Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta va rog frumos. Lucrez la un scenariu de film si m- am lovit de o mica problema. Vreau ca ecranul sa mi se imparta in doua si sa imi arate imagini...? (mai mult)
Salut, as avea si eu o mica intrebare, ma uit de ceva timp la Naruto, sunt la episodul 127 si tot timpul asta ma gandeam ca poate sunt si episoade in care naruto e adult sau idfk dar doar copil este...? (mai mult)
Hei, imi poate recomanda cineva un film bun sa fie si actiune, comedie, aventura sa aiba de toate.
Ce filme considerati ca sunt cele mai bune din istoria cinematografiei?
Stie cineva cum se numeste filmul din videoclipul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=CwrVOCXBW8E? Multumesc anticipat!
Filme horror bune si nu sf sau fantezie? Am vazut foarte multe deci nu le vreau pe alea populare, funda!
Când eram mică am văzut un film cu doi copii, un băiat și o fată. Aceștia la scurt timp au fost despărțiți dar se întâlneau în vis. Au crescut mari dar în vis, el o vedea tot mică și ...? (mai mult)
De ce in majoritatea filmelor persoanele stau cu adidasi/ghete in pat? adica mi se pare destul de ciudat. ati observat si voi treaba asta?
Filme cu lesbiene sau seriale ce recomandați? Dau funda pentru cele mai multe :)
Caut un film horror, mai tin minte doar o secventa: Intr- o rulota in mijlocul padurii, erau 2 barbati si femeie. Unul dintre barbati pleaca seara, iar cel care ramane incepe sa faca sex cu femeia,...? (mai mult)
tot caut un film si nu-l gasesc, filmul e cu un varcolac, tatal unui adolescent se transforma uneori in varcolac, si fiul sau a aflat abia pe sfarsit.
Ati putea sa imi recomandati niste filme bune?
Cine ştie filme în care sunt oameni care suferă de personalități multiple?
Caut si eu un film. La începutul filmului un tip fura portofelele oamenilor se pe strada, dupa care se lovește de o fata care ii fura toate portofelele inclusiv al lui. Intra in belele cu un mafiot...? (mai mult)
am vazut cu mult timp in urma un film foarte fain, dar cand il caut nu il gasesc, am niste detalii: - Filmul era despre o femeie ce a dorit sa intre la Raid ( un fel de S.W.A.T. al francezilor). ...? (mai mult)
Voi ce alegeti? Harry Potter sau Twilight? Eu am citit primele 4 carti Harry Potter si vazut filmele si am vazut toate filmele Twilight, cartile nu le- am citit, iar cel mai mult mi- a placut Zori de...? (mai mult)
Dati-mi seriale bune care sa te tina in suspans... Ceva supernatural...
Am o întrebare cu se numește filmul din videoclipul Bug mafia străzile
Buna, vreau sa ma uit la un film pe care l- am vazut mai dedemult cand eram mai mic, dar nu mai stiu cum se cheama in schimb stiu cat de cat actiunea. Actiunea este gen: un barbat nu stiu in ce circumstante...? (mai mult)
Tocmai ce mi-am facut cont pe Netflix in Londra, stiti cumva se pot adauga subtitrari in romana!? Mulțumesc!
As vrea recomandari de filme gen seria twilight pe care le-as putea gasi pe Netflix. Vreau doar filme, nu si seriale.
Inainte de 89 erau la TV niste thrillere scurte din seria cu final neasteptat. Stie cineva?
știți seriale in genul " Lacasa de papel"?
Puteți să îmi recomdati un anime bun? Scrieți pe scurt si despre ce e. Am văzut Fmab, Naruto, TG, AoT, OPM, BNHA, Hellsing, Death Note etc
Cand apare Sword Art Online 4
Vreau si eu o comedie neagra asemanatoare cu Dr. Strangelove (sau mai multe, daca stiti). multumesc! funda!
