O apărut filmul 3metros sobre el cielo partea 3 sau nu? Ca nu gasesc
Caut cateva nime-uri romantice se apoate chiar si yaoi, dar vreau cu cat se poate de romantici
Buna, Caut o telenovela DE EPOCA difuzată de 2 ori pe Acasa TV. Tema: o tânără este violată și naște un băiețel. Violatorul este dintr- o familie bogata, iar mama lui nu o place pe tanara....? (mai mult)
Buna seara, as dori sa aflu adresa unde s- a filmat Inima de tigan si Regina, as dori sa vizitez locatia, daca o stie cumva cineva sa o lase mai jos, stiu doar ca e in Buftea dar nu stiu unde exact...? (mai mult)
ieri am pus o intrebare despre niste site-uri de unde pot sa descarc filme noi, dar mi.a fost stearsa intrebarea, din ce cauza?
Filme in care o fata bogata se indragosteste de baiatul sarac.
Helloo FUNDAAA. Vreaau un abonament de Netflix daar am 15 ani si practic depind de cardul mamei. Si ea nu vrea cu pretextul ca o sa stau non stop pe netlflix. Stiti cumva cum as putea sa o conving?
Am început de curând să mă uit la Anime- ul Naruto. În prezent sunt la Naruto Shippudden. În timp ce vizionam seria am dat din întâmplare peste un episod din Naruto care era diferit de povestea...? (mai mult)
Serialul Pasărea matinală câte episoade are? Exista un al doilea sezon?
Cand incepe sezonul 2 din unsprezece?
Salut, as vrea si eu sa stiu in ce oraș din Canada a fost filmat filmul "Recoil" din 2011, orasul supranumit in film "Hope", dau funda.
Ce v-a dezamăgit la Spiderman PS4?
Cu multi ani in urma m- am uitat la un film si acum nu mai dau de el. Am sa va las detalii despre cateva scene petrecute in el si va rog daca puteti sa imi spuneti cum se numeste. Este vorba...? (mai mult)
Salutare, îmi puteți spune un film/serial în stilul Fast And Furious?
Era un film de vampiri, nu știu cum se numea, dar în acțiune era un vampir care a muscat un băiat de gat langa o piscină, iar acesta ținea în mână o cruce. Iar mai târziu, cred că același...? (mai mult)
Hei, poate să îmi facă careva o listă cu absolut toate filmele si serialele Marvel începând cu primul film Marvel si terminând cu ultimul film facut. Aici mă refer nu doar la filmele din MCU ci...? (mai mult)
Salut, caut un film vizionat cu mult timp in urma dar nu stiu cum se numeste, fiind vorba de un copil cu tatal sau aflandu- se in plina apocalipsa in cautare de resurse.....cateva secvente care imi ...? (mai mult)
Buna TPU.Ati putea sa imi dati niste sugestii de seriale gen Teen Wolf sau The Vampire diaries? Pot fi si filme dar tot genul asta.
Salut, cand apare al 3 lea sezon din La casa de papel?
Cate episoade are serialul Vlad?
Era un film cu un copil care a crescut printre dansatoare de cabaret, știe cineva la ce film ma refer? Doar atâta îmi mai amintesc :))))
Imi puteti spune si mie seriale de pe Netflix care s-au incheiat?
Era un film, in care parca era un grup de tineri mare mergeau prin pădur, și dau de o casa unde o femeie ii manca și le lasă inimile! Din câte îmi amintesc filmul e bazat pe înregistrarea tinerilor...? (mai mult)
vreau sa vizionez filmul "moromeții" si nu stiu la care sa ma uit, moromeții sau moromeții 2?
Îmi puteți recomanda, vă rog, niște filme asemănătoare cu "10 things i hate about you"?
Era un film horror mai demult, dar nu știu numele. Erau parca 2 băieți care s- au dus la un spectacol și la spectacol ieșea un bărbat la care i se vedea coloana vertebrala și învârtea o minge....? (mai mult)
Stie cineva daca filmul twilight, seria amurg mai continua? Multumesc. Dau funda
Stie cineva seriale ggen the end of te fu**ing world, 13 reasons why, sex educations? Cel mai bun raspuns primeste funda.
Buna, vreau niște filme triste.
Caut un film mai vechi, l- am vazut prin anii 98, dar nu stiu exact cand aparuse. O scurta descriere, tot ce- mi aduc aminte: este vorba de un copil, a carui familie este ucisa in fata lui...? (mai mult)
A trecut ceva timp de cand am vazut un film. El are la baza si o carte, daca nu ma insel. Este un film de dragoste, din cate imi aduc aminte, in care este vorba de o fata care scrie niste lucruri...? (mai mult)
Caut un film vechi, cred ca de pe vremea Jetix- ului daca nu ma insel... Stiu foarte putine detalii. Era vorba despre o familie care au un adolescent rebel (pe nume Tyler parca) si aleg sa il trimita...? (mai mult)
Am văzut o secvență dintr-un film, dar nu stiu ce film e. Era cu un fel de miner ucigas... Imi puteti da nume de posibil film? Dau FUNDA celui corect!
Filme cu adolescenți, comedie sau romance.
Sti cineva daca videoclipul acesta face perte dintr- un film https://www.youtube.com/watch?v=iqkeF- P_1JI sau macar acesta...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia aia care se aude aproape mereu in carciuma lui Bobita din Las Fierbinti? Suna cam ca o manea.
Ceva filme horror bune? Am vazut multe dintre acestea populare, dar totusi astept sugestile voastre
Buna, caut un film dar nu stiu cum se numeste. Este trilar de gen. Este vorba de un angajat care isi supune sotia sa aiba relatii cu seful lui dupa care el se sinucide iar sotia se razbuna. Ajunge in...? (mai mult)
Acest videoclip face parte dintr-un film? https://www.youtube.com/watch?v=iqkeF-P_1JI
Stiti cumva cum se numeste filmul asta? Deci este un film nu vechi dar nici nou. Se uita cineva la el acum vreo 6- 7 ani. Tin minte doar aceasta secventa si sper sa dau de el. Deci era un moment mai trist,...? (mai mult)
Am văzut serialele Lie To Me, The Mentalist, House MD, Unforgettable. Caut ceva in genul asta, dacă știți. Va rog sa ma ajutați. Cu nume de serial și o mică descriere a lui.
Am o intrebare......era un film cu o fata si un baiat, si baiatului ii placea dea ea.Si era o cabina unde faceau poze si el isi punea dorinte....si cabina respectiva i le implinea
Era un desen mai de mult, cred că în perioada Pokemon, Yugioh Era un om care posedă un fel de demon care era arma lui și erau prieteni.
În ce ordine să mă uit la Wolverine? Mă refer la poveste, să se lege fiecare parte, m- am uitat prima dată la wolverine origini 2009 și acum vreau să mă uit la continuarea poveștii pentru ...? (mai mult)
Niste filme vechi si bune?
Hey TPU. Am vazut acum ceva timp un film in care era un tip cu prietena sa si acel tip s- a trezit si intrau terrosistii la el in casa sau ceva in gen si el daca esua sau era impuscat in cap se trezea...? (mai mult)
As vrea sa stiu cine a facut vocile care a dublat anime-ul Naruto.
Buna,imi spune cineva cateva comedii, actuale?
Caut un film gen de dragoste cu un baiat care sa fie gras tocilar si sa-i placa de una... ca si baywatch baiatul ala, dau funda.
Imi recomandati un serial/film de dragoste cu creaturi supranaturale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.