Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Martie 2025 sunt:
Oare nu știți dacă sunt ceva magazine k- pop sau anime în Cluj- Napoca? Mă refer să fie accesorii/haine, chestii în genul. Știu ca postere și manga se găsesc la Cărturești, dar altceva?...? (mai mult)
Când se lansează Filmul Steven Universe?
Vreau sa imi spuneti un film frumos de dragoste. Fara The notebook, a walk to remember, 3msc, the vow, lol.le am vazut.
Am vazut mai demult un film si nu mai stiu cum se cheama. Era horror si era cu un cuplu care se muta intr- o casa noua. Acolo gasesc o camera ascunsa si incep sa fie bantuiti. Mai demult in acea...? (mai mult)
Salutare TPU, aş dori nişte nume de animeuri gen "one punch man" in care protagonistul să fie overpowered şi sa fie cu lupta (actiune&aventura). Multumesc Anticipat Tuturor!
Buna, este un film care se petrece în București, e de acțiune și are mașini vechi de polițe. Scrie Miliția pe ele. Va mulțumesc.
Este un film care se petrecea în București și era vorba de un jaf, era acțiune maximă chiar în unele cadre vorbeau și în română, imi spune cum se numește? Mulțumesc
Am vazut un film care era cu 2 frati gemeni, fata era intr- un oras iar baiatul intr- un sat, daca patea unul dintrei ei ceva i se intampla si celuilalt, la sfarsit ei au urcat intr- un tren.Nu...? (mai mult)
Hey! Imi puteți recomanda niște filme horror? Dau funda
Salutare, vreau sa aflu numele unui film care a aparut prin 2017- 2018, dar nu sunt sigur de asta.In film este vorba despre un om condamnat la sentinta cu moartea si pentru a putea sa i se aplice sentinta...? (mai mult)
Am văzut odată un film de acțiune dar nu mai ştiu cum se numește Tot ce îmi aduc aminte din filmul respectiv e un pletos care se duce intr- o casă și ia ostatici un soț și o soție având pistol,...? (mai mult)
Hey. Eu am vazut toata seria Naruto Shippuden dar cred ca mi-a scapat ceva. Am vezut ca exista un episod sau mai multe in care se filmeaza ceva. Care este acel sau acele episoade?
Partea a 3 a a seriei 3msc a apărut cumva?
Am vazut mai de mult un film in care niste barbati aveau ocazia sa plece undeva si aveau permisiunea de la sotiile lor sa faca ce vor si mai imi amintesc ca unul dintre barbati a avut ocazia...? (mai mult)
Cunoașteți filme gen Brain On Fier?
Cum se numea sportul din filmul " Colier de turcoaze "?
As vrea si eu un film cu psihopati care rapesc fete, sau ceva de genul.
Imi puteti spune un film asemanator cu Bird Box?
De ceva timp încerc sa îmi amintesc de un film, poate ma puteți ajuta! Este un film de comedie, in care el avea un blestem și nu putea sa se însoare, și după ce cunoștea o fata și făceau...? (mai mult)
Salutare, caut si eu un serial doar ca nu mai stiu cum se numeste niciun actor sau numele serialului. Imi amintesc ca era ceva cu niste numere 11:11 sau doar 11 era un tip care tot vedea aceste numere...? (mai mult)
Help TPU... Caut numele unui film... Deci...un grup de oameni sunt închiși și obligați sa recurgă la tot felul de acțiuni pentru a supraviețui fiind ținuți captivi de un doctor nebun care vrea...? (mai mult)
De la ce ora este gala Puterea Dragostei?
Era un film cu un baiat care afacut o aplicatie, ceva de genu care unea toate sistemele de operare parca. Si i l- a prezentat unui baiat pe un stick ca sa- l vanda. Si tipu i- a furat inventia si si- ...? (mai mult)
daţi-mi nişte seriale turceşti bune, care chiar v-au impresionat. :)
Anime-ul Bleach s-a terminat in 2012. Stiti cumva daca se mai face vreo continuare? Imi puteti da sursa de unde ati luat informatia?
