Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Martie 2025 sunt:
Era un film cu un cuplu ce s- a inscris intr- un joc gen escape si au fost abandonati in padure alaturi de alti oameni si ei erau vanati de un om cu masca ce iesise de la un spital parasit, iar una dintre...? (mai mult)
Ce părere aveți despre aceste seriale: Riverdale, Teen Wolf, Lucifer si 13RW?
Am văzut acum câțiva ani un film care era despre un băiat ce avea o sora moarta - a murit în timp ce se dădeau în leagăn când erau copii și a cazut, mi se pare ca a căzut cu capul în...? (mai mult)
Am o intrebare, vreau sa caut un film, stiu ca erau iubit si iubita si lucrau impotriva unui terorist sau ceva de genul, era o scena cu o actiune unde se impuscau intr- un tren iar dupa ce au ...? (mai mult)
Salut, acum ceva timp am vazut apocalipsa dupa Hitler si sincer mai vreau niste documentare de genul acesta, dar sa fie cu imagini de genu cum era si in apocalipsa dupa Hitler nu stiu cum sa numesc aceste...? (mai mult)
In filmul State si Flacara-Vavanta la Nisa apare Parizianu. Unde a mai fost intalnit pentru ca se cunostea cu State? In care State de Romania sau Inima de tigan?
daţi-mi vă rog o listă de seriale turceşti gen Guneş.
Https://www.youtube.com/watch?v=ttN8wJ_3rpA Cine stie cum o cheama pe Ileana?
Salut Lume, vreau si eu un abonament la HBO GO, problema este cu plata din motive ca PayPal- ul meu a fost limitat si nu mai pot face nimic cu el iar cealalta problema este ca accepta doar Visa Si Mastercard...? (mai mult)
Deci...am terminat Young Justice si o fost super fain, nu o fost un final chiar asa fericit dar mno... as vrea un serial animat sau in genul lui Young Justice.Multumesc anticipat
Mă tot gândesc la un film Disney, dar nu mai știu cum se numeste.Un grup de copii găseste o hartă de comori in pod și se duc sa o gaseasca... ajung la un magazin(locul unde sta niste infractori)...? (mai mult)
Vreau sa văd filme de genul: Love, Simon Sub aceeași stea Remember me A walk to remember. Etc Mulțimesc!
Hei, vreau un film bun de genul dadaca dar dadaca filmul din 2017m ala horor nu ala in care juca Val Kilmer.
Ce serial v- a placut cel mai mult? Eu recunosc ca recent am inceput sa ma uit la seriale. Am vazut pana acum Prison Break, Breaking Bad, The Bing Bang Theory (nu prea mi- a placut, am vazut doar...? (mai mult)
Cum se numeste filmul de pe CN sau alt canal in care niste copii se duc intr-o pestera si la un moment dat dau de un monstru prietenos care este legat de scaun si sta la televizor?
Salut, am si eu o intrebare random si as dori sa raspunda fanii sau cunoscatorii... In legatura cu serialul Penn Zero Part- Time Hero la finalul ultimului episod din sezonul 2 este replica asta "Commence...? (mai mult)
Imi zice si mie cineva va rog era un film/desen cred ca pe cartoon network sau nu stiu unde era cu niste copii intrati intr- o pestera si la final au dat de o creatura legata de scaun si se uita la televizor,...? (mai mult)
Stie cineva cand apare sezonul 2 din Sex Education pe Netflix?
E filmul "The social network" inspirat din fapte reale?
Hei salut as vrea si eu niste anime faine. Pana acum am vazut DxD highschool, naruto boruto, fary tail, shinigami bleach ceva in genul acestora as vrea daca stiti dati-mi si mie va rog :).
Cum se numea episodul ala din ciudatii mei parinti, in care timmy devine zână, si le implineste dorințele nasilor lui nazdravani?
Pe Netflix la cate zile apare episod nou dintr-un serial?
Schiopatez la capitolul filme. Cam care ar fi filmele pe care ar trebui sa le vad pentru a avea o cultura cinematografica cat de cat? Stiu ca am de recuperat mult din urma. Imi plac filmele din care...? (mai mult)
Ce seriale bune stiti de pe Netflix? In afara de La casa de papel,Shadowhunters, The Punisher, Legacies, Titans.
