Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Martie 2025 sunt:
Vreau filme de comedie cu conotatii se. xuale in care sa fie vorba de se.x si distractie precum Vam wilder-primul an de facultate, oricum cine nu l-a vazut il recomand
Am vazut recent o poza cu un baiat cu par alb-negru si purta o masca alba cu un pic de rosu si negru. Stiu ca e dintr-un anime dar nu stiu cum se numeste. Stie cineva cum se numeste?
Osa apara urmatorul sezzon din No Game No Life si daca da spuneti si data
Salut lume, imi puteti spune niste animeuri bune? Dar nu vreau animeuri din alea classice de exemplu: Dragon Ball Z, Naruto excetera sau Akame Ga Kill, Attack no Titan, Tokyo Ghoru deoarece le-...? (mai mult)
Salutare TPU, acum ceva timp am vazut un film cu un baiat care avea bani iar la un moment dat tatal sau bunicul lui ii ia totul ca sa invete cum se fac bani si il trimite intr- o ferma sa munceasca si...? (mai mult)
Pe programul DOQ de la RCS & RDS era o emisiune cu piramide. Cum se numea? Ei descopera piramide noi!
Va aparea Harry Potter 8 anul acesta?
Am privit cu vreo 4- 5 ani in urma un serial turcesc, știu ca mi- a plăcut foarte mult și acum încerc sa îl caut.Era foarte cunoscut pe atunci și știu sigur ca era lung.Din câte îmi...? (mai mult)
Ofer funda! Caut un serial cu disperare! Acum cativa ani l- am vazut pe Youtube.Doar primul episod.Nu ii mai stiu titlul! Stiu ca era vorba de o fetita care creste printre africani, pentru ca parintii...? (mai mult)
Cum se numeste filmu asta? Dau funda! https://www.facebook.com/Hypercars/videos/2221904071379822?sfns=mo
Salut, este adevarat ca in vara aceasta apare sezonul 6 din Prison Break?
Hey! Ce filme de actiune cunoasteti?
Filme/seriale de dragoste cu drame sau despartiti recente 2018-2019
Povesti de dragoste recente sau o poveste despre relatia intima dintre o eleva si profesorul ei?
Cand apare sezonul 2 din insatiable?
Ce serial merita sa urmaresc: 1. Supernatural 2. Lost In Space Sau daca imi puteti recomanda un alt serial de actiune sau despre space. Multumesc!
Stiti cumva pe ce canal sau pe ce site pot vedea grammy-urile?
Cati de aici ati vazut serialul "Scream" si cati dintre voi asteptati Sezonul 3? Mi s-a parut genial.
cate episoade are serialul naruto? Dau funda
Ce s-a întâmplat cu fiul lui Lincoln Burrows din Prison Break? Mulțumesc anticipat!
Mai sunt filme în genul lu Harry potter? Stie cineva dacă o sa mai apara "episoade" noi?
Salut, seriale gen Gran Hotel? Multumesc Frumos
Salut. Am terminat de vazut primul serial de pe Netflix, anume "Scream". Mi s- a parut genial si acum imi pare rau ca a fost asa de scurt. Imi pare rau ca ma "despart" de personaje, eram obisnuit ...? (mai mult)
Avem aici oameni care asteapta Casa Del Papel Sez 3? Primul care vine va primi funda, dar nu conteaza asta, scrieti un simplu comentariu ca sa vedem cati suntem :) Uitati aici ceva asa de petrecut pentru...? (mai mult)
Poate sa imi recomande cineva niste seriale bune pe Netflix in afara de the flash si arrow? Multumesc!
daţi-mi vă rog nişte seriale turceşti bune. Dacă se poate şi o mică descriere.
Salut, am vazut amu cativa ani un film despre un batran fabricant de parfumuri si ucenicul lui. Ucenicul, baiat fiind, incerca sa faca parfum din lanturi, pietre si tot felul de obiecte si se mira ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu niste idei de filme (sau seriale) mai noi cu vampiri, vrajitori (supranatural)? Dar sa nu fie the secret circle, the originals, twilight, teen wolf, etc. Ideea este ca pe ...? (mai mult)
Acum mult timp în urma, am văzut un film în care o fata trăia prin păduri sau ceva de genul, iar femeie cu un copil, o adopta pe fata și începe sa o învețe cum sa fie un om normal, ...? (mai mult)
In Avengers Infinity War, de ce la final au disparut oameni ca si cand nu s-ar fi nascut!?(Si mai ales unde a disparut Thanos?). #funda
Buna! Era un desen cred ca undeva in perioada 2000- 2005, nu mai stiu exact pe ce post. Stiu ca era dublat in romana in peroada aia. In desen erau niste cosmonauti care explorau diverse planete (din...? (mai mult)
Cam prin ce luna va aparea sezonul 4 la Lucifer multumesc anticipat
Acum ceva timp am vazut un film frantuzesc in care o calugarita dintr- o manastire catolica a luat in ingrijire o fetita oarba si surdo- muta pe care a invatat- o cu ajutorul unui limbaj inventat...? (mai mult)
Ce seriale faine imi recomandati?
Renata, iubita lui Dorian din Baieti de Oras este din Republica Moldova sau? Are acel accent
Știu că este un serial în care o fată este batjocorită de colegii ei și găsește o aplicație în care scrii numele celui/celei care nu te lasă în pace și nu știu ce i se întâmplă după. ...? (mai mult)
Pentru cei care au citit Neamul Soimarestilor: filmul seamana cu cartea?
Va rog sa imi recomandati niste filme coreene istorice in care actorii sa fie tineri nu foarte batrani adica actiunea sa îi arate pe actorii mici iar dupa sa creasca sau altceva dar sa fie interesant....? (mai mult)
tot caut pe net filme sau seriale cu monstri, dragoni, etc. ( cu mult SF ) dar multe filme ca (Godzila, Anaconda, Piranha, king kong, Harry Potter, Toate filmele de la Marvel ) le- ...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme pe tema - nimic nu e intamplator, filme care sa te faca sa gandesti mai profund. Multumesc!
Caut un film horror vazut prin 2005, însă nu mai știu cum se numește. Știu doar ceva legat de conținut. In film totul se întâmplă la un orfelinat (din câte îmi aduc aminte). ...? (mai mult)
Acum vreo 4- 5 ani am văzut un film care țin minte ca mi- a plăcut. Dar nu îmi mai aduc aminte decat ca era cu o fetita bolnava de autism si la un momentdat urca pe un fel scări în spirala făcute...? (mai mult)
As vrea sa stiu cateva filme sau seriale faine sau daca se poate, despre viata unor artisti. Daca se poate. Va multumesc!
Un film nou unde subiectul se petrece in Puscarie? Va multumesc!
E interesant serialul American Crime Story? Au sezoanele legatura intre ele? Merita sa ma uit? Am auzit de el de la cativa colegi de clasa. Voi ce parere aveti?
Caut subtitrari in engleza sau romana pentru filmul T-34 dar nu gasesc, ma poate ajuta cineva cu un link?
Ceva film SF bun?
Slaut...Ce filme cu zombi stiti? Sau filme SF. Ofer FUNDA.
Dacă îmi cumpăr un giftcard de Netflix în valoare de 20 de euro și eu sunt din România îl pot a tiva cu vpn?
daţi-mi vă rog nişte seriale cu ADOLESCENŢI gen Guneş.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!