Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Cand este pus Tati part-time pe Netflix?
Nu inteleg care e treaba cu filmele 4k si filmele 4k bluray, din ce am citit filmele bluray sunt mai Clare pe CD, dar eu daca descarc de pe f1lel1st ce merita sa descarc? Varianta cu bluray sau 4k normal?...? (mai mult)
Buna seara, dragilor. Am si eu o nelămurire. Doresc sa vizionez un film, Down Periscope- Invincibilul din 1996, mi- a plăcut tare mult, doresc să il vad pe internet de pe telefonul mobil, am un...? (mai mult)
Salut, acum cativa ani pe disney s-a difuzat pentru scurt timp un mini serial cu roboti tin minte ca era un robot alb care raspundea mereu cu *afirmativ*, stiti cum se numeste?
Caut un film de ani de zile si il gasesc deloc. In film: Un tata cu fiul se opresc la o benzinarie, cat timp stau ei in magazinul de acolo intra cateva barbati care fura banii de la casa si ilimpusca...? (mai mult)
Salut TPU! Filmul Balto 4 e oficial sau fanmade? Dacă e oficial ce se știe despre el?
Sal TPU! Mai este in cinematografe filmul Nunta pe bani? Am cautat pe cinemagia la cinematografele din Timisoara si n-am gasit nimic.
Ce filme recomandati, mai noi? Multumesc.
Salut, TPU! Am o întrebare. Aș avea nevoie să găsesc filme în engleză cu subtitrare proastă în română sau cărți traduse greșit din engleză în limba română. Aveți vreun exemplu de astfel...? (mai mult)
Bună, caut și eu un film vechi, pe care îl văzusem la televizor când era postul Hallmark, și tot ce pot să mi mai amintesc este ca era cu 2 femei și un barbat, o femeie cade de la început ...? (mai mult)
Unde pot viziona anime- ul Berserk(1997) cu subtitrari in limba romana? L- am vizionat pe Youtube cu dublaj in engleza dar vreau sa il vizionez iarasi cu cineva care nu stie asa bine sa asculte dublaj ...? (mai mult)
Buna as vrea sa stiu ii spune la film era cu 2 surori vitrege si una era bruneta si era cea rea si cealalta blonda era cuminte si se indragostesc de acelasi baiat si fata cea blonda stiu ca se taiase ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu cand va aparea sau daca va aparea filmul the tomorrow war 2, primul a fost un succes mare mi-a placut mult, DAU FUNDA.
It e bun filmul horror? Are scene de violenta?
Care este cel mai apreciat actor de la Hollywood in 2023?
Care e cel mai interesant gen de film? Combinatii ma refer si argumentate, ale mele sunt asa 1.thriller/horror ca are suspans si scene de groaza, 2.crima si horror, ca fac criminalii sa para terifianti,...? (mai mult)
Serial cu criminali dar sa fie horror stiti? Nu hannibal ca l-am vazut, nici Jeffrey Dahmer bine ala nu e horror, repet sa fie crima si horror combinat.
Salut, incerc sa gasesc un film. Cateva detalii : Era vorba despre un chinez sau un asiatic ceva care nu mai pariase de mult timp, a plecat intr o seara in ghetou cu prietenul lui sa parieze, avea o...? (mai mult)
Salut TPU! Doar eu cred că mulți oameni nu fac diferența între animație și live- action? Pentru că mulți numesc serialele Disney Channel precum Hannah Montana Jessie, Austin și Ally, etc. desene...? (mai mult)
Salutare, vin și eu cu o întrebare! Era un film vechi in care niște tipi luau oameii strazii cu ei, pretextul fiind că îi ajuta la vânătoare, dar de fapt acestia deveneau vanatul. aveti idee...? (mai mult)
Caut un film... O tipă pleacă în luna de miere cu soțul ei care este răpit pentru transplant de măduvă, soția nu se lasă, deși este într- o țară străină unde toți sunt corupți, pleacă...? (mai mult)
Imi puteti da niste filme de pe Netflix din categoria de dragoste?
Buna, caut si eu un film de groaza cu un grup de prieteni care pleaca împreuna la o cabana/vila ( nu stiu exact) si ii omoara un criminal. Pe o fata o ia prizoniera si peste cativa ani o salveaza fratele...? (mai mult)
Buna unde pot sa gasesc filmul the north star 2016 subtitrat in romana?
Era un film în care după un cataclism nimeni nu își mai amintește nimic în afara de un grup de oameni care încearcă sa reconstruiască societatea! Știți cum se numește?