Cu tot riscul. Stiti filme care sa prezinte viata unui cuplu sau a unor persoane gay si sa aiba subtitrare in romana? M- am uitat pe Youtube, dar majoritatea sunt in alta limba decat engleza si imi e ...? (mai mult)
Salut, am urmarit acum ceva vreme un film pe HBO caruia din pacate i- am uitat numele. In schimb imi amintesc detalii din film. Era vorba despre un cuplu proaspat casatorit. Sotul si sotia se trezesc...? (mai mult)
Top filme bune care nu sunt foarte populare
Vreau filme gen The Sand (2015)
Ce părere aveți despre serialul " The Punisher" de la Netflix? Care sezon vi se pare mai bun? Primul său al doilea?
Astazi am vizionat filmul "Cum sa iti dresezi dragonul 3" dar, am o intrebare...Seria o sa mai continue? Am auzit ca acest film este finalul seriei... Este adevarat? Pe mine ma face sa plang...? (mai mult)
Știe cineva niște filme bune? De preferat să fie de acțiune/aventură, și să nu fie ceva foarte vechi. DAU FUNDĂ!
Am terminat Naruto/Naruto Shippuden si acum sunt la zi cu Boruto. Stiti vreun anime care sa se asemene cu astea? Gen sa fie cu abilitati cum e in Shippuden si chestii d-astea cu lupte etc etc.
Stiti dc pe Netflix nu se mai afiseaza sez 4 din jane the virgin din moment ce a fost afisat acum cateva zile? Se va afisa din nou?
Buna, stie cineva daca o sa apara si a patra parte din filmul Maze runner?
Știți vreun film care este la fel ca și cărțile alea de pe wattpad unde o față primește mesaj anonim de la un băiat și pana la urma se cunosc și ajung împreună?
Știe cineva cate părți sunt din Final Destination? Mulțumesc!
Cine-mi poate explica si mie ideea filmului "blues valentine", m-am uitat adineauri și nu prea am înțeles ce și cum.
Care sunt concurenti la Ferma vedetelor acum in 2019?
Va rog puteți să-mi spuneți și mie unde pot găsi o aplicație asemănătoare cu NETFLIX dar să nu necesite costuri. Mulțumesc anticipat
Am văzut acum câțiva ani un film la tv care mi- a plăcut f mult, din păcate am apucat să văd ultima jumătate, spunea că se numea: unsprezece și un sfert. Am căutat pe net dar nu am găsit ...? (mai mult)
Știți o serie de filme sau un serial în care să fie cu adolescenți, dar să nu fie doar cu iubire, vreau și acțiune, magie, crime sau groază?
Hey, pentru cunoscatori de animeuri as avea o intrebare despre Nanatsu No Taiza.Stiu ca intr- un final Meliodas se va bate cu Escanor pe bune dar cine e mai puternic adica Meliodas e extrem de puternic...? (mai mult)
caut o aplicatie cam ca Netflix doar ca gratis si sa pot s-o descarc pe telefon si pe laptop, dau funda!
Caut de foarte mult timp si nu stiu unde sa gasesc pe internet.Eu am prins vremea cand se dadea pe PROTV Pokemon si Power Rangers si se mai dadea inca un serial de genul Power Rangers, doar ca nu mai ...? (mai mult)
M- am uitat la un serial care a avut un final de sezon trist (wolfblood sez 2 ep 13 pentru cunoscatori).Nu m- am mai uitat in continuare pentru ca toate personajele din sez 1 nu mai sunt si acum...? (mai mult)
stie cineva un film in care doi adolescenti se cunosc si ajung sa devina impreuna? Gen povestea la cum au ajuns ei sa fie impreuna
Am auzit ca daca te uiti la filme horror iti afecteaza psihicul. Este adevarat sau este doar un mit? Ma uit de ani buni in fiecare zi la cate 5 filme horror, si pur si simplu am o dependenta de aceasta...? (mai mult)
Cum se numea filmul de comedie in care un tip își înșela mereu soția și de frica sa nu o piardă și- a dorit ca a doua zi sa nu mai aibe penis și exact așa s- a întâmplat iar penisul lui s- ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
DoarDorr întreabă:
radu383838 întreabă:
GigelFentosu întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!