Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 7 Ianuarie 2025 sunt:
De ce Burt Reynolds este mai mult amintit pentru relatia sa cu Sally Field decat pentru cariera sa de actor. A fost subestimat ca actor? In ciuda faptului ca are o nominalizare la Oscar pentru Boogie ...? (mai mult)
Salutare tuturor, voiam sa va intreb daca exista într- adevăr un film cu buburuza si motan noir care va aparea în 2019 sau 2020.Eu nu stiu ce sa cred sunt foarte confuz. Unele site- uri spun ca exista,...? (mai mult)
De ce Fred Ward nu a ajuns un mare star? Stiu ca a incercat noroc cu Remo Williams. Care a fost motiv? A fost subestimat ca actor?
Ce parere aveti despre filmele The Expendables? In ciuda faptului ca a fost un fel de omagiu pentru filmele de actiune din perioada 80- 2000. De ce au jucat in The Expendables persoanele care nu au treaba...? (mai mult)
Întrebare din las fierbinți Știți cum se numește episodul in care Vasile îl filmează pe prefect când acesta ia mită 5000 de lei?
Salut caut câteva animeuri care sa nu aibe fan service ( conținut sexual sau limbaj licențios)
Îmi puteți da vă rog recomandări de filme de dragoste adolescentine, de dragoste etc... Ca seria After. Care să fie și triste... Nu neapărat de pe Netflix. Să se găsească și pe ...? (mai mult)
Salutare, am vazut in trecut un serial despre ingerii apocalipsei si antihrist pe axn si nu ii mai stiu numele. Avea 2 sau 3 sezoane, il stie cineva? Era vorba despre 7 persoane alese sa opreasca apocalipsa,...? (mai mult)
Bună, mi- am amintit de un desen foarte vechi de pe minimax si nu mai stiu cum se numeste. Țin minte doar că era o zână care stătea intr- o statuie dintr- un parc, și mereu încerca să se ascundă...? (mai mult)
Cum o cheama pe mirela din lectii de viata sez 4 ep 84 in viata reala? Pls
Buna. Unde pot gasi miniseria din 1969 dupa romanele lui fenimore cooper productie germana, dvd cu subtitrare romana. Multumesc.
Ziceti si voi niste filme horror care v-au traumatizat in copilarie sau cand le-ati vazut voi.
Noi romanii nu avem filme s f si horror doar unul intrebarea e de ce?
Bună seaaaraaaa! Revin cu o nedumerire. Acum câțiva ani, pe UTV, era o emisiune prezentată de Adi Mihăilă ''The Hitman'', în care se plimba prin cluburi sau pe la tot felul de petreceri și...? (mai mult)
Salut, am o întrebare cam cat ajunge sa-mi fac un cinema in casa (boxe pe pereti, ecran, proiector sau un smart tv ). Nu vreau comentarii fara rost.
Buna, stie cineva unde pot gasi episoade vechi din emisiunea CanCan Tv?
Salut. Caut și eu un film de ceva timp. Este ceva sf cu roboti. O fata se întâlnește cu un băiat intr o lume apocaliptică și încearcă să supraviețuiasca împreună, dar la un moment dat fata...? (mai mult)
Nu știți, este vreo intenție să se mai producă vreo continuare la seria "The Hobbit"?
Salut! Caut un film din anii '80. Era cu un pilot care a supraviețuit prăbușirii cu avionul și apoi avea foarte mari probleme cu un urs. Se salva mereu ascunzându-se în epava avionului.
Hey, care e personajul vostru preferat din Outer Banks? Si pe cine nu suportati?
Buna! Stie cineva cand apare sezonul 3 din Seductie fatala?
Era un desene cu elemente, vechi pe minimax, în care era un bătrân și elementele erau ținute în borcane, iar răufăcătorii erau un băiat și o fată ying yang, isi aduce aminte cineva cum ...? (mai mult)
Era un film pe minimax, ce- l difuza rar.Era vorba despre o fetiță și un tată, aceasta când a adormit intr o noapte s- a trezit intr- un vis cu niște păsări și niște spectacole de frumusețe...? (mai mult)
Recomandări anime?
