Salut Era un tip care nu mai dormise de mult timp care se indragostise de una. Cine imi poate spune ce film era daca stie cineva? Dau funda mersi!
Niste seriale gen Narcos!? Si un top 3 al vostru de seriale vazute orice gen!
Cand apare sezonul 4 de la seialul Gomorrah? Nu raspuneti cei care nu stiti-incertitudine.
Era o serie romaneasca de comedie cu episoade scurte la tv acum vreo cativa ani, cu un politist chel, imbracat intr- o uniforma albastra, mereu avand un "pulan" cu el. Actorul mai juca intr- un...? (mai mult)
Stiti seriale turcesti cu adolescenti? In afara de Gunes.
Buna,acum cateva zile am primit un cont de Netflix dar e din UK si nu am la toate filmele subtitrarile de ex la casa de papel am subtitrari in romana si la riverdale nu am. Ce pot sa fac?
În ce episod din naruto naruto se imprietenește cu Kurama sau Vulpea cu 9 cozi?
Stie cineva dacă se va lansa filmul din seria harry potter,"harry potter si copilul blestemat"?
Care este cel mai bun serial pe care l-ati vazut?
Bună TPU, in liceu am vazut un film de 2 ori dar nu mi- l mai amintesc cum se cheama, am sa va povestesc putin din el: Era un orasel sarac si se facuse un anunt pentru modeling si 2 prietene mai sarace...? (mai mult)
Prin anii 2000- 2005 era o emisiune pe litoral care era prezentata de Horia Brenciu si de Nicoleta Luciu, daca imi aduc bine aminte era pe antena 1, dimineata, poate sa imi spuna si mie cineva numele...? (mai mult)
Unde gasesc Grey's Anatomy? Pe Netflix si HBO nu e. Si nu vreau pe site-uri cum scrii pur si simplu pe google :)). Vreau programul unde il gasesc si sa il platesc lunar ca la celelalte doua
Spuneti-mi niste filme care v-au placut.
Sunt baiat, am 14 ani și cam toți colegii mei se uită la seriale. Până acum mă văzut doar prison break care a fost fenomenal și aș vrea să mă apuc și de altele. Spuneti- mi care seriale...? (mai mult)
Am auzit ca a aparut partea a 3-a la trei metri deaspru creului dar nu se mai numeste asa. Ma ajutati si pe mine daca stiti? Multumesc!
Hei, as vrea si eu niste filme mai noi de dragoste. Ce mi-ati recomanda?
Aveți idee când ar trebui să apară al șaselea sezon din Prison Break? Că pe net nu am găsit mai nimic. Mulțumesc!
^.^ Am și eu nevoie de o alternativă bună pentru IMDB unde să- mi pot face o listă pentru filme și seriale! Cerințe: - Să arată ok vizual site- ul (în special pagina cu lista)...? (mai mult)
Heyy! Sunt o mare fana a serialelor turcesti! Iar acum ceva timp era pe kanal D dragoste si ura,nu stiti cumva cand jncepe, sau daca a inceput sez 2?
stie cineva daca se va mai face sezonul 3 din tin star (seriful) si ce parere ati avut despre el? Multumesc
Cand apare in riverdala episodul 13 sezonul 3?
Cum se numeste anime-ul de la secunda 0:38? https://youtu.be/yjQttg-HXQY
Vreau filme de comedie cu conotatii se. xuale in care sa fie vorba de se.x si distractie precum Vam wilder-primul an de facultate, oricum cine nu l-a vazut il recomand
Am vazut recent o poza cu un baiat cu par alb-negru si purta o masca alba cu un pic de rosu si negru. Stiu ca e dintr-un anime dar nu stiu cum se numeste. Stie cineva cum se numeste?
Osa apara urmatorul sezzon din No Game No Life si daca da spuneti si data
Salut lume, imi puteti spune niste animeuri bune? Dar nu vreau animeuri din alea classice de exemplu: Dragon Ball Z, Naruto excetera sau Akame Ga Kill, Attack no Titan, Tokyo Ghoru deoarece le-...? (mai mult)
Salutare TPU, acum ceva timp am vazut un film cu un baiat care avea bani iar la un moment dat tatal sau bunicul lui ii ia totul ca sa invete cum se fac bani si il trimite intr- o ferma sa munceasca si...? (mai mult)
Pe programul DOQ de la RCS & RDS era o emisiune cu piramide. Cum se numea? Ei descopera piramide noi!
Va aparea Harry Potter 8 anul acesta?
Am privit cu vreo 4- 5 ani in urma un serial turcesc, știu ca mi- a plăcut foarte mult și acum încerc sa îl caut.Era foarte cunoscut pe atunci și știu sigur ca era lung.Din câte îmi...? (mai mult)
Ofer funda! Caut un serial cu disperare! Acum cativa ani l- am vazut pe Youtube.Doar primul episod.Nu ii mai stiu titlul! Stiu ca era vorba de o fetita care creste printre africani, pentru ca parintii...? (mai mult)
Cum se numeste filmu asta? Dau funda! https://www.facebook.com/Hypercars/videos/2221904071379822?sfns=mo
Salut, este adevarat ca in vara aceasta apare sezonul 6 din Prison Break?
Hey! Ce filme de actiune cunoasteti?
Filme/seriale de dragoste cu drame sau despartiti recente 2018-2019
Povesti de dragoste recente sau o poveste despre relatia intima dintre o eleva si profesorul ei?
Cand apare sezonul 2 din insatiable?
Ce serial merita sa urmaresc: 1. Supernatural 2. Lost In Space Sau daca imi puteti recomanda un alt serial de actiune sau despre space. Multumesc!
Stiti cumva pe ce canal sau pe ce site pot vedea grammy-urile?
Cati de aici ati vazut serialul "Scream" si cati dintre voi asteptati Sezonul 3? Mi s-a parut genial.
cate episoade are serialul naruto? Dau funda
Ce s-a întâmplat cu fiul lui Lincoln Burrows din Prison Break? Mulțumesc anticipat!
Mai sunt filme în genul lu Harry potter? Stie cineva dacă o sa mai apara "episoade" noi?
Salut, seriale gen Gran Hotel? Multumesc Frumos
Salut. Am terminat de vazut primul serial de pe Netflix, anume "Scream". Mi s- a parut genial si acum imi pare rau ca a fost asa de scurt. Imi pare rau ca ma "despart" de personaje, eram obisnuit ...? (mai mult)
Avem aici oameni care asteapta Casa Del Papel Sez 3? Primul care vine va primi funda, dar nu conteaza asta, scrieti un simplu comentariu ca sa vedem cati suntem :) Uitati aici ceva asa de petrecut pentru...? (mai mult)
Poate sa imi recomande cineva niste seriale bune pe Netflix in afara de the flash si arrow? Multumesc!
daţi-mi vă rog nişte seriale turceşti bune. Dacă se poate şi o mică descriere.
Salut, am vazut amu cativa ani un film despre un batran fabricant de parfumuri si ucenicul lui. Ucenicul, baiat fiind, incerca sa faca parfum din lanturi, pietre si tot felul de obiecte si se mira ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu niste idei de filme (sau seriale) mai noi cu vampiri, vrajitori (supranatural)? Dar sa nu fie the secret circle, the originals, twilight, teen wolf, etc. Ideea este ca pe ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
zattech întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!