Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Am auzit ca daca te uiti la filme horror iti afecteaza psihicul. Este adevarat sau este doar un mit? Ma uit de ani buni in fiecare zi la cate 5 filme horror, si pur si simplu am o dependenta de aceasta...? (mai mult)
Cum se numea filmul de comedie in care un tip își înșela mereu soția și de frica sa nu o piardă și- a dorit ca a doua zi sa nu mai aibe penis și exact așa s- a întâmplat iar penisul lui s- ...? (mai mult)
Niște filme psihologice (thriller) bune? Sau horror dar fără zombi, vampiri, demoni, posedări și de astea.
Seriale horror?
Vreau si eu cateva animeuri similare cu Shinmai Maou no Testament Burst dar sa aiba 2-3 sezoane
As vrea si eu sa imi spuneți niste seriale blanaoo care se gasesc pe Netflix. Mulțumesc.
Intrebare pentru fanii X- Men. Am terminat de vazut toate filmele, dar nu vad nici o logica, nici o legatura intre ele. Poate cineva sa- mi spuna povestea incepand de la primul film, la ultimul?...? (mai mult)
Niste filme bune 2017/18 comedie actiune?
Cine știe episodul in care i se umflă piciorul lui Tom din Tom și Jerry?
Heey salut,dati-mi va rog si mie,ceva filme cu familii hartuite,sau atacate de hoti,
Seriale in gen. Riverdale/ sau drama, horror? Mersiiiii
Cine stie seriale cu oameni cu dizabilitati? In special sa fie horror.
Stiti vreun film in care personajul principal se schimba aproape total pana la sfarsit? De preferat drama.
Fac parte din generatia 2002, ca multi altii si cand eram mic, cam 6- 7 ani stiu ca era un desen animat cu dinozauri care aveau ca nume cifre :)) imi amintesc ca printre personaje era un triceratops...? (mai mult)
As vrea niste filme asemanatoare cu Venom!
Vreau sa reiau prison break. Dar vreau să-mi spuneți la fiecare evadare din fiecare pușcărie episodul va rog.
Cum pun niște filme cu subtitrare pe un stick USB pentru a le putea viziona pe plasmă? Și aici mă refer dacă trebuie vreun anume format la film pentru a îl pune pe stick? Menționez că...? (mai mult)
Hey,stie cineva cand va apărea sezonul 3 din 13rw? Adica cand...
Caut un episod din Las Fierbinti in care Giani voia sa primeasca ajutor social, iar bobita se duce la primar sa ii spuna ca Giani a innebunit. Cred ca am vazut episodul acum un an. Multumesc!
Când va avea loc lansarea filmului Percy Jackson 3 pls?
caut un film ce are ca personaj principal o fata cu o coada (extraterestră). Am vazut trailer-ul pe Netflix si nu am mai gasit filmul.
Salut, stiti filme de genul la chained? A fost super filmul daca imi gasiti cateva asemanatoare ar fi super!
Stiti serialul Riverdale? Este un serial excelent... efectiv m-am indragostit de el. Ce seriale in genul ăluia stiti? Va rog sa imi scrieti aici jos...
Cum poti obtine un rol intr-un film/serial? Astept raspunsuri!
Niste filme/seriale gen "peaky blinders"?
As vrea filme de groaza cu mai multe povesti cum era povestiri din cripta. Dau fundita. Dau serial dar sa se termine povestea in acel serial.
Era cu ani in urma o emisiune romaneasca, nu imi amintesc pe ce post se difuza, in care, la sfarsitul episodului, parintii fetei si ai baiatului se intalneau la un restaurant si puteau vota daca...? (mai mult)
Niste filme in care protagonistul sa fie un tanar care isi gaseste jumatatea cand nu se asteapta.
Vor mai apărea sezoane din midnight? Daca da ce datam ce an, dati-mi detalii.
Film de dragoste? Sa fie gen cu adolescenti adica sa joace adolescenti in film, nu oameni la 30 de ani
Stiti cumva daca serialul Hemlock Grove va avea si sezonul 4 sau s-a terminat la sezonul 3?
Un film asemanator cu push, i am nb four, jamper, cronicii?
Filme cu criminali sau cu refugiati(fara comedii sau vampiri zombi varcolaci)mersi
Vreau sa stiu cand apare filmul my hero academia : Two Heroes? (anime)
Mi-am luat Netflix si sunt putin nedumerit. Poti folosi Netflix, gen sa vizionezi in acelasi timp pe mai multe dispozitive filme/seriale diferite? Si apare istoricul la ce am vizionat pe netlfix?
Salut, Am facut un de Netflix impreuna cu 4 prieteni, si vreau sa stiu ca daca pot conecta si telefonul si calculator si laptopu la cont fara sa se puna ca persoana? Ma gandesc ca daca sunt pe acelasi...? (mai mult)
As vrea si eu niste recomandari de seriale turcesti, mie imi plac cele de gen drama cu exceptia Celir care mor personajele principale si cele cu adolescenti gen, , Gunes" sau petele de singuratate,...? (mai mult)
Filme ca "sex education"?
As avea nevoie de niste pareri din partea voastra, daca intri pe un site de filme online si vezi ca are content de filme pentru adulti il eviti apoi? practic asta scade ratingul sau il urca?
Saluare TPU. Am si eu o intrebare... Cum se numea filmul acela... Era un film cu o femeie care locuia in jungla si putea sa cheme animalele la ea si sa o ajute. Femeia aceea era vanata de niste braconieri...? (mai mult)
Are cineva idee ce serial este acela care incepe pe protv? Vlad? Despre ce e si cand credeti ca apare?
Acum ceva timp am vazut un serial parca pe cartoon network nu mai stiu exact cred ca in 2010 in care erau doi adolescenti o fata si un baiat si vecina lor care viziuni despre ce o sa se intample...? (mai mult)
Hello! Sunt destul de obsedat de American horror story, am vazut in 2 zile 2 sezoane (gen un sezon pe zi). Cum se termina un episod dadeam mai departe sa l vad pe următorul. Imi place mult stilul...? (mai mult)
Cum pot vedea Prodanca si Reghe:Aventura Americana ep. 2? Am incercat pe Antena Play si nu merge(mi-am facut cont).Dau funda! Fara raspunsuri jignitoare!
Îmi puteți spune cât de horror poate fi filmul Grave Encounters? ???? Fundă celui mai bun răspuns!
Nu știți cumva de ce nu se mai difuzează Scooby-Doo la televizor? Am văzut că uneori mai pun cei de la Boomerang câte un film în week-end, dar eu mă refer la serial.
Când eram mic ma uitam la o animație animat planet show și știu ca era un episod cu dl Goe, Ma puteți ajuta?
Ce filme horror stiți? Am văzut o grămadă de filme horror și niciunul nu a reușit să mă sperie. :-)
Am o întrebare, cum au primit un rol intr-un serial de pe Netflix copiii între 10-16 ani, au surse ceva, ce pregătire au? Sper ca ați înțeles la ce ma refer
Cele mai bune filme si seriale SF?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
DoarDorr întreabă:
radu383838 întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?