Ce film de dragoste îmi recomandaati? (daca știți ceva in genul:o fata si un baiat,dar baiatul o lasă pentru alta, iar la sfârșit se intoarce la ea)
Daca imi fac un abonament de netlfix de pe telefon si am aplicatia pe telefon, daca vreau sa o descarc si pe laptop pot pune acelasi abonament? Sau platesc dublu? Functioneaza ca un cont gen insta Facebook...? (mai mult)
Spuneti filme bune de gen: crima/mister/horror/thriller din anii ~70-90~ Daca se poate in afara de aia de pe yts, ca pe aia i-am cam vazt
ce filme sau seriale imi recomandati? Eu vreau actiune ceva in gen un criminal sau ceva in gen urmarit de politie de multi ani, da buzna din nou. Funda!
Buna, care este cel mai bun film pe care l-ați văzut?
In highschool dxd dupa hero mai urmeaza ceva? (in afara de ova)
Vreau si eu sa-mi recomandati seriale postapocaliptice
As vrea o propunere de serial din partea voastra, dar, sa nu fie in engleza, germana, spaniola, limba pe care voi o invatati ci sa fie subtitrat in limba romana. Vreau sa vad daca chiar se poate...? (mai mult)
Stiti cum se numea desenul animat in care apareau personajele din melodie? https://youtu.be/QvsQ9hYKq7c
Vreau sa Vizionez un film drama! Niște filme care v-au făcut sa plângeți?
Buna, imi poate spune cineva cateva filme cu adolescenti/tineri care sa fie atat de aventura cat si de dragoste?
Buna, oare stie cineva ceva seriale gen Riverdale?
Suge-o Ramona (cartea) sau Oh Ramona (filmul). Ce îmi recomandați? Fără spoilere vă rog, vreau doar să știu cu ce să încep și nu mă pot hotărâ.
Hei vreau sa merg la cinema la filmul: Oh Ramona Nici eu nici prietena cu care vreau sa merg nu are buletin(avem 12 ani ambele) Oare ne lasa sa vizionam filmul asta sau o sa ne intrebe caserita daca ...? (mai mult)
Am vazut mai demult un film care cred ca incepea cu 3 persoane (un tata si doi baieti) intr- un elicopter iar dupa un timp apare o furtuna foarte puternica, care ii arunca in mare. Cei doi baieti ajung...? (mai mult)
Am vazut acum multi ani un film: Tatal unui baiat moare intr- un accident de masina. Peste cativa ani il arata pe baiat la liceu si nu mai stiu din ce motiv se enerveaza pe profesor si ...? (mai mult)
Era o animatie pe disney channel prin 2005 cu un baiat care gaseste o cale sa se teleporteze intr- o alta lume unde era super erou iar in viata lui ramanea o simpla papusa.El semana cu Buzz din toy story...stie...? (mai mult)
ce anime-uri imi recomandati? Eu sincer am vazut multe si nici nu mai stiu la ce sa ma uit
Buna as vrea sa mi recomandati niste seriale cu si despre mafie/actiune pe care voi le ati vazut si v au placut. eu am vazut doar un serial tailandez de genul, numit once upon a time in my heart, care...? (mai mult)
Funda. Era mai demult un film cu Brad Pitt in care avea rol rau (negativ) umbla cu o gasca de punkeri si faceau probleme (daca nu ma insel ceva legat de droguri) tot ce mai tin minte este o secventa in...? (mai mult)
Caut un film dar nu stiu cum se numeste! Este despre un doctor care pleaca in vacanta in thailanda sau ceva de genu dar ii este rapita sotia cu copilul de niste pescari(thailandezi.1 foarte slab) care...? (mai mult)
Când începe "Visuri la cheie" pe PROTV?
URGENT! hey TPU, am si eu o intrebare despre serialul "uimitoarea lume a lui gumball" cum se numeste episodul si ce sezon e in care darwin e in camera lui si da la radio un cantec si incepe sa cante ...? (mai mult)
Îmi recomandă și mie cineva niste filme de groază? Și dacă ar ști unde pot sa vad și eu Ouija 3
Foloseste cineva Netflix? Puteti sa imi spuneti cum este si cum se utilizeaza? Am incercat sa imi fac cont, dar imi cere datele de pe card si nu stiu ce sa fac, nu stiu cat de sigur e asta. Am vazut...? (mai mult)
Salut, doresc sa stiu si eu cum se numeste acest film https://www.facebook.com/bozena.engelova/videos/2034768743227329/ Ms.pwp.
