Va fi sezonul 3 din La casa de papel un prequel?
Cei care se uita la Asia Express, cine a iesit din joc in emisiunea de ieri?
Hey, imi spuneti va rog niste filme frumoase? Cele mai multe primesc funda!
am vazut acum ceva timp un film cu un adolescent care are o relatie cu o tipa si urmeaza sa aiba un copil dar la un moment dat aceasta tipa este batuta si pierde sarcina iar adolescentul intra...? (mai mult)
Imi recomandati si mie cateva seriale sf de pe Netflix?
Un film care te lasa cu gura cascata la final? Gen Primal Fear sau FightClub sau TheMachinist
Vreau si eu 30 de filme cu zombi va rog, dau funda.
Îmi recomandați niște seriale, gen Vampire Diaries? De dragoste pentru adolescenți!
in afara de Netflix si hbo go mai exista si alte site-uri de genul?
Hei salut, as vrea va rog toate melodiile din filmul "Dear John" ma poate ajuta cineva? Dau fundă și dacă ați putea da si minutul filmului în care este melodia.
As dori si eu daca se poate niste filme despre adolescenti la scoala, de exemplu cu batai la scoala. P.S: nu vreau o lista de filme din cinemagia.
Era un film cu un baiat care vede ca parintii lui nu se mai inteleg si foloseste o masina a timpului si se duce in trecut sa rezolve problema, FUNDA! Cred ca era gen indian!
As vrea tare mult sa revad un film dar nu- mi amintesc titlul. :( Stiu doar ca era vechi, frantuzesc, color, "low- budget" facut ori in anii '90, ori anii '80- '70, deoarece calitatea nu era tocmai...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste filme cu zombi funny? Va rog dau funda P.S cu adolescenti
Vreau niste recomandari de filme / seriale cu apcalipsa. Multumesc
Imi ziceti si mie cateva filme bune de pe Netflix? Cu grupuri de tineri/adolescenti, de preferat.
Stie cineva un film cu caine substitrat cum e genul hachiko sau Bim?
Pe Netflix poti sa vezi orice in perioada free? Poti sa si downloadezi?
Bună, în legătură cu Netflixul, prima luna este gratuita, dar de la a2a luna este neapărat sa plătești, dacă am luat prima luna gratis? Ma refer dacă nu mai vreau sa continui cu abonamentul,...? (mai mult)
Salut, vreau si eu sa ma uit la un film pe care l- am mai privit demult, este vorba de niste tipi care se ocupau cu furatul si o invata pe o tipa sa fure si ea si parca la final se alege cu un pariu ...? (mai mult)
Când apare sezonul 5 din Sherlok Holmes?
Daca ai vazut filmul (Cum sa-ti dresezi dragonul 3) Crezi ca vor mai face si al patrulea film? Daca da atunci sa-mi spui ce crezi ca se va intampla.
Când mai apar celelalte sezoane din The Originals? Și am văzut pe YouTube ca a apărut Legacies, este doar fan made sau este o noua continuare a filmelor? Dacă ma poate lămuri cineva.
Salut colegi, tot caut un film si nu-l gasesc, e genul horror, in film toti se ascund seara in casa, e horror-sf, mai multe nu-mi aduc aminte legate de film, multumesc.
Ce filme bune (minim nota 7 pe IMDB) aparute dupa anul 2010, care nu sunt in engleza, v-au placut foarte mult?
Caut un film cu o pisica vorbitoare care intr- un fel e altcineva in ea sau parca asa imi amintesc, deci e putin diabolica si se crede o regina sau asa ceva. Va rog nu imi dati site- uri cu...? (mai mult)
O lista cu cele mai bune 4-5 comedii apărute in ultimii 2-3 ani? Mulțumesc!
Filme seriale? Gen nu tvd, the originals, lucifer, riverdale, prison break si din acestea. Vreau ceva diferit, ceva mai rar auzit. Ceva frumos, cu actiune si timp medieval daca se poate, un serial...? (mai mult)
In urma cu cativa ani am vazut un film in care o femeie se indragosteste de un barbat fara sa stie ca el este de fapt diavolul. Stie cine cum se numeste filmul? Multumesc!
Un top filme horror? In afara de cele arhicunoscute
Am vazut aseara un serial pe Netflix care se numea,, inmortals". Vreau sa întreb dacă există și sezonul 2?
De ce nu au continuat serialul dragonul american?
Game of Thrones (Urzeala tronurilor) acest serial miracol produs de HBO va place sau nu? Argumentat frumos pro sau contra dar constructiv si obiectiv ca doar suntem mari de acum.
Am văzut pe YouTube un trailer la Titanic 2, Jack Back se numea sau ceva de genul. Cel in care îl arată pe Leonardo DiCaprio înghețat. As vrea și eu să știu dacă acel film va apărea...? (mai mult)
Va rog sa imi enumerati cativa actori si regizori romani cunoscuti la hollywood.
Vreau si eu 10 filme de comedie foarte foarte amuzante
Salut.Caut un film de comedie in care era o gasca de baieti si apare un copil si nici unu nu stie al cui este. Ei fac o lista cu fetele cu care s- au culcat si pleaca in cautarea mamei copilului, dar ...? (mai mult)
M-am apucat de serialul Hannibal-serialul anulat care are 3 sezoane. Vreau sa imi explicati si mie cam despre ce e vorba? Nu prea...m-am prins, cineva, va rog.
Puteți sa îmi dați idee de un serial fain pe Netflix? Sa nu fie Narcos, Money Heist, The Punisher sau Prison Brake
Recomandati- mi alte anime- uri in functie de ce va spun ca am vazut pana acum si mi- a placut. Ma intereseaza unele care s- au terminat deja si care au putine sezoane nu 30 sezoane. Pe de alta parte sunt...? (mai mult)
Sugerați-mi vă rog niște filme.
Cum se numeste serialul coreean din acest videoclip https://www.youtube.com/watch?v=o7_kFhV12so?
mi- a venit în minte un desen la care mă uitam când eram mai mic și aș vrea să știu cum se numește dacă își poate da seama cineva din descrierea pe care o să o dau mai jos. Era...? (mai mult)
Caut un film! ...Soția a fost aruncată la crocodil din gelozia bărbatului! După care revine în casă pentru copii ca menajeră și copii o recunosc că e mama lor! Multumesc pentru ajutor!
Ce filme la care sa razi cu lacrimi stiti? Mai noi de preferat.
Am vazut acum cativa ani un film in care ziua se repeta si el se trezea mereu la ora 6:00, stie cineva cum se numeste filmul?
Vreau si eu cele mai horror filme pe care le stiti
Propuneti va rog filme la care ati plans.
Ce anime- uri sunt cele mai iubite si urmarite? Sincer, singurul anime la care m- am uitat și care a rămas în suflet este Naruto, toată seria. Și Boruto din punctul meu de vedere e foarte okei,...? (mai mult)
Recomandati-mi si mie un film sf bun. Ceva care sa se asemene cu Harry Potter sau Divergent ori The maze Runner.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!