Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
știți niște cărți și niște seriale asemănătoare cu Pretty Little Liars, TVD?
Pentru cinefili: Actiunile din Paradise now pot fi corelate cu actiuni care s- au intamplat in viata reala? Stiu vesnicul conflict Palestina- Israel, dar ma intereseaza sa stiu daca cei 2 tineri alesi...? (mai mult)
Cum pot sa cumpar un cont Netflix nelimitat? Sau cel al meu sa devina nelimitat? Multumesc
Hei! Am auzit de un film despre 2 surori care erau violate de catre tatal lor si el le spunea amandurara sa nu zica nimanui, caci altfel va proceda la fel si cu cealalta sora. Ele nu stiau ca erau amandoua...? (mai mult)
Cum fac și eu sa îmi apăra subtritrari in romană pe Netflix ca numai in turca germana și poloneza și engleză atata îmi arată.Imi puteți spune și cum sa fac subtritrarile in romană...? (mai mult)
Cand apare episodul 11 sezonul 3 din Riverdale?
Cum se numeste acel bulgare de puf care sta deasupra camerei video? Am vazut asta la Selly
Vreau si eu un anime bun romance sau ecchi
Hei, îmi puteți recomanda niște filme de genul aventura/acțiune? Mulțumesc anticipat!
Am vazut mai demult un film asemanator cu sleeping with the enemy. Nu imi aduc aminte cum se numeste filmul. Daca ma poate ajuta cineva.
Salutare! Ceva recomandari de filme/seriale? Ar merge ceva filme de actiune, suspans, poate putin horor, de axemplu A quiet Place, l- am vazut zilele astea si a fost super! Nu ma deranjeaza ...? (mai mult)
Un film bun va rog?
Bună TPU, vreau un film horror, foarte horror. Vreau s-o sperii pe sora mea fiindca niciodata n-am putut sa o fac. Ms.
Era un serial pe disney channel cu un băiat care se juca pe consola ce joc in care se luptă cu răul, la un moment dar a trebuit să fie in realitate personajul din joc. Tin minte ca il ajuta un robot...? (mai mult)
Bună, in urmă cu câțiva ani am văzut un film despre răpirea unui băiat ce se petrecea la o ședință foto in propria locuință. Banda de răpitori este condusă de un polițist. Vă rog frumos,...? (mai mult)
Unde pot gasi ep 1, 2, 3, 7 din Comanda la Mine?
Oare in serialul Suleyman Magnificul au fost mentionate macar odata Tara Romaneasca, Moldova sau Transilvania?
vreau niste filme cu pshiologi, in care unele persoane merg la respectivul om si acesta le da sfaturi si lucruri de genul. Multumesc!
In ce film din toata seria Harry Poter, Harmione isi face parintii sa uite de ea?
Am vazut in vara un film cu adolescenti cred si era o fata care s-a transformat in baiat sau ceva de genu habar n-am spuneti-mi niste exemple de genul.
Stie cineva cum se numea filmul ala de comedie cu o fata care s-a transformat in baiat?
Vreau și eu un serial sa fie mișto cu sex și acțiune pentru adolescenți asa:), mersi mult. FĂRĂ RIVERDALE, FABRICA DE BANI, JURNALELE VAMPIRILOR, BABY, IN CARTIER, STRANGER THINGS SAU GOSSIP...? (mai mult)
Imi puteti da nume de seriale supranaturale sau ceva tip Riverdale pe care le-as putea urmari? Va rog dati multe exemple!
Hey TPU! A văzut sau se uită cineva la anime- ul Gintama? Eu l- am început recent dar nu mi se pare chiar wow.....deci poate cineva să- mi spună dacă merită să mă mai uit? Vreau să aflu părerea...? (mai mult)
Salut, TPU. Am inceput de curand sa vizionez K-Drama, puteti sa imi recomandati niste seriale bune, care aiba in jur de 12-13 episoade?
