Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 2 Februarie 2025 sunt:
Niste filme cu fete psihopate? In afara de knock knock ca l-am vazut
S-a lansat sezonul 3 episodul 10 din Riveldale?
Stiti cand apare episodul 10 sezonul 3 din riverdale?
Stie cineva cand or sa bage cei de la Netflix episoade noi din Sex Education si The End Of The F***ing World?
Îmi recomandați vă rog niște filme bune mai recent apărute acțiune, dramă, comedie ( în afară de horror )? mulțumesc!
Sezonul 3 din Lucifer, se termina cand ii vede Chloe fata lui Lucifer si atat, restul scenei va urma in sezonul 4? Nu a apucat decat sa spuna ceva gen "e adevarat" si ramane socata, asta e tot? Sunt...? (mai mult)
Caut un film horror dar nu imi aduc aminte cum se numea.Filmul începea cu niste persoane care voiau sa filmeze un show de supraviețuire în pădure.Pana cand unul dinte membri dă de o familie de canibali...? (mai mult)
Seriale interesante gen Under The Dome,Jericho, Manifest, Fringe si Bloom?
Cand se difuzeaza reluarea la fructul oprit de astaseara?
Buna,imi puteti spune filme in genul seriilor de filme Harry Potter,King Of The Ring, Hobbitul...
La Casa de Papel (Money Heist, pe Netflix) - Nairobi drept lider al grupului la un moment dat spune ea ceva de genul "sa- nceapa matriarhatul", iar eu am nevoie, urgent- urgent, sa aflu care este...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște seriale in limba italiana de aventura,acțiune,sf; bineînțeles, cu subtitrare in limba romană. Mulțumesc! Dau funda la cele mai multe :)
Bai TPU. As vrea si eu niste filme in romana sau animeuri dar nu chiar sf. Tot caut dar nu gasesc ce-mi place poate mai aveti si voie idei.
Cum se numeste melodia de la telenovela mama campionului?
Imi poate cineva recomanda niste seriale cu implicare emotionala, cum e banshee in sezoanele 2-3-4? Sar sa fie cam in acelasi contest de actiune idk, fundă
Mi- am facut cont de Netflix in Germania dar acum sunt in tara si as vrea sa stiu cum pot schimba ca sa- mi arate totul in romana. Am setat totul in romana, dar inca imi mai arata titluri germane uneori,...? (mai mult)
Salut, puteti sa-mi ziceti si mie animeuri gen golden time dar ma refer gen golden time la romance si pupaturi si tinere de mana, dau funda, mersi
Sunt mare fan anime, mai ales a celor cu vampiri =)). Cel mai mult mi-a placut SERVAMP, OWAI NO SERAPH si DIABOLIK LOVERS. Stiți alte animeuri care sa semene cu astea? Dau funda =)) MZ
Stiti careva filme in gen "Harry Potter":))) cu magie si chestii din astea? Stie careva?
Vreau sa ma uit la star wars, trebuie sa vad si filmele vechi(1977-2000) ca sa inteleg ceva?
Seriale asemanatoare cu the blacklist?
Cine se uita la The Green Arrow (serialul) sa imi spuna si mie numele eroilor si cine sunt ei de ex Oliver Queen- The green arrow si asa mai departe. Mersi, dau Funda.
Imi puteti spune si mie niste animeuri la care ma pot uita?
Stie cineva din ce data este episodul cu apa de la schimb de mame,in titlu scrie 2017, dar nu este de atunci fiindca stiu ca este mult mai veche emisiunea dar nu mai stiu din ce an.Dau funda
Salut, ceva seriale gen Banshee? Nu vreau de alea cu vampiri care se bat în 3 sezoane iar în celelalte 4 se împacă, vreau ceva să aibă legătură cu Banshee, care este un serial foarte bun. Am...? (mai mult)
Stiti vreun film horror care sa aiba scene cu ecou gen no escape room?
