Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Martie 2025 sunt:
Salut! Ştiți cum se numeşte filmul cu o păpuşă brunette şi are aceeaşi ínălțime unei fetițe de 8- 9 ani? Acea păpuşă prinde viață şi o face pe fetiță să devină păpuşă ca să- i...? (mai mult)
Salut TPU! De ce nu se mai face revelionul la Antena 1 cum se făcea îm trecut?
Ce filme cu jafuri mai sunt, in afara de High Sierra, The Asphalt Jungle, White Heat, Dog Day Afternoon, The Roaring Twenties?
Ce parere aveti despre prezenta lui Harrison Ford in The Expendables 3? In ciuda faptului ca a fost criticat.
Salut TPU! Mă poți ajuta cu un anime, erau niște oameni și căutau ceva mistere (daca țin eu minte) și avea niste talismane la ei, îi ajutau sau se transforma (nu mai țin minte foarte bine). ...? (mai mult)
Salut Sunt în căutarea unui film Am o poză asemănătoare În film era un tip care s- a combinat cu nepoata antrenorului său de mma Ea avea un frate mai mic dacă nu greșesc Făceau dragoste ...? (mai mult)
Https://tinyurl.com/2s3drs3h Pe Netflix. Merită văzut. Aștept comentarii.
A vazut careva serialul justified? cum vi s-a parut? ce sezoane au fost bune? care au fost foarte bune?
Ce parere aveti despre perioada filmelor tacute. Ce film tacut va place cel mai mult?
Salutare, își amintește cineva numele filmului următor : era vorba despre un dragon care dormea într- un castel îngropat în monede de aur, mulți au încercat să îl ucidă dar nu au reușit. ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre prezenta lui 50 Cent in The Expendables 4? Dupa parerea mea, el nu are treaba cu filmele de actiune. Mai bine apareau in ultimul film Ron Perlman, Liam Neeson sau Bruce...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Harrison Ford?
Ce actori ar fi potentiali candidati pentru Oscar de onorare pentru intreaga cariera. Dupa opinia mea, ar merita Harrison Ford, in ciuda faptului ca are o singura nominalizare la Oscar. Merita sau nu...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul Smokey and the bandit cu Burt Reynolds?
Cei care s au uitat la serialul 13 Reasons Why, cum este? Cum vi s-a părut? Este ok? Este un serial emoționant, trist?
Cum se extrage subtitrarea din film
Salut TPU! Doar mie îmi plac filmele, serialele și cărțile în care îngerii sunt villaini? Nu vă gândiți că sunt vreun satanist, dar demonii ca villaini sunt cam neinspirați, iar îngerii ...? (mai mult)
Ce filme v-au făcut să râdeți în hohote? Am chef de o comedie bună dar n-am nici o idee.
Slashere dar sa nu fie populare stiti? si sa aiba multa actiune in ele.
Există vre un film pe baza acestei piese: Justin Foley - Hold On Dacă da, cum se numește? Despre ce este vorba în film? Este un film trist?
Seriale actiune fara batai? Doar impuscaturi sau crime?
A vazut careva serialul suits? Ce e asa frumos la el? Are suspans? Ziceti-mi asa ce se intampla intr-un episod? Dar blacklist? Personajul negativ e interesant?
Ce filme asemanatore stii asemanator cu " The Count of Monte Cristo " multumesc, Funda!
Ce filme gen drama romace stiti, de genu doi iubiti care se despart(diverse motive) si dupa o perioada de timp se reantalnesc Multumesc
Seriale unde apar multe femei goale? In neveste disperate apar? Nici in sex in the city nu apar asa mai mereu, eu vreau sa apara mult de tot, asa de relaxare.
Oare exista site-uri care au selectat importante din fiecare episod dintr-un serial? de exemplu in neveste disperate m-as uita dar e prea mult 40minute pentru ce vrea sa fie.
