Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 8 Februarie 2025 sunt:
Vreau niste filme gen o calatorie,vacanta cu prieteni,in care grupul de prieteni(fete si baieti) se duc la o cabana,in padure,la munte, la un lac si se distreaza. FUNDA celor mai tari filme!
Salut.As dori si eu ceva filme in genul green room in care oamenii sunt blocati intr- un anumit loc afara asteptandu- i bineinteles moartea, sau ceva apocalipsa cu baricade, de preferat pe Netflix, ...? (mai mult)
Cum ii zice la filmul asta? https://www.youtube.com/watch?v=AuiwfdnMOoI
A apărut sezonul 3 din Tinerii Justitiari. Știe cineva dacă va apărea pe Netflix sau la Tv? Mi as dori tare mult să-l văd dublat în română.
As dori sa urmaresc seriale gen actiune, sf, supereroi am vazut deja : Arrow The Flash Iron Fist DareDevil Dc Legends of Tomorrow Luke Chage Shadow Hunters. Puteti sa imi dati exemple de seriale...? (mai mult)
Imi puteti da un anime de dragoste, actiune, scoala si eventual supernatural (sa nu fie Absolute duo)
Mai stie careva desenul animat cu ceva familie ciudata cu un băiat singur la părinți ce călătorea în lume luptandu- se cu diferite persoane? (Mai stiu ca avea o șopârlă uriașă și un triceratop...? (mai mult)
Era un film cu niste detinuti intr-un avion si au scapat, cum se numea?
Nu știți un film/serial în care sa fie despre motocross/enduro?
Cand apare sezonul 4 din "attack on titan"?
Știe cine seriale turcești în care în rol principal să fie personajul masculin Bad boy? Sau să fie mai rebel în stilul lui Savas din Gunes. Mulțumesc anticipat❤
Îmi puteți recomanda filme/seriale în genul American Sniper?!
Ce parere aveti de filmul horror The Bride.L-ati vazut?
Ce parere aveti despre Texas Chainsaw 3D 2013 ?
Salut, va rog frumos cine mă poate ajuta să găsesc cum se numește acest film, am sa las un link pentru a va ajuta poate cineva l- a văzut....? (mai mult)
Cand Naruto isi pierde bratul drept, isi pierde si puterile de la Eremitul Celor 6 Cai? La fel si Sasuke?
Buna, exista subtritrat in romana Evangelion 2.22 You Can [Not] Advance? fnda
Salutare tuturor fanilor anime de pe TPU! Cine stie unde pot gasi anime- uri in care personajul principal are puteri de onmyouji sau ceva asemanator. Daca nu stiti as vrea un anime in care personajul...? (mai mult)
Caut si eu un serial de vazut cand te plictisesti, care sa aiba cel putin 2 sezoane.Pana acum a vizionat : Blacklist, Blindspot, Lucifer, NCIS, Orphan Black, Arrow, How to get away with murder,...? (mai mult)
Stiti cumva daca exista partea a treia a filmului "O mie si una de nopti"(2012)? Am vazut primele 2 parti si in a 2a parte sugereaza ca exista si a 3a, insa nu am gasit- o pe internet. PS.este un film...? (mai mult)
Este un film in care este o scena in care un tata se afla pe un teren plin cu bombe (pe care daci calci pe ele, explodeaza) si trebuie sa ajunga la un cosulet in care se afla copilul lui nou nascut,...? (mai mult)
Știe cineva numele întreg al participanților de la, te iubesc de nu te vezi" din prezent? Vreau sa ii caut pe Instagram.
Hei! Caut filme sau seriale turcești gen yildizlar sahidim...
Era un serial sud- american în urmă cu 15- 16 ani în care personajul principal era o secretară cu ochelari și cam urâțică. Ziua era această femeie, urâțică și neatrăgătoare, iar seara ...? (mai mult)
Este un film putin mai vechi dar nu foarte vechi adica e facut dupa anul 2000 si la inceputul filmului e un barbat politist care salveaza o fata in padure de un barbat care vroia so inpuste.Dupa ce o salveza...? (mai mult)
am vazut acum mult timp un film care mi- a placut insa nu stiu cum se numeste, dar stiu povestea. E vorba de o femeie oarba care a fost fotograf in armata si a carei casa este jefuita si ...? (mai mult)
Hei! Caut filme sau seriale turcești yildizlar sahidim...