Salutari TPU! De ceva timp caut un Anime(cred), care a fost difuzat pe Kanal D sau Prima TV ( nu sunt foarte sigur stiu ca urma dupa sau era difuzat inaintea serialului Vacanta Mare) in jurul anului ...? (mai mult)
Imi puteti da un site asemănător cu Netflix care sa aiba toate serialele si filmele ca pe Netflix dar sa fie gratuit si sa aiba subtitrari?
In ce episod a murit Roza din state de Romania?
Cand incepe Asia Express?
Vreau o listă cu filme horror cu mai mulți tineri care pleacă in vacante, sau se pierd,. sau ceva de genul. cu cât mai multe cu atât mai bine :D
Buna! Imi poate spune cineva cum se numeste filmul ăla in care joacă un negru si o pisică il mușcă de p*** si el încearcă să o dea jos? O lovește de usa
Seara buna You, am o lună freelance trial pe Netflix și vreau să o dezactivez înainte să imi scoată bani din cont, cum?
as vrea sa stiu daca o sa apara sezonul 6 din Steven Universe.
Cum se numeste filmu ala in care un barbat doarme in pat si camera lui se umple cu apa, iar ca sa scape trebuie sa sparga un geam cu pumnul?
In serialul teen Wolf, sez 3 după mijloc, când Stiles este posedat de nogitsune, care este răspunsul ghicitoarei pe care nogitsune i- o pune lui stiles; "toată lumea o are dar nimeni nu o poate ...? (mai mult)
Un film cu un bărbat care venea sa învețe medicina intr-un spital de nebuni care de fapt se află la final ca spitalul era condus de nebuni care se dădeau drept medici. Cum se numeste?
As dori si eu seriale asemanatoare cu Scream, multumesc dau funda!
Buna, am vazut un film de dragoste si din cate imi aduc aminte, actiunea se petrecea intre prezent si trecut, era un tip care se intalnea mereu cu o fata care era din alta epoca, in curtea lui, noaptea,...? (mai mult)
Salut, de curând mi- am adus aminte o secvența din niste desene mai vechi. Era vorba despre un baiat și o fata care aveau "ceva" super- puteri și dacă se uneau, puteau sa dea nastere unui Titan ...? (mai mult)
stie cineva daca va continua seria sex education? Am terminat primul sezon, adica cele 8 episoade si mi se pare unul dintre cele mai bune seriale vazute de pana acum. Va rog sa imi spuneti...? (mai mult)
Recomandati-mi niste filme gen Forrest Gump, despre bunatatea/simplitatea/naivitatea unui om. Multumesc anticipat.
Imi puteti spune niste filme pentru adolesceti gen in care actiunea este petrecuta cu elevi de la liceu sau la facultate? Multumesc
Buna, ce filme stiti in care actiunea este in al doilea razboi mondial ca filmul Pianistul, Hacksaw Ridge etc.
Va rog mult, puteti sa imi recomandati niste filme coreene cu adolescenti de dragoste si sa aiba cam 1 - 2 ore?
Cine a vazut filmul Bird Box ca sunt curios sa vad despre ce este vorba dar nu am timp sa ma uit la film. Vreau sa stiu care e faza cu legatul la ochi si ce se intampla.
Isi mai aduce cineva aminte cum se numea desenul acela vechi de pe minimax cu o pisica portocalie, care putea vorbi, purta o salopeta dungata si locuia cu un batranel?
Lasati-mi si mie aici o lista de filme/seriale cu adevarat bune, frumoase: de dragoste, drama, adolescenti... Gen cu liceu, populara scolii sau unul de drama/dragoste...
De ce nu gasesc serialul "Game of thrones" pe Netflix?
Hey TPU! A văzut cineva filmul Spider-Man Homecoming? Se spune că este unul din cele mai bune filme cu Spider-Man de până acum...Dar eu cred că a fost doar un film ok. Voi ce părere aveți?
Pentru iubitorii de seriale coreene...Un serial coreean Fantastic de genul "Cartea familiei Gu"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
DoarDorr întreabă:
radu383838 întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?