Ziceti- mi si mie niste seriale si filme de sub 44 de minute, dar sa nu fie populare ca le- am vazut si sa fie orice gen in afara de comedie, daca stiti si seriale chiar de 30 de minute gen barry de ...? (mai mult)
De ce nu se respecta programul TV? Vezi 04, 05.03. 2024 ora 11.00 si 12.00.
Era un film de dragoste, gen el intra la puscarie si iubita lui mereu venea sa il vada... dupa o luna cam asa el vrea sa rupa orice legatura cu ea sa isi refaca viata...ea se casatoreste dar nu se intelege...? (mai mult)
Filme western cu multa actiune stiti?
Salut! Încerc să înțeleg limba germană, îmi puteți recomanda niște filme în limba germană care să aibă subtitrări în limba română? (sau engleză) Și dacă se poate filme pe care să...? (mai mult)
Ce fac actorii precum Michael c Hall, Al Pacino, Edward Norton, Gicardino Espoito, Bob Odenkirk, Mike din breaking bad, Christopher din sopranos, actorul din narcos care l- a jucat pe Pablo Escobar,...? (mai mult)
Se merită să cumpăr abonament Netflix? Sunt ok filmele și serialele de acolo? Au și traducere? Care este pretul abonamentului lunar? Există de ex o perioadă gratuită de "încercare"? Pentru ...? (mai mult)
Dupa parerea voastra care site de seriale turecesti are traduceri mai bune si de calitate? Teresa cu carti sau Despre Seriale?
Caut un film pe care îl tin minte din copilărie. Este un film de groaza si imi aduc aminte ca era vorba despre un cuplu care au aveau un bebeluș si stăteau intr o casa in padure. Stiu ca sotul femeii...? (mai mult)
Hei, mai știe careva cumva despre desenul ăla vechi de pe minimax/boomerang/nick Jr, nu mai știu exact pe care, despre două animale care ne învățau cum sa desenam? Știu că era un episod când...? (mai mult)
Heii. Caut și eu un episod din lectii de viata, daca ma poate ajuta cineva. E vorba de un cuplu, unde sotul are o amanta, sotia afla, dar ulterior afla ca are cancer in faza terminală, și pe...? (mai mult)
E Hailey banks neagra? E fata din desenele noi disney, imi place mult de ea, e draguta dar vreau sa stiu daca ea e neagra, imi plac dintii ei.
De ce nu mai apar filme de calitate în ultima vreme? Mai ales la categoria horror?
Bună ziua, Câte sezoane are serialul THE SUPERGIRL?
Stiti seriale cu extraterestrii si sa aiba si actiune multa? impuscaturi de regula as vrea si 2 ce numar de seriale vazute aveti? eu am cam 90.
Serialul mayans si narcos mexico au multa actiune? cam de la ce episod? dar american horror story sezonul slasher are actiune?
Salut caut un film de ceva vreme … incepe cu o femeie care merge prin ploaie. apoi este lovita de cineva. femeia cade la pamant si cand se uita la persoana care a lovit- o vede ca aceasta are ochii...? (mai mult)
Ce parere aveti despre prezenta lui Liam Neeson in filme de actiune?
Ce film cu Adam Sandler va place cel mai mult?
Stiti filme slashere cu multa actiune? dar sa nu fie populare ca pe alea le- am vazut si 2 filme cu mafie dar tot asa sa nu fie populare stiti? dar cu conditia sa aiba multa gangstereala, multa actiune,...? (mai mult)
Unde au disparut seriale vechi (Sex and the City, Friends, The X Files, Buffy the Vampire Slayer, Ally McBeal)? In Romania se difuzeaza peste tot seriale turcesti, latino americane si cele indiene.
Ce parere aveti despre River Phoenix?
Ce filme ati vazut pentru prima data pe TCM?
era un film indian in care ei doi sunt împreuna dar, și, prietena lui cea mai buna îl plăcea și el avea un frate gras cu probleme și îl bat polițiștii, pana la urma el și fata aia se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!