Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Poate cineva să mă ajute să găsească videoclipul cu cocosul ayam cemani din Las fierbinți?
Îmi poate recomanda cineva un film de animație de pe Netflix? Nu trebuie să fie neapărat de pe Netflix, doar să fie un film bun, mulțumesc.
Cineva imi poate recomanda niste seriale sf? Vampiri, zombie sau chestii de genu? Gen ca the vampire diaries sau the walking dead?:))
Buna seara, oare stiti daca se mai dau la televizor desene gen Beyblade sau Bakugan?
Buna. Va rog o informatie cine stie de unde pot face rost de miniseria 4 ep die lederstrumph erzahlungen cu subtitrare romana
Știe careva dacă există ceva similar serialului " Ghost Whisperer" sau poate chiar o continuare neoficială?
Buna, unde as putea privi toate sezoanele serialului "Cu un pas inainte" care se difuza prin 2007 la PRO TV? Am gasit doar cateva episoade pe daylimotion si atit. Mersi anticipat!
Salutare. Un film ciudat, în sensul că nu știe nimeni de el, dar mi- l amintesc perfect. Doi puști evadează, trec ceva graniță. E război. Și cel mai mare moare. Iar în chinurile acelea...? (mai mult)
Revine serialul "Magicienii din Waverly Place"? Cum credeți că o să fie?
Buna ziua/seară/dimineața.Vazusem un film acum ceva timp pe Netflix doar că acum nu- mi amintesc cum se numea! Îmi aduc aminte că sunt 2 surori și tatăl lor este savant ce face ceva experimente ...? (mai mult)
Salut. Caut un film. Nu știu cum se numește dar știu ca este cu un robot gen care are tot felul de arme și în film este și un om chelios care are un tatuaj în coltul ochiului și are un tic, gen...? (mai mult)
Salut, poate stie careva dintre voi... Era un film 5 soldati parca au aterizat in desert, comandantul murise, trebuia sa aterizeze in Irak si dupa era unu slab, tragea cu mitraliera într- o statuie....? (mai mult)
Aveti idee de ce le pica site-ul celor de la AnimeKage in perioada aceasta?
Există undeva filmul "Pacienta tăcută"?
Salut, știți cumva daca serialul 'Buffy Spaima Vampirilor" este pe vreo platforma de streaming din Romania?
Ziceti-mi si mie niste filme si seriale horror cu multe scare jumperi, dar sa nu fie populare ca le-am vazut pe alea populare.
Hellooo, ok, deci, îmi amintesc de un anime pe care l am văzut acum mult timp, dar pe care, din ce țin minte nu l am terminat. Ideea e ca nu mai țin minte cum se numea, știu ca era cu mai mulți...? (mai mult)
Buna TPU. Cand eram mica ma uitam la un film cu 3 fete care au gasit o carte magica cu retete. Filmul sau desenele acesta era dat pe televizor prin anul 2021/2022. Va rog vreau numele
A apărut un nou serial turcesc numit Gaddar, stiti unde as putea să-l găsesc cu subtitrări în română?
Am vazut cand eram mic un film horror cu o "umbra" care ucidea oamenii si gen niste oameni s- au trezit intr- o incapere cu pereti albi, prima protagonista era o fata care s- a trezit intr- o camera cu...? (mai mult)
Rog ajutor de la cinefili. Dintr- un film imi amintesc atat: Doua surori gemene. Una este model pentru o mare casa de moda. Cealalta (nu stiu meseria) mare admiratoare de arta si in principal de arta...? (mai mult)
Salut TPU. Poate mă ajuta cineva să găsesc un film, l- am văzut cam in 2009- 2010, un film horror, despre niște adescenti pe o insulă, petrecere..etc e un criminal care ai omoară pe rand, niste...? (mai mult)
Buna tpu.As dori sa aflu titlul unui film...ce imi amintesc e doar o poza cu un tata si fiica lei cred. Despre care se spunea ca toata lumea plange la filmul respectiv
E adevărat ca exista anumite filme blestemate? Care sunt acestea? Unde le pot vedea? Care sunt urmările vizionarii acelor filme? De exemplu butterfly kisses
Ce inseamna concordanta pe Netflix
Aș vrea să îmi fac abonament la Disney+. Se merită abonamentul?
