Cand apare Sword Art Online 4
Vreau si eu o comedie neagra asemanatoare cu Dr. Strangelove (sau mai multe, daca stiti). multumesc! funda!
Cu tot riscul. Stiti filme care sa prezinte viata unui cuplu sau a unor persoane gay si sa aiba subtitrare in romana? M- am uitat pe Youtube, dar majoritatea sunt in alta limba decat engleza si imi e ...? (mai mult)
Salut, am urmarit acum ceva vreme un film pe HBO caruia din pacate i- am uitat numele. In schimb imi amintesc detalii din film. Era vorba despre un cuplu proaspat casatorit. Sotul si sotia se trezesc...? (mai mult)
Top filme bune care nu sunt foarte populare
Vreau filme gen The Sand (2015)
Ce părere aveți despre serialul " The Punisher" de la Netflix? Care sezon vi se pare mai bun? Primul său al doilea?
Astazi am vizionat filmul "Cum sa iti dresezi dragonul 3" dar, am o intrebare...Seria o sa mai continue? Am auzit ca acest film este finalul seriei... Este adevarat? Pe mine ma face sa plang...? (mai mult)
Știe cineva niște filme bune? De preferat să fie de acțiune/aventură, și să nu fie ceva foarte vechi. DAU FUNDĂ!
Am terminat Naruto/Naruto Shippuden si acum sunt la zi cu Boruto. Stiti vreun anime care sa se asemene cu astea? Gen sa fie cu abilitati cum e in Shippuden si chestii d-astea cu lupte etc etc.
Stiti dc pe Netflix nu se mai afiseaza sez 4 din jane the virgin din moment ce a fost afisat acum cateva zile? Se va afisa din nou?
Buna, stie cineva daca o sa apara si a patra parte din filmul Maze runner?
Știți vreun film care este la fel ca și cărțile alea de pe wattpad unde o față primește mesaj anonim de la un băiat și pana la urma se cunosc și ajung împreună?
Știe cineva cate părți sunt din Final Destination? Mulțumesc!
Cine-mi poate explica si mie ideea filmului "blues valentine", m-am uitat adineauri și nu prea am înțeles ce și cum.
Care sunt concurenti la Ferma vedetelor acum in 2019?
Va rog puteți să-mi spuneți și mie unde pot găsi o aplicație asemănătoare cu NETFLIX dar să nu necesite costuri. Mulțumesc anticipat
Am văzut acum câțiva ani un film la tv care mi- a plăcut f mult, din păcate am apucat să văd ultima jumătate, spunea că se numea: unsprezece și un sfert. Am căutat pe net dar nu am găsit ...? (mai mult)
Știți o serie de filme sau un serial în care să fie cu adolescenți, dar să nu fie doar cu iubire, vreau și acțiune, magie, crime sau groază?
Hey, pentru cunoscatori de animeuri as avea o intrebare despre Nanatsu No Taiza.Stiu ca intr- un final Meliodas se va bate cu Escanor pe bune dar cine e mai puternic adica Meliodas e extrem de puternic...? (mai mult)
caut o aplicatie cam ca Netflix doar ca gratis si sa pot s-o descarc pe telefon si pe laptop, dau funda!
Caut de foarte mult timp si nu stiu unde sa gasesc pe internet.Eu am prins vremea cand se dadea pe PROTV Pokemon si Power Rangers si se mai dadea inca un serial de genul Power Rangers, doar ca nu mai ...? (mai mult)
M- am uitat la un serial care a avut un final de sezon trist (wolfblood sez 2 ep 13 pentru cunoscatori).Nu m- am mai uitat in continuare pentru ca toate personajele din sez 1 nu mai sunt si acum...? (mai mult)
stie cineva un film in care doi adolescenti se cunosc si ajung sa devina impreuna? Gen povestea la cum au ajuns ei sa fie impreuna
Am auzit ca daca te uiti la filme horror iti afecteaza psihicul. Este adevarat sau este doar un mit? Ma uit de ani buni in fiecare zi la cate 5 filme horror, si pur si simplu am o dependenta de aceasta...? (mai mult)
Cum se numea filmul de comedie in care un tip își înșela mereu soția și de frica sa nu o piardă și- a dorit ca a doua zi sa nu mai aibe penis și exact așa s- a întâmplat iar penisul lui s- ...? (mai mult)
Niște filme psihologice (thriller) bune? Sau horror dar fără zombi, vampiri, demoni, posedări și de astea.
Seriale horror?
Vreau si eu cateva animeuri similare cu Shinmai Maou no Testament Burst dar sa aiba 2-3 sezoane
As vrea si eu sa imi spuneți niste seriale blanaoo care se gasesc pe Netflix. Mulțumesc.
Intrebare pentru fanii X- Men. Am terminat de vazut toate filmele, dar nu vad nici o logica, nici o legatura intre ele. Poate cineva sa- mi spuna povestea incepand de la primul film, la ultimul?...? (mai mult)
Niste filme bune 2017/18 comedie actiune?
Cine știe episodul in care i se umflă piciorul lui Tom din Tom și Jerry?
Heey salut,dati-mi va rog si mie,ceva filme cu familii hartuite,sau atacate de hoti,
Seriale in gen. Riverdale/ sau drama, horror? Mersiiiii
Cine stie seriale cu oameni cu dizabilitati? In special sa fie horror.
Stiti vreun film in care personajul principal se schimba aproape total pana la sfarsit? De preferat drama.
Fac parte din generatia 2002, ca multi altii si cand eram mic, cam 6- 7 ani stiu ca era un desen animat cu dinozauri care aveau ca nume cifre :)) imi amintesc ca printre personaje era un triceratops...? (mai mult)
As vrea niste filme asemanatoare cu Venom!
Vreau sa reiau prison break. Dar vreau să-mi spuneți la fiecare evadare din fiecare pușcărie episodul va rog.
Cum pun niște filme cu subtitrare pe un stick USB pentru a le putea viziona pe plasmă? Și aici mă refer dacă trebuie vreun anume format la film pentru a îl pune pe stick? Menționez că...? (mai mult)
Hey,stie cineva cand va apărea sezonul 3 din 13rw? Adica cand...
Caut un episod din Las Fierbinti in care Giani voia sa primeasca ajutor social, iar bobita se duce la primar sa ii spuna ca Giani a innebunit. Cred ca am vazut episodul acum un an. Multumesc!
Când va avea loc lansarea filmului Percy Jackson 3 pls?
caut un film ce are ca personaj principal o fata cu o coada (extraterestră). Am vazut trailer-ul pe Netflix si nu am mai gasit filmul.
Salut, stiti filme de genul la chained? A fost super filmul daca imi gasiti cateva asemanatoare ar fi super!
Stiti serialul Riverdale? Este un serial excelent... efectiv m-am indragostit de el. Ce seriale in genul ăluia stiti? Va rog sa imi scrieti aici jos...
Cum poti obtine un rol intr-un film/serial? Astept raspunsuri!
Niste filme/seriale gen "peaky blinders"?
As vrea filme de groaza cu mai multe povesti cum era povestiri din cripta. Dau fundita. Dau serial dar sa se termine povestea in acel serial.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!