Vreau si eu sa imi spuneti unde as putea gasi celelalte filme cu one direction (in afara de THIS IS US) subtitrate in romana. Nu conteaza daca dau bani dar le vreau neaparat. FUNDA!
Stiți cumva filme asemanatoare cu Passengers, Wall-e sau The day after tomorrow?
Un anime in gen Mirai Nikki (yandere girls )? Dau funda
cine știe numele filmelor astea? Mel Gibson în rol principal, era într- un sat de lumea a 3- a cred că în Mexic se întâmpla acțiunea, era cu un băiețel mic și îl mai învăța...? (mai mult)
Exista vreun forum romanesc cu discutii despre filme seriale de pe Netflix?
Am nevoie de ajutor cu un film horror. Era cu o mașină de curse care după ce pilotul moare, spiritul lui rămâne în mașină iar mașina omoară oameni.
Buna seara, la mulți ani și un an nou Fericit! Aseară, mai exact la 12, pe HBO a fost "New Year’s Surprise Movie 2018" ceva cu supereroi in care Superman moare :). Dacă ma poate ajuta cineva...? (mai mult)
Imi puteti spune niste filme SF gen Upgrade?
La multi ani! Am si eu o intrebare: oare la 00:10 (cam acolo) ce film surpriza a fost pe Hbo? Daca stie cineva imi poate spune?
Hey, am vazut serialul THE FLASH si mi- a placut extrem extrem de mult. Acum as vrea sa ma uit la alt serial si nu stiu la care. Imi poate recomanda cineva unul ( nu arrow sau supergirl pentru ca le- ...? (mai mult)
Hey! Am vazut un film acum cativa ani si nu imi amintesc cum se cheama. Tot ce stiu e ca era o comedie romantica in care parintii fetei vin acasa la iubitul fiicei lor, un barbat bogat, ca sa il cunoasca....? (mai mult)
Filme in care baiatul se indragosteste de fata care e "ratusca cea urata" Si filme in care fata si baiatul nu se suporta, dar in final ajung sa se placa, sau sa nu se fi gandit vreodata ca ajung impreuna...? (mai mult)
am vazut acum mult timp un film si nu mai stiu cum se numeste, ma puteti ajuta? In film e vorba de un om care a amenintat ca se arunca de pe bloc, doar ca sa atraga atentia politistilor ...? (mai mult)
Salut. Care este finalul filmului 300? Din cate stiu se sfarseste cu Xerses si regele Spartei care fug unul catre celălalt pe plaja. Dar cand caut 300 găsesc doar Bătălia de la Termopile.
Acum ceva timp am vazut un film era cu o americanca care ii dispare fetita si pana la urma ajunge la Ierusalim sau Istanbul nu- mi aduc aminte exact, oricum acolo era un fel de revolta, ea este ...? (mai mult)
Salut, vin si eu cu o scurta cerinta, aplicabila persoanelor care vor sa- mi raspunda. Imi poate spune si mie careva niste seriale sau filme care cuprind copii orfani sau ai strazi care sa fie emotionante,...? (mai mult)
As dori si eu niste filme gen "I am number four", "Jumper" Multumesc, Anticipat
imi puteti spune niste filme cu adolescenti care s-au luat la bataie la scoala/liceu?
de mult timp caut un film in care apare Jet Li. Este vorba despre un sat care este atacat de teroriști iar Jet Li din câtă țin eu minte reușește sa se ascundă si apoi ii atacă pe teroristi....? (mai mult)
Unde s-a filmat Shadowhunters?
Sall pentru cine se uită la serialul Titans știe cineva de ce nu apare și Cyborg sau apare?
La tokyo ghoul:re 2 in ultimul ep la cine fuge zuuzo la spital? e ala care a murit in sez 2?
am vazut recent un film si nu imi pot aduce aminte cum se cheama sau cine juca in el dar stiu "povestea" E vorba despre un agent FBI trimis sub acoperire sa fie politist si sa jnvestigheze...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?