Hello. Doar ce am terminat de urmărit filmul Freedy vs Jason și acum vreau să mă uit la seriile de filme care au la bază personajele. Pe care ar trebuit s- o urmăresc prima dată? Care merită mai...? (mai mult)
Pentru fanii Naruto. La finalul seriei, cu cine se cupleaza Sakura?
Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta va rog frumos. Lucrez la un scenariu de film si m- am lovit de o mica problema. Vreau ca ecranul sa mi se imparta in doua si sa imi arate imagini...? (mai mult)
Salut, as avea si eu o mica intrebare, ma uit de ceva timp la Naruto, sunt la episodul 127 si tot timpul asta ma gandeam ca poate sunt si episoade in care naruto e adult sau idfk dar doar copil este...? (mai mult)
Hei, imi poate recomanda cineva un film bun sa fie si actiune, comedie, aventura sa aiba de toate.
Ce filme considerati ca sunt cele mai bune din istoria cinematografiei?
Stie cineva cum se numeste filmul din videoclipul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=CwrVOCXBW8E? Multumesc anticipat!
Filme horror bune si nu sf sau fantezie? Am vazut foarte multe deci nu le vreau pe alea populare, funda!
Când eram mică am văzut un film cu doi copii, un băiat și o fată. Aceștia la scurt timp au fost despărțiți dar se întâlneau în vis. Au crescut mari dar în vis, el o vedea tot mică și ...? (mai mult)
De ce in majoritatea filmelor persoanele stau cu adidasi/ghete in pat? adica mi se pare destul de ciudat. ati observat si voi treaba asta?
Filme cu lesbiene sau seriale ce recomandați? Dau funda pentru cele mai multe :)
Caut un film horror, mai tin minte doar o secventa: Intr- o rulota in mijlocul padurii, erau 2 barbati si femeie. Unul dintre barbati pleaca seara, iar cel care ramane incepe sa faca sex cu femeia,...? (mai mult)
tot caut un film si nu-l gasesc, filmul e cu un varcolac, tatal unui adolescent se transforma uneori in varcolac, si fiul sau a aflat abia pe sfarsit.
Ati putea sa imi recomandati niste filme bune?
Cine ştie filme în care sunt oameni care suferă de personalități multiple?
Caut si eu un film. La începutul filmului un tip fura portofelele oamenilor se pe strada, dupa care se lovește de o fata care ii fura toate portofelele inclusiv al lui. Intra in belele cu un mafiot...? (mai mult)
am vazut cu mult timp in urma un film foarte fain, dar cand il caut nu il gasesc, am niste detalii: - Filmul era despre o femeie ce a dorit sa intre la Raid ( un fel de S.W.A.T. al francezilor). ...? (mai mult)
Voi ce alegeti? Harry Potter sau Twilight? Eu am citit primele 4 carti Harry Potter si vazut filmele si am vazut toate filmele Twilight, cartile nu le- am citit, iar cel mai mult mi- a placut Zori de...? (mai mult)
Dati-mi seriale bune care sa te tina in suspans... Ceva supernatural...
Am o întrebare cu se numește filmul din videoclipul Bug mafia străzile
Buna, vreau sa ma uit la un film pe care l- am vazut mai dedemult cand eram mai mic, dar nu mai stiu cum se cheama in schimb stiu cat de cat actiunea. Actiunea este gen: un barbat nu stiu in ce circumstante...? (mai mult)
Tocmai ce mi-am facut cont pe Netflix in Londra, stiti cumva se pot adauga subtitrari in romana!? Mulțumesc!
As vrea recomandari de filme gen seria twilight pe care le-as putea gasi pe Netflix. Vreau doar filme, nu si seriale.
Inainte de 89 erau la TV niste thrillere scurte din seria cu final neasteptat. Stie cineva?
știți seriale in genul " Lacasa de papel"?
Puteți să îmi recomdati un anime bun? Scrieți pe scurt si despre ce e. Am văzut Fmab, Naruto, TG, AoT, OPM, BNHA, Hellsing, Death Note etc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a