Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Martie 2025 sunt:
o intrebare scurta. Am vazut de mult un film, in care in mijlocul drumului un om (cred ca era tanar) a oprit o masina, SUV folosindu- si corpul prin urmare indoind putin carosabilul in ...? (mai mult)
Salut, astazi am achizitionat online un gift card pentru Netflix in valoare de 15 lei ( 78 de lei ), cardul mi- a venit prin email, totul ok. Problema este ca nu stiu cum sa il activez, adica daca ...? (mai mult)
Ce seriale de iubire recomandați?
Vreau și eu niste filme cu sex și comedie :))))
Salut. Stie cineva cum se numeste anime-ul asta: file:///C:/Users/LUCI/Desktop/Screenshot_20190322-204751.png
De unde pot cumpara filmul "Captain Marvel"? Sm incercat pe site-ul marvel.com si nu merge. (digital nu pe cd sau ceva de genul).
10 filme cu zombi va rog?
Am văzut un film mai demult cu o tipa pe care o chema Madison. Tatăl ei era un personaj in care omora oameni și a încercat s- o înece sau ceva de genul...Îmi poate spune cineva cum se numește?...? (mai mult)
Hey! De curând am inceput sa urmăresc pe Netflix un serial numit shadowhunters. M- am uitat pana la sezonul 4 episodul 14, iar acum habar nu am cand o sa se lanseze următorul! Cine stie va rog sa ...? (mai mult)
As dori si eu mai multe filme de dragoste cu adolescenti sa fie frumoase nu sa aiba drama toate sa fie si cu drama dar nu toate. Multumesc!
Heei,am o intrebare pentru fanii Harry Potter.Voi ati vazut prima data filmele sau ati citit cartile, eu filmele.Merita sa cumpar cartile, sunt diferite de filme? (Care a fost cea mai buna?)
Hei, eu stiam ca se trece la ora de vara anul acesta sambata viitoare, pe 30 martie insa am observat ca sunt acum (la ora 18:13) stiri pe PROTV. Voi intelegeti ceva?
Cum o cheama pe Larisa de la Puterea Dragostei, numele de familie...
Din fructul oprit, cine este personajul care seamănă cu Antonică?
Cate ep are ep Vlad difuzate pana acum? Va fi si un sezon 2?
De ce se numea serialul Inima de Tigan? Adica stiu ca era un motiv specific
am vazut o secventa dintr- un film de comedie cand un baiat se prefacea ca se ineaca iar salvamarul era o fata blonda care ii facea resuscitatie iar baiatul dupa tot radea, stie cineva...? (mai mult)
Salutare, stie cineva soundtrackul din filmul romanesc "Faci sau taci", erau 2 melodii in film care mi-au atras atentia si le caut de ieri dar nu gasesc.
Stie cineva anime-uri bune?
Va rog frumos, 10 filme frumoase
Era un serial pe tvr 1 sau tvr2 nu imi mai aduc aminte dar era cu o fata care noaptea isi punea masca si era o spadasina buna la fel ca zorro si era o telenovela.Va rog sa imi spuneti si mie cum se numeste.Multumesc...? (mai mult)
As avea si eu sa stiu numele la un desen animat mai vechi de pe nickelodeon, dar nu stiu multe detalii despre el... principalele detalii ar fi ca personajul principal este o fata din viitor...? (mai mult)
era un film cu niste fete de 13 - 14 ani care au intalnit pe net un tip si ala vrea sa le duca sa se prostitueze sau ceva de genul...stie cineva cum se numeste?
Salut, stiti cumva niste filme gen "Disparuta 2012" ( Gone ) care sa aiba cam aceeasi poveste? Mi- a placut foarte mult filmul si as vrea sa ma uit la altul tot de acest gen, va rog sa nu imi dati altele...? (mai mult)
10 filme de comedie urgent
Film "Cel mai iubit dintre pamanteni" Am vizionat aseara filmul Cel mai iubit dintre pamanteni. Recunosc ca nu am citit romanul, insa la sfarsitul filmului am ajuns la concluzia ca nu am inteles...? (mai mult)
Am tot văzut pe YouTube un ad de la un film sau serial de la Netflix (cred) în care e vorba de un joc care are ceva efecte psihologice, gen halucinații (acțiunea se petrece în anii '80)....? (mai mult)
Dati-mi o lista cu anime in romana, dau funda.
Salut. Era un film intr- un tren cu niste detinuti sau ceva gen, nu mai imi aduc aminte multe din el, l- am vazut acum 4 ani. Stiu ca la un moment dat detinutii incearca sa evadeze, gasesc pe unul...? (mai mult)
Salut, îmi spune și mie cineva ce s-a întâmplat cu splinter din tesoasele ninja seria de pe nikelodeon?
Vreau si eu orice fel de filme, cine da cele mai multe are funda.
Ceva filme de groază sa ma faca sa ma pis pe mine de frica?
Daca s-a terminat luna gratuită de Netflix cum fac sa anulez plata celei de a 2 a luni?
Salutare, Ce seriale imi recomandati de pe Netflix sau HBO GO cu mentiunea sa nu se mai filmeze la ele, sa fie terminate. Nu imi place sa astept un an dupa un sezon nou. Cu cele mentionate mai sus...? (mai mult)
Cum pot să văd toate sezoanele și toate episoadele din Ochii din umbră?
Bună, TPU! Am o intrebare... Ce înseamnă Speed Dial la televizorul Smart TV? Vreau sa ma uit la filme online, caut, si cand dau pe un film anume imi apare o ferestra cu "Speed Dial".Îmi spuneți ...? (mai mult)
Când eram mai mică, văzusem un film...se făcea că o familie se muta, când au ajuns în casa nouă au găsit nu știu ce joc..care nu era obișnuit, dădeai cu zarul și luai nu știu ce cartonase...? (mai mult)
Pe Netflix imi apare rubrica de secvente. Si imi tot da acolo "Sex education". Mama vrea sa intre acolo si nu am chef sa dea acolo si sa ma ia cu VAAAI la ca te uiti!?!?! Pot scapa cumva de filmul...? (mai mult)
Cum se numeste filmul? Multumesc https://www.facebook.com/AlandalaOfficial/videos/1548930081902394/
Imi puteti da exemple de filme gen trainspotting? Nu doar despre droguri, dar genul ala de atmosfera care e in film, de preferat in acelasi timp. Multumesc de acum
Ceva filme cu Lucifer stiti?
Puteti sa imi spuneti filme asemanatoare cu the day after tomorrow, va multumesc pentru timpul acordat.
Din ce episod Las Fierbinti e poza: https://www.facebook.com/www.juni.ro/photos/a.973511896000568/2429315783753498/?type=3&theater
Canalul acela de la televizor, care se numea cândva Acasă, unde erau serialele alea româneşti, Regina, Inimă de țigan, Numai iubirea, acum se numeşte Happy sau nu? Mulțumesc.
Recomandări de seriale pe NETFLIX? Multumesc
Cum il cheama pe baiatul blond din Reksio?
Bună,TPU! Cei care aveti Smart Tv, voi puteți vedea filme online pe televizor? Sau doar NetFlix..etc.
Salut, stie cineva cand va apărea sau daca apare tokyo ghoul sezonul 5?
Stie cineva ceva despre ultimul film din seria Divergent?
Salutare, recomandari de filme de comedie? Eu si sotia avem chef sa radem maxim in seara asta :) multumim
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?