Vreau sa imi spuneti niste filme cu dialoguri inteligente, subtile. Sau pur si simplu dialoguri! Multumesc!
Cate filme are seria fate stay night si cum se numesc?
Salutare, își aminteşte cineva de un desene animat în care jucăriile/ursuleții de pluș (nu îmi amintesc sigur) prindeau viața și se mișcau și distrau atunci când stăpânii plecau? Imi ...? (mai mult)
Buna, cei are v-ati uitat la Pretty Little Liars îmi puteti spune cum se termină? Cine este A? Alisson chiar e moartă sau nu era ea?
Aş vrea să mă uit şi eu la nişte filme bune de orice tip în afară de cele horror. Sau nişte seriale mişto în afară de | The Flash, Arrow, The 100, Teen Wolf, Lucifer şi Supernatural...? (mai mult)
Niste filme de drama la care sa plâng va rog? Dau funda, vreau repede
Cel mai trist film de dragoste?
Știe cineva pe aici niște filme bune cu dinozauri? Am văzut Jurasic Park, toate părțile. Sau poate cu extratereștrii gen seria Alien sau Predator. Chiar aș vrea să mai văd o ...? (mai mult)
Vazusem un film acum ceva timp si vreau sa il vad din nou. Era cu un actor cunoscut care crescuse o fata iar acea fata se intalnise cu un baiat, care mai avea alti prieteni, care erau niste psihopati...? (mai mult)
Știe cineva pe aici niște filme bune cu dinozauri? Am văzut Jurasic Park, toate părțile. Sau poate cu extratereștrii gen seria Alien sau Predator. Chiar aș vrea să mai văd o serie...? (mai mult)
Puteți sa îmi recomandați niște seriale cu clowni asasini?
Mie mi- a placut foarte mult cand am vizionat filmul Interstellar. O sa vorbesc din perspectiva si cunoasterea mea de copil de 17 ani. In opinia mea, consider utile pentru dezvoltarea perspectivei ...? (mai mult)
Salut, prieteni, când eram mai mic am vizionat un film. Stiu ca era vorba despre o familie, o casa care era înconjurată de un praf/ciuperci (ceva alb) care tine la distanta niște spiriduși rai ...? (mai mult)
Imi poate zice si mie cineva niste animeuri perverse sau cu scene sexy? Multumesc anticipat si dau funda!
Stiti cumva daca se va face o continuare de la Avatar: The Last Air Bender dupa cei 100 de ani de razboi tot animata?
Este adevărat ca maisie Williams ( arya stark din Game of thrones daca va e mai usor asa ) joaca in filme pentru Adulți?
Stiti filme gen "The lord of the rings" si "The hobbit" care sa fie la fel de bune?
Seriale gen Banshee? Ceva în gen Șerif badass sau om al legii, care face doar ce vrea el într- un oraș de necunoscuți, sau un fost prizonier caută retribuție. Mi- a plăcut mult și seria Undisputed,...? (mai mult)
De ce se intrerupe difuzarea serialului "Un destin la rascruce" de pe Kanal D?
Buna dimineața, nu imi aduc aminte de un desene animat, era vorba despre o doctorita/ care distrugea monștri si avea in echipa ei un baiat si o fata.Acesteia i- au murit parintii intr- un accident ...? (mai mult)
Buna, stie cineva care este emisiunea de la Gospodar fara pereche, in care a cazut Dan Dicu de pe cal?
Hey! Caut filme/seriale romantice,drama, fantastic... Pot sa fie și turcesti
Caut un film de actiune la care m- am uitat și nu- l mai găsesc pentru că nu- i mai știu numele. Știu că la început e vorba despre 2 prieteni care sunt indragostiti de aceeasi data, ...? (mai mult)
Hei! As vrea niste idei de filme drama, mystery si daca are si putina romanta cu atat mai bine. Nu vreau filme de genul, , A star is born, , sau alte filme romantice in principiu de mister si daca se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti