Salut, am vazut amu cativa ani un film despre un batran fabricant de parfumuri si ucenicul lui. Ucenicul, baiat fiind, incerca sa faca parfum din lanturi, pietre si tot felul de obiecte si se mira ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu niste idei de filme (sau seriale) mai noi cu vampiri, vrajitori (supranatural)? Dar sa nu fie the secret circle, the originals, twilight, teen wolf, etc. Ideea este ca pe ...? (mai mult)
Acum mult timp în urma, am văzut un film în care o fata trăia prin păduri sau ceva de genul, iar femeie cu un copil, o adopta pe fata și începe sa o învețe cum sa fie un om normal, ...? (mai mult)
In Avengers Infinity War, de ce la final au disparut oameni ca si cand nu s-ar fi nascut!?(Si mai ales unde a disparut Thanos?). #funda
Buna! Era un desen cred ca undeva in perioada 2000- 2005, nu mai stiu exact pe ce post. Stiu ca era dublat in romana in peroada aia. In desen erau niste cosmonauti care explorau diverse planete (din...? (mai mult)
Cam prin ce luna va aparea sezonul 4 la Lucifer multumesc anticipat
Acum ceva timp am vazut un film frantuzesc in care o calugarita dintr- o manastire catolica a luat in ingrijire o fetita oarba si surdo- muta pe care a invatat- o cu ajutorul unui limbaj inventat...? (mai mult)
Ce seriale faine imi recomandati?
Renata, iubita lui Dorian din Baieti de Oras este din Republica Moldova sau? Are acel accent
Știu că este un serial în care o fată este batjocorită de colegii ei și găsește o aplicație în care scrii numele celui/celei care nu te lasă în pace și nu știu ce i se întâmplă după. ...? (mai mult)
Pentru cei care au citit Neamul Soimarestilor: filmul seamana cu cartea?
Va rog sa imi recomandati niste filme coreene istorice in care actorii sa fie tineri nu foarte batrani adica actiunea sa îi arate pe actorii mici iar dupa sa creasca sau altceva dar sa fie interesant....? (mai mult)
tot caut pe net filme sau seriale cu monstri, dragoni, etc. ( cu mult SF ) dar multe filme ca (Godzila, Anaconda, Piranha, king kong, Harry Potter, Toate filmele de la Marvel ) le- ...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme pe tema - nimic nu e intamplator, filme care sa te faca sa gandesti mai profund. Multumesc!
Caut un film horror vazut prin 2005, însă nu mai știu cum se numește. Știu doar ceva legat de conținut. In film totul se întâmplă la un orfelinat (din câte îmi aduc aminte). ...? (mai mult)
Acum vreo 4- 5 ani am văzut un film care țin minte ca mi- a plăcut. Dar nu îmi mai aduc aminte decat ca era cu o fetita bolnava de autism si la un momentdat urca pe un fel scări în spirala făcute...? (mai mult)
As vrea sa stiu cateva filme sau seriale faine sau daca se poate, despre viata unor artisti. Daca se poate. Va multumesc!
Un film nou unde subiectul se petrece in Puscarie? Va multumesc!
E interesant serialul American Crime Story? Au sezoanele legatura intre ele? Merita sa ma uit? Am auzit de el de la cativa colegi de clasa. Voi ce parere aveti?
Caut subtitrari in engleza sau romana pentru filmul T-34 dar nu gasesc, ma poate ajuta cineva cu un link?
Ceva film SF bun?
Slaut...Ce filme cu zombi stiti? Sau filme SF. Ofer FUNDA.
Dacă îmi cumpăr un giftcard de Netflix în valoare de 20 de euro și eu sunt din România îl pot a tiva cu vpn?
daţi-mi vă rog nişte seriale cu ADOLESCENŢI gen Guneş.
Era un film cu un cuplu ce s- a inscris intr- un joc gen escape si au fost abandonati in padure alaturi de alti oameni si ei erau vanati de un om cu masca ce iesise de la un spital parasit, iar una dintre...? (mai mult)
Ce părere aveți despre aceste seriale: Riverdale, Teen Wolf, Lucifer si 13RW?
