cum ar fi the nun sau the conjuring etc dar mai vreau.
Filme cu crocodili giganți mancatori de oameni?
Buna lume. Știe cineva de unde fac rost de toate absolut toate melodiile din Fructul oprit serialul mult iubit de tineret?
Ce anime- uri/manga- uri îmi recomandați în care protagonistul este un idiot dar în același timp cel mai puternic dintre toți? (overpowered). Am văzut deja Fairy Tail, Naruto, Dragon...? (mai mult)
American Gods (https://www.imdb.com/title/tt1898069/?ref_=fn_al_tt_1) un serial spre genul fantasy destul de greu de inteles, daca nu este facut special sa fie asa de complicat, am vazut foarte multe...? (mai mult)
Stie cineva cum pot adauga mai multe filme intr-o lista pe Cinemagia? Cand ajung la 99 imi spune ca nu mai pot adauga da vad alti utilizatori si cu liste de 190+ filme...
Salut, am o problema. Nu imi pot aminti numele unui film. Imi amintesc ca in el un om mergea la un moment dat pe bicicleta, livrand un colet/pachet/or idk. Si el mergea pe strada si parca, , calcula"...? (mai mult)
Niste anime-uri/manga in care mc-ul e un idiot/easygoing/mereu fericit etc dar op:))) *am vazut Fairy Tail, Naruto, One Piece, Dragon Ball si citit manga-ul Edens Zero care e ongoing dar meh*
Stiti seriale cu harem reverse? Cu o fata pe care mai multi baieti o plac si sa se bata cumva intre ei, nu neaparat la propriu, sa fie romantic si drama de preferat. Anime- uri exista asa insa ar...? (mai mult)
Salut, tot pentru un film pun o intrebare, era ceva de genul filmul : unul care avea ceva puteri supranaturale, tin minte ca el juca ceva zaruri la inceputul filmului, apoi intalneste o gagica, un...? (mai mult)
o intrebare scurta. Am vazut de mult un film, in care in mijlocul drumului un om (cred ca era tanar) a oprit o masina, SUV folosindu- si corpul prin urmare indoind putin carosabilul in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!