Salutare, nu stiti cand va aparea filmul Nunta Pe Bani
M am uitat cu niște prieteni la un film și nu știu cum se numa. Era puțin horror despre un fiu și un tata care aveam cv viziuni horror și el.sg.maj. merge la ceva scoala de arta unde sta in camera...? (mai mult)
Salutare, cand apare filmul Nunta pe Bani pe Netflix am observat ca este deja titlul postat dar nu se poate reda
Salut TPU, ce părere aveți despre serialul Murder Drones?
Pe anime kage cum iei pokemoni?
Salut TPU, ce părere aveți despre desenul animat Fantoma și Molly McGee?
Hei tpu.As dori și eu niște filme de groază dar sa fie groază... ceva mai nou daca stiti. Ps Netflix cele mai bune filme dau funda
Salut TPU, am o intrebare, cate episoade are si cum se termina serialul Yeh rishta kya kehlata hai 2?
De unde pot afla informații oficiale privind serialul Secretele din Sulphur Springs (The Secrets of Sulphur Springs)?
De ce fosta vedeta Disney Vanessa Hudgens are o reputație mai bună decât Miley Cyrus, deși a avut o scenă de sex într- un film plus pozele nud pe care i le- a trimis Vanessa Hudgens lui Zac Efron,...? (mai mult)
Buna,un film cu box/kickbox pe Netflix misto?
Bună.Am văzut un film cu o organizatoare de nunți și a căzut o statuie mare de gheață pe ea și a murit.Va rog să-mi spună cineva cum se numește filmul.
Am vazut demult, cam 20 ani in urma un film cu un barbat, pensionar care isi facuse un dispozitiv cu care putea sa omoare oameni care erau in direct la televizor el stand acasa si trimitand o unda prin...? (mai mult)
Știe cineva unde se poate vedea integral survivor 2024? In afara de antena play
Care a fost serialul vostru Disney preferat din copilărie? Al meu a fost Hannah Montana.
Bunã. Era un film asiatic, cu lupte Kung Fu, undeva prin anii 2000- 2005 stiu ca l- am vazut. ce imi amintesc, este cã personajul negativ, lupta foarte bine avea parul lung prins coada la spate ...? (mai mult)
Salut! Am un cont de Netflix cu 2 abonamente, 1 e folosit de către un prieten în Germania și acum îi cere să actualizeze locația, nu îl lasă să vizioneze. Ce ar trebui să fac să îi meargă...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește filmul romanesc care era cu o femeie rea care juca cu Stefan Banica și cu 2 băieți, știu ca era de crăciun, gen film de crăciun ROMANESC și era o femeie cu ochelari...? (mai mult)
Ce părere v-a tras filmul "Miami BICI 2", dar "Tati part-time"?
Ce semnifică procentajul de concordanță pe Netflix?
Cand este pus Tati part-time pe Netflix?
Nu inteleg care e treaba cu filmele 4k si filmele 4k bluray, din ce am citit filmele bluray sunt mai Clare pe CD, dar eu daca descarc de pe f1lel1st ce merita sa descarc? Varianta cu bluray sau 4k normal?...? (mai mult)
Buna seara, dragilor. Am si eu o nelămurire. Doresc sa vizionez un film, Down Periscope- Invincibilul din 1996, mi- a plăcut tare mult, doresc să il vad pe internet de pe telefonul mobil, am un...? (mai mult)
Salut, acum cativa ani pe disney s-a difuzat pentru scurt timp un mini serial cu roboti tin minte ca era un robot alb care raspundea mereu cu *afirmativ*, stiti cum se numeste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
RayKzor51 întreabă:
GeogG23 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a