Vă rog să mă ajutați! Tot caut un film și nu mai știu cum se numește! Pe scurt: sunt vreo 6 sau 7 filme într- unul singur. Gen 6 sau 7 părți de scurt- metraj(Cam 10- 20 de minute fiecare) în...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de filmul Oh, Ramona! Pe site- ul Cinema City scrie ca rating- ul este de 12 AP dar din trailer nu prea pare. Cei care ati vizionat filmul credeti ca este ok pentru copii de...? (mai mult)
Salutare Am vazut cand eram mic o comedie germana.Problema e ca nu- i stiu nunele, dar stiu multe secvente din film.In film ii vorba despre un barbat, care se preface invalid sa poate prinda o minge...? (mai mult)
Imi puteti spune un film sau mai multe care v-a placut? Dar spuneti-mi repede ca vreau sa il vad in seara asta. La cel mai rapid raspuns si cel cu cele mai multe filme ii dau funda.
Cine este actorul din aceasta imagine? https://giphy.com/gifs/1xV8jud32Lqgtzuo4l dau funda la cine imi spune numele lui
Am aplicat recent pentru Netflix, acum sunt in luna gratis pe care ei mi- au oferit- o dar nu am prea multe filme si seriale, adica cand dau search seriale ca LOST, STARGATE, MY NAME IS EARL, KYLE...? (mai mult)
Exista vreun film care sa prezinte ce se intampla in lagarele alea de concentrare?
Hey TPU! Îmi poate recomanda un anime gen dramă sau polițist? (Ceva asemănător cu Death Note şi 91 Days)
unde pot vedea D.C.: Da Capo in romana? DAU FUNDA!
Hey este cineva care s-a uitat la Gossip Girl și îmi poate spune dacă Blair și Chuck vor mai fi împreuna după accidentul din sezonul 5?
Stie cineva filme asemanatoare cu seria Fifty Shades of Grey?
Doresc si eu niste anime-uri in care mc-ul este luat peste picior de toti si lumea rade de el dar ulterior devine popular si puternic!
Hey! As vrea si eu seriale mai noi sau filme, drama, mister cu ceva dragoste, gen Shadowhunters, TVD, The Originals. Multumesc mult! :)
în ce episod si sezon din gumball darwin cântă o muzica ceva de genu "nu pot respira fara tine " si se umple camera cu apa si apoi vine Gumball..
am nevoie de ajutorul vostru, este un episod din uimitoarea lume a lui Gumball si darwin e in camera lui si canta un cântec de genu asta "nu pot respira fara tine " si se umple camera cu...? (mai mult)
Salve Am vazut un film cu niste adolescenti, baiat si fata, langa ei e un vecin criminal care tot omora femei. Cei doi observa ca tot dispareau femei la casa aceea si potrivesc portretul lui cu cel ...? (mai mult)
Știe cineva cate părți sunt din The Ring?
Cine poate sa-mi explice ce este cu serialul American Horror story.Am văzut primul episod și mi s-a părut ciudat.Despre ce este el că nu am înțeles mai nimic
recent am facut un scurt- metraj dar; din păcate vocea suprapusă peste o melodie nu se aude cum trebuie pe difuzorul extern. Am înregistrat cu telefonul și am pus audio- ul peste videoclip. ...? (mai mult)
Buna TPU vreau sa stiu care este continuarea filmului batman legenda renaste (the dark knight risses ) daca mai are continuare
Filme/seriale 2018 actiune drama imi spune si mie careva?
Salut,unde pot gasi tatuajul lui yuri boyka de pe mana dreapta ala cu craniu dau funda!
Deci, era un film 2006+ Era cu ceva gen https://imgur.com/a/WpDPGSR Nu e Tremors Se întâmpla iarna și parcă era un grup de tineri în vacanță. Are cineva idee? Era o scenă cu o căprioară...? (mai mult)
Filme cu persoane care sunt închise intr o încăpere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
zattech întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...