Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 2 Februarie 2025 sunt:
Oameni, am nevoie de filme care sa fie cu oameni care incearca sa supravietuiasca in timpul unui razboi si trebuie sa caute mancare si chestii ca sa supravietuiasca. :0
Am început să mă uit la prima serie naruto si am ajuns la el 96 si urmeaza sa vad episodul 97 dar atunci cand a apărut episodul dupa el a urmat un film si apoi sau continuat episoadele trebuie sa vizionez...? (mai mult)
mi-ați putea spune câteva filme de dragoste+comedie? As vrea filme in care 2 prieteni buni ( băiat+ fata) sa ajungă sa se îndrăgostească.
Era un film cu copii orfani si cand creșteau trebuia sa le ia organele.Cum se numea?
Salut, ma poate ajuta cineva cum se numește acest film/serial va rog frumos? https://www.facebook.com/SinSenosSiHayParaiso/videos/764473033763697/
Era pe Netflix un film cu un baiat ce voia sa fie rapper si ii ziceau aia soulja boy ca a vomitat la concert..cum se numeste?
Ştie cineva nişte filme foarte bune care merită văzute? Am văzut multe filme până acum şi nu mai am idei.Preferabil ar fi să nu fie înainte de 1990.
Poate cineva va rog sa imi dea o lista completa cu toate filmele DC aparute pana acum (si eventual si cele care vor aparea, dar nu neaparat) in ordinea aparitiei? Am cautat pe Google (cum face toata lumea...? (mai mult)
Ajutor! Vreau sa vad un anime bun! Pana acum animeurile mele preferate au fost Noragami, Tokyo ghoul si Attack on titan
E un anime cu o fata blonda si un tip care tot incearca sa fure ceva elixir, tipa il tot împinge cu ceva vant pana la urma ea il place. Intr- o lupta cu un urs cred ca era din ceva noroi amandoi fost...? (mai mult)
Unde pot vedea primele sezoane din Romanii au Talent?
Cum este serialul American horror story? Am vazut ca are 8 sezoane dar din cate am inteles n-are legatura un sezon cu altul. Ma lamureste cineva?
Caut un film in care un tip tortureaza oameni si le scoate organele si dupa le da organele de mancat unor alte persoane fara ca aia sa stie ca ii carne de om
Ceau TPU, ceva seriale bune? Mi- au plăcut mult : Banshee. (sezoanele 1- 3) The End of The F**** world The 100 Titans SOA ( văzut și Mayans primul sezon) Totuși nu vreau să aud de seriale...? (mai mult)
Hey. Știți seriale gen T@gged sau Pretty little liars cu adolescenți? Am văzut serialele,, mai populare,, de pe internet gen teen wolf, tvd, the original riverdale etc.
Incep sa ma uit si eu la Riveralde. Primul episod este acela in care este un baiat gasit inecat cu un glont in cap, nu? Adica, nu mai e alt episod, asta e ep. 1?
Era un film Disney in care o fata populara se indragostea de un baiat mai nepopular, iar mama ei era moarta. Stiu ca fata avea rochia mamei ei de la bal intr- o rochie si tinea foarte mult la ea, iar...? (mai mult)
Știe cineva ce film a fost aseară in premiera la pro tv?
Niste idei de filme bune de actiune sau filme sf stiti?