La ce priviți la televizor într-o zi de vineri, seară, cum e acum?
Voi ati mai vazut vreun film care sa nu contina un personaj lgbt sau un actor de culoare? Nu am nimic cu ei doamne fereste, dar ma gandeam asa ca cica nu se mai fac filme fara sa includa toate categoriile...? (mai mult)
Vreau un serial fain pe care să-l vad de pe viki, mulțumesc.
Salut, ce părere aveți despre faptul că "Secretele din Sulphur Springs" a fost anulat?
Salut TPU! Restul episoadelor din Hazbin Hotel vor apărea pe YouTube?
Poate cineva să mă ajute să găsească videoclipul cu cocosul ayam cemani din Las fierbinți?
Îmi poate recomanda cineva un film de animație de pe Netflix? Nu trebuie să fie neapărat de pe Netflix, doar să fie un film bun, mulțumesc.
Cineva imi poate recomanda niste seriale sf? Vampiri, zombie sau chestii de genu? Gen ca the vampire diaries sau the walking dead?:))
Buna seara, oare stiti daca se mai dau la televizor desene gen Beyblade sau Bakugan?
Buna. Va rog o informatie cine stie de unde pot face rost de miniseria 4 ep die lederstrumph erzahlungen cu subtitrare romana
Știe careva dacă există ceva similar serialului " Ghost Whisperer" sau poate chiar o continuare neoficială?
Buna, unde as putea privi toate sezoanele serialului "Cu un pas inainte" care se difuza prin 2007 la PRO TV? Am gasit doar cateva episoade pe daylimotion si atit. Mersi anticipat!
Salutare. Un film ciudat, în sensul că nu știe nimeni de el, dar mi- l amintesc perfect. Doi puști evadează, trec ceva graniță. E război. Și cel mai mare moare. Iar în chinurile acelea...? (mai mult)
Revine serialul "Magicienii din Waverly Place"? Cum credeți că o să fie?
Buna ziua/seară/dimineața.Vazusem un film acum ceva timp pe Netflix doar că acum nu- mi amintesc cum se numea! Îmi aduc aminte că sunt 2 surori și tatăl lor este savant ce face ceva experimente ...? (mai mult)
Salut. Caut un film. Nu știu cum se numește dar știu ca este cu un robot gen care are tot felul de arme și în film este și un om chelios care are un tatuaj în coltul ochiului și are un tic, gen...? (mai mult)
Salut, poate stie careva dintre voi... Era un film 5 soldati parca au aterizat in desert, comandantul murise, trebuia sa aterizeze in Irak si dupa era unu slab, tragea cu mitraliera într- o statuie....? (mai mult)
Aveti idee de ce le pica site-ul celor de la AnimeKage in perioada aceasta?
Există undeva filmul "Pacienta tăcută"?
Salut, știți cumva daca serialul 'Buffy Spaima Vampirilor" este pe vreo platforma de streaming din Romania?
Ziceti-mi si mie niste filme si seriale horror cu multe scare jumperi, dar sa nu fie populare ca le-am vazut pe alea populare.
Hellooo, ok, deci, îmi amintesc de un anime pe care l am văzut acum mult timp, dar pe care, din ce țin minte nu l am terminat. Ideea e ca nu mai țin minte cum se numea, știu ca era cu mai mulți...? (mai mult)
Buna TPU. Cand eram mica ma uitam la un film cu 3 fete care au gasit o carte magica cu retete. Filmul sau desenele acesta era dat pe televizor prin anul 2021/2022. Va rog vreau numele
A apărut un nou serial turcesc numit Gaddar, stiti unde as putea să-l găsesc cu subtitrări în română?
Am vazut cand eram mic un film horror cu o "umbra" care ucidea oamenii si gen niste oameni s- au trezit intr- o incapere cu pereti albi, prima protagonista era o fata care s- a trezit intr- o camera cu...? (mai mult)
Rog ajutor de la cinefili. Dintr- un film imi amintesc atat: Doua surori gemene. Una este model pentru o mare casa de moda. Cealalta (nu stiu meseria) mare admiratoare de arta si in principal de arta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Biancasata întreabă:
magda00 întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!