Salut, când eram mai mic m- am uitat la ceva film(cred) despre extratereștrii, personajele erau actori reali, tot ce îmi aduc aminte e ca era un copil ce era intr o mașină albă cred și era cu ...? (mai mult)
Hei, îmi dați idei de filme asemănătoare cu Camp Rock adică un film în care o fată ii este frică să cânte în fața lumii și când nu e nimeni începe să cânte un cântec și apare un băiat...? (mai mult)
Buna ziua.Cum se numea actorul care l-a interpretat pe prof.de matematica, in filmul Pistruiatul? Multumesc frumos
Ce parere aveti de filmul Joyeux Noel?
Salut, caut un film mai vechi care a fost la TV acum vreo 8- 9 ani, PG 16. Cred ca a rulat pe Pro TV. Povestea ar fi despre un tip care e medic si se intragostes- te de o blonda care e impreuna cu...? (mai mult)
Bună! când eram mai mica era un film cu 3 copii(frati parca)care făceau karate.nu mai țin minte mai multe.si nu este karate kid.
Era un film cu o fata care avea nevoie de o scrisoare de recomandare pentru facultate. Ea știa ca Tatal unui băiat de la ea de la scoala ar putea sa i scrie o scrisoare. Ea îl convinge pe băiat sa ...? (mai mult)
Știe cineva ce film este?!? Sau recunoaște cineva actorii?!? https://www.facebook.com/share/r/ZzVALBtLNZPgzucQ/
Un film german in care un profesor le arata elevilor sai ca totalitrismul poate fi readus la viata oricand si jocul de imgainatie devine periculos are idee cineva cum se numeste?
Seriale gen Game of Thrones/ House of the dragon sau The Witcher?
Salut TPU! Ce părere aveți despre trailer-ul pentru Madame Web? Ce așteptări aveți de la el?
Era un serial live- action pe Disney Channel ce se difuza prin 2013- 2014 și erau 3 personaje principale: doi băieți și o fată și un băiat era mai in centrul atenției. Într- un episod, cei trei...? (mai mult)
Mă uitam pe Facebook la postări și am văzut o postare de la un grup parcă unde se vorbea de filmul tati part- time și mă uitam prin comentarii. Am ieșit de pe Facebook să mă uit la TV și când...? (mai mult)
Buna știe cineva ceva de serialul de pe Netflix spre lac, sunt 8 episoade dar continua unde găsesc continuarea este vreun sezon 2 dacă da unde pot găsi continuarea
Cum se numea desenul animat în care niște adolescenți mergeau într-o altă lume și se transforma în elemente că să salveze acea lume
Stie cineva cum o cheamă pe actrița care a interpretat-o pe Anca Fabian in lectii de viata sezonul 3 episodul 60
Bună! Era mai demult un film serial country pe Hallmark cred, cu 2 surori, una blondă si una roșcată, iar cea roșcată moare într un accident de mașină Nu imi amintesc numele filmului. L ...? (mai mult)
Era un serial pe Disney Channel ce se difuza prin 2013- 2014 și erau 3 personaje principale: doi băieți și o fată și un băiat era mai in centrul atenției. Într- un episod, cei trei ies dintr-...? (mai mult)
Salut TPU! Doar eu cred că lumea nu știe să aprecieze un final bun? Mulți spun că Rapunzel serialul a avut un final prost, dar mie mi- a plăcut.A fost plin de acțiune, emoționant și cu muzică...? (mai mult)
Salutare, Știe cineva cum mai putem activa Netflix-ul în alta tara pentru a plăti mai puțin decat în Romania( 5 euro)? Mai funcționează activare cu vpn sau giftcard? Mulțumesc
In ce sezon și episod din my little pony a creat rambow curcubeul supersonic de toate și-au găsit semnele drăguțe? Nu e sezonul 1 EP 16... e altul dar nu știu care
Cum pot imbunatati calitatea filmelor horror? adica sa fie si mai intens gen o aparatura ceva dar sa fie pana in 200lei.
Https://m.youtube.com/watch?v=Kld_5OWSZ2s Ce limba e aceasta? Dar sigur nu e romana.
Mai știe cineva serialul "Bona mea e un vampir" de pe Disney Channel? Îmi puteți spune unde pot vedea sezonul 2 dublat în română cu calitate bună? Sezonul 1 l- am găsit cu calitate bună și ...? (mai mult)
Cat m-ar costa o experienta frumoasa cu ochelari virtual reality sa vad un film horror? oculus 2 am inteles ca ar fi ok.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
Dhhyyyy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?