Credeti ca merita sa iti faci cont pe Netflix? As fi vrut sa imi fac si eu unul premium pentru 4 dispozitive, dar nu stiu daca merita sa dai banii aceia (12 euro) pentru cateva seriale. Se poate...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, este vorba despre un film actiune comedie cu curse de masini ceva cu un baiat negru si unul alb si ei sunt politisti sub acoperire.Stiu doar secventa de la inceputul filmului...? (mai mult)
Am gasit recent pe pagina unui tip o parte dintr- un film. Am cautat in jur de o saptamana sa aflu cum se numeste si nu am gasit nimic. Poate daca ma puteti ajuta. Link: https://www.instagram.com/p/BqkQLmWiz5e/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=15l601iw9wzyz ...? (mai mult)
O lista cu niste filme/seriale de preferat foarte frumoase de dragoste? M- am uitat la un serial coreean, legat de secretele marii cu o sirena si Lee Min Ho. Imi mai puteti da genul acesta de filme?...? (mai mult)
Cum se cheama filmul asta sau serial sau ce e asta? https://www.youtube.com/watch?v=oIbEvwzLxgE
Buna, cine stie denumirea filmului? Imi aduc aminte doar secvența este un autobuz cu animale si oameni si el la un moment dat se strica, nu mai țin minte denumirea si acțiunea asta parca are loc la...? (mai mult)
Acum ceva timp, cam prin 2009- 2010, am vazut un film horror si acum incerc sa- l gasesc. Era vorba de o gașcă, care presupun ca voia sa mearga intr- un trip, dar au ajuns la o cabana si de...? (mai mult)
Cum pot să vad netflixul american? Mi-am luat un vpn free dar sistemele lor il detecteaza ca fiind un proxy, dacă as lua unu bun ar merge oare?
Ce parere aveti de filmele Rocky al carui personaj principal este Rocky Balboa, interpretat de Sylvester Stallone? ATENTIE, SPOILER - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - M- am uitat zilele...? (mai mult)
Salutari, ceva filme care se petrec in perioada de razboi? Mi-a placut mult The Book Thief. Multumesc!
Salut, ce filme Horror ( 2017 2018 ) puteti sa imi recomandati?
De ce nu este sez 4 si 5 din the 100 pe Netflix?
Buna seara, recent am terminat de vizionat seria filmelor The Texas Chainsaw Massacre(1974, 1986, etc).Vreau niste sfaturi de filme horror bune, chiar si vechi(Tin sa mentionez ca am mai terminat de ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre serialul Titans? Cum vi se par actorii? Si cand iese sezonul 2?
Ce parere aveti despre serialul Strange Things? Spuneti-mi, va rog, despre ce e vorba in mare parte?
Niste filme horror sa ma sperie, pana acum nici unul nu m-a speriat cu adevarat.
Vreau si eu niste filme gen Spread(Playboy in L.A), Friends with benefits, cu ceva fete sexi, sex.
Bună seara Comunitate. Aș dori și eu dacă se poate să-mi lăsați o listă cu 10 filme de comedie bune. Vă mulțumesc!
Hey, stie cineva cand va începe asia express 2?
La serialul HEX sezonul 2 sunt doar 13 episoade? Sau mai sunt si nu le gasesc eu?
Buna fetelor, spuneti- mi și mie daca stiti cum se numeste telenovela.O sa incerc sa fac o descriere cu toate ca am privită cred acum 20 de ani in urma.Deci o poveste de dragoste între 2 tineri.Ea ...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme gen Spread(Playboy in L.A), Friends with benefits, cu ceva fete sexi, sex! Dau funda
Era mai demult la televizor ( acum vreo 3 ani ) un desen animat in care un baiat si familia lui s- au mutat in casa bunicului deoarece ei credeau ca este plecat intr- o calatorie lunga.Baiatul a gasit ...? (mai mult)
Stiti cumva cand o sa apara sezonul 5 din serialul Jane the virgin?
Era mai demult la televizor un serial pentru copii despre un oras in care toate lucrurile erau pufoase. Dacia va amintiti, as vrea sa stiu cum se cheama.
Am vazut mai de mult un film.O sa fie greu sa explic dar poate intelege cineva. Tatal a plecat cu avionul si a inceput furtuna si s- a pabusit pe o stanca.Vazand ca tatal lor nu apare, copiii ...? (mai mult)
Salut, pentru cei ce au vizionat acest "masterpiece" spaniol, cum credeti ca va arata sezonul 3. Ce intamplari ar putea avea loc incat sa surclaseze acest mare jaf?
Îmi poate spune cineva când apare Suicide Squad? Și Furios și iute 9? Am auzit că furios și iute va apărea anul viitor, dar de Suicide Spuad nu știu nimic.
Salutare TPU, imi puteti recomanda un anime ( romance,echi, action, magic, fara harem) ceva gen „hight school DXD" (dar fara harem!) Multumesc!
Imi puteti explica care este treaba cu Net Filix?
Recomanda-mi un film la care sa ma uit.;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!