Ați văzut "The Umbrella Academy"? Cum vi s-a părut?
Am vazut acum ceva timp un film pe Netflix, dar nu mai stiu cum se numește. Era vorba despre o fata roșcata, cu niste vrăjitori. La începutul filmului arată o sabie si cum se numea filmul....? (mai mult)
Caut si eu un film cu un barbat cu fața desfigurata...care o sperie pe colega lui si ajung sa se indragosteasca...stie cineva filmul?
O apărut filmul 3metros sobre el cielo partea 3 sau nu? Ca nu gasesc
Caut cateva nime-uri romantice se apoate chiar si yaoi, dar vreau cu cat se poate de romantici
Buna, Caut o telenovela DE EPOCA difuzată de 2 ori pe Acasa TV. Tema: o tânără este violată și naște un băiețel. Violatorul este dintr- o familie bogata, iar mama lui nu o place pe tanara....? (mai mult)
Buna seara, as dori sa aflu adresa unde s- a filmat Inima de tigan si Regina, as dori sa vizitez locatia, daca o stie cumva cineva sa o lase mai jos, stiu doar ca e in Buftea dar nu stiu unde exact...? (mai mult)
ieri am pus o intrebare despre niste site-uri de unde pot sa descarc filme noi, dar mi.a fost stearsa intrebarea, din ce cauza?
Filme in care o fata bogata se indragosteste de baiatul sarac.
Helloo FUNDAAA. Vreaau un abonament de Netflix daar am 15 ani si practic depind de cardul mamei. Si ea nu vrea cu pretextul ca o sa stau non stop pe netlflix. Stiti cumva cum as putea sa o conving?
Am început de curând să mă uit la Anime- ul Naruto. În prezent sunt la Naruto Shippudden. În timp ce vizionam seria am dat din întâmplare peste un episod din Naruto care era diferit de povestea...? (mai mult)
Serialul Pasărea matinală câte episoade are? Exista un al doilea sezon?
Cand incepe sezonul 2 din unsprezece?
Salut, as vrea si eu sa stiu in ce oraș din Canada a fost filmat filmul "Recoil" din 2011, orasul supranumit in film "Hope", dau funda.
Ce v-a dezamăgit la Spiderman PS4?
Cu multi ani in urma m- am uitat la un film si acum nu mai dau de el. Am sa va las detalii despre cateva scene petrecute in el si va rog daca puteti sa imi spuneti cum se numeste. Este vorba...? (mai mult)
Salutare, îmi puteți spune un film/serial în stilul Fast And Furious?
Era un film de vampiri, nu știu cum se numea, dar în acțiune era un vampir care a muscat un băiat de gat langa o piscină, iar acesta ținea în mână o cruce. Iar mai târziu, cred că același...? (mai mult)
Hei, poate să îmi facă careva o listă cu absolut toate filmele si serialele Marvel începând cu primul film Marvel si terminând cu ultimul film facut. Aici mă refer nu doar la filmele din MCU ci...? (mai mult)
Salut, caut un film vizionat cu mult timp in urma dar nu stiu cum se numeste, fiind vorba de un copil cu tatal sau aflandu- se in plina apocalipsa in cautare de resurse.....cateva secvente care imi ...? (mai mult)
Buna TPU.Ati putea sa imi dati niste sugestii de seriale gen Teen Wolf sau The Vampire diaries? Pot fi si filme dar tot genul asta.
Salut, cand apare al 3 lea sezon din La casa de papel?
Cate episoade are serialul Vlad?
Era un film cu un copil care a crescut printre dansatoare de cabaret, știe cineva la ce film ma refer? Doar atâta îmi mai amintesc :))))
Imi puteti spune si mie seriale de pe Netflix care s-au incheiat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!