Am văzut acum câțiva ani un film care era despre un băiat ce avea o sora moarta - a murit în timp ce se dădeau în leagăn când erau copii și a cazut, mi se pare ca a căzut cu capul în...? (mai mult)
Am o intrebare, vreau sa caut un film, stiu ca erau iubit si iubita si lucrau impotriva unui terorist sau ceva de genul, era o scena cu o actiune unde se impuscau intr- un tren iar dupa ce au ...? (mai mult)
Salut, acum ceva timp am vazut apocalipsa dupa Hitler si sincer mai vreau niste documentare de genul acesta, dar sa fie cu imagini de genu cum era si in apocalipsa dupa Hitler nu stiu cum sa numesc aceste...? (mai mult)
In filmul State si Flacara-Vavanta la Nisa apare Parizianu. Unde a mai fost intalnit pentru ca se cunostea cu State? In care State de Romania sau Inima de tigan?
daţi-mi vă rog o listă de seriale turceşti gen Guneş.
Https://www.youtube.com/watch?v=ttN8wJ_3rpA Cine stie cum o cheama pe Ileana?
Salut Lume, vreau si eu un abonament la HBO GO, problema este cu plata din motive ca PayPal- ul meu a fost limitat si nu mai pot face nimic cu el iar cealalta problema este ca accepta doar Visa Si Mastercard...? (mai mult)
Deci...am terminat Young Justice si o fost super fain, nu o fost un final chiar asa fericit dar mno... as vrea un serial animat sau in genul lui Young Justice.Multumesc anticipat
Mă tot gândesc la un film Disney, dar nu mai știu cum se numeste.Un grup de copii găseste o hartă de comori in pod și se duc sa o gaseasca... ajung la un magazin(locul unde sta niste infractori)...? (mai mult)
Vreau sa văd filme de genul: Love, Simon Sub aceeași stea Remember me A walk to remember. Etc Mulțimesc!
Hei, vreau un film bun de genul dadaca dar dadaca filmul din 2017m ala horor nu ala in care juca Val Kilmer.
Ce serial v- a placut cel mai mult? Eu recunosc ca recent am inceput sa ma uit la seriale. Am vazut pana acum Prison Break, Breaking Bad, The Bing Bang Theory (nu prea mi- a placut, am vazut doar...? (mai mult)
Cum se numeste filmul de pe CN sau alt canal in care niste copii se duc intr-o pestera si la un moment dat dau de un monstru prietenos care este legat de scaun si sta la televizor?
Salut, am si eu o intrebare random si as dori sa raspunda fanii sau cunoscatorii... In legatura cu serialul Penn Zero Part- Time Hero la finalul ultimului episod din sezonul 2 este replica asta "Commence...? (mai mult)
Imi zice si mie cineva va rog era un film/desen cred ca pe cartoon network sau nu stiu unde era cu niste copii intrati intr- o pestera si la final au dat de o creatura legata de scaun si se uita la televizor,...? (mai mult)
Stie cineva cand apare sezonul 2 din Sex Education pe Netflix?
E filmul "The social network" inspirat din fapte reale?
Hei salut as vrea si eu niste anime faine. Pana acum am vazut DxD highschool, naruto boruto, fary tail, shinigami bleach ceva in genul acestora as vrea daca stiti dati-mi si mie va rog :).
Cum se numea episodul ala din ciudatii mei parinti, in care timmy devine zână, si le implineste dorințele nasilor lui nazdravani?
Pe Netflix la cate zile apare episod nou dintr-un serial?
Schiopatez la capitolul filme. Cam care ar fi filmele pe care ar trebui sa le vad pentru a avea o cultura cinematografica cat de cat? Stiu ca am de recuperat mult din urma. Imi plac filmele din care...? (mai mult)
Ce seriale bune stiti de pe Netflix? In afara de La casa de papel,Shadowhunters, The Punisher, Legacies, Titans.
Hello. Doar ce am terminat de urmărit filmul Freedy vs Jason și acum vreau să mă uit la seriile de filme care au la bază personajele. Pe care ar trebuit s- o urmăresc prima dată? Care merită mai...? (mai mult)
Pentru fanii Naruto. La finalul seriei, cu cine se cupleaza Sakura?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
DoarDorr întreabă:
radu383838 întreabă:
